28/6/16

Χρήστος Παππάς: ΟΧΙ στα κοράκια των Βρυξελλών, ΟΧΙ στην γερμανική ολιγαρχία!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με τροποποιήσεις του Κανονισμού της Βουλής και αναφερόμενος στο Βρετανικό δημοψήφισμα είπε μεταξύ άλλων:
«Ένα χρόνο μετά τα κάπιταλ κοντρόλς. Ένα χρόνο μετά το περήφανο ΟΧΙ του ελληνικού λαού στις 5 Ιουλίου του 2015 και λίγες εβδομάδες μετά την επισημοποίηση μέσω της Ολομελείας της Βουλής της κατοχής της Πατρίδας μας για 99 χρόνια απευθυνόμεθα στον ελληνικό λαό και λέμε:
"Η Χρυσή Αυγή χαιρετίζει την γενναία απόφαση των Βρετανών πολιτών να πουν ΟΧΙ στα κοράκια των Βρυξελλών, να πουν ΟΧΙ στην γερμανική οικονομική ολιγαρχία, που ισοπεδώνει λαούς με πολιτικές λιτότητας, που έχει ποδοπατήσει την εθνική μας ανεξαρτησία, προωθεί την λαθρομετανάστευση, επιβάλλει ποσοστώσεις ακόμα και στα αγροτικά προϊόντα που παράγουμε και δεν επιτρέπει να συνάψουμε ισχυρούς δεσμούς με την ομόδοξη Ρωσία.
Άμεση πολιτική συνέπεια του BREXIT είναι η γιγάντωση των ευρωπαϊκών πατριωτικών και εθνικιστικών δυνάμεων, με πρωτοπόρο το Κίνημα της Χρυσής Αυγής, που σε μία Ελλάδα προδομένη, σε μία Ελλάδα που ο πλούτος της εκχωρείται σε ξένους τοκογλύφους, είμαστε η μόνη δύναμη αντίστασης, η μόνη δύναμη που μάχεται υπέρ της Εθνικής Ανεξαρτησίας.
Η Χρυσή Αυγή έχει λάβει θέση υπέρ των εθνών - κρατών σημειώνοντας πως ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί τώρα η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δυστυχία για τους ευρωπαίους πολίτες. Η Ε.Ε. έχει επιβάλει πολιτικές λιτότητας που έχουν οδηγήσει χιλιάδες συμπατριώτες μας στην αυτοκτονία, προωθεί την λαθρομετανάστευση και το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης που έχει στόχο την διάλυση των εθνών κρατών.
Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι μια νίκη του Εθνικισμού απέναντι σε μία Ευρωπαϊκή Ένωση γερμανοκεντρική η οποία πολεμάει τα έθνη - κράτη». Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η διενέργεια δημοψηφίσματος για την παραμονή της Ελλάδος στην ζώνη του ευρώ".

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-ochi-sta-korakia-twn-brujellwn-ochi-sthn-germanikh-oligarch#ixzz4CsHucZNR

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια στο καρφί και μια στο πέταλο κ. Σπύρο; Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής τελικά αποτελείται από εθνικιστές ή όχι; Πάντως τον τακτικό "προσκυνητή" του τάφου του Μουσολίνι τον προβάλλετε δεόντως...

Ανώνυμος είπε...

πολυ μπερδεμα παντως δεν ξερει πια κανεις ποιον να εμπιστευθει,δεν ξερω αλλα εγω δεν εμπιστευομαι πια κανεναν οσο και καλα να τα λεει,και ειδικα αυτους που ειναι στο κοινοβουλιο, επειδη ειναι βουτηγμενοι ολοι μεσα στη μασονια, σε λεσχες, σε κλικες, φατριες,της πουτανας γινεται.

Ανώνυμος είπε...

Η ΦΩΦΗ ΜΟΥ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ


"ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ"






(xo xo xo xo xo xo xo xo !)

Ανώνυμος είπε...

Η ΦΩΦΗ ΜΟΥ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ


"ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ"






(xo xo xo xo xo xo xo xo !)

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφερηs προσκυνησε τον Σιωνισμο και την Μασωνια!
Η ανοδοs και η πτωση του ΛΑΟΣ:Μια...
theodotus.blogspot.gr/2012/08/h-n.html
Πωs στηθηκε το ΛΑΟΣ!
enet.gr/?i=news.el.article&id=56282
ο αγραμματοs γαιδουροσανοπωληs τηλεπροβληταs λααρχηs κωλαγονοs Μασωνοs καταδικασμενοs-Μιζαs-Noνοs-κατα κοσμον ο περιστερο κ@λο χεσμενοs τηs κατεριναs-τζιναs-energa
...Προσοχη στα ΣΚΑΤΑ προσοχη στουs λαγουδοπεριστεροχεσμενουs προσοχη στουs ΠΡΟΔΟΤΕΣ Γ@ΜΗΣΤΕ τουs ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καρατζαφερηs=Καργιοληs και Καθαρμα-Ζougla.gr
Τι καργιοληs που εισαι ρε καρατζαφερη!!!-Zougla.gr
Καργιολη καρατζαφερη δεν υποφερεσαι με τιποτα!!!Ζougla.gr

Ανώνυμος είπε...

Ο Χρήστος ο Παππάς είναι ένας από σας !
Τα εθνικιστικά κόμματα και η Ευρώπη των Εθνών είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος της παγκοσμιοποίησης των νεοφιλελευθέρων κομμουνιστών.Καθόλου Ευρώπη πρέπει να λέμε όχι Ευρώπη των Εθνών.Καμία Ευρώπη δεν υπάρχει παραμόνο στους χάρτρες.Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού Ιουδαίου.

Ανώνυμος είπε...

Θελουν διακαωs μια Ιουδαια για πρωτη κυρια τηs ΕΛΛΑΔΑΣ...
antipliroforisi.blogspot.gr/2014/07/blog-post_17.html
ο''εβραιοφαγοs''και ο καρατζαπρωκτοs!
Καρατζαφερηs.Ο μεγαλυτεροs τυχοδιωκτηs στον''πολιτικο στιβο''τηs χωραs!
filonoi.gr/2014/06/07/