22/6/16

Η Αλήθεια δεν έχει χορηγό

Διαβάστε τα βιβλία του Σπύρου Χατζάρα που τσουρουφλίζουν τους ΑΘΕΑΤΟΥΣ και αποκαλύπτουν την αληθινή Ιστορία μας για το 1821 και το 1940
- Η Κόκκινη Συμφωνία, (“Red Symphony”). Η σύγχρονη «Αποκάλυψη», για τους ΑΘΕΑΤΟΥΣ της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης υπάρχει πλέον στα ελληνικά σε μετάφραση από τον Σπύρο Χατζάρα, και με εκτεταμένο πρόλογο και υπομνηματισμό.Ένα βιβλίο που πρέπει να το διαβάσουν όλοι. 451 σελίδες. Μόνο με 28 ευρώ, μαζί με τα έξοδα αποστολής.


-Το Εβραϊκό Ζήτημα. Η αλήθεια για τον παγκόσμιο πόλεμο και το Παγκόσμιο Ολοκαύτωμα, όλων των λαών και Εθνών που οργάνωσαν οι αφομοιωμένοι Αχασβήροι. Η Γερμανία και το Εβραϊκό Ζήτημα λίγο πριν τον Πόλεμο. Απόδοση στα ελληνικά του γερμανικού πρωτοτύπου, εισαγωγή και υπομνηματισμός από τον Σπύρο Χατζάρα . Σήμερα, όλος ο κόσμος, «ακούει» ότι οι ρατσιστές εθνικοσοσιαλιστές, με το που κατέλαβαν την εξουσία στη Γερμανία το 1933, άρχισαν τον απηνή διωγμό των εβραίων.
Ο Εβραϊσμός με την κολοσσιαία οικονομική δύναμη που κατείχε, επιτίθονταν. Είχαν εξαπολύσει απηνή διωγμό των Γερμανών και των άλλων λαών και οι εθνικοσοσιαλιστές βρισκόντουσαν στην άμυνα. Ο στόχος του ξεσηκωμού ήταν η Ιουδαϊκή απολυταρχία στην Ευρώπη. Μετα τις δολοφονίες από τους Εβραίους του Ερνστ φομ Ρατ στο Παρίσι, και του Βίλχελμ Γκούστλοφ , ξέσπασαν τα γεγονότα της «Νύχτας των Κρυστάλλων», ( 9 και 10 Νοεμβρίου 1938), που προκάλεσαν οργισμένες αντιδράσεις στην Δυτική Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, όπου μάλιστα οι εφημερίδες συνέκριναν τα γεγονότα με το πογκρόμ κατά των Εβραίων στην Τσαρική Ρωσία, μετά την δολοφονία του Τσάρου Αλεξάνδρου το 1881.
Σε αυτό το πλαίσιο οι Η.Π.Α. ανακάλεσαν τον πρέσβη τους στο Βερολίνο, Σε απάντηση των διεθνών αντιδράσεων και επικρίσεων εκδόθηκε στο Βερολίνο, τις πρώτες ημέρες του 1939, από το «Ινστιτούτο για τη μελέτη του εβραϊκού ζητήματος» , η μπροσούρα , «Deutschland und die Judenfrage», που την υπέγραφε ο δρ. Karl Friederich Wiebe, ο οποίος με προφητικό τρόπο, μόλις 240 ημέρες πριν αρχίσει ο παγκόσμιος πόλεμοςτόνιζε: «Απειλείται από αυτή την μικρή κλίκα (του διεθνούς εβραϊσμού) η ειρήνη μεταξύ των κρατών». Τιμή 20 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής.
  
-Διαβάστε και μάθετε την Αλήθεια για τον πόλεμο του 40, τη δικτατορία του Παπάγου, τους αργυρώνητους των Αθηνών, το ρόλο του Μεταξά, τους εθνικούς ήρωες Κατσιμήτρο και Βραχνό και τον προδότη Παπάγο. Πως οι Άγγλοι δημιούργησαν τον ΕΑΜ-ΕΛΑΣ με το χρυσάφι που τους έδωσε ο βασιλιάς, και γιατί ευθύνονται για τις σφαγές του Μελιγαλά, της Καλαμάτας και των Γαργαλιάνων. Πράκτορες και Κομμουνιστές στην υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητας .Όλα στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την «Κοινοπραξία» Ιντέλιτζενς Σέρβις-ΚΚΕ. Πως οι χρυσές λίρες δημιούργησαν το «Ισχυρό ΚΚΕ», στην Κατοχή, όπως ακριβώς η Cia δημιούργησε το Ισλαμικό Κράτος.
Οι προοδευτικοί διανοούμενοι, δημοσιογράφοι, και ψηφοφόροι με «φρίκη και αποτροπιασμό» καταδίκασαν χωρίς περιστροφές, το σφάξιμο των αιχμαλώτων από τους «τζιχαντιστές», του Ισλαμικού Κράτους, αλλά εξακολουθούν να μην αισθάνονται την ίδια φρίκη και τον ίδιο αποτροπιασμό, για τα «οικεία κακά». Για το σφάξιμο χιλιάδων, από τους «τζιχαντιστές» του ΚΚΕ και της ΟΠΛΑ, το μαύρο Καλοκαίρι του 1944, και τον «Κόκκινο Δεκέμβρη». Μερικοί είναι υπερήφανοι κιόλας και φωνάζουν «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς» και «Λαέ θυμήσου το χώμα που πατάς λευτέρωσαν ο Άρης και ο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ».
Και όμως οι Γερμανοί, στους 54 μήνες της Κατοχής, μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 1944 εκτέλεσαν στην Μεσσηνία, περίπου 800 Έλληνες. Ενώ ο «Άρης» και ο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, που δεν επιτέθηκαν στους αποχωρούντες Γερμανούς, αλλά επιτέθηκαν κατά των Ελλήνων στις απελευθερωμένες πόλεις, σκότωσαν, σε 11 μέρες, μέχρις τις 27 Σεπτεμβρίου 1944, τουλάχιστον5.000. Και ακόμα: Πώς και γιατί δολοφονήθηκε ο Μεταξάς από την Ιντέλιτζεντ Σέρβις που αποφάσισε τον «Εμφύλιο» και διέταξε τις σφαγές στην Καλαμάτα, το Μελιγαλά και τους Γαργαλιάνους. Τιμή 20 ευρώ μαζί με τα έξοδα αποστολής.

- Η 25η Μαρτίου δεν είναι πρωταπριλιά. Η «Επανάσταση των Φιλογενών» ανατρέπει τα ψέματα και τα φούμαρα που μας έχουν επιβάλει ως δήθεν ιστορία. Η αλήθεια για την Εθνικοαπελευθερωτική Επανάσταση του 1821 που ήταν επανάσταση των Φιλογενών και όχι των «προλετάριων» της Στοάς του Λονδίνου. Οι εθνικιστές οργάνωσαν την επανάσταση του 1821. Ο ρόλος δανείων των Ρότσιλντ στην υποταγή των Ελλήνων στη Στοά του Λονδίνου. Εκδοση Β. Τιμή μόνο 28 ευρώ με τα έξοδα αποστολής.

Τώρα και τα 4 βιβλία αντί 96 ευρώ μόνο 60 ευρώ. Μαζί με τα έξοδα αποστολής. Παραγγελίες στο 6944-279798 και στο deltio11@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...