18/4/16

Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καμαρωστε το καραγκιοζ μπερτε σόου και βγάλτε συμπέρασμα. Αχχχχχχ κατά καημένη Αραχοβα τι σου μελε να πάθεις.(πολύ αγαπητή στο λαό δεν μπορείς να πεις,, εεεε).

Ανώνυμος είπε...

Ισχύει ότι μόνον Εβραίοι το θρήσκευμα μπορούν να ανάψουν τη μενόρα;

Ανώνυμος είπε...

Κάτι έχεις χάσει εδω Σπύρο ο ξετσιπωτος πήγε να συναντήσει εκει τον godfather του.
Ο ξετσίπωτος κοντός είναι ο μόνος πρωθυπουργός τα τελευταία χρόνια που δεν πέρασε απο την Μπιλτερμπεργκ του Ρότσιλντ για να πάρει το οκ.
Ο λόγος προφανης θα το επαιρναν χαμπάρι και θα χαλαγε το σεναριο.
Για αυτό και αν θυμασαι πριν τα Λουγκανο και το Τεξας τον εστειλαν να συναντήσει τον άλλο αρχηγό της σατανιστικής νέα τάξης τον ιησουΐτη Πάπα.
Σε αυτόν εγγυηθηκε ότι θα εκτελέσει κατά γράμμα όλες τις προδοσίες που ανέλαβε για να τον κάνουν πρωθυπουργό οι Αθέατοι που λες και εσύ.
Και έχει δίκιο η Κωνσταντοπούλου που λέει ότι ο ξετσίπωτος είχε υπογραψει το τρίτο μνημόνιο πριν αναλάβει και οτι μετά επαιζε θέατρο για να το σερβίρει σαν αναγκαίο κακό.
Ο Πάπας λοιπόν εγγυηθηκε για αυτόν που δηλώνει άθεος και έτσι τον έκαναν.πρωθυπουργό και τον ξσνάβγαλαν με νοθεία τον Σεπτέβριο.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...