11/3/16

Η πρέζα η προσφυγιά και οι φιλάνθρωποι

Η πρέζα ακολουθεί τον «βαλκανικό διάδρομο» της ΕΕ
και το μαύρο χρήμα ρέει στις τσέπες
των φιλάνθρωπων των ΜΚΟ και των λαμόγιων του ΣΥΡΙΖΑ!
Σημαντικές ποσότητες αφγανικής ηρωίνης φθάνουν λαθραία στα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω της Τουρκίας, μαζί με τους "δυστυχισμένους πρόσφυγες".

Το ετήσιο κέρδος της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος από τη διακίνηση ναρκωτικών υπολογίζεται σε αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια, δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή του στο TASS ο επικεφαλής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής υπηρεσίας ελέγχου των ναρκωτικών της Ρωσίας, (ФСКН) ,Βίκτορ Ιβανόφ.

Ο κ. Ιβανόφ τόνισε ότι το Ισλαμικό Κράτος εμπλέκεται στο λαθρεμπόριο της ηρωίνης που παράγεται στο Αφγανιστάν και η οποία μέσω των εδαφών που ελέγχει η οργάνωση στο Ιράκ και τη Συρία διοχετεύεται μέσω της Τουρκίας ,στην ΕΕ ακλουθώντας τους δρόμους της βαλκανικής χερσονήσου.

Ο Τζίρος της Αφγανικής Ηρωίνης από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση ξεπερνάει τα150 δις δολάρια και τα χρήματα αυτά που είναι «μαύρα» και αφορολόγητα φτάνουν και περισσεύουν για να αποσταθεροποιήσουν τις χώρες διέλευσης.

«Αυτά είναι τα κεφάλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους και εμείς μπορούμε να κάνουμε μόνο εκτιμήσεις γιατί «όπως αντιλαμβάνεστε το Ισλαμικό Κράτος δεν δίνει αναφορά σ εμάς », δήλωσε ο Ιβανόφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: