28/6/16

Περί Εθνικών Ολετήρων

Έχουν σοβαρό πρόβλημα. Οι αποκαλούμενοι με αυταρέσκεια «Έλληνες Εθνικιστές».
Τιμούν και αποθεώνουν από την ιστοσελίδα τους και τα έντυπά τους πράκτορες και ρουφιάνους ξένων πολιτικών και Δυνάμεων μαχόμενοι όμως την …Ξενοκρατία. Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο.
Η Cia ή JUSMAG, ή SOE και η Intelligence Service δεν υπηρετούσαν το Ελληνικό Εθνος. Ούτε και η Γκεστάπο. 
Στο παρελθόν, ως «βασιλόφρονες», «χουντικοί» και «Νεοναζί» είχαν 0,30%. Τώρα με 7%, που θέλουν να γίνει διψήφιο, κάποιους θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους.
Ο καλύτερος σύμμαχος της «Προοδευτικής Συμμαχίας» των Ρότσιλντ, Σόρος, Τσιπρά και της παγκόσμιας τοκογλυφικής Χούντας, είναι ο «ακροδεξιός».
Η «Προοδευτική Συμμαχία» των Ρότσιλντ, Σόρος, Τσιπρά, Συνταγματικού Τόξου, είναι που χρειάζεται κάτι «Πατριωτάκια» σαν τον Ρουφγιάννη και τον Παπάγο που τους τοποθετεί στο «Πάνθεον», (των μασόνων), η Ιστοσελίδα της Χ.Α.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα μπερδεύεις πάρα πολύ στο μυαλό σου. το ποιους αποθεώνει η Χρυσή Αυγή δεν έχει νακάνει με τα εκλογικά ποσοστά. το ΠΑΣΟΚ δεν έγινε κυβέρνηση το 81 επειδή αποθέωνε κάποιους αλλά επειδή έταζε μισθους και λεφτά γενικότερα, το 2009 πήρε 45% επειδή "λεφτά υπάρχουν". τώρα ως προς τον Μακρυγιάννη τα είπαμε, είναι ο "μύθος" του, όπως αποθεώνεις τον Παπαντρέα εσύ, γι'αυτό είχε γράψει και την ωδή ο Σικελιανός όπως σου είπε κάποιος. η διαπλοκή του εκλογικού σώματος είναι τεράστια, μούφα συντάξεις, διορισμοί και λοιπά, αυτοί μια ζωή θα ψηφίζουν τουρκοκρατικό τόξο. Στους Περσικούς πολέμους το πρώτο πράγμα που είπαν οι δημοκράτες ήταν να σηκωθούν να φύγουν, οι στρατιωτικοί επιμείνανε και πολεμήσανε. οι δημοκρατικές διαδικασίες κάνουν μόνο για να μοιράζουμε την μάσα και για καμμία άλλη σοβαρή υπόθεση, εκεί πάντα ένα αυτροκράτορας ή βασιλιάς ή στρατηγός μπορούσε να μαζέψει τα τρομαγμένα πρόβατα και να φέρει ένα αποτέλεσμα.

Γιαγκος Γεωργιος είπε...

Συγνωμη κ. Σπυρο μας. Την επομενη φορα θα ρωταμε πρωτα την αποψη σας και θα συμφωνουμε με οτι λετε για να σας αρεσουμε.
Δεν ειναι ομως λιγακι τρελλο να κατηγορειτε περιπου για εβραιοφιλους τους μονους που θετουν ανοικτα (οσο τους επιτρεπει και ο νομος πια) το θεμα;
Σε διαφορες συζητησεις εχω βρεθει να υπερασπιζω την Χ.Α απο "ακροδεξιους" που φαινεται οτι τελευταια το γυρισαν ολοι μαζι στην "ελληνοεβραικη φιλια" και μας κατηγορουν για την σταση μας εναντι των Εβραιων.
Βλεπεις τον Καμενο, τον Σαμαρα και την παρεα του και υπαρχουν και κατι αλλοι πιο αχαμνοι. Γινανε τοσο εβραιοφιλοι οσο και οι "ακροαριστεροι".
Εσυ γιατι κολλησες με την γωμη που εχουν καποιοι που εγραψαν καποιο αρθρο στη ιστοσελιδα της Χ.Α για καποια προσωπα της ιστοριας και δεν κοιτας το πως πολιτευεται το κομμα;
Κι εμενα αν θελεις να ρωτησεις, για τον Παπαδοπουλο που μουγραφες για πρακτορα της CIA θα σου πω να πλενεις πρωτα το στομα σου οταν μιλας γι αυτον. Τι σημαινει αυτο; Οτι ειμαι κι εγω εβραιοφιλος και πρακτορας; Τι να τα κανω τα στοιχεια που ισως εχεις; Η Ελλαδα πηγαινε πολυ καλα σε ολα τα επιπεδα, Ψηφισε ενα καλο συνταγμα, διαλεξε εναν πετυχημενο πολιτικο για πρωθυπουργο και οταν τον ανετρεψαν, τον εκλεισαν φυλακη οπου πεθανε φτωχος χωρις να ζητησει καν χαρη. Οι αποδειξεις σου μου ειναι αδιαφορες. Βλεπω τα αποτελεσματα. Αν εχεις παντως κατι συγκεκριμμενο πες το να δουμε αν θα μπορεσεις να το στηριξεις αποτελεσματικα οταν δεν θα μιλας μονος σου.
Γενικα ειναι πολυ ευκολο να κανεις κριτικη ειδικα οταν την κανεις αοριστως και με τροπο που θα ζηλευαν και οι Πυθιες.
Δεν ειδα ομως εσενα στο εδωλειο χτες να δικαζεσαι σαν εγκληματιας για εναν καυγα η και για τιποτα, με ολο το πολιτικο, δικαστικο και δημοσιογραφικο κατεστημενο να ζηταει το κεφαλι σου και τους τρομοκρατες να απειλουν τους δικαστες να μην σε αθωωσουν.
Δεν σε ειδα να προφυλακιζεσαι για εναμισυ χρονο και μερικες φορες και περισσοτερο και μετα να εχεις και περιοριστικους ορους.
Δεν σε ειδα με χειροπεδες να σε σερνει η αντιτρομοκρατικη.
Λογια λεμε ολοι και οι γνωμες ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες που ο καθενας μας εχει και απο μια.

Ανώνυμος είπε...

σωστός ο γιάγκος σύντροφε σπύρε καρασπύρε

Ανώνυμος είπε...

τοσα χρονια δεν ηξερε τιποτα για την Μασωνοκ@λοτρυπιδα kara-zaferi-toyrkoalvano ουτε για τον Ν.Καρατζαφερη εξ κουραδοποταμιαs που προσχωρησε στον ελλασ σαινι το σπυρακι στο παραμυθακι με το καρατζακουραδακι ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕεεεεεεεεεε
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΡΟΥΣΑΛΗΣ''Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ στο ΠΡΩΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ 1941-1945 σελιs 291!!!!!!!
Επρεπε να πληρωθουν τα SWAPS NOMURA-Ορκομωσια ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ 11.πμ 11/11/2011 σπυρακι ξερειs κατι;;;;