30/6/16

Ενα όραμα

Σε όραμα είδα μία Χώρα, με ιστορία χιλιάδων ετών δοξασμένη, πού κάποτε, επεκράτησε ως πρωθυπουργός, ένας νέος. Επειδή όμως, όπως λέγεται, ήταν οβριός την καταγωγή και επειδή όλο το πολιτικό σύστημα είχε σαπίσει, 
στις εκλογές επεκράτησε και έγινε κυρίαρχος, της ιστορικής αυτής μακρινής χώρας ,(δηλαδή επεκράτησε επί του 50% περίπου του πληθυσμού λόγω αποχής).

Τον προετοίμαζαν, προ πολλών ετών, όλοι οι « ευεργέτες της ανθρωπότητας» π.χ. η συναγωγή των διεθνών τοκογλύφων, οι πράκτορές τους , χαμερπείς πολιτικοί και αμόρφωτοι της χώρας αυτής, οι ανήθικοι και εξωνημένοι καναλάρχες, οι περιφερόμενοι γλείφτες δημοσιογραφίσκοι υπάλληλοι των «λεσχών» και κάθε λογής οικονομικό περίτριμμα. 

Η χώρα αυτή με υπέροχους και αξιοπρεπείς πολίτες, έγινε άθυρμα στα χέρια του «φέρελπη» και πολλά υποσχόμενου νεανίσκου και της ακολουθούσης αυτόν πολιτικής συμμορίας, όλων των απάτριδων γηγενών, πού σκοπό είχαν (έχουν) να παραδώσουν την ένδοξη αυτή χώρα, στους καραδοκούντες προαιώνιους εχθρούς της και να την διαλύσουν ( ήθη, έθιμα, θρησκεία, γλώσσα ).
Το όραμα αυτό, μου παρουσιάζει έντρομους και καταπονημένους, της χώρας αυτής, τους πολίτες να παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις.
Άραγε τι θα πράξουν ΟΙ ΒΙΓΛΑΤΟΡΕΣ, της μακρινής αυτής χώρας; ή μήπως και αυτοί καθεύδουν τον νήδυμον υπό μανδραγόρα.

Χρίστος Α. Αθανασόπουλος                 

Δεν υπάρχουν σχόλια: