15/6/16

Η σπορά της εβραιουργιάς

Εβραίοι Πολίτες Μόνο

Οι όπου γης και πατρίς περιπλανώμενοι Αχασβήροι που δεν είχαν Κράτος είναι πάντα υπέρ του "αφορολόγητου" και δεν θέλουν να πληρώνουν για δημόσιους γιατρούς και σχολεία για συντάξεις και Εθνική Άμυνα. Εβραίοι Πολίτες . Μόνο.


Τέτιοιος είναι και ο Αλφρέντο που θα διαδηλώσει σήμερα στη Soro-Συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Ήταν στη Soro-Δράση, και μετά πήγε με τον Soro-Μητσοτάκη.
Η αυτού ιουδαϊκή Μεγαλειότης Alfredo Saltiel ...της γνωστής οικογενείας... Τα παιδιά των Rothschild ζουν παντού ανάμεσά μας ...και μας οργανώνουν ...για το καλό μας πάντα...

Στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος των εβραϊκών ιδεών μια φιλοευρωπαϊκή κεντροαριστερή προσωπικότητα. Κάποιος Χρήστος Σεβαστιάδης, που μετέχει σε κινήσεις (αχασβήρων) πολιτών και υπήρξε μέλος του ιουδαϊκού κόμματος Δράση και μετά αποσπάστηκε στη Δημοκρατική Συμπαράταξη με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ. Οι Αχασβήροι καλούν τον «ταλαιπωρημένο Ελληνικό Λαό» να πάει μαζί τους, για να ξαναγίνει η Σαλανίκ εβραϊκή .
-Για ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ.(Λιγότερο Κράτος)
-Για ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ της καθημερινής ζωής μας, όπως θέλει η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ και το ΔΝΤ
- Για ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ και των νέων ΕΜΜΕΣΩΝ και ΑΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ (του οποίους ζήτησε το καλό ΔΝΤ)
- Για να πούμε ΌΧΙ στο διχασμό και την δημιουργία ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ στο Εξωτερικό και στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ της χώρας.

Αυτή είναι η πλατφόρμα των Ιουδαίων.

Εγώ προτείνω: Λιγότερους εβραίους στην κυβέρνηση, λιγότερες απάτες από τους εβραίους προμηθευτές και να φορολογηθούν τα ακίνητα του ΚΙΣ και να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ. Και να πληρώσουν φόρους στην Ελλάδα και όχι στο Ισραήλ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχουν κανει φωλια εδώ πολλα χρονια κ πινουν κ τρωνε εις υγειαν των κοροιδων.
αμα αυτά που γραφει η αναρτηση γυρισεις κ τα πεις παραεξω τωρα πλεον δεν σε λενε ουτε ΝΑΖΙ. σου λενε ότι εισαι τρελος κ ότι βλέπεις φαντάσματα κ θες ψυχιατρο.
αξιος ο μισθος τους, τους βγαζω το καπελο, μαγκες (οι περιούσιοι). το δουλευουν το θεμα πολλα χρονια.

Ανώνυμος είπε...

Για μισο λεπτο κυρ Σπυρο. Που το κακο στο να μειωθει ο ΦΠΑ και οι εμμεση φοροι? Μακαρι ολα τα προ'ι'οντα και οι υπηρεσιες να ηταν αφορολογητες και να υπηρχε η υποχρεωση απο τις μεγαλες επιχειρησεις και τους εφοπλιστες να κανουν δωρεες επι ποσοστου των κερδων τους προς το κρατος (βλεπε αρχαια Αθηνα).Μακαρι να μην υπηρχαν κρατησεις στον μισθο μας για καποιο φαλιρισμενο ταμειο ή το ΕΣΥ καθως με τις δικες μας κρατησεις περνει συνταξη και εχει τσαμπα γιατρο καθε καρυδιας καρυδι.
Που το κακο στο μικροτερο κρατος? Δεν θα ηταν καλυτερα ο δημοσιος τομεας να περιοριζοταν μονο σε ΕΔ&ΣΑ καθως και στρατηγικες επιχειρησεις κοινης οφελειας (ΕΥΔΑΠ,ΥΠΑ,ΔΕΗ,εμπορικα λιμανια και αεροδρομια) που ομως οι εργαζομενοι σε αυτες δεν θα ειχαν το δικαιωμα απεργιας, οπως στις ΕΔ? Δεν θα ηταν καλυτερη και υψηλοτερου επιπεδου η παιδεια αν σχολεια και πανεπιστημια ηταν με διδακτρα ή ο γονιος ειχε την δυνατοτητα να παρεχει στο παιδι του κατ'οικον μορφωση? Ειμαι βεβαιος πως το gay-friedly καθηγηταριο θα εμενε στην ψαθα αφου κανεις γονιος δεν θα ηθελε τετοιους δασκαλους για το παιδι του. Με τα αλλα που λες για τους ''περιπλανομενους'' συμφωνω.

Ανώνυμος είπε...

Εύγε κ. Χατζάρα για το θάρρος σας. Ξεχάσατε να πείτε ότι ο νεοφιλελές Εβραίος Σιωνιστής Σαλτιέλ είναι προσωπικός φίλος του Σπυράδωνι Γεωργιάδη και ο Σπυράδωνις κάνει συνεχώς retweeet τις αναρτήσεις του Σαλτιέλ στο Twitter. Και εμείς οι μαλάκες ψηφίζαμε τόσα χρόνια τον Άδωνι!..