9/4/16

Η μάχη των Οχυρών

8 Απριλίου 1941, η γερμανική 164η Μεραρχία Πεζικού καταλαμβάνει την Ξάνθη.
9 Απριλίου 1941, κατόπιν της προδοσίας Παπάγου και Άγγλων , τα γερμανικά στρατεύματα καταλαμβάνουν αμαχητί τη Θεσσαλονίκη. Το Τμήμα Στρατιάς Ανατολικής Μακεδονίας (ΤΣΑΜ) συνθηκολογεί άνευ όρων.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η συνθηκολόγησις υπεγράφη υπό του Τσολάκογλου διότι η γραμμή αμύνης των οχυρών υπερκεράσθη υπό των Γερμανών εισβολέων και η συνέχισις του αγώνος θα ήταν ματαία. Οι Γερμανοί διέθεταν αεροπορία και τεθωρακισμένα, που η Ελλάς τότε δυστυχώς δεν διέθετε...

Ανώνυμος είπε...

σωστοτατο
ο τσολακογλου πολεμησε στο μετωπο επι μηνες
συνθηκολογησε οταν πλεον ο αγωνας ηταν ματαιος και θα σκοτωνονταν αλλες τοσες χιλιαδες ελληνες χωρις πλεον κανενα νοημαν και καμια σημασια για την εκβαση των μαχων
ας ξεχωρισουμε πια αυτον που δεν μπορουσε να κανει αλλιως [ αφου πρωτα το παλεψε για καιρο οσο μπορουσε] και του ενσυνειδητου και εξαρχης προδοτη [ βλεπε τζεφρυ ]

Ανώνυμος είπε...

http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2016/04/erkki-hautamaki.html#more


ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ......ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ 2 ΠΠ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ ΑΚΟΜΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ......ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ 2 ΠΠ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ ΑΚΟΜΑ.....

Πολύ καλο , διαβαστε και για την Δρεσδη στον Θεοδοτο. Τσωρτσιλ: η Γερμανια εγινε πολύ δυνατη και σε συνεργασια με τους κομμουνιστες επεδίωξαν την εξοντωση της.
Τελικα όλα δειχνουν την αγαστη συνεργασια καπιταλιστων κομμουνιστων σε όλα τα επίπεδα, τα ιδια σιωνιστικα τραπεζιτικα αφεντικα εχουν λογικοτατο είναι.
Για αυτό και οι κομμουνιστες λεν πως η νομοτελειακη καταληξη του καπιταλισμου είναι ο ολιγαρχικος παγκοσμιος κομμουνισμος= παγκοσμιοποιηση = νεα ταξη.
Όλα προσχεδιασμένα για την αρπαγη των κρατων την καταργηση της Χριστιανικης ορθόδοξης θρησκειας μας, της αληθειας του Ιησου Χριστου μας.

ΤΑ σχεδια τους εχουν γινει γνωστα απομενει η μόνη νομοτελεια , η επεμβαση της Παναγιας μας και του Χριστου μας για να καταστρεψουν το διαβολικο παγκοσμιο σχεδιασμο τους.


Τα εκατομμύρια των θυματων από τις καπιταλιστικες κομμουνιστικες θυριωδιες ηρθε η ωρα να βρουν δικαιωση!
θα καταρευσει η αντιχριστιανικη κομμουνιστικη αιρεση με παταγο!
Ο καιρος γαρ εγγυς!


Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...