11/4/16

H Nέα Τάξη προωθεί το άκυρο λευκό και στη Σερβία

Το ζήσαμε και στα δικά μας με την διαδικτυακή εκστρατεία των κουκουλοφόρων ρουφιάνων για την δήθεν υπονόμευση, «της νομιμοποίησης του πολιτικού συστήματος και των ελίτ», με το Ακυρο -Λευκό.
Το «παραμύθι» το έκασαν πτοε τους ηλιθίους και στη Σερβία από το 2012 ,όταν αρκετοί «σημαίνοντες διανοούμενοι» ξεκίνησαν τη λεγόμενη εκστρατεία «λευκής ψήφου», για να καταδείξουν δήθεν «την έλλειψη πραγματικών επιλογών στην ψηφοφορία». Το 2012, έπεισαν 170.000 συνολικά χαζούς, κάτι περισσότερο από 4% να πετάξουν την ψήφο τους στα σκουπίδια.
Εν όψει των εκλογών στη Σερβία στις 24 Απριλίου, οι «αναλυτές» λένε και πάλι «ότι μια πιθανή αύξηση του αριθμού των «λευκών» - θα υπονομεύσει τη νομιμότητα του πολιτικού συστήματος και των ελίτ της Σερβίας, και ότι μια μεγάλη αύξηση του αριθμού των λευκών ψηφοδελτίων στις Σερβικές εκλογές προκαλέσει «ερωτηματικά για τη νομιμοποίηση του πολιτικού συστήματος».

Αλλά παρά τα ερωτηματικά η βουλή που θα ψηφίζει τα «μέτρα» του ΔΝΤ θα έχει «νομιμοποίηση» και κανείς από τους δανειστές δεν θα έχει ερωτηματικά. 50% Συν μια ψήφο θέλουν. Και ο μαλάκας «λευκός» θα μείνει με το ….ερωτηματικό στο χέρι.

Μια πρόσφατη δημοσκόπηση του (πρακτορείου) ProPositiv διαπίστωσε ότι περισσότερο από το 5% των ψηφοφόρων ακυρώσει την ψήφο του.
Και οι ρουφιάνοι του συστήματος λένε ότι το φαινόμενο αντανακλά μια παγκόσμια κρίση στη νομιμότητα της πολιτικής ελίτ και ότι οι «αγανακτισμένοι πολίτες» αισθάνονται ότι υπάρχει μια έλλειψη πραγματικής δημοκρατίας.
Το παραμύθι λέει ότι «οι άνθρωποι είναι δυσαρεστημένοι γιατί αισθάνονται ότι όλοι οι πολιτικοί είναι το ίδιο και οι «άνοδος των λευκών» δείχνει ότι οι πολιτικές ελίτ αποξενώνονται από την κοινωνία». «Ακόμα και όταν αλλάζουμε τους πολιτικούς στην εξουσία, αισθανόμαστε ότι δεν αλλάζει τίποτα.
Οι διαφορές είναι διακοσμητικές», λένε .
Στη Σερβία, οι άνθρωποι δεν βλέπουν πραγματικές εναλλακτικές λύσεις, δεδομένου ότι τα περισσότερα κόμματα έχουν πολύ τις ίδιες πολιτικές και ιδεολογικές θέσεις», λένε οι ρουφιάνοι, αλλά ψεύδονται γιατί το πρόγραμμα της λιτότητας και του Ευρω- μονόδρομου το υποστηρίζουν τα κόμματα του «Συνταγματικού Τόξου», ενώ η διαιρεμένη λαίκη-πατριωτική αντιπολίτευση, (Σέσελι-Ντβέρι-Σερβικό Δημοκρατικό Κόμμα) έχουν διαφορετικό πρόγραμμα και επομένως υπάρχει και «φώς» και «νύχτα». 

  Αλλά οι ρουφιάνοι θέλουν να πείσουν τους χαζούς ότι τα πατριωτικά κόμματα της Ελευθέριας δεν συνιστούν επιλογή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το προβλημα ειναι τα ΜΑΙΜΟΥ πατριωτικα κομματα......Για παραδειγμα ο Καρατζαφυρερ ξαναβγαινει στη γυρα να πουλησει την πραματια του.....Ποιον να εμπιστευτει ο κοσμος?

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...