3/5/16

Ο Τσιπρά τρώει και πίνει και την Άρτα φοβερίζει

Ο Μάιος μας έφτασε και η αξιολόγηση δεν έχει κλείσει, και όπωβς είχε πέι ο Εουκλείντι, «αν η αξιολόγηση πάει για το Μάιο καήκαμε».
Η «ρευστότητα» βρίσκεται σε οριακό επίπεδο και διακινούνται φήμες για «κούρεμα καταθέσεων» και «κλείσιμο» τραπεζών αλλά και για διακοπή της διάθεσης από αύριο των 420 ευρώ εβδομαδιαίως από τις τράπεζες, προκειμένου να υπάρξει επιπλέον ρευστότητα.
Οι κεντροδεξιοί Κούληδες και οι κεντροαριστεροί Φωφικοί είναι οι πρωταγωνιστές της φημολογίας μαζί με τους αριστερούς παπαγάλους και λένε ότι δεν θα πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις.
Οι κυβερνητικοί παπαγάλοι λένε ότι έχουν έξι ημέρες ως την προσεχή Δευτέρα για να καταλήξει ο αριστερός θίασος Τσιπρά σε συμφωνία με τους «θεσμούς», η οποία θα επικυρωθεί από το Ούρο-group.
Μετά τη Δευτέρα, (9 Μαίου) , το κλίμα, «θα φορτιστεί επικίνδυνα».

  Παρόλα αυτά, ο συνέταιρος του Άξελ , υπουργός Επικρατείας Νίκος Παπάς, ακολουθόντας το αριστερό δόγμα «ότι φάμε, ότι πιούμε και όσο ταξιδέψουμε», αρχίζει στις 7 Μαΐου «τουριστικό ταξίδι» 6 ημερών σε Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη, με εξαμελή κουστωδία. Και πρώτα έκλεισαν εισιτήρια-ξενοδοχεία και εστιατόρια και μετά αναζητούν συναντήσεις, για να δικαιολογήσουν τον τουρισμό και τα ψώνια.
Ο υπουργός Επικρατείας αναμένεται στην Ουάσιγκτον το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, όπου θα παραμείνει 3 ημέρες και μετά θα πάει στην Νέα Υόρκη για άλλες 3. Αλλά, οι 7 και 8 Μαίου είναι... Σαββατοκύριακο, και όλα στην αμερικανική πρωτεύουσα, (Κογκρέσσο, υπουργεία κλπ) είναι κλειστά .
Στις 10 Μαΐου, και ενώ θα παίζει το Ρεκβιέμ των Βρυξελλών , ο υπουργός θα κάνει τα... εγκαίνια(!!!) του Γραφείου Τύπου, που μεταφέρθηκε σε άλλο κτίριο και είναι πιθανό να δει κανέναν στον ΟΗΕ και να του πάρουν συνέντευξη γιά το... CNN International ,(που θα μεταδοθεί εκτός... Αμερικής), και θα έχει και συνάντησή του με τον... αρχιεπίσκοπο. Υπήρχε και η σκέψη να μαζευτούν μερικοί «μπακαλοπαράγοντες» για να μιλήσει ο υπουργός για... «επενδύσεις στην Ελλάδα», ώστε να ….«εμπλουτιστεί το πρόγραμμα».

ΥΓ, Περισσότερα για τις αμερικανικές εκδρομές των Τσιπροκαημένων στο.... www.Kalami.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: