26/6/16

Οι αποστάτες της 3ης Σεπτέμβρη

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΔΗΣΟ
με τον Εθνικό Ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου

του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Οι συρρικνωμένοι του 5-7% συμπρωταγωνιστές της παρακμής, κάτω από την πίεση της πρωτοβουλίας των 78+ πρώην βουλευτών, αναγκάστηκαν να πραγματοποιήσουν επιφανειακή εκδήλωση ουσιαστικής πολιτικής αποσιώπησης της μνήμης αρχών και αξιών του Ανδρέα. Δεν ξεκίνησαν με ένα μεγάλο συγγνώμη στο ίδιο και τον ελληνικό λαό, επειδή εγκατέλειψαν στα πάντα την πολιτική του παρακαταθήκη.
Τι έκαναν αυτά τα χρόνια Σημίτης, Τσοχατζόπουλος, Γιώργος Παπανδρέου, Βενιζέλος και Γεννηματά;
Απέσυραν και εξαφάνισαν κάθε τι που θα θύμιζε τον Ανδρέα, εκδόσεις, βιβλία, κείμενα, αρχεία, βίντεο κάθε τι που απέδειχνε ότι ανέτρεψαν και ανέστρεψαν ολοκληρωτικά την πολιτική του. Αυτοί όλοι μαζί κατέστρεψαν το λαογέννητο Κίνημα της Αλλαγής και το μετάλλαξαν σε νεοταξικό υποχείριο του ξένου παράγοντα. Έγιναν τα πολιτικά πλυντήρια της διαπλοκής.
Εξόντωσαν τους Ανδρεϊκούς αγωνιστές του Πατριωτικού ΠΑΣΟΚ και τους απέκλεισαν από τον χώρο. Βουλή, πολιτικά όργανα, μέσα ενημέρωσης έγιναν απαγορευτικά για όποιον-α έμεναν πιστοί στον Ανδρέα. Η ομάδα του ΕΛΙΑΜΕΠ με τον Λιάκο, τον Βουρλούμη, τον Κουλουμπή, τον Βερέμη, η παρέα Αλιβιζάτου, Μουζέλη, Δραγώνα, Ρεπούση, η παρέα Τρεπεκλή, Μπαμπούκη, το κύκλωμα Ραγκούση, Διαμαντοπούλου, Πάγκαλου, Μόσιαλου, Λοβέρδου, κλπ
Οι εκλεκτοί πολιτικοί υπάλληλοι του συστήματος εφάρμοσαν το σατανικό σχέδιο αποανδρεοπαπανδρεοποίησης του ΠΑΣΟΚ και πλήρους εγκατάλειψη των πολιτικών του στρατηγικών επιλογών, ώστε αυτό το μεταλλαγμένο αντιλαϊκό κόμμα να καταστεί ιδεολογικοπολιτικός αντίποδας του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα. 
Άλλαξαν τις θέσεις για την Μακεδονία και παραχωρούν το όνομα. (Απόλυτος ο Ανδρέας σε αυτό το ζήτημα). Έβαλαν τον Δρούτσα και προώθησε το σχέδιο ΑΝΑΝ συνομοσπονδιοποίησης της Κύπρου. (Το πρόβλημα της Κύπρου είναι εισβολής και κατοχής, ποτέ δεν δεχόταν ο Ανδρέας δύο κράτη ισότιμα). Δέχθηκαν την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ. (Πλήρης διευκόλυνση όλων των χρηματοδοτικών πρωτοκόλλων).
Δεν ολοκλήρωσαν την ανακήρυξη μέσω ΟΗΕ της ΑΟΖ στο Αιγαίο. (Άλλο το casus beli με τα 12 μίλια). Εγκατέλειψαν την ανάδειξη του ενεργειακού πλούτου της χώρας μη προχωρώντας σε συστηματική έρευνα των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων νότια της Κρήτης, όπου είναι και τα μεγαλύτερα αποθέματα. Άλλαξαν την γραμμή στην Θράκη και προχώρησαν στην περεταίρω τουρκοποίηση των Πομάκων συμμαχώντας με πράκτορες του Προξενείου. (Καραχασάν-Μάντατζη κλπ).
Πήγαν τρέχοντας στις συνεδριάσεις της λέσχης Μπίλτερμπεργκ. (Το άντρο συνομωσιών ενάντια στους λαούς κατά τον Ανδρέα -Γ Παπανδρέου, Διαμαντοπούλου, Πάγκαλος κλπ). Υπερασπίστηκαν το βιβλίο ΣΤ Δημοτικού παραχάραξης της ιστορίας (επίσημες τοποθετήσεις του ΠΑΣΟΚ υπέρ του).
Σταμάτησαν να καταγγέλλουν τον σιωνισμό ως υπόλογο για τους πολέμους στην περιοχή. Μέχρι και στην συμμαχία ενάντια στην Συρία προσχώρησαν. Έχασαν την φωνή τους στα ευρωπαϊκά όργανα. Επέτρεψαν στο ΝΑΤΟ να επιτεθεί δια ξηράς στην Σερβία.
Σίγησε η φωνή της Ελλάδας και ίδρυσαν Νατοϊκό στρατηγείο στην Λάρισα δίχως όρια ευθύνης όλο το Αιγαίο (δόγμα Ανδρέα). Προχώρησαν στην διάλυση του έθνους- κράτους των Ελλήνων με απόλυτη νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών, ώστε σε λίγα χρόνια να γίνουμε μειονότητα μέσα στην πατρίδα μας (Η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι…). Δέχθηκαν τον γάμο ομοφυλοφίλων και τα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα. Αποδέχονται την νομιμοποίηση των ναρκωτικών υλοποιώντας το σχέδιο Σόρος. Επιτίθενται στην ορθοδοξία και το ΠΑΣΟΚ εισηγήθηκε για το Σύνταγμα την κατάργηση της Ορθοδοξίας ως επικρατούσας θρησκείας (Άρθρο 3).
Τάχθηκε παράλληλα υπέρ της νομιμοποίησης του προσηλυτισμού!
Εναγκαλίστηκαν Μάνο και Ανδριανόπουλο και πλέον όλο το νεοφιλελεύθερο πλέγμα θέσεων της αμερικανικής καπιταλιστικής σοσιαλδημοκρατίας (sic).
Μετατόπισαν το ΠΑΣΟΚ στην σοσιαλνεοφιλελεύθερη γραμμή της δυτικής παρακμής. Έκαναν το ΠΑΣΟΚ μισητό κόμμα στην συνείδηση του λαού.
Αντί να διαχειριστούν το χρέος έκαναν λαϊκισμό με το να λένε πως «τα λεφτά υπάρχουν». Μας έφεραν το ΔΝΤ και επέβαλλαν την γερμανική και αμερικανική μπότα στο κεφάλι μας. Εξαφάνισαν την αντιστασιακή ιδεολογία του Ανδρέα Παπανδρέου, ανήκουν στην Δύση και επέβαλαν μέχρι και εμπάργκο στην Ανατολή. (Ανδρέας και περίπτωση Πολωνίας). Ανέχθηκαν, υπέθαλψαν και θέριεψαν την διαπλοκή μπαίνοντας μέχρι το μεδούλι σε αυτήν, κατάντησαν φτηνοί απολογητές και πολιτικοί υπάλληλοι τους, με εξαίρεση τον ΓΑΠ που συντρώγει με τον Ροκφέλερ και τον Σόρος. Ο ΓΑΠ και οι δικοί του πέραν από την συμμετοχή σε πολλές διεθνείς μυστικές εταιρείες που συνεδριάζουν (Οι δήθεν ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ) κεκλεισμένων των θυρών, τάσσονται υπέρ της παγκόσμιας δικτατορίας με τον φασιστικό τίτλο Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Αντί να αναδείξουν στον ΟΗΕ την γενοκτονία των Ποντίων εργάστηκαν και πέτυχαν μόνο την παγκόσμια ημέρα της γενοκτονίας των Εβραίων. Αντί να αναδείξουν έστω και ένα εθνικό θέμα υποχώρησαν και παρέδωσαν στους εχθρούς της Ελλάδας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έφεραν στην χώρα το σύνθημα της πολυπολιτισμικής Ελλάδας και ξεκίνησαν την ισλαμοποίηση της κοινωνίας. Έγιναν υπηρέτες ότι πιο ανθελληνικού υπάρχει.
Υπερχρέωσαν το ΠΑΣΟΚ κάνοντας ντόλτσε βίτα και φτιάχνοντας γυμναστήρια.
Δεν εξέφρασαν ποτέ εκσυγχρονιστές του καπιταλισμού, εμποράκοι υπάλληλοι επιχειρηματιών και νεοαμερικάνοι καπιταλιστές μια εθνική γραμμή. Ο δε ΓΑΠ τόσα χρόνια στην Σοσιαλιστική Διεθνή ένα δίκαιο της Ελλάδας δεν έχει αναδείξει ΟΥΤΕ ΕΝΑ.
Μεγάλο θέμα είναι και η αποτελεσματική διαχείριση του χρέους από τον Ανδρέα που το παρέδωσε βιώσιμο, αλλά μετά έγινε το μεγάλο πάρτι με το χρηματιστήριο, τα δημόσια έργα με 10πλάσιο κόστος, τους Ολυμπιακούς αγώνες, τα δομημένα ομόλογα και τις προμήθειες του δημοσίου. Αυτό είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο.
Θα μπορούσα να δώσω εκατοντάδες παραδείγματα και στοιχεία για αυτά και άλλα ακόμη. Φτάνει μόνο ένα ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΔΗΣΟ με τον Εθνικό Ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου.
Οι θέσεις του Ανδρέα κωδικοποιημένες, σαφείς, ξεκάθαρες, αναλλοίωτες, διαχρονικές, επίκαιρες όσο ποτέ αποτελούν οδηγό για να ανασυνταχθεί ο Δημοκρατικός Πατριωτικός χώρος. Και αυτό θα γίνει ενάντια στους παραχαράκτες, ξεμασκαρεύοντας όσους τον εγκατέλειψαν. Η Πρωτοβουλία για την συγκρότηση των δυνάμεων του Δημοκρατικού Πατριωτικού χώρου ξεκίνησε.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πραγματικό ΠΑΣΟΚ το ΠΑΣΟΚ του ανδρεα ειναι το ασκε

Ανώνυμος είπε...

Εις την Γωνιοτομία τους τρις μεγίστους μετά δεξιάς τεταμένης χειρός τους χαιρετισμούς μου. Χαίρε ω Συναγωνιστά

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ είπε...

ΑΧΑΧΑ....ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΡΟΥΤΑΚΙΑΣ;

....ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΙΟΖΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.!!!

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ....ΣΗΚΩ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.....ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδις το ΜΠΑΣΟΚ και ο Αντριου Παπαντριου ειναι καλοί;
Θα ξαναξερασω βατράχια.

Ανώνυμος είπε...

ο Χρυσανθακοπουλος?
βρε τι παθαμε οι ανθρωποι τωρα στα γεραματα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είχαμε Εθνάρχες, τώρα έχουμε και Εθνικούς ηγέτες !!!
Γεμίσε σωτήρες αυτή η χώρα !!!
Άλλωστε φαίνεται και από τη πορεία της ....
Άμα έχουν μπει σωστές βάσεις ...

Ανώνυμος είπε...

Για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ την ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ τηs ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΟΙ Κ@ΛΟΓ@ΜΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΚ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ OFFSHORE TOY ΛΑγΟΣ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΟΙ ΒΡΩΜΟΚΑΒΑΛΙΝΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ!
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΝΑΙ!
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΑΙ!
ΒΟΡΙΔΗΣ ΝΑΙ!
ΠΛΕΥΡΗΣ ΝΑΙ!
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΙ!
ΚΟΡΑΝΤΗΣ ΝΑΙ!
ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΙ!
ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΝΑΙ!
ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΝΑΙ!
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑΙ!
ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΝΑΙ!
ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΝΑΙ!
και η κοντοχωντρη αστρατευτη φυγοστρατη κουραδα λαμογιο μασωνοs απατεωναs πλαστογραφοs με τα 19 ακινητα ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΝΑΙ!
Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ Π Α Ρ Α Γ Ρ Α Φ Ε Τ Α Ι ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Υστερα λενε οτι στην Ελλαδα η ανακυκλωση ειναι πολυ πισω ......
Στην Ελλαδα η ανακυκλωση σκουπιδιων εχει πρωτοποριακες διαστασεις ......

Οτι μα οτι κι αν γινει οι μονες σταθερες ειναι οι εξης:
Αγαπαμε εθναρχες, τους γνωστους μην επαναλαμβανω μισουμε χουντες συγκεκριμενα Παπαδοπουλου και Μεταξα. Τις αλλες τις αγνοουμε εντελως. Και αγαπαμε δημοκρατια και το σηριαλ Δυναστεια (βλεπε 4 γενιες πολιτκους). Το δρομοκαιτιο δεν θα μπορεσει ποτε να αυτοδιοικηθει.....

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Ο Χρυσανθακοπουλος ηταν στο ''πατριωτικο'' ΛΑΟΣ και τωρα ξεσκονιζει τον ΣΥΡΙΖΑ λεγοντας πως ειναι το μονο κομα που μπορει να συνεργαστει με το νεο κομμα του τους ΑΝΕΛ .....
Κλασσικος απατεωνας πολιτικαντης που βιοποριζετε απο την μαλακια του λαου των ηλιθιων.

Το δικο μας το ρευμα ειναι απληρωτο ομως οχι του Χρυσανθακοπουλου .... Και το ψυγειο του γεματο ειναι και ολα κομπλε .... Αλιμονο απο εμας ...
Πουστη κατζαφιορη τι ειχες μαζεψει εκει μεσα ; Ποσο προδοτης εισαι τελος παντων ; Τι ειχες φτιαξει ρε πουστη ; Την μεγαλη των ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΣΧΟΛΗ ;

Ανώνυμος είπε...

Κι αλλο στελεχοs του ΛΑΟΣ σε Μασωνικη Στοα;
taxalia.blogspot.gr/2011/01/k_30.html
Καρατζαφερηs:Κατω τα χερια απο τον Γιωργο!
greekvoices.blogspot.gr/2012/01/blog-post_6783.html
Σκανδαλο:Ο Μασωνοs Χρηστοs Γουδηs προεδροs του ιδρυματοs''ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ''ειναι υπευθυνοs για τιs υπογραφεs και τα στοιχεια εκατιονταδων χιλιαδων πολιτων!
greekvoices.blogspot.gr/2011/01/blog-post_3845.html
Μ.Γεωργιαδηs/Ειδικη Ημερησια Διαταξη/15-04-2016 Δανεια και Κρατικεs Επιδοτησειs των κομματων 2000-2011 655.000.000 εκ ευρω!!!
255.000.000 εκ ευρω ΠΑΣΟΚ!
255.000.000 εκ ευρω ΝΔ!
58.000.000 εκ ευρω ΚΚΕ!
44.000.000 εκ ευρω ΛΑΟΣ!Τι τα κανανε ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;;;οι σαποιεs μασωνοΚ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ του ΛΑγΟΣ η φρουτοκυλοτα o βρωμοκαΜΠΙΝΕΣ ξερει τι γινανε;;;;;15.000.000.000 δισεκατομυρια δραχμεs 15.000 xιλιαδεs εκατομυρια δραχμεs η πρασινη Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ο βρωμοΠ@ΥΣΤΟΣ ο Γ@ΜΗΜΕΝΟΣ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Πας καλά άνθρωπέ μου; Καλά τα λες για τον Καρατζαφέρη, αλλά με ποιό κόμμα εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος ο μασονο-Γούδης; Ξέρεις;

Ανώνυμος είπε...

για αυτον λετε;;;;;
Πουταν@s γιοs:Υπεγραψα ΜΝΗΜΟΝΙΟ και το χαιρομαι!YouTube
για αυτον λετε;;;;;
Το καλυτερο κωλαγονο με υαλουρονικο και ροδι απο...την...κοκκινη μηλια!
ixnos.blogspot.gr/2016/05/blog-post_53.html
για αυτον λετε;;;;;
Συνεληφθη ο Υπατοs Μεγαs Ταξιαρχηs Τσιπιδηs Αποστολοs!
ixnos.blogspot.gr/2016/05/33.html
για αυτον λετε;;;;;
Ο''πατριωτισμοs''του κολλαγονου!YouTube
μηπωs λετε για αυτον;;;;;
Η Μασωνια και Γιωργοs Καρατζαφερηs ειναι οι δημιοι του Ελληνισμου!
ellhnkaichaos.blogspot.gr/2009/08/blog-post_2766.html
μηπωs λετε για αυτον;;;;;
Καρατζαφερηs:Οι θρηνοι μιαs...στημενηs λεμονοκουπαs!
www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8581
ο κωλαγονοs πανοπουλοs η κλαρα-φενια τα πλακομ@υνια και η ισμηνη Π@υτσα για Π@υτσα δεν αφηνει και απο τον Κ@λο χυνει....αλλωστε ηταν πρωην ιδιοκτητηs πρακτορειου μοντελων και προωθητηs μανεκεν...

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...