14/6/16

Η Στοά του Λονδίνου και οι υποτακτικοί της είναι αντιμέτωποι με την αλήθεια

Ένας καλοθελητής της Στοάς, από το μπλογκ ΑΤΤΙΚΑΝΕΑ ερωτά: «Αλήθεια ο κος Χατζάρας είναι εγνωσμένος ιστορικός;»

Είμαι στην διάθεση όλων των ντενεκέδων της Στοάς για να συζητήσουμε βήμα με βήμα όλα τα ψέματα και τα φύκια που πουλούσαν για μεταξωτές κορδέλες. Δεν υπάρχει καμιά «Φιλική Εταιρεία» και τίποτα δεν ιδρύθηκε στην Οδησσό από τον Ξάνθο και τον Σκουφά. Η επαναστατικής Εταιρεία ιδρύθηκε το 1800 στην Κέρκυρα, και ο αρχηγός της Επανάστασης ήταν ο Καποδίστριας. Εγώ τα έχω αποδείξει όλα και δεν συνεχίζω να προβάλω τη μαρτυρία του ψευδομάρτυρα Ξάνθου.

Και ερωτώ τον κακόπιστο.
-Τη δικτατορία το ’36 την έκανε ο Μεταξάς ή ο Βασιλιάς , ο Παπάγος μαζί με τον άγγλο πρέσβη;
Και ερωτώ τον κακόπιστο.
-Που βρισκόταν και τι έκανε ο Ζαχαριάδης από τη στιγμή που τον βρήκαν οι αμερικανοί μέχρι που γύρισε στην Αθήνα; Α
πό τις απαντήσεις του κρίνεται και η διανοητική του επάρκεια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι αυτός στον οποίο απευθύνεις τις ερωτήσεις, αλλά αν δεν σε πειράζει, θα κάνω ένα σχόλιο. Την δεύτερη ερώτηση δεν μπορώ να σου την απαντήσω, γιατί το ψάχνω και γώ χρόνια, χωρίς να καταφέρω να καταλήξω σε σαφές συμπέρασμα. Αλλά στην πρώτη σου απαντώ με σιγουριά, ότι η δικτατορία του '36 ήταν μία κουτοπόνηρη νότα του Βασιλιά και της Αγγλικής πρεσβείας. Ο Μεταξάς την εποχή εκείνη δεν ήταν παρά ένα πιόνι του παλατιού. Και χρησιμοποιήθηκε από τον Γεώργιο. Τον Παπάγο άστον απ' έξω. Αυτός ήταν αχυράνθρωπος των Αμερικανών και για να τους υπηρετήσει, έπαιξε πολύ βρώμικο ρόλο και στον πόλεμο και μετά από αυτόν.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...