30/6/16

Έφτασε η ώρα να «ξεσηκωθούν» οι (Περιούσιοι) «Παρφέ»

Οι «προφήτες» Buzzelli και Guido το 1974 το προέβλεψαν με το άλμπουμ «La révolte des rates» που το μεταφράσαμε με τον μακαρίτη τον αδερφό μου στο “TARKIDI” σαν «η επανάσταση των κακοχυμένων».
42 χρόνια μετά το ζούμε. Μαζί και την πρόσκληση στα όπλα, του περιούσιου λαού των «Παρφέ». Ένας αλήτης- ρουφιάνος- δημοσιογράφος των Νιου Γιόρκ Τάιμς, έλαβε εντολή και σάλπισε για λογαριασμό των ΑΘΕΑΤΩΝ.

Ο James Traub από τη στήλη του στο περιοδικό Foreign Policy, του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (Council on Foreign Relations) που εκφράζει τους ΑΘΕΑΤΟΥΣ κάλεσε τις Ελίτ, (Περιούσιοι «Παρφέ»), να ξεσηκωθούν εναντίον των «απερίσκεπτων», των «θυμωμένων» και κατά της «αδαούς μάζας» ,"για να μην εκτροχιαστεί η παγκοσμιοποίηση από τη λαϊκίστικη εξέγερση που οδήγησε στο Brexit και την άνοδο του Τραμπ".

Ο ρουφιάνος των Αθέατων λέει ότι , «η σημερινή εξέγερση των πολιτων στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία και την Ευρώπη δείχνει πως, «ο εξτρεμισμός έχει πάει η κυρίαρχη τάση και ότι το Brexit ήταν «μια απόλυτη αποκήρυξη των Τραπεζιτών και των και οικονομολόγων» και επικαλούμενος τη δυνατότητα διάσπασης του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, και την αυξανόμενη αντιδημοτικότητα της σοσιαλιστικής κυβέρνησης της Γαλλίας,ο ρουφιάνος Traub υποστηρίζει ότι τα πολιτικά κόμματα στις μεγάλες δυτικές χώρες πρέπει «να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να κρατήσουν μακριά τους εθνικιστές».

Δηλαδή και ο ρουφιάνος από τα Κεντρικά είπε ότι ακριβώς και ο δικός μας Περιούσιος Παρφέ. Προοδευτική Συμμαχία για μια καλύτερη Ευρώπη για να σταματήσουμε την επέλαση της ακροδεξιάς. Το λέω εδώ και μέρες.

Ο Τσιπρά είναι ρουφιάνος των Ρότσιλντ.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το σωστό όνομα για το Γραικυλιστάν είναι Βαλκανική Τουρκία

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Σπυρο μην μας δειχνεις τους ρουφιανους των Ροτσιλντ αλλα πες μας ποιοι.... δεν ειναι.....

Ανώνυμος είπε...

πως να σας ο ΣΠΥΡΟΣ πιοι δεν ειναι?
εδω ακομα και οι συγγενεις μας δεν ξερουμε τι ρολο παιζουν,δεν πειραζει ας ξερουμε πιοι ειναι και θα βρεθουν και οι υπολοιποι,τωρα αρχιζει η πανηγυρις...!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειδησεις απο zerohedge:
1. Ο μπαρμπα-Γιωργος Σωρος λεει οτι το αγγλικο δημοψηφισμα ξεκινα κριση σαν του 2008. Η διαλυση της εε λεει οτι ειναι πλεον αναποφευκτη.
2. Η ντοιτσε μπανκ κατρακυλα και αλλο. Χρεη μεταξυ 50 εως 100 τρισ ντολαρς. Επερχομενος τυφωνας;
3. 15 δισ προστιμο ο διακανονισμος ηπα με vw για απατη με καυσαερια, συν αλλα ποσα περι τα 2,5,δισ πληρωμες αποδω και εκει.

Κατα τα αλλα γιουροπα ουμπερ αλες και βραστα χορτα του βουνου, γιατι και το ψωμι θα ειναι για τους πλουσιους.
Αναμονη.

Ανώνυμος είπε...

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epitages-george-soros-sthn-eurwboulh-fimwsh-strathgou-epithdeiou

Ανώνυμος είπε...

Στην αρχή ήμουν για δύο μήνες σε νοσοκομείο των προαστίων με δύσπνοιες.
Βγήκα για 18 μέρες κι επειδή δεν μπορούσα να αυτοεξυπηρετηθώ, με φιλοξένησαν στο σπίτι τους ο Σταμάτης και η Ντό.

Οι δυσκολίες στην αναπνοή συνεχίστηκαν, γι' αυτό και επέστρεψα στο νοσοκομείο, καθώς οι γιατροί θεώρησαν πως υπήρχε πρόβλημα στο θυροειδή μου και έπρεπε να χειρουργηθώ.

Έτσι μεταφέρθηκα σε άλλο ιδιωτικό θεραπευτήριο, προκειμένου να κάνει την επέμβαση ο Περι Κρητικός, που είναι ωτορινολαρυγγολόγος και φίλος μου.

Εκείνος θεώρησε ότι δεν συμβαίνει κάτι με το θυροειδή, διαγνώστηκε δύσπνοια κόπωσης, μου έκαναν όλων των ειδών τις εξετάσεις κι ακόμη ψάχνουν να βρουν την αιτία.

Με παρακολουθούν, επίσης, ο πνευμονολόγος Χρυσόστομο Μελισσηνό, ο ενδοκρινολόγος Κων Τσίγκος και η παθολόγος Ελέν Γιαμαρέλλο.

θα χειρουργηθώ στο λάρυγγα, μιας και μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι έχω λευκοπλακία που είναι η πιο κοινή προκαρκινική βλάβη του στοματικού βλεννογόνου. Είμαι όμως αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά όπως με διαβεβαιώνουν και οι θεράποντες γιατροί μου.

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, τι έχεις να πεις τώρα που ο φίλος σου ο Βλαδίμηρος τα βρήκε με τον αδελφό Ταγίπ; Αυτό θα πει πολιτικός με σταθερές αρχές...

Ανώνυμος είπε...

Ρε επαναστάταροι...
Πού είναι η συνέντευξη του Μαύρου Κρίνου...;;;
Το ραδιόφωνο που συμμετέχεις, είναι για τον (Μ)πέο, κοτάρες!!!
ΟΥΣΤ!

Ανώνυμος είπε...

30/06/2016 στην εκπομπη του σπυρου...παιρνει τηλεφωνο ακροατηs και του λεει ακουγα την εκπομπη του ευαγγελατου και ειχε συνεντευξη την Τζαβελα που ητανε βουλευτηs στον καρατζαφερη και ειπε....
ο σπυροs στα ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ εχειs αλλο να πειs;;;;ακροατηs καλα ευχαριστω........χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!!!!!!!!!!
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ ΠΑΡΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΑΣ ΠΑΡΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...