16/3/16

Matthew Tsimitakis

Στη «σκιά» του Αξελ Τσιπρά ... Κομματόσκυλο. «Δημοσιογράφος» της Αυγής ως διευθυντής Ίντερνετ . Τώρα διορισμένος σύμβουλος στο Μαξίμου. Μασέλες έχει. Τρώει καλά. Μασάει καλά. 
  Η ανάρτηση του συμβούλου του πρωθυπουργού στον λογαριασμό του για τον γυναικολόγο: «Μην πατάτε την μπανανόφλουδα παραίτησης Μουζάλα. Δεν επιβεβαιώνεται. Ποια πρώην; Όλοι Μακεδονία λένε πλήν εθνικιστών».
Και έτσι είναι. Σε αποφάσεις που θα ληφθούν μετά την επιστροφή του Πρωθυπουργού από τη Σύνοδο Κορυφής της 17ης και 18ης Μαρτίου στις Βρυξέλλες παρέπεμψε η κυβερνητική εκπρόσωπος, αναφερόμενη στο ζήτημα που ανέκυψε με τον αναπληρωτή υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα. Δηλαδή όπως το είπε ο Ρουφιάνος του ΟΧΕΤΟΥ.
-Εθνοκάπηλοι όλων των ειδών συμμαζευτείτε.

YΓ. Ο Π. Καμμένος πάντως στις 17-19 Μαρτίου θα επισκεφθεί τον Ελληνισμό στην Φλόριδα με πολυμελή συνοδεία, και στις 20 Μαρτίου θα είναι στην Ουάσιγκτον. Ποιος Μουζάλας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εεεεε ρε και κατι γιαουρτια πουχουν να πεσουν στην οδο Δωδεκανησων.

Ανώνυμος είπε...

Αριστερο αντιμνημονιακο μαξιλαρακι -της κακιας ωρας , το πηραν χαμπαρι μεχρι και τα προλεταριατα - με το μαιμου δημοψηφισμα, κατασκευασαν με ολα τα αριστερα συνδικαλΗσταρια.
Εαν ετοιμαζουν εκλογες η οικουμενικη, κατασκευαζουν και το "δεξιο" μαξιλαρακι, λογω εθνικης ευθιξιας, εαν οχι θα παραμεινει.
Μασάει η δεξια κατσικα ταραμα;
Και να μην μασαει θα την βαλουν να φτύσει τα κουκουτσια.
Πόσο σανο θα μας ταισουν ακομααααααααα ρέεεεεεεεεεεεε