28/6/16

Το παρακράτος, ο απόλυτος εχθρός!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Αθήνα 28η Ιουνίου 2016
Προς τον Ελληνικό Λαό!!! Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Το πρωί της 14ης Μαΐου 2016 το πρωτοσέλιδο της κίτρινης φυλλάδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ έγραφε με πηχυαίους τίτλους τα άκρως συκοφαντικά μυθεύματα: «Ριφιφί σε Στρατόπεδο για να κλέψουν όπλα και να εισβάλουν στη Βουλή. Θα τα «φόρτωναν» στην Χρυσή Αυγή. Θα έριχναν χειροβομβίδα σε Τζαμί μουσουλμάνων στον Άγιο Παντελεήμονα. Οι καταθέσεις ενώπιον του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ» Δύο Ταξίαρχοι των καταδρομών και αρχηγός κόμματος». Ο μισθοφόρος του παρακράτους, ο εν ονόματι Χίος Στέφανος του Συμεών, μέσω μιάς εφημερίδος του κιτρινισμού και των απόνερων της δημοσιογραφίας, ως κύμβαλο αλαλάζον, με την ανοχή των κρατικών υπηρεσιών αν όχι με την προτροπή και τον εκ μέρους των χρηματισμό αλλά οπωσδήποτε με την εκ μέρους των πληροφόρησή του, προσπάθησε να προκαλέσει ανήκεστο βλάβη στο συλλογικό ασυνείδητο του Λαού προβάλλοντάς μας ως επίδοξους «πραξικοπηματίες» οι οποίοι μόνο που δεν κατεβήκαμε με τάνκς στους δρόμους ανά την επικράτεια........

......Ίσως βέβαια οι εμπνευστές της όλης παρωδίας αποβλέποντας στην απόκτηση από εμάς σημαντικών πληροφοριών εξ απόψεως στρατιωτικής, πολιτικής ή και οικονομικής, να ευελπιστούσαν ότι προκειμένου να εξαρθρωθεί η «δική μας Αλ Κάϊντα» που με μία ίσως υπαρκτή και όχι απλώς ενδεχόμενη ή πιθανή απειλή πολύ μεγάλων διαστάσεων στρεφόταν κατά της έννομης τάξης αφού αποτελούσαμε «τον εχθρό» αυτής, πιθανόν, προς τέρψη των βάρβαρων και ανθελληνικών ενστίκτων τους, καί για να καμφθεί η βούλησή μας, να υποβαλλόμεθα ακόμη και σε βασανιστήρια που χρησιμοποιήθηκαν στο Γκουαντάναμο.
Σφαδάζει το παρακρατικό κατεστημένο που ζει και βασιλεύει στη χώρα μας και σε συνδυασμό με τον άκρατο λαϊκισμό, την παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα ενισχύει ακραία πολιτικά στοιχεία, τα οποία καπηλεύονται την έννοια του έθνους και καταλήγουν πολλές φορές στη βία και την τρομοκρατία, με τελικό αποτέλεσμα οι πολίτες να επιστρέφουν έντρομοι στην καθεστηκυία ολιγαρχική ελίτ για «προστασία και πολιτική σταθερότητα», μιά ολιγαρχική φράξια πολιτικών ραγιάδων και ανδρείκελων της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης μετά των οποίων εμείς βρισκόμαστε σε αδυσώπητο πόλεμο.
Σε μια εποχή που μπροστά στα μάτια μας συντελείται ξανά ωμά και απροκάλυπτα το χείριστο έγκλημα της γενοκτονίας, σε μια εποχή που τα ζητήματα της Εθνικής μας ύπαρξης αποτελούν το ύψιστο καθήκον κάθε κρατικής οντότητος, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, η Κρατική Ασφάλεια και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ομφαλοσκοπώντας επέλεξαν και στρατολόγησαν κάποια δευτεροκλασάτα τσόλια του χαφιεδισμού, που δεν χρήζουν παρά μόνο χλεύης, για να αμαυρώσουν τον αγώνα που διεξάγουμε ενάντια στην παντοδυναμία της νεοφιλελεύθερης μπουρζουαζίας η οποία έφθασε να έχει στο χέρι όλη την οικονομική εξουσία της χώρας οδηγώντας την σε ολοκληρωτική καταστροφή. Έχει περάσει εν πολλοίς απαρατήρητο στις υπηρεσίες αυτές ότι ενώ όφειλαν να είναι ταγμένες στην υπηρεσία του Έθνους και μόνον, εν τούτοις με τις μεσαιωνικές μηχανορραφίες τους έχουν καταστεί ανήμπορες να αναχαιτίσουν τις εθνοβόρες επιθέσεις κατά του διαχρονικώς φωτοδότη ελληνισμού. 
Αυτή η «κολοβή παντοδυναμία» των κρατικών αρχών να κατασκευάζουν ενόχους ανασύροντας σκελετούς από την ντουλάπα της συνομωσιολογίας τών καθ’ ύπνους αναζητήσεών των, δεν υπερασπίζεται την έννομη τάξη ως οφείλει, αλλ’ αντιθέτως την τραυματίζει καθιστώντας το επίμαχο σενάριο των ονειρώξεών των μη πειστικό αν όχι τραγικά καταγέλαστο, κατάλληλο μόνο για ταινίες γέλιου με πρωταγωνιστή τον θρυλικό Θανάση Βέγγο στήν ταινία «Ο φανερός πράκτωρ 000». Αυτή ακριβώς η δράσις των επίδοξων Τζέιμς Μπόντ ή καλλίτερα του Αθανάσιου Μπόμπα του γνωστού και ως πράκτορα Θού Βού δεν υπηρετεί το Έθνος των Ελλήνων αλλά σκοπό έχει να «υπαγορεύσει αυτό το οποίο επιθυμεί να αποδείξει» και αλλοίμονο για την πατρίδα μας, «η ύπαρξη τέτοιων ιδεοληψιών δεν είναι μία ένδειξη ισχύος του φιλελεύθερου κράτους, αλλά μία ένδειξη ότι οπωσδήποτε το κράτος δεν υφίσταται πλέον!!!».

  Οι μέθοδοι αυτές μας θυμίζουν, τις άλλοτε «ορφανές βόμβες» ή τις τραγελαφικές υποθέσεις τύπου «Ριανκούρ» και το θόλωμα των νερών κατά την απόδοση ευθυνών οι οποίες πολλές φορές επιρρίπτονται επικοινωνιακά σε ακραία πολιτικά στελέχη εκ δεξιών και εξ αριστερών με απώτερο σκοπό την συνολική απαξίωση του πολιτικού συστήματος της χώρας μας.
Είναι αλήθεια βέβαια ότι τώρα ζούμε την δικτατορία του αριστερισμού που ποτέ δεν έκρυβε ότι κάνει όνειρα εκδίκησης για την ήττα που είχε υποστεί.
Από αυτή την άποψη υπάρχει το πραξικόπημα μιάς κυβέρνησης καρικατούρας που ο μόνος ουσιαστικός εχθρός της είναι η αποκάλυψη της αλήθειας και επειδή θέλει να υποκαταστήσει την βούληση των πολιτών της που προέκυψε από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 φόρεσε ξανά τις κουκούλες και μας έδωσε πεσκέσι στα σύγχρονα SS του Δου Ράϊχ.
Εμείς, παλεύοντας με αρετή, ήθος και τόλμη για την υπερηφάνεια και την ευημερία αυτού του τόπου, όλα μπορούμε να τα αντέξουμε, εκτός από τους προδότες.
