24/6/16

Ολοκαύτωμα των μασόνων στο Σεράγιεβο

Εδώ είναι Μπαλκάνια δεν είναι παίξε-γέλασε. Οι αδελφοί Ελευθεροτέκτονες της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, έπαιξαν άγριο ξύλο χωρισμένοι σε χριστιανούς και μουσουλμάνους ή Τούρκους και σερβοκροάτες. (Οι Εβραίοι ήσαν παρατηρητές της ΟΥΕΦΑ!!!!).
Όπως γράφουν η «Dnevni Avaz» του Σεράγεβο, η «Nezavisne Novine» της Μπάνια Λούκα, και το σερβοβοσνιακό πρακτορείο «SRNA» , κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης της Μεγάλης Στοάς της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στο Σεράγιεβο, συνεπλάκησαν οι μουσουλμάνοι αδελφοί με την κοινή ομάδα των Σέρβων και των Κροατών, με αποτέλεσμα, «αρκετούς τραυματίες αδελφούς» και πολλά σπασμένα αυτοκίνητα.
Οι συμπλοκές επεκτάθηκαν και εκτός Στοάς επί της οδού Nahorevska και χρησιμοποιήθηκαν ρόπαλα και πέτρες.
Το μήνυμα της «αδελφότητας» για πέρα από τη θρησκεία ,τα Έθνη, και την πολιτική, για την «ανεκτικότητα» και το «κοσμοπολιτισμό» , προσέκρουσε σε βαλκανικό ύφαλο με αποτέλεσμα την οριστική διάλυση της Τεκτονικής αδελφότητας της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.
Οι μασονικοί όρκοι μεταξύ των σερβοκροατών παρέμειναν. Αυτοί δεν σκοτώθηκαν στον πόλεμο. Τώρα θα σκοτωθούν;
Φυσικά ,όλοι οι «οπαδοί της αληθείας» υψηλόβαθμοι τέκτονες της Στοάς της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, διέψευδαν μετά βδελυγμίας τα επεισόδια και απέδιδαν τις πληροφορίες σε «δημοσιογραφικές κατασκευές».

ΥΓ. Κοίτα ρε παιδί μου που κατάντησαν. Να λένε ψέματα και οι μασόνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: