29/6/16

Εβραϊκή Συμφωνία στη Χάβρα....

.....Για "Καλύτερη Ευρώπη"

Πρίμο σεγκόντο ο Αξελ με τη «σιδηρά» Καγκελάριο. «Καλύτερη» Ευρώπη υπόσχεται στους βλογιοκομμένoυς Προοδευτικούς ο υπάλληλος του Ρότσιλντ Τσιρπά.
"Καλύτερη Ευρώπη" θέλει και η Δωροθέα.
Το ίδιο γραφείο μελετών έβγαλε την επικοινωνιακή Ντιρεκτίβα. Όπως λέγαμε παλιά, «Πράσινη ανάπτυξη» και «Να κάνουμε την κρίση ευκαιρία», τώρα λέμε «Καλύτερη Ευρώπη».

Από δίπλα και οι ηγέτες «Βίσεγκραντ» , (Τσεχική Δημοκρατία, Ουγγαρία, Πολωνία και Σλοβακία). Έχοντας επίγνωση ότι «η κρίση ταυτότητας της Ευρώπης είναι απίθανο να διευθετηθεί σύντομα», «κάλεσαν την Ευρωπαϊκή Ένωση» να «επιστρέψει στα βασικά και να επικεντρωθεί στην ενίσχυση των ατομικών ελευθεριών ,(ανεκτικότητα, Πουστιά, ατομικός προσδιορισμός, προστασία για την πρέζα) και την οικοδόμηση μιας ενιαίας αγοράς.
«Αντί για ατελείωτες θεωρητικές συζητήσεις για «περισσότερη Ευρώπη» ή για « λιγότερη Ευρώπη », θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην
«καλύτερη Ευρώπη», είπαν, οι 4 πρώην κομμουνιστές.

1 σχόλιο:

soulis είπε...

Mε προβληματιζει αυτο που γραφεις για τις χωρες του Βισενγκραντ.
Οχι οτι εχω αποδειξες για το αντιθετο αλλα δεν ξερω βαζεις ας πουμε τον Ορμπαν στο ιδιο τσουβαλι με τον δικο μας η τον Ρεντσι ας πουμε.Και ο Γιουνκερ και τα αλλα τομαρια της ΕΕ αλλα και ο Σορος τον αποκαλουν δικτατορα πα να πει οτι δεν τον θεωρουν δικο τους.
Και οι πολωνικη κυβερνηση μπορει να ειναι αντιρωσικη και υπερ του Νατο αλλα προσπαθησε στο εσωτερικο να παρει μια σειρα μετρων που προκαλεσαν την αγρια επιθεση των καθαρματων της ΕΕ και ολων των συστημικων μεσων.
Μεχρι και τον Κλιντον χαρακτηρισε περιπου ηλιθιο ο υπ.Εξωτερικων τους.Και υπαρχει και ισχυρο καθαρα εθνικιστικο κομμα και στις δυο χωρες.
Και στην Αυστρια φυσιολογικα οι τωρινοι σοσιαλιστονεοδημοκρατες μαλλον θα αποτελεσου παρελθον και μετα τις βουλευτικες θα κυβερνα ο Στραχε
Μακραν οι πιο υποτελεις ειναι οι δικοι μας.
Ο Τσιπρας και ο Κουλης.

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...