14/6/16

Ο Ρουφιάνος και «εθνικός» τοκογλύφος Μακρυγιάννης

Διάβασα έναν ρουφιανάκο της Στοάς, που έγραψε για τον σκατόψυχο: «Ήταν ένας αυτοδίδακτος συγγραφέας ένας ανιδιοτελής αγωνιστής που έδωσε και τη ζωή του για την πατρίδα».

Δεν ήταν ανιδιοτελής. Αυτό είναι κολοσσιαίο ψέμα. Ήταν ιδιοτελής. Τοκογλύφος. Επικαλούμαι τον Κων. Μ. Γράψα, Διευθυντή της   Βουλής, που έγραψε στην «Ελληνική πολιτική εγκυκλοπαίδεια», τευχ Α΄, σελ. 21, το 1947 από τα πρακτικά της Α' Εθνικής Συνελεύσεως των Ελλήνων του 1843-1844, η δήλωση του Μακρυγιάννη : «Αν είναι να μείνωμε ημείς νηστικοί, ας πάη στο διάβολο η ελευθερία. Έφαγαν αυτοί, ας φάμε και εμείς τώρα»

Ο ίδιος είχε στείλει γράμμα στον Κουντουριώτη , που σώθηκε και βρίσκεται στα Αρχεία Κουντουριώτου (τ. Ζ΄, σελ. 546), στην οποία ανφέρει.
«Εκλαμπρότατε, να με θυμηθής όταν έλθη το δάνειον, ότι τας ελπίδας μου, μετά τον Θεόν, εις την Εκλαμπρότητα σου την έχω και μη με αφήσης περίλυπον. Παρακαλώ να με αγαπάς όπως και πρότερον».

Ο Ρουφιάνος και «εθνικός» τοκογλύφος Μακρυγιάννης υπήρξε ο Θησαυροφύλακας του Κωλέττη στις επιχειρήσεις κατά των Ελλήνων και γράφει : «…διόρισε η κυβέρνηση τον Κωλλέτη διευθυντή και εμένα φρουρά του να φυλάμε τα χρήματα οπούχε μαζί του για μιστούς…Και γιόμωσε τον Γκούρα ο Κωλέττης λίρες».
Γιατί εκείνος δεν πήρε;

Αυτός ήταν ο «Μέγας». Μπράβος των υδραίων και «Θησαυροφύλακας». ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ.

Άλλος Ρουφιάνος της Στοάς έγραψε σε κλίμα Οφσορ Εθνική Ενότης :« ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΝ ΤΟΥΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !»

Φτάνει πιά ρουφιάνοι! Τα καθάρματα που υπηρέτησαν την αγγλική πολιτική και τους Ρότσιλντ,
οι Μαυροκορδάτοι, οι Τρικούπηδες, οι Πολυζωίδηδες, οι Μακρυγιάννηδες, οι Μιαούληδες, οι Κουντουριώτες, δεν μας έδειξαν τίποτα άλλο από την υποταγή στη Στοά του Λονδίνου. Και είναι εχθροί μας όπως και ο κάθε Εφιάλτης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κορυφαία στιγμή του πολιτικού διαλόγου: ο μέγας διανοητής, Μήτσος Κουτσούμπας συνάντησε τον ομόλογό του της αντικειμενικής ενημέρωσης, Νικολάκη τον Alter-native. Έμαθα ότι κατέληξαν στο συγκλονιστικό συμπέρασμα ότι πρέπει να αποδεσμευθούμε από την E.E. χωρίς grexit. Ευκολάκι. Εδώ ο Νικολάκης έχει αποδεσμευθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να φύγει από τoν Κουρή.