18/2/16

Εφ΄ όλης της ύλης – Γενική Επιστράτευσις

Γεγονός αποτελεί το ότι επιβάλεται εις τον Ελλαδικόν χώρον είτε εκπίπτει είτε απωθείται και αποβάλεται «...ότε έτος έρχεται περιπλομένων ενιαυτών» (Οδύσσεια), δηλαδή όταν έλθη η κατάλληλος χρονική στιγμή. ”Φοβού, λοιπόν, τους Έλληνας και δώρα φέρουσιν”!
Οπότε όλοι οι εισβολείς είτε προς το Αιγαίον, όπου επιχειρείται η δημιουργία του Εγενιστάν > Αυγανιστάν είτε προς «ΘρακοΜακεδονίαν», όπως ωνόμαζεν ο ιδρυτής του ΚΚΕ, αμπραχαμίτης Μπεναρόγια το 1923, όταν έλαβεν την εντολήν δια την ίδρυσιν κράτους μη Ελληνικού. Οι Οθωμανοί, όμως εν έτει 2016 επιθυμούν άλλην ονομασίαν, Τρακιστάν-Ντραγκιστάν!
Η εισβολή, λοιπόν εναντίον της Ελλάδος με απώτερον σκοπόν την εθνοκάθαρσιν - Ελληνοκάθαρσιν, η αρχομένη από του 1916 συνεχίζεται. Αυτήν την φοράν και δια της πλήρους υποστηρίξεως του εκτρώματος, της πολεμικής μηχανής των Rothschilds, το λεγόμενο ΝΑΤΟ. Διότι αυτά το οποίον λησμονούν οι κυβερνώντες εν Ελλάδι, όσον και οι τριακόσιοι λάθρα εκλεγέντες εις την Ιεράν Βουλήν των Ελλήνων, και οι μέν και οι δέ, είναι τα εξής:
1) Η Ελλάς και η Οθωμανία είναι ισότιμα μέλη του ΝΑΤΟ.
2) Τόσον η Μικρά Ασία όσον και το Αιγαίον (πλήν της Διεθνούς Θαλασσίας Οδού) είναι περιοχαί δράσεως του ΝΑΤΟ.
3) Το ρεύμα των εισβολέων, ισλαμιστών – νεοαποίκων δύναται να ανακοπή εις Μικράν Ασίαν και δή εις εύπορον περιοχήν. Εκεί εις μεγάλην έκτασιν υπάρχει δυνατότης δημιουργίας καταυλισμών διασώσεως πολλών εκατομμυρίων. Καταυλισμών με πόσιμον ύδωρ, διατροφή, χώρους υγιεινής, οίκοι ανοχής, παρεμφερήν βίον και πολιτεία, «τζαμιά» κλπ.
4) Εις τας νήσους του Αιγαίου, ούτε πόσιμον ύδωρ υπάρχει είτε ορθή διατροφή, μήτε τζαμιά, εργασία κλπ.
5) Το Αιγαίον όμως είναι κόμβος στρατηγικός, ώστε να ελέγχονται και να αποκλείονται
οι «κακοί» Ρώσσοι. Επιτίθενται λοιπόν εναντίον της Ελλάδος δια να υφαρπάξουν όσον πλούτον και διότι έχουν εκπέσει όλαι αι αξίαι των αμπραχαμιτών, της τρικέφαλης θρησκείας Ιούδα-Παύλου-Μωχάμετ, διότι η Ελληνική Πολιτεία έχει ιερά σύμβολα δημιουργίας, Πολιτείας, Αγαθού και Επιστήμης, ως τό Γαμάδιον, ο Μαίανδρος, ο Ορφικός Σταυρός, το Σταυρόσχημον, το διπλούν Έψιλον, η Ελληνική Γλώσσα και η Ελληνική Σκέψις. (Παραδόξως εις «Δύσιν» παραποιούν τας Ελληνικάς λέξεις. Skepsis: Η καχυποψία…!) Προς τούτο καλείται ο Ελληνικός Λαός εις εγρήγορσιν και Γενικήν Επιστράτευσιν.

Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
Ουψάλα

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανεις λαθος για την ορθοδοξια.
Ελπιζω να βρεις το νοημα της καποτε.

Ανώνυμος είπε...

Κανελλόπουλε καλείς ημάς εις γενικήν επιστράτευσιν, αλλά εσύ λουφάρεις εις την Σουηδίαν...

Ανώνυμος είπε...

Όποιος μαθαίνει αρχαία Ελληνικά αργά ή γρήγορα ανακαλύπτει ότι πολλές λέξεις δεν είχαν τότε την ίδια σημασία που έχουν σήμερα. Οι ξένοι χρησιμοποιούν τις Ελληνικές λέξεις με την αρχαία έννοια.

Δεν είναι κάποια απάτη, είναι το φυσικό αποτέλεσμα της μίξης των Ελλήνων με αλλόφυλους που δεν μπορούν ούτε να προφέρουν τα Ελληνικά, πόσο μάλλον να διατηρήσουν τις λεπτές έννοιες.

PlatonAfHellas είπε...

Ἐντός 4 ὡρῶν καταφθάνω! Πρός Λέρον...

Ανώνυμος είπε...

Ξεκινήστε και έρχομαι.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Γιωργο σας το ξαναειπα: Κανεις συνεπης εθνικιστης δεν θα βαλει το κεφαλι του στον ντορβα να θυσιαστει για μια χωρα-χωρο που την ιδια μερα θα τον ξεχασει, αφηνοντας πισω του απροστατευτους γυναικα και παιδια να τους γλεντανε οι καθε λογης ΄΄προσφυγες΄΄ και αντιφα. Ο καθε σκεπτομενος εθνικιστης πρεπει να επιθυμει πρωτιστως την καταρευση του ψευτορωμε'ι'κου-γρεκιας και την δημιουργια ενος νεου εθνους-κρατους.

ΥΓ:Ειμαστε που ειμαστε μειοψηφια, μην βγαλουμε τα ματια μας μονοι μας...

Ανώνυμος είπε...

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... Πόσοι εμφανίστηκαν στη γενική επιστράτευση;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...