25/6/16

Οι …«Ακροδεξιοί»

Με το BREXIT, τους προσέφεραν στο πιάτο τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη και το μύθο του Αντρέα, και εκείνοι προτίμησαν να κρατήσουν την «αποκριάτικη»* ιδεολογία τους  και να εξυπηρετήσουν τον χλιμίτζουρα οβριό.

Ο καλύτερος σύμμαχος τους Σόρος και της παγκόσμιας τοκογλυφικής Χούντας είναι ο «ακροδεξιός», σαν εκείνο που έστειλαν να μαχαιρώσει την Ιφιγένεια εν Αγγλίδι.

*Όπως είπε και ο Ηλίας, εκείνος στις απόκριες ντυνόταν καουμπόης και άλλοι … τροχονόμοι.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι η ιδεολογία τους μπορεί να είναι όντως αποκριάτικη, αλλά μη μας βγάλεις τώρα και εθνικιστή τον αμερικανόδουλο Αντρέα.

Ανώνυμος είπε...

αν εξαιρέσεις την περίπτωση να είναι κανονισμένα τα πράγματα ώστε η Χρυσή Αυγή να είναι 7%, τότε πραγματικά έχει μια μεγάλη δυσκαμψία, παραμένει μια κλειστή οργάνωση-παρέα κάποιων "περίεργων", το καλό σε αυτό είναι ότι έχει αντοχή σε διώξεις διότι όλοι είναι πορωμένοι, αν ήταν μια ανοιχτή παράταξη τότε με την πρώτη δίωξη θα είχαν διαλυθεί. Το λάθος που κάνουν είναι ότι κρατάνε εξωτερικά την εικόνα της κλειστής σέχτας, θα μπορούσαν να το καμοφλάρουν αλλά να παραμείνει ο βασικός σκληρός πυρήνας. Για παράδειγμα όλος ο κόσμος θέλει τον Κασιδιάρη αρχηγό, έχει λέγειν, είναι νεός και μπορεί αντιπαρατεθεί με όλους. Ο Μιχαλολιάκος έχει κακό παρουσιαστικό, δεν εμπνέει κανέναν και είναι άκαμπτος και βαρετός. Αν έπαιρνε ο Κασιδιάρης το κόμμα πάλι οι ίδιοι θα είχαν την οργάνωση και θα δείχνανε προς τα έξω ότι έχουν αυτοκριτική και βελτιώνονται. Δεν ξέρω αν όλα τα λάθη(ίσως σκόπιμα) προέρχονται από τον Μιχαλολιάκο ή μήπως τελικά το κόμμα κυβερνάται απευθείας από Μασώνους.

Ανώνυμος είπε...

Απαντώ στο από πάνω σχόλιο:
Η Χ.Α. αποτελεί τη βαλβίδα εκτόνωσης του συστήματος. Στη δύσκολη, έτσι και πάρει στραβή βόλτα το πράγμα, η ύπαρξή της σε συνδυασμό με κάποια ελεγχόμενη κλιμάκωση, θα επιτρέψει στα μέλη της διαπλεκόμενης προδοτικής, πολιτικοεπιχειρηματικής ελίτ, όχι μόνο να γλυτώσουν την κρεμάλα που τους αξίζει, αλλά και να παρουσιαστούν σαν σωτήρες της Ελλάδας από το . Κοντολογίς, ο ρόλος που έπαιξε το ΚΚΕ μετά την κατοχή.
Παραμένει κλειστή οργάνωση εκούσια, γιατί δεν έχει να παρουσιάσει ούτε ιδεολογία ούτε πρόγραμμα. Συνεπώς δεν αντέχει σε ιδεολογική αντιπαράθεση.
Τώρα που το είδες ότι ο Κασιδιάρης έχει λέγειν και εμπνέει, εσύ το ξέρεις. Ούτε ο Μιχαλολιάκος είναι κανένας σοβαρός ηγέτης, αλλά με τον Καδιδιάρη δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Τουλάχιστον ο Μιχαλολιάκος έχει μία βασική θεωρητική υποδομή και ιεδολογική σκευή. Ο Κασιδιάρης είναι τελείως αγράμματος και αδαής πολιτικά, μόνο για γρυλίσματα είναι ικανός. Άσε που με αυτήν τη μουσούδα δεν μπορεί να πάει μακριά.

Ανώνυμος είπε...

προς Σάβ Ιουν 25, 03:50:00 μ.μ.

διαφωνώ τελείως για ό,τι γράφεις μετά την βαλβίδα. εκτός τού ότι έχει ξεκάθαρη ιδεολογία και πρόγραμμα η Χρυσή Αυγή, είναι σαν να εννοείς ότι τα εκλογικά ποσοστά τα παίρνουν τα κόμματα λόγω ιδεολογίας. ο Σύριζα για παράδειγμα λόγω ΕΝΦΙΑ βγήκε. δεν σκαμπάζει ο μέσος ψηφοφόρος από ιδεολογίες και δεν τον ενδιαφέρουν, το ενδιαφέρουν οι γραβάτες, το κούρεμα, τα ταττουάζ και φυσικά οι υποσχέσεις για διορισμούς και αυξήσεις μισθών και συντάξεων. όταν λέει η ΧΑ ότι πρέπει να επιστρέψει κόσμος στην ύπαιθρο και να ανοίξουν εργοστάσια δευτερογενούς παραγωγής και μεταποίησης, αυτό ακούγεται σαν εφιάλτης στους περισσότερους. σχεδόν 100% τών αποφοίτων λυκείου έχουν κάποιο τριτοβάθμιο πτυχίο και ονειρεύονται διευθυντικές θέσεις σε μια τράπεζα.

ναι ο Κασιδιάρης μιλάει γαμάτα και γι'αυτό η απάντηση σε ό,τι λέει είναι "είσαι φασίστας, δεν μιλάω με φασίστες και σηκώνομαι και φεύγω".

Ανώνυμος είπε...

Και μετά ξύπνησες.
Σαν τον ΜΛ ΚΚΕ είναι αν ήξερες φυσικά τί πρακτορομάγαζο ήταν και αυτό.
Για το ΕΚΚΕ φυσικά δεν μιλαμε τα πρακτόρια του μετά έπιασαν πόστα σε όλα τα κόμματα εντός βουλής.

Ανώνυμος είπε...

O N.Xατζηνικολαου ρωτα για τον Κωστα Πλευρη ο καρατζαφερηs''Καμμια φορα και το πλυντηριο χαλαει!!!!Καρατζαφερηs:Κι εσειs εδω στο Star ειχατε μια σπουδαια δημοσιογραφο την οποια ειχατε πισω απο τιs εκπομπεs την βγαλατε μπροστα και σκιζει!!!Την ΤΖΙΝΑ....Ο Ν.Χατζηνικολαου χαμογελαστοs ρωτησε:Την;''Την Τζινα''απαντησε και παλι ο κ.Καρατζαφερηs....''A!Tη Ζηνα....Οχι Τζινα,Ζηνα Κουτσελινη....Ειναι η Ζηνα σαs δηλαδη ο Μπαλτακοs;;;;σχολιασε χαμογελωνταs και διορθωνονταs τον ο Ν.Χατζ..με τον Καρατζαφερη να απαντα λεγονταs:''Μακαρι να ειχε τιs αναλογιεs τηs''!!!!
το εφαγε η ΣΑΛΩΜΗ...παντα σαφεστατο το με-γΚαλΟs μπρωεδρασ....τον καυμενο τον καταεχεσε το πτηνο...Αφου οταν το αλλαζει πανεs ακρατειαs η κατερινα βλεπει κατι κουραδεs ναααααα εχει μια κουραδοπρεπεια το λαλουστατο χονδρο παλλουκαρι με το ενα νεφρο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Το τι μαλακίες διαβάζουμε εδώ από τα απεσταλμένα
τού Offshorάκια της *"Εθνικής" κΕνότητας* δεν περιγράφεται!

Σκοπός τους να πλήξουν τη Χ.Α. με όποιον τρόπο μπορούν.
Τους φαίνεται πως έτσι θα αποσπάσουν ψήφους της Χ.Α.
για τον τηλε-κολλαγόνο...

Όνειρα θερινής νυκτός...

Άμα ξαναδείτε Βουλή,
να μας το γράψετε εδώ...