Προς τούτο, υποβάλλαμε την από 09η Ιουνίου 2016 προς την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, την Κρατική Ασφάλεια και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, συνημμένη αίτηση με τους επ’ αυτής σχετικούς αριθμούς πρωτοκόλλου με το αίτημα, ως έχοντες άμεσο έννομο συμφέρον, όπως μας γνωρίσουν εγγράφως τις πιθανές ενέργειες στις οποίες προέβησαν προς διαφύλαξη αφ’ ενός του κύρους αυτών αφ’ ετέρου της προάσπισης της ζωής μας και της σωματικής μας ακεραιότητος, ως έχουν υποχρέωση, να μας γνωρίσουν δε το ή τα ονόματα των πληροφοριοδοτών και κάθε στοιχείο που βρίσκεται στην κατοχή τους και μας αφορά [την κατάθεση του «μάρτυρα» ενώπιον των: (του τότε αρχηγού της ΕΥΠ κυρίου Δραβίλα, του τότε αρχηγού της ΕΛΑΣ κυρίου Παπαγιανόπουλου και του τότε Διευθυντού της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας κυρίου Αγγελάκη Δημητρίου) κ.λ.π] προκειμένου να ασκήσουμε τα Συνταγματικά μας δικαιώματα. Οι ανωτέρω όμως υπηρεσίες εκ της όλης μέχρι σήμερα συμπεριφοράς των τεκμαίρεται ότι κωφεύουν σκανδαλωδώς αφήνοντας σκιές και θολά ίχνη στην όλη πορεία της υπόθεσης και τούτο διότι είναι προφανές πλέον ότι το σύστημα εξουσίας και το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας έχει δέσει την χώρα χειροπόδαρα για άγνωστο μελλοντικό διάστημα παρακάμπτοντας την ανθρώπινη αξιοπρέπεια που αποτελεί την σημαία του πολιτισμού μας και τον νωτιαίο μυελό μιάς συντεταγμένης πολιτείας. 
Οι ανθελληνικές ημίαιμες Δυνάμεις που κατέστρεψαν, δυσφήμισαν, εξαθλίωσαν και ταπείνωσαν την Πατρίδα οδηγώντας την σε γενοκτονία αφού εξεδίωξαν το φυτώριό της, αφαίμαξαν τον πλούτο της και κατάντησαν την Χώρα χωματερή τοξικών αποβλήτων εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, ισλαμοφασιστών και πρακτόρων, ωρύονται τώρα προκειμένου να υλοποιήσουν τους στόχους της Νέας Τάξης Πραγμάτων, την εξόντωση του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και το θάψιμο της Ελλάδος στα τάρταρα της μισαλλοδοξίας τους.
Όσοι λοιπόν απομείναμε ορθοί, κρατάτε γερά: «Πουλήστε το τομάρι σας ακριβά!». Επίσης, μην ξεχνάτε ποτέ ότι, το ακόλουθο είναι νόμος: ὓβρις {αλαζονεία}→ ἂτη {αφροσύνη}→ νέμεσις {αγανάκτηση}→τίσις {εκδίκηση}. Αδέλφια, μία υπόσχεση τρανή προς την πατρίδα του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού βρίσκεται πάντα στις καρδιές μας: Τα πάντα για την Ελλάδα! «Κι αν είναι να πεθάνουμε για την Ελλάδα, θεία είναι η δόξα! Μια φορά κανείς πεθαίνει!!!»
Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» Εκ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Οδυσσέας Τηλιγάδας Στέργιος Σμυρλής                            

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΕΛΙΟ ΕΠΕ-OFFSHORE ΜΙLESON INTERNATIONAL L.T.D.
Oι''εθνοσωτηρεs''που εξαπατουν τουs αναγνωστεs τουs για λιγεs πενταροδεκαρεs!...
antizitro.blogspot.gr/2016/02/blog-post_96.html
Και οι Δαραβιγκαs-Χιοs...μετεκπαιδευουν την Ελληνικη νεολαια συμβαλονταs ετσι στην ηθικη και πνευματικη ανυψωση τηs!Μιλαμε για ΤΑ...''μεταπτυχιακα''!
esxatianasxesi.blogspot.gr/2016/05/blog-post_753.html
Χιοs και Παπαγιαννηs-Tα δυο''μπουμπουκια''τηs ελληνικηs δημοσιο...καφριλαs...
esxatianasxesi.blogspot.gr/2015/01/blog-post_13.html
Καρατζαφερηs και Μακελιο επισηs στο κυνηγι των κλικ...
antizitro.blogspot.gr/2015/09/t.html
Οχι αλλο καρβουνο ρε μπαγλαμα!...esxatianasxesi.blogspot.gr/2016/01/blog-post_58.html
www.inewsgrcom/.../to-skandalo-me-tis-sizigous-ton-dimosiografon-stin...Η Γυναικα του Ψευτοκαισαρα Χιου μπηκε στην ΕΥΠ απο...
elatora.wordpress.com/2015/05/18/
kerberos-hellas.blogspot.gr/2016/02/dirty-steve.html