28/12/15

Προχωράμε

Τον Ιανουάριο του 1920 έφθασε στις ΗΠΑ aπό την Βοημία, (Bohemians), μια εβραϊκή οικογένεια με το Όνομα Τσίπρα. (CIPRA). Ο Frank, η Josephine, και η Μary Cipra,

Κάποτε ηταν της μόδας οι Κοψοχέρηδες

Τότε με την "Αλλαγίτσα" η επικοινωνιολόγοι βρήκαν τους "κοψοχέρηδες". Τώρα δεν βλέπω να φοριέται.
Εκείνοι που το έριξαν στον Αξελ είναι προφανώς ... ευχαριστημένοι!

Σύντομα κοντά σας δυο νεα βιβλία

- H "Κόκκινη Συμφωνία"  και οι περιούσιοι Αθέατοι
-"Το εβραίικό ζήτημα" στον μεσοπόλεμο

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ. Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Αφού κλείστηκα μέσα,  τα τελείωσα.

27/12/15

«Ciprut» και Τσίπρας

Στην Γερμανία του μεσοπολέμου οι Εβραίοι αδελφοί Τσιπρούτ ,«Ciprut», ήσαν από τους μεγαλύτερους σπεκουλαδόρους της εποχής του Πληθωρισμού. Ο ένας ήταν στη Βιέννη και ο άλλος στο Βερολίνο. Η προέλευσή τους άγνωστη.
Άλλοι έλεγαν πως ηταν από τη Γαλικία,(Ουκρανία), και άλλοι από τη Ρουμανία. Στο μνημείο των θυμάτων του "Ολοκαυτώματος" υπάρχουν αρκετοί «Τσιπρούτ» από τα Βαλκάνια και την Τουρκία.
Από την Τουρκία υπάρχουν τουλάχιστον 4. Υπάρχει ένας Nesim ένας Michon, και μια Ραχήλ από την Αίγυπτο.
Το ερώτημα είναι αν υφίσταται σχέση ανάμεσα στους Τσιπρ-ούτ και τους Τσιπρ-άς. Ιδού το ερώτημα και καλώ όλους τους φίλους να βοηθήσουν.

Προσθήκη

Max Ciprut (Tchiprout) Mizraim
-Selim Çiprut (Turkey)
-Henri Çiprut
-Édouard-Jacques CIPRUT,
- Monique Ciprut


ΥΓ. Οποίος γνωρίζει για εβραϊκά νεκροταφεία στην περιοχή της Πρέβεζης παρακαλείται να επικοινωνήσει....

23/12/15

Ρουφιάνοι όλου του Κόσμου

Για το κρατικό ρουφιανοκάναλο η έκθεση των πρακτόρων της Διεθνούς Αγυρτείας είναι βασική είδηση.

Οι γάμοι της Πουστιάς

Το ζήτημα δεν είναι πρωτίστως ηθικό. Είναι οικονομικό. Και η έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου ούτε κατά προσέγγιση δεν μπορεί να υπολογίσει το κόστος για το ασφαλιστικό σύστημα. Επιπλέον το δικαίωμα παραμονής των αλλοδαπών που μπήκαν χωρίς βίζα στη χώρα μας δε μπορεί να είναι απεριόριστο ούτε να παραχωρείται δωρεάν λόγω γάμου με ευρωπαίο πούστη.

Η Επανάληψη είναι μήτηρ της μαθήσεως

Κίναιδοβουλευτική Δημοκρατία, Κιναιδοβούλιο και Κίναιδοβουλευτική Δημοκρατία, Κίναιδοβουλευτική Δημοκρατία και Κιναιδοβούλιο, Κιναιδοβούλιο, Κιναιδοβούλιο, Κίναιδοβουλευτική Δημοκρατία, Κιναιδοβούλιο, Κιναιδοβούλιο, Κιναιδοβούλιο, Κίναιδοβουλευτική Δημοκρατία, Κίναιδοβουλευτική Δημοκρατία, Κίναιδοβουλευτική Δημοκρατία.

Τα ΤΚ9 και η ουρά της Αχλάδας

O νόμος του κώ… που το Κίναιδο-βούλιο προσέφερε ως «Χριστουγεννιάτικο δώρο» στην Πουστιά, έχει ουρά.
Και η Ουρά, οι κύριες επιπτώσεις, αφορούν στο ασφαλιστικό σύστημα και στην ασφάλεια των συναλλαγών σε ότι αφορά στο κληρονομικό δίκαιο. Αυτά τα ουσιαστικά και όχι παράπλευρα ζητήματα η πουστροπλειοψηφία τα παρέκαμψε. Υπάρχει και το ζήτημα του οικονομικού οφέλους της υπόλοιπης κοινωνίας από το στεφάνωμα των πούστηδων. Πόσο θα πάει το παράβολο δηλαδή;

Εκπληκτική ομολογία των σουνιτών

Ένας σουνίτης «πρόσφυγας από τη Συρία» σε συνέντευξη του σε γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι λέει ότι ο κύριος στόχος του δεν ήταν να ξεφύγει από τον πόλεμο ή από την απειλή του Ισλαμικού Κράτους , αλλά είχε στόχο να συμβάλει στον «εξισλαμισμό» της Ευρώπης , όπως επιτάσσει το Κοράνι.
«Ο κύριος στόχος μου για την έξοδο μου από τη Συρία είναι να οδηγήσω τους ανθρώπους στην αποδοχή του Ισλάμ», είπε και τόνισε ότι για εκείνον δεν έχουν σημασία η χώρα του και οι γονείς του γιατί έχει στόχο τον «παράδεισο» αγωνιζόμενος για τη μετατροπή της Ευρώπης σε περιοχή του Ισλάμ. «Ορκίζομαι στον Αλλάχ.Ήρθα εδώ για αυτό το σκοπό.. έχω παρατηρήσει ότι οι άνθρωποι εδώ θέλουν να μάθουν και είναι πρόθυμοι να γνωρίσουν το Ισλάμ», είπε ο «πρόσφυγας».
Στο Κοράνι, η έννοια της «Hijrah», της μετανάστευσης, αναφέρεται ως μέσο διάδοσης του Ισλάμ σε νέα εδάφη.
«Και όποιος μεταναστεύει για το λόγο του Αλλάχ θα βρεί στη Γη πολλούς τόπους αφθονίας», «Και όποιος φεύγει από το σπίτι του ως μετανάστης και Αγγελιοφόρος Του Αλλάχ και τον βρει ο θάνατος , η ανταμοιβή του έχει ήδη αποφασιστεί απότον τον Αλλάχ. Και ο Αλλάχ είναι επιεικής και φιλεύσπλαχνος».

Ενύπνιον

Άκου φίλε μου τι έβλεπα χθες στον ύπνο μου.
Ότι οι φίλοι μας οι σουνίτες πρόσφυγες από τη «Συρία», έπιασαν τη φαλακρή ποδηλάτισσα και την κρέμασαν με μια πινακίδα που έγραφε, «Αλλάχ Ακμπάρ» κρεμασμένη στο στήθος της , και από κάτω η οργανωμένη πουστιά, έκλεγε.

Oι Τσιπροκαημένοι θύμωσαν με τον Εβραίο της Πράγας

Ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν είναι Εβραίος και αλκοολικός. Στις 2 Μαρτίου φέτος ηταν στην Ουάσιγκτον και μίλησε σε συνέδριο της AIPAC, (Εβραική- Αμερικανική Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων), και αναφέρθηκε στη δήλωση του Κέννεντυ « Ich bin ein Berliner », τονίζοντας ότι «Τώρα όλοι πρέπει να πούμε “Είμαι Εβραίος”», και το επανέλαβε στα Εβραϊκά».

  Αυτός , σε συνέντευξη του στο πρακτορείο ειδήσεων της Σλοβακίας TASR που μεταδόθηκε στις 15Δεκεμβρίου, είπε ότι ήταν «εξαιρετικά απογοητευμένος που οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές φέτος το καλοκαίρι δεν είχαν οδηγήσει στην έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ, αν και τότε φαινόταν αρκετά πιθανό» και πρόσθεσε ότι, « η Τσεχική Δημοκρατία θα ενταχθεί στη ζώνη του ευρώ την πρώτη ημέρα μετά την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη».

Προ τριών εβδομάδων ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, είχε ζητήσει την έξωση της Ελλάδας από τη ζώνη Σένγκεν, λόγω του «προσφυγικού».

Μέχρις εδώ δεν βλέπω ο αλκοολικός εβραιο-Τσέχος να είπε τίποτα κακό.

 Όμως, στις 17 Δεκεμβρίου κλήθηκε στο Υπουργείο εξωτερικών ο Τσέχος πρέσβης και του επιδόθηκε διάβημα διαμαρτυρίας και στις 22 Δεκεμβρίου, το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, κάλεσε τον έλληνα πρέσβη στην Πράγα να γυρίσει στην Αθήνα «για διαβουλεύσεις».

ΥΓ. Απορώ γιατί δεν ζητούν την μεσολάβηση της AIPAC. Στο κάτω-κάτω ας ζητήσουν την παρέμβαση του φον Αντωνάκη.

21/12/15

Κρύφτηκε πίσω από τον μακαρίτισσα την κυρία Ελένη

Ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ
 Γ. Καρατζαφέρης για υποβολή ελλιπούς δήλωσης πόθεν έσχες κατ' εξακολούθηση Κι του επεβλήθη ποινή φυλάκισης 12 μηνών με 3ετή αναστολή και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ. Το δικαστήριο τού αναγνώρισε το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου.
«Το μειονέκτημά μου είναι ότι εμπιστεύτηκα ανθρώπους. Οπως την λογίστρια μου, αλλά και κάποιους ανθρώπους που με πρόδωσαν και έριξαν το κόμμα στο 3%... Που να ξέρω ότι η λογίστρια του κόμματος, η καθ' όλα ειδική θα άφηνε όλα αυτά τα κενά...», είπε ο "πρόεδρος" και έριξε το φταίξιμο στην μακαρίτισσα την κ. Ελένη.

Ισπανία

O Άξελ τον έκαψε τον κοτσιδάκια! Οι Ισπανοί που πλήρωσαν τον εμφύλιο το 36, δεν ψήφισαν δεύτερη φορά αριστερά. 

Φιλελέ -2

Αυτός ο τύπος με τα ....φαξ είναι της εκσυγχρονιστικής πτέρυγας;

Φιλελέ

Το Σεπτέμβριο τους ψήφισαν κάτι παραπάνω από 1.500.000. Τώρα το 1.000.000 τους ...έγραψε .Πήγαν και ψήφισαν περίπου 400.000 Φιλελέ και από αυτούς, οι 100.000 θέλουν τον υιό της αδελφής του για... αρχηγό.
Εδώ 186.000 ψήφισαν τον Φραπεδιάρη κυρ-Βασίλη.
Επομένως σιγά τα ωά.

20/12/15

Οι σαουδάραβες πρίγκιπες σκοτώνονται για να χτυπήσουν την τρομοκρατία

Ο πόλεμος με την τρομοκρατία στη Σαουδική Αραβία τα τελευταία δέκα χρόνια , είναι αρμοδιότητα του διαδόχου και υπουργού Εσωτερικών πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Ναγιέφ, που ξοδεύει καθημερινά από τις «Εθνικές Δαπάνες» , 10 εκ δολάρια εντός της Σαουδικής Αραβίας και 10 εκ δολάρια στα εξωτερικό.
Αυτά τα 7,5 δις δολάρια διεκδικεί τώρα ο αναπληρωτής διάδοχος του θρόνου και υπουργός Άμυνας Μοχάμαντ μπιν Σαλμάν διότι μετά την ανακοίνωση της ισλαμικής στρατιωτικής συμμαχίας κατά της τρομοκρατίας, η αρμοδιότητα μπορεί να μεταφερθεί στο υπουργείο Άμυνας με βασιλικό διάταγμα.

