21/6/16

Στο Μπαγκλαντές θα τον είχαν κρεμάσει

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 42χρονος από το Μπαγκλαντές ο οποίος νωρίτερα είχε ασελγήσει σε τρία κοριτσάκια από 7 έως 12 ετών στον Αγιο Παντελεήμονα .
Ο μουσουλμάνος λαθρομετανάστη συνελήφθη για αποπλάνηση κατ' εξακολούθηση παιδιών, κάτω των 12 ετών, και για απείθεια.
Οι Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης τον εντόπισαν, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, και οταν προσπάθησαν να του κάνουν έλεγχο, εκείνος το έβαλε στα πόδια αλλά τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν.
Στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, οτι ο 42χρονος λαθρομετανάστης , λίγο πριν από τον εντοπισμό του, είχε επιβιβάσει στη μοτοσυκλέτα του, με την υπόσχεση για βόλτα, τρία κορίτσια, ηλικίας από επτά έως εννέα ετών και τα οδήγησε σε πάρκινγκ πολυκατοικίας, όπου «έκανε ασελγείς πράξεις» σε βάρος τους.
Ο ίδιος, πριν από μία εβδομάδα, δελεάζοντας τις τρεις ανήλικες με προσφορά φρούτων, τις οδήγησε δύο φορές στο σπίτι του, όπου, επίσης, έκανε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

1 σχόλιο:

avdargor είπε...

εδω Ελληνιδες τα φτιαχνουν κατα κυματα με ΠΑκιστανους.... τους βαζει μεσα στο σπιτι του στη κυριολεξια ο Ελληνας... Τωρα ειναι αργα ρε Χατζαρα για αυτα που λες. Τουλαχιστον ειναι αναρθρες κραυγες. Θεωρουνται ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ! δε το εχεις καταλαβει ακομα? απλα προσμετρατε σε αλλο ενα εγκληματικο περιστατικο.