24/3/16

Κούλης, Αξελ, Φώφη, Οχετός στα σκουπίδια.

ΕΡ.Θα θέλαμε να μας διατυπώσετε τις θέσεις και τις προτάσεις σας για την δημιουργία ενός σύγχρονου εθνικιστικού κινήματος.

ΑΠ. Οι απαιτήσεις δημιουργίας ενός κινήματος υπεράσπισης ου Έθνους και της πατρίδας διατυπώθηκαν από τους Φιλογενείς Καποδιστριακούς το 1817 με το «Πατριωτικό Δοκίμιο», που είναι ότι πιο σύγχρονο που ξέρω. Πρέπει να το ξανατυπώσουμε για να γίνει κτήμα κάθε Έλληνα.
Η βάση του πατριωτισμού είναι η αυτογνωσία. Η γνώση της αλήθειας. Δεν μπορεί να νομίζεις ότι είσαι εθνικιστής και να τιμάς τους πράκτορες και τους ρουφιάνους των Άγγλων, σαν το Μακρυγιάννη τον Ξάνθο, τον Παπάγο κλπ.
Στην εποχή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης των περιούσιων Επενδυτών, το κυρίαρχο πρόβλημα μας είναι η εξάρτηση, και η ξένη Κατοχή .Και η απάντηση βρίσκεται στην Εθνική Ανεξαρτησία, και τη Λαϊκή Κυριαρχία.
Για να αντισταθούμε στο παγκόσμιο σύστημα εξουσίας ,είναι απαραίτητη η Εθνική Λαϊκή Ενότητα γύρω από ένα αντι-Ολιγαρχικό κίνημα.
Σήμερα, η διαχωριστική γραμμή περνάει ανάμεσα στους πατριώτες και τους απάτριδες εθνοπροδότες. Ανάμεσα στους αεριτζήδες και την παραγωγική κοινωνία, ανάμεσα στους τίμιους και τους κλέφτες, ανάμεσα στους υπερήφανους ανθρώπους με συλλογική εθνική συνείδηση και τους εγωιστές τηλεθεατές- καταναλωτές-πρόβατα.
Ακόμα, το εθνικιστικό κίνημα πρέπει να συγκροτήσει ενα ενιαίο μετώπιο για την πλήρη ανατροπή του πολιτικού συστήματος της Κλεπτοκρατίας, της Φαυλοκρατίαςκαι της Καρτελοκρατίας , που καταδίκασε τον τόπο μας στη μιζέρια, και το λαό μας στη δυστυχία και την απόγνωση. Δηλαδή, Κούλης, Αξελ, Φώφη, Οχετός στα σκουπίδια.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ» http://hatzaras.blogspot.gr/2016/03/blog-post_24.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ πιό εφικτή τη συνεννόηση της Χρυσής Αυγής με άλλες πολιτικές δυνάμεις, παρά με όσους προέρχονται από την "δεξιά πολυκατοικία"...