19/12/15

Με τον οπαδό του Σάκη

Λοιπόν! Μπράβο του, του "παλικαριού". Άντε πάμε για φρέσκα κουλούρια. Όβερ.

Σε γνωρίζω από την Οψη

Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Το Γένος του κυρίου που δεν είναι Εβραίος είναι προφανές εξ όψεως. Δεν χρειάζεται δα και βιολόγος. 

Τρεις φορές θα μ'αρνηθείς

O Εβραίος αρχιερέας της διαπλοκής Αβρούρι, έβγαλε νέο βιβλίο και σε συνέντευξη που έδωσε με την ευκαιρία είπε ότι δεν είναι Εβραίος.
Σιγά μην έλεγε ότι είναι Εβραίος.
Εδώ ο Πέτρος αρνήθηκε τον Χριστό. Σιγά μην έλεγε ο Αβρούρι ότι είναι εβραϊκής καταγωγής.
«Δεν είμαι Εβραίος», είπε, και πρόσθεσε: «Ήθελε φαντασία η διάχυση αυτής της πλαστής πληροφορίας από τον δεξιό τύπο. Έτσι όμως φουντώνουν τα σενάρια για «σιωνιστική δράση», «λόμπι εβραίων», «κρυμμένα χρήματα» και κάθε είδους ανοησία».
Έτσι εύκολα και απλά διαψεύδει ο Εβραίος την πραγματικότητα.
Πλαστή δεν είναι η εβραϊκή του ταυτότητα. Πλαστή είναι η «ελληνική» του.

Περί του Θανάση που ήθελε να τον φωνάζουν «Άρη»

Έκαστος έχει το δικαίωμα να πιστεύει ότι του είπαν. Συνήθως όμως η αλήθεια βρίσκεται στο τι δεν του είπαν.

Περί του Θανάση, που κατέβηκε ως τρελή και παλαβή για να βρει στην Αθήνα, τον γκέι «Τάκη» του, (που επίσης ποτέ δεν είχε γκόμενα), και ο οποίος έκανε «Κνίτη» τον πουστρόΘανάση, δεν έχω να ξανασκεφτώ τίποτα.

Ως «προοδευτικός άνθρωπος», είχε δικαίωμα στην σεξουαλική επιλογή που οι θαυμαστές του την αρνούνται. Δεν θεωρώ κακό ότι ήταν γκέι. Ούτε θεωρώ κακό το ότι ήταν αλκοολικός και μέθυσος, Η μισή βουλή και βάλε άλλωστε είναι… Χίκ.

Θεωρώ όμως κακό το ότι ήταν «κομμουνιστής». Αυτό ήταν το κουσούρι του.
Τα άλλα, τις σφαγές, τις κλεψιές και τις πλαστογραφίες τις έκανε ως «κομμουνιστής».

18/12/15

Ὃσιοι, Ἁγιάσαντες καὶ Ἑορτάζοντες

Ως γνωστόν οι Έλληνες Σοφοί ήσαν ΕΠΤΑ. Οι εξής ΔΥΟ: Ο Θαλής και ο Μιλήσιος!
Πέραν του Αστείου, Αγαπητοί φίλοι, συμπατριώτες Εθνοπατριώται εντός και εκτός του Ελεύθερου Κόσμου, Έλληνες το Γένος, φθάνει ο Δυνατός Άνεμος τών 21!
Ξεχυθείτε παντού εις όλα τα μέρη της Ελλάδος και δημιουργήσετε κινήματα και συλλόγους άνω των 21 Ελλήνων. Έγκριτα κινήματα από το Πρωτοδικείο. Η Άμυνα άρχεται. Το Έθνος των Ελλήνων καταδιώκεται, αιμορραγεί.
 Οι γενίτσαροι πληθαίνουν, οι αγράμματοι πολλαπλασιάζονται Κορδακίζοντες διαστρεβλώνοντες τα πάντα.
Οι μορφωμένοι δέ εκτοπίζονται εις τα κάτεργα του εξωτερικού. Η Ελλάς ποδοπατείται, λεηλατείται, όχι από αόρατους ιμπεριαλιστάς αλλά από τους γνωστούς παλαιανθρώπους της παρέας του Σόρος και των Ρότσιλντ οι οποίοι φροντίζουν να εποικίζουν τρωκτικά, εις τους τάφους πατέρων, πάπων και προπάπων ημών.
Το μεγάλο ΟΧΙ είναι εδώ.
Αρκεί να πάρωμεν όλοι θέσιν εις το Αμυντικόν Σύστημα και να φωνάξωμεν με μίαν φωνήν : ΑΕΡΑ!
Αέρα! Να πετάξωμεν εις την θάλασσαν τους τοκογλύφους και όλους τους τοκογλυφόλογους και τους προσκυνημένους!

Γεώργιος Δ Κανελλόπουλος
Ουψάλα

17/12/15

Η Αλήθεια δεν έχει χορηγό

Λόγω του ψύχους ο γιατρός συμβούλεψε μα μείνω σπίτι. Οπότε η εκπομπή θα αρχίσει την άλλη Πέμπτη.

ΥΓ.Πρώτα ο Θεός.

16/12/15

Φοβού τους Δαναούς

Ο Βλαδίμηρος κέρδισε έναν γύρο. Η Κριμαία του κατοχυρώθηκε. Οι ΗΠΑ άλλαξαν προσωρινά ρότα στην σύγκρουση με τη Ρωσία. Όταν «οι υποχρεώσεις της συμφωνίας του Μίνσκ εκπληρωθούν οι ΗΠΑ και ΕΕ θα αποσύρουν τις κυρώσεις»,όπως είπε ο Κέρι μιλώντας και για λογαριασμό του ευρω-κολαούζου. «Δεν αναζητούμε να απομονώσουμε τη Ρωσία σε όρους πολιτικής», είπε ο Κέρι και τόνισε: «Ο κόσμος είναι καλύτερος όταν η Ρωσία και οι ΗΠΑ βρίσκουν κοινό έδαφος και μια ικανότητα να εργαστούν μαζί».
Ήδη συμφωνήθηκε ένα προσχέδιο της επίλυσης της κρίσης στη Συρία που θα κατατεθεί στο Σ.Α. των Η.Ε." είπε ο Σ.Λαβρόφ.

Ο πόλεμος του Καλού με το Κακό όμως δεν έληξε.
Ο αγώνας συνεχίζεται.

H Τσογλανοπαρέα και το «Εθνικό Συμφέρον»

Επίκαιρα Ερωτήματα

- Η εξυπηρέτηση των οδηγιών και των απαιτήσεων της Γκεσταπό των Τοκογλύφων από την κυβερνητική κοινοπραξία συνιστά εξυπηρέτηση του Εθνικού Συμφέροντος;

-Η κυβέρνηση των Τσιπροκαμένων είναι κυβέρνηση συνεργασίας με τον κατακτητή;

- Οι 153 βουλευτές που λένε ΝΑΙ σε όλα είναι δοσίλογοι;

- Ο Τσίπρας είναι γερμανοντυμένος;

- Σε τι διαφέρει ο Τσίπρας από τον κατοχικό Ιωάννη Ράλλη;

H Πατρίδα και το Εθνικό Συμφέρον

Ορισμένες Παρατηρήσεις.

-Το βασικό ερώτημα για όλα όσα έγιναν το 1940 και μετά είναι το αν ο Βασιλιάς εξέφραζε το ¨Έθνος και τα συμφέροντά του.

-Το Εθνικό Συμφέρον τότε, επέβαλε την πολιτική της αυστηρής ουδετερότητας που ακλουθούσε ο Μεταξάς. Επομένως μετά την απόκρουση της Ιταλικής Επίθεσης έπρεπε να επανέλθουμε με διπλωματικά μέσα στο καθεστώς της ουδετερότητας. Το Καθεστώς αυτό ακολούθησε και η Τουρκία που υπέγραψε σύμφωνο μη επίθεσης με τον Άξονα.

- Η συμπαράταξη με την Αγγλία δεν ήταν προς όφελος του Έθνους. Προκάλεσε την τριπλή Κατοχή.

-Η Εθνική Αντίσταση δεν έγινε με βάση Εθνικό Σχέδιο πολιτικής Άμυνας, όπως το «Τίγρης». Οι «Εθνικόφρονες» Παπάγος και Cia δεν είχαν κανένας σχέδιο αντάρτικου. Ούτε δημιούργησαν κρύπτες όπλων και πυρομαχικών.

- Ο Βασιλιάς ήταν ο πυλώνας της αγγλικής Κατοχής. Η Αγγλοκρατία δημιούργησε το ΚΚΕ, τον ΕΛΑΣ, την ΟΠΛΑ κλπ. Άρα ο Βασιλιάς , οι μοναρχοφασίστες, και οι κομμουνιστές βρισκόντουσαν στο ίδιο «στρατόπεδο». 

-  Η λεγόμενη ΕΑΜική «Εθνική Αντίσταση», δημιουργήθηκε για τους Σκοπούς και τις επιδιώξεις της Αγγλίας και μόνο και δεν ωφέλησε σε τίποτα τον ελληνικό λαό.

15/12/15

Ο Εβραικός δάκτυλος

Η "συντεταγμένη" αριστερή πλειοψηφία με πόνο καρδιάς ψηφίζει ότι διέταξε η Εβραία του ΔΝΤ με το ρουμάνικο επώνυμο.

ΥΓ. Το γεγονός ότι είναι Εβραία, δείχνει ότι υπάρχουν και κακοί Εβραίοι.

Γαμώ το Κιότο μου Γαμώ!

Ρισπέτκτ για τον Μωυσή από τον Καναδά

Ποιο χρηματιστήριο αέρα κοπανιστού. Τώρα και εις φιάλας. Στη λιανική.
Μετά την ανακοίνωση στο Πεκίνο «Κόκκινου συναγερμού», στις 7 Δεκεμβρίου , λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανση ένας Μωυσής (Moses) και η εταιρεία του «Vitality Air» άρχισαν να εισάγουν και να διαθέτουν στο Πεκίνο «φιάλες με καθαρό αέρα από βουνά του Καναδά» .
Την πρώτη ημέρα πούλησαν 500 και την επόμενη 700. Και η ζήτηση αυξάνεται.

ΥΓ. Γαμώ τους επανδυτάς μας γαμώ!

Περί Κομμουνιστών

Οι Κομμουνιστές δεν είναι "καλοί άνθρωποι" αλλά  πολύ κακοί, και οι Κομμουνιστές δεν είναι Πατριώτες .Δεν είναι Έλληνες. Μεταξύ ενός Τούρκου και ενός κομμουνιστή, ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο κομμουνιστής. 

H Ιστορική Αλήθεια

Ένας «βαλτός» μου γράφει: «Κύριε Χατζάρα, η ιστορική αλήθεια λέει ότι οι προσφιλείς σας Ταγματασφαλίτες πολεμούσαν στο πλευρό των Γερμανών κατακτητών όσους Έλληνες αντιστέκονταν! Αυτό είναι γεγονός αναμφισβήτητο».

Η «κομματική» αλήθεια αγαπητέ μου δεν είναι ιστορική αλήθεια.
Τα προπαγανδιστικά ψέματα των Ερυθρών και των συνοδοιπόρων τους δεν συνιστούν αλήθεια.
Η πραγματική ιστορική αλήθεια είναι ότι οι αριστεροί εξετράπησαν σε εκτελέσεις αντιδραστικών σε όλη τη χώρα, πράγμα που φαίνεται και από τους αριθμούς των δολοφονημένων που ήσαν σαφώς περισσότεροι από τους Γερμανούς που σκότωσαν ο ΕΛΑΣ και η ΟΠΛΑ. Σε αυτούς δε, πρέπει να προσθέσουμε και τους νεκρούς που κόστισε στον ελληνικό λαό ο «αντιστασιακός αγώνας» των κομμουνιστών της SOE.
Ο ίδιος με ρωτάει.
 «Και αυτούς που πολεμούσαν τους Γερμανούς κατακτητές και τους Ταγματασφαλίτες πως πρέπει να τους ονομάσουμε δηλαδή; Προδότες; Κάπου υπάρχει μια στρέβλωση στη σκέψη σας...»

Και απαντώ.
Πρώτα. Κανείς πατριώτης δεν μπορεί να είναι πράκτορας ξένης δυνάμεως. Και οι ευρισκόμενοι στο μισθολόγιο της SOE και εισπράττοντας με το αριστερό χέρι χρυσές λίρες για τον «αγώνα», υπηρετούσαν πρωτίστως την αγγλική πολιτική. Όπως και ο βασιλιάς άλλωστε.
Εν συνεχεία, λόγω ιδεολογίας οι διεθνιστές κομμουνιστές δεν μπορεί να είναι πατριώτες. Και όταν το ισχυρίζονται λένε ψέματα.
Οπότε ούτε «Εθνική Αντίσταση» υπήρξε.
Τα Τάγματα Ασφαλείας ήσαν αντικομουνιστική δύναμη και ως τέτοια οφείλουμε να αναγωνρίσουμς την προσφορά τους στην πάλη κατά του Κομουνισμού που απειλεί ακόμα και σήμερα τις ελευθερίες μας και την πατρίδα μας.

14/12/15

Ο Χλιμίτζουρας ειναι Σίπταρος 100%

Μου έγραψε ο μαλάκας, ότι οι τόσκηδες σκίπταροι και οι αρβανίτες είναι γενετικά μη-διαχωρίσιμοι.
Και του απαντώ του σκύλου.
Οι Τόσκηδες παλιόσκυλο δεν είναι Σκίπ και οι Αρβανίτες δεν είναι Αλβανοί. Τόσκηδες και Αρβανίτες φυσικά δεν είναι διαχωρίσιμοι  γενετικά για τι είναι Έλληνες. 

Η «σωστή δημοσιογραφία»

Άκουγα το χαφιεδομάγαζο της Αττικής οδού. Χθες που τρομοκράτες έριξαν όλμου στη δαμασκό και σκότωσαν και τραυμάτισαν αμάχους δεν το έμαθαν.
Σήμερα που το «παρατηρητήριο» της Cia ανακοίνωσε ότι ο Συριακός στρατός ,που βομβάρδισε τις θέσεις των τρομοκρατών, σκότωσε «αμάχους και παιδιά», το χαφιεδομάγαζο μας ενημέρωσε ότι «ο Άσσαντ σκότωσε παιδιά».

ΥΓ. Και εγώ περίμενα να μάθω τι είδους γονείς αφήνουν τα παιδιά τους να παίζουν κοντά στους όλμους;

Προαπαιτούμενα

Δεξιά Προαπαιτούμενα ή Αριστερά Προαπαιτούμενα ; Και Αριστερή ή Δεξιά υποδόση; Ιδού το  (επιστημονικό) ερώτημα!

Οι παθολογίες της «Γνώσεως»

Ορισμένα παθολογικά φαινόμενα της κρίσεως δεν θεραπεύονται. Ο Αριστοτέλης προειδοποίησε. Το «Α» πρέπει να ταυτίζεται με το «Α».Αλλιώς δεν βγαίνει άκρη.

Όταν ο άλλος σου λέει, «Πρώτα η αλήθεια, μετά το έθνος» ,καταλαβαίνεις ότι έχει κάψει φλάτζα , και όταν ομιλεί περί, «επιστήμης», και «δημοσιογραφίας που αξίζει», τότε είναι σαφές ότι είναι απολύτως χαμένη περίπτωση. Για να καταλάβει τι είναι επιστήμη και τι είναι δημοσιογραφία θα έχουν περάσει τουλάχιστον 50 χρόνια.
Σε λίγο θα μας μιλάει και για την ανεξάρτητη δικαιοσύνη και την «διάκριση των εξουσιών».

Κοντολογίς.
-Παλικάρι μπορεί να μην είσαι «Αλβανός», αλλά Χλιμίτζουρας είσαι 100%. Οπότε άρε του κουβαδάκι σου και ύπαγε σε άλλη παραλία, και να μην ξεχνάς τα αλαφουζόλ σου το βράδυ.

ΥΓ. Εδώ, ότι είναι Εθνικό είναι και αληθές. Γιατι η αλήθεια είναι το Έθνος. Η αρχή του σύμπαντος κόσμου.

Η Σύμπραξη της Πουστιάς και της Προόδου

Η τσογλανοπαρέα του «Μπανιά» υποτίθεται ότι κυβερνάει μαζί με τον Πάνο Χίκ. Η αναξιοπιστία και το ψέμα της πολιτικής απάτης των Τσιπροκαμένων , συνοδεύονται από μια αυταπόδεικτη ανικανότητα όλα τα επίπεδα της κυβερνητικής πολιτικής.
Οι αριστεροί που, επιτέλους, πάτησαν πόδι στην εξουσία, για να παραμείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία διαλύουν και ότι είχε μείνει όρθιο από τη ευρωσοσιαλφιλελεύθερη λαίλαπα.
Και ,προκειμένου να παραμείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία, για να συνεχίσουν τους διορισμούς των πολύ «ημετέρων», (τώρα που γυρίζει) εκτελούν υπάκουα έρποντας στα … «τέσσερα» κάθε εντολή των τοκογλύφων.
Οι μόνες προεκλογικές υποσχέσεις της Τσογλανοπαρέας που τηρήθηκαν είναι τα ανοιχτά σύνορα για τους λαθραίους, οι ανοιχτές φυλακές και οι γάμοι της πουστιάς.
Σε λίγο πάντως  οι αριστεροί θα αντικατασταθούν από αριστερούς «τεχνοκράτες» του ΔΝΤ. 

ΥΓ. Στην Κοινοπραξία της πουστιάς για το διαβόητο «Σύμφωνο Συμβίωσης» των «ομοφύλων ζευγαριών» προσχώρησε και η πουστροΝουΔου ,με εισήγηση του  "μεταβατικού", υπό την πίεση των ενδιαφερομένων να ....«αποκατασταθούν», βουλευτών.

13/12/15

Γαλλία

Και πάλι νίκησαν οι Εβραίοι. Το FN δεν πέρασε πουθενά τα 50%.

Γαλλία: Ψωφοδεξιά και «αριστερά» κατά των Πατριωτών

Η Φώφη, ο συνταγματολόγος και ο Αβάπτιστος , ψηφίζουν Άδωνη, Κυριάκο, και Τζιζτί για να κλείσουν το δρόμο στο Γαλλικό Εθνικό Μέτωπο. Σήμερα κληρώνει .

Το (εβραικό) Σοσιαλιστικό Κόμμα κάλεσε τους υποστηρικτές του να ψηφίσουν τους υποψήφιους του κόμματος των Ρεπουμπλικανών του ιουδαίου Νικολά Σαρκοζί, ώστε να ηττηθεί η Μαρίν λε Πεν.

Το βράδυ θα ξέρουμε.

Της Βλακείας και της προπαγάνδας το κάγκελο

Πήρε το μάτι μου ότι κάποιοι ασχολούνται με ,«Το μυστήριο της καταγωγής των Αλβανών» και λένε: «Ανεξερεύνητη παραμένει η προέλευση των σημερινών Αλβανών, η σημερινή ονομασία τους -διεθνής και ντόπια- καθώς και η γλώσσα τους. Παρά την εντύπωση που επικρατεί ότι αυτοί οι πληθυσμοί υπήρξαν απόγονοι των αρχαίων Ιλλυρικών φύλων που ωστόσο κατά καιρούς επηρεάσθηκαν από Έλληνες και Ρωμαίους, υπάρχουν ισχυρότατες ενδείξεις πως οι σημερινοί Αλβανοί, η πλειοψηφία τους τουλάχιστον, προέρχονται όπως και οι Βούλγαροι, από περιοχές της Ασίας».

Η αγραμματοσύνη και η «επιστημοσύνη του διαδικτύου» εχουν και τις πολιτικές επιπτώσεις τους. Τα ξαναλέω σύντομα για να μην έχω επιπτώσεις στην υγεία μου.
«Αλβανοί» δεν υπάρχουν ούτε ήρθαν ποτέ.
Η άποψη ότι «ήρθαν» είναι ανιστόρητη, αβάσιμη, αναπόδεικτη, και κυρίως «ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ».

Οι αυτοκρατορία των Αλβανών βρισκόταν στην Κασπία, με κοιτίδα το σημερινό Αζερμπαϊτζάν, όπου συνεχίζουν να ζούν οι τελευταίοι απόγονοι των αρχαίων ΑΛΒΑΝΩΝ, και τους οποίους του είχα βρει και μου ζητούσαν να εκπαιδεύσει η ελληνική εκκλησία παπάδες για να κάνουν την λειτουργία στην εθνική τους γλώσσα ώστε να μην έχουν είτε Ρώσους είτε Γεωργιανούς είτε Αρμένηδες ιερείς.

Οι Καθολικοί, ο Πάπας, για να προσεγγίσουν τον άγριο πληθυσμό των Δειναρικών Άλπεων δημιούργησαν την θεωρία της προέλευσης από την Ασία για να τους δώσουν ιστορικό παρελθόν, χρησιμοποιώντας όσα έμαθαν από τον Ηρόδοτο και τον Πτολεμαίο, από τα χειρόγραφα που βούτηξαν από την Κωνσταντινούπολη. Οι άγριες φυλές που κατοικούσαν στις Δειναρικές Άλπεις δεν έχουν ούτε Ιστορία ούτε πολιτισμό και ουδέποτε αποτέλεσαν έθνος και δεν έχουν καμιά σχέση με τους ιστορικούς πληθυσμούς που γειτόνευαν. Ονομαζόντουσαν «βουνήσιοι».Σκίπ.

 Δεν υπάρχει κανέναν μυστήριο. Οι Σίπταροι,(Σκιπιταραίοι), δεν ησαν και δεν είναι Αλβανοί. Το Βατικανό υπάρχει. Εκείνοι δημιούργησαν και τους “Αλβανούς” και τους “ Μακεδόνες” και τους “Δαλματούς”. Μετά το Βατικανό πήρε πάσα η «Βιβλική Εταιρεία» του Λονδίνου. Δηλαδή οι Ρότσιλντ.

Οπότε, μάθε παιδί μου γράμματα για να είσαι σωστός εθνικόφρων, και να μη μασάς με την προπαγάνδα.  

Επανεμφανίστηκε ο Μόμο στο Μαυροβούνιο

Το ανιψούδι του μακαρίτη Σλόμπα ο Μόμο, (Μόμιρ Μπουλάτοβιτς) που έχει αποσυρθεί στη δική του ορεινή «Ραφήνα» επανεμφανίστηκε χθες και μίλησε σε συγκέντρωση κατά του NATO στην Ποντγκορίτσα στην οποία προσήλθαν 5-6000 πολιτικοί φίλοι του.
  Ο πρώην πρόεδρος του Μαυροβουνίου Μομίρ Μπουλάτοβιτς είπε το Σάββατο ότι, «οι συγνώμες του ΝΑΤΟ για τους βομβαρδισμούς του 1999 κατά της Γιουγκοσλαβίας δεν μπορεί να κάνουν τους πολίτες να ξεχάσουν τις θηριωδίες της Συμμαχίας».
Στις 2 Δεκεμβρίου το ΝΑΤΟ κάλεσε το Μαυροβούνιο να ξεκινήσει ενταξιακές συνομιλίες για να γίνει το 29ο μέλος της συμμαχίας.
Ο Μπουλάτοβιτς είπε στη συγκέντρωση ότι το Μαυροβούνιο δεν μπορεί να γίνει μέλος μιας αντιρωσικής συμμαχίας.

Συρία-Νέα

Σήμερα το πρωί οι σουνίτες τρομοκράτες έριξαν όλμους σε κατοικούμενες περιοχές της Δαμασκού. Μετά από εβδομάδες συγκρούσεων, οι συριακές δυνάμεις απώθησαν τους ισλαμιστες τρομοκράτες κυρίως της αλ-Νούσρα από το όρος Κούζ στο βόρειο τμήμα της επαρχίας της Λατάκειας, στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας. Στο νότιο Χαλέπι απελευθερώθηκαν 5 ακόμα χωριά.

12/12/15

Ψεύτες ,κλέφτες , λωποδύτες και μίσθαρνα πρεζόνια μάρτυρες

Οι δικηγόροι της Χρυσής Αυγής κατέθεσαν χθες στο δικαστήριο όπου διεξάγεται η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης βίντεο από κάμερα ασφαλείας από παρακείμενο κατάστημα επί της οδού Τσαλδάρη στο Κερατσίνι που αποδομεί όλους τους ψευδείς ισχυρισμούς των μαρτύρων κατηγορίας περί επίθεσης τάγματος εφόδου κλπ.
Η εικόνα του αποκαλυπτικού βίντεο είναι αρκετά καθαρή και αποδεικνύει ότι ο Ρουπακιάς με τον Φύσσα συνεπλάκησαν μόνοι τους στο σημείο.

Καταλαβαίνεται δηλαδή τι είδους υποκείμενα είναι οι δήθεν αυτόπτες αριστεροί ψευδομάρτυρες της Παράγκας.

Σώωωπα!

Η Ομοσπονδιακή υπηρεσία των Μετανάστευση των ΗΠΑ «προειδοποίησε» με έκθεσή της και τον ιδιαίτερο του Χρυσοχοίδη που έγινε υπουργός Προ-Πο ότι το Ισλαμικό Κράτος μπορεί να παράγει πλαστά συριακά διαβατήρια.

«Εκπρόσωπος της υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων των ΗΠΑ επιβεβαίωσε το περιεχόμενο ρεπορτάζ του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CNN για την έκθεση, απέφυγε πάντως να προμηθεύσει στο πρακτορείο Reuters ένα αντίγραφό της ή μια περίληψή της».

ΥΓ.Άντε τώρα που το έμαθαν από το CNN να δουμε τι θα κάνουν τα αριστερά κωθώνια.

Πέστα Χρυσόστομε

Ο Πρόεδρος Άσαντ στο Ισπανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.(EFE).

"Ποιο επικίνδυνη από το Χαλιφάτο στο Ιράκ και το Λεβάντε ,(Daesh) ως οργάνωση, είναι η μαύρη ιδεολογία τους.
Ο Ουαχαμπιτισμός. (Βαχαμπιτισμός)".
Ακούει κανείς;

Ο Άσαντ είπε ακόμα στο EFE:

Πριν πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε συνάντηση με την αντιπολίτευση, θα πρέπει να συμφωνήσουμε ποιες είναι τρομοκρατικές ομάδες και ποιές δεν είναι, διότι ορισμένες χώρες της περιοχής και η Δύση θέλουν να μας βάλουν να διαπραγματευτούμε με τρομοκρατικές οργανώσεις. Το Ισλαμικό Κράτος, το μετωπο αλ-Νούσρα και η αλ-Κάιντα είναι το ίδιο πράγμα.Η μόνη δυνατή διευθέτηση για τους ένοπλους αντάρτες είναι να καταθέσουν τα όπλα τους και να λάβουν αμνηστία. Τα πιο σημαντικό βήμα για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας στη Συρία είναι να σταματήσει η εισροή των τρομοκρατών και να διακόψουν τη χρηματοδότηση . Κανείς δεν πρέπει να έχει καμία αμφιβολία ότι η Daesh πουλάει το πετρέλαιο της Συρίας στην Τουρκία.

Στα πεδία των μαχών: Στο Χαλέπι, η 4η Τεθωρακισμένη Μεραρχία του Συριακού Αραβικού Στρατού μαζί με τη Χεζμπολάχ, διέσπασαν την άμυνα των ενόπλων της Harakat Ahrar Al-Sham και της Jabhat Al-Nusra στη στρατηγικής σημασίας πόλη Αλ-Ζορμπά στο νότιο Χαλέπι και ήδη διεξάγονται οδομαχίες για τον έλεγχο της πόλης. Εφόσον καταληφθεί ο έλεγχος της Εθνικής οδού Χαλεπίου-Δαμασκού Μ-5 θα περάσει στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων.
Πριν λίγο στη Χάμα η 66η Ταξιαρχία του Συριακού Αραβικού Στρατού σε συντονισμό με τα Τάγματα Αλ-Μπάαθ επέβαλε πλήρη έλεγχο πάνω στο χωριό Ζενούβια μετά από μια σφοδρή μάχη με τον Ισλαμικό Κράτος και απώθησε του τρομοκράτες από τον οδικό άξονα Salamiyah-Ithriyah που κατείχαν από τον Οκτώβριο.

Γιορτή

Ξημέρωσε μια ακόμα ημέρα του Αγίου Σπυρίδωνα. Άνοιξα τα μάτια μου και την είδα.
Εις πολλά έτη.

11/12/15

Κάπου στη Βοσνία…..

Ρίχνοντας αλάτι για να μείνει ο δρόμος ανοιχτός

Τα δημοσιογραφικά Ταμεία και οι δανειστές

Ασφαλιστικό: 550 εκατ. χωρίζουν κυβέρνηση-πιστωτές

Όσα περίπου είναι τα αποθεματικά των δημοσιογραφικών ταμείων που θέλουν να βάλουν στο χέρι οι αριστεροί και οι εργοδότες, με τον διεφθαρμένο Κατρούγκαλο, και Σία.

ΥΓ. Και οι ….Ιντεραμέρικαν

O Χατζάρας ξανά προς τη δόξα τραβά

Χθες, πρώτη μέρα μετά το έμφραγμα που άρχισα να ξαναγράφω στο μπλογκ, το δελτιο11 είχε 1637 αναγνώστες. Κάπου 600-700 άλλοι, από τους καθημερινούς αναγνώστες πριν, το εγκατέλειψαν. Ανάμεσα σε αυτούς φυσικά και οι "εξ επαγγέλματος" και οι σαγιάν.

ΥΓ.Μόλις τους δώσουν «σύρμα» θα επιστρέψουν …..και με σχόλια.

Το «ευρωπαϊκό όνειρο», ο Eυρω-πόλεμος, και οι χαζοί με τη ζάχαρη

Η «Δύση» διέλυσε την Ουκρανία προσφέροντας το «ευρωπαϊκό όνειρο» για να την λεηλατήσουν οι Σιωνιστές. Σκότωσαν 9.000 ανθρώπους, γκρέμισαν πόλεις
κι εκτόπισαν σχεδόν 3.000.000 ανθρώπους ...για να καταφέρουν να παραδώσουν την εξουσία στην Ολιγαρχία των Ιουδαίων Κλεπτοκρατών ώστε να αλυσοδέσουν τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους της Ουκρανίας στους «Ευρωπαϊκούς Θεσμούς», στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Από την άλλη, το φτηνό δολάριο, και οι κυρώσεις κατά της Βενεζουέλας, έφεραν τους αμερικανόφιλους στην πλειοψηφία στην Βενεζουέλα. Οι χαζοί πολίτες, τόσο άντεξαν. Στην Βενεζουέλα δεν έχασαν οι αριστεροί και δεν κέρδισαν οι δεξιοί.Ψήφισαν τα αμερικανάκια επειδή δεν υπάρχουν αυγά, και δεν υπάρχει ζάχαρη και περιμένουν να τα εισάγουν από την Αμερική οι «δεξιοί» του MUD που έβγαλαν 112 βουλευτές από τους συνολικά 167 του κοινοβουλίου.
 Το «Ενωμένο Σοσιαλιστικό Κόμμα της Βενεζουέλας» (PSUV) του Μακαρίτη Τσάβες και του Μαδούρο εξέλεξε μόνο 55 βουλευτές.
Η ήττα του Μαδούρο στη Βενεζουέλα,πού ειχε πάει για δουλειές και ο εξάδελφος τους Αξελ, δεν στεναχώρησε καμία εφημερίδα της εγχώριας σιωνιστικής αριστεράς. Και καμία αρνητική αναφορά δεν έγινε στην «δεξιά» αντιπολίτευση του Μαδούρο που είχε τη στήριξη όλων των δικτύων του Σιωνισμού, των ΗΠΑ κλπ. Άλλωστε, από πού να μεταφράσουν τα εγχώρια ΔΟΛια δημοσιογραφάκια; Όλα τα «πρακτορεία»’έπιναν νερό στο όνομά τους.

Το αποτέλεσμα των εκλογών στην Βενεζουέλα δείχνει την δύναμη των «αγορών» στον πόλεμο με τον Βλαδήμηρο και τά όρια των χαζών πολιτών που θέλουν ζάχαρη για τον καφέ τους.

Πηγή: antizitro.blogspot

10/12/15

Ο κόσμος του δολαρίου και οι παγκόσμιοι μηχανισμοί

Ευκαιρία να μην πληρώσουμε τους ευρωπαίους και το ΔΝΤ

Η απόφαση του ΔΝΤ για το ουκρανικό χρέος σημαίνει πρακτικά ένα πράγμα.
Ο Κόσμος χωρίστηκε στο «Μπλοκ του Δολαρίου» όπου ανήκει και ο δορυφόρος του, το ευρώ, καθως και τα νομίσματα των άλλων συμμάχων των ΗΠΑ, και στις χώρες BRICS και τις λίγες χώρες που δεν ανήκουν στην οικονομική και στρατιωτική τροχιά των ΗΠΑ.
Το ΔΝΤ που είναι ένα όργανο του νέου Ψυχρού Πολέμου που διεξάγει η Αμερική εναντίον της Ρωσίας, με την νέα πολιτική είπε: «Εγγυούμεθα μόνο τα χρέη σε δολάρια ΗΠΑ προς τους συμμάχους των ΗΠΑ».
Για πάνω από μισό χρόνο υπήρξε μια ημι-δημόσια συζήτηση με τους συμβούλους του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών για το πώς μπορεί να μην εξοφληθούν τα 3 δις. δολάρια που χρωστάει η Ουκρανία στην κρατικά επενδυτικά κεφάλαια της Ρωσίας, αλλά κατέληξαν πως το «απεχθές χρέος» μπορεί να στραφεί και εναντίον τους , και για αυτό πήγαν κατευθείαν στο ψητό. Μια λογική απάντηση θα ήταν αν η νέα Ασιατική Τράπεζα Ανάπτυξης ανακοινώσει ότι οι χώρες που δανείστηκαν στη ζώνη ρουβλίου-γιουάν δεν έχουν υποχρέωση να εξοφλήσουν τα δάνεια σε δολάρια ΗΠΑ ή σε ευρώ.

Το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα για μισό αιώνα ο κανόνας του ΔΝΤ ήταν πώς να ένα Κράτος είχε καθυστερούμενες οφειλές σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει την πιστωτική διευκόλυνση του Ταμείου. Τώρα το ΔΝΤ, το παραμάγαζο της Φέντεραλ Ριζέρβ πολύ απλά δανείσει την Ουκρανία παρά το ότι χρωστάει και δεν πληρώνει τη Ρωσία.

Όταν η Κριστίν ανακοίνωσε την άνοιξη, το δάνειο των 17,5 δις δολαρίων του ΔΝΤ προς την Ουκρανία, , εξέφρασε την ελπίδα ότι θα υπάρξει ειρήνη. Αλλά ο ιουδαίος Πορόσενκα