24/6/16

Παραμιλάνε οι ΑΘΕΑΤΟΙ

Ένας ορατός εκπρόσωπος των ΑΘΕΑΤΩΝ ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στη Μόσχα, Μάικελ Μακφόλ, έγραψε στο Tweeter: «Shocked by Brexit vote! Losers: EU, UK, US, those that believe in utility of a strong, united, democratic Europe. Winners: Putin. I genuinely complement Putin for his victory tonight on Brexit.Tonight is giant victory for Putin's foreign policy objectives».

Ητοι. «Σοκαρισμένος από την ψήφο για Brexit .Χαμένοι: ΕΕ, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, και όσοι πιστεύουν σε μια ισχυρή, ενωμένη, δημοκρατική Ευρώπη. Νικητής: Ο Πούτιν. Πραγματικά των συγχαίρω για τη νίκη του απόψε. Είναι μια κολοσσιαία νίκη για τους στόχους της εξωτερικής πολιτικής του Πούτιν».

Βέβαια ο ρουφιάνος λέει μισες αλήθειες. Νικητές ήσαν όσοι πιστεύουν στα δημοκρατικά εθνικά Κράτη και είναι κατά της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης των Αγορών, μεταξύ αυτών και ο Πούτιν.
Χαμένοι φυσικά οι ελίτ των Βρυξελών του Σίτυ και των ΗΠΑ. Η Νίκη του Brexit δεν έχει να κάνει με την εξωτερική πολιτική της Ρωσίας, και ούτε ο Φάραντζ και ο Μπόρις Τζόνσον είναι πράκτορες του Κρεμλίνου.

Από τους «σοκαρισμένους» αργυρώνητους των Αθηνών, ο απόγονος του μεταξικού φελλού επανέλαβε της μπούρδες της Σχολής στελεχών του Λάγκλεϊ. «Μετά από τα αποτελέσματα του βρετανικού δημοψηφίσματος επιβεβαιώθηκε η επιμονή μας για την ανάγκη πραγματοποίησης μιας δημοκρατικής δεσμευτικής συζήτησης για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την ενίσχυση της κοινωνικής της λειτουργίας και για τον εκδημοκρατισμό των δομών της έτσι ώστε αυτή να λειτουργεί υπηρετώντας τους λαούς της Ευρώπης».

Επανέλαβε ότι είπε ο ρουφιάνος Μακφόλ. «Ισχυρή, ενωμένη, δημοκρατική Ευρώπη».

ΥΓ.Μα αυτοί έχασαν κ. Υπουργέ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε λιγο θα αναλάβει ο Φαρατζ με τον Τζόνσον,θα κόψουν τα επιδόματα σε μουσουλμάνους οι οποίοι θα αποχωρήσουν για τις χώρες τους εθελοντικά η με το ζόρι

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανθρωπιστική βοήθεια με κοντέινερ γεμάτα νταούλια και ζουρνάδες στέλνει ο Τσίπρας στο Λονδίνο

Ανώνυμος είπε...

οι αθεατοι εθεαθησαν χεσμενοι και κατουρημενοι,ποιος θα τους καθαρισει βρε παιδια?

Ανώνυμος είπε...

Κάτω η βρωμο-εβραϊώπη!!!

Ζήτω τα Έθνη των
Λευκών και Χριστιανών
Ευρωπαϊκών Κρατών!!!

Ανώνυμος είπε...

Μιχαήλ Παλαιοπάνος
Η ΕΕ δημιουργήθηκε για να δημιουργήσει το ευρώ, αυτό για να δημιουργήσει την οικονομική κρίση και καταβαράθρωση των Ευρωπαϊκών οικονομιών και αυτή (η καταβαράθρωση)επετεύχθη. Για την παγκοσμιοποίηση με επικεφαλής την Κίνα, δεν χρειάζεται ευρωπαϊκή ένωση, άρα έπρεπε ν΄αρχίσει το ξήλωμά της και άρχισε.
Το City του Λονδίνου, η DC των ΗΠΑ και το Βατικανό δεν είναι οι χαμένοι αλλά οι σχεδιαστές του Brexit, και φυσικά πέτυχαν διάνα. Αυτά!.

Ανώνυμος είπε...

Κ. Χατζηδάκης: «Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στον πυρήνα της Ευρώπης»

Σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και βουλευτής Β' Αθήνας Κωστής Χατζηδάκης υπογραμμίζει ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Βρετανία θα έχει αρνητικές συνέπειες τόσο για την ίδια τη Βρετανία, όσο και για την Ευρώπη.

«Η Ευρώπη σίγουρα επηρεάζεται αρνητικά. Δεν είναι ένα μικρό κράτος το οποίο αποχωρεί, αποχωρεί ένα πολύ ισχυρό κράτος, το οποίο έχει παγκόσμια παρουσία και πολύ ισχυρή διπλωματία», αναφέρει ο κ. Χατζηδάκης, σημειώνοντας ότι ταυτόχρονα θα ζημιωθεί και η Βρετανία. «Το κλείσιμο στον εαυτό της, σε μία εποχή παγκοσμιοποίησης, νομίζω θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στις προοπτικές της ίδιας της Βρετανίας».

Όσον αφορά τις επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν για την Ελλάδα, ο κ. Χατζηδάκης αναφέρει ότι αν επικρατήσουν σκέψεις για μια συμμαχία των προθύμων και ικανών να προχωρήσουν μπροστά, που είναι υπαρκτές- «η Ελλάδα μπορεί να θεωρηθεί ένα οικονομικά αδύναμο και προβληματικό κράτος, το οποίο πρέπει να τεθεί στο περιθώριο», τονίζοντας ότι «αυτό πρέπει να αποφευχθεί με κάθε τρόπο», «η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην Ευρώπη, στον πυρήνα της Ευρώπης, και για να γίνει αυτό πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά με την οικονομική ανασύνταξη της χώρας».

Σημειώνει ακόμη ότι για το αποτέλεσμα αυτό ευθύνεται η ίδια η Βρετανία, καθώς «δεν ήταν ενεργός παίκτης στην ΕΕ στο βαθμό που θα μπορούσε να ήταν».

Επισημαίνει, ακόμη πως εάν η πολιτική ζωή παραδοθεί στον λαϊκισμό θα έχουμε οπισθοδρόμηση με δυσμενείς συνέπειες. «Ο λαϊκισμός δεν είναι λύση, ούτε για την Ευρώπη ούτε για κανένα προηγμένο κράτος, ενώ κάνει λόγο για «έλλειμμα ηγεσίας σε ευρωπαϊκό τουλάχιστον επίπεδο και αυτό το έχουμε πληρώσει».

Τέλος, τονίζει ότι «η Ευρώπη έχει χίλια δύο ελαττώματα, η Γερμανία φυσικά έχει κάνει και εκείνη αρκετά λάθη», αλλά «το ζητούμενο δεν είναι να κατεδαφίσουμε την Ευρώπη αλλά να αφήσουμε μία καλύτερη Ευρώπη».

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ

ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΜΑ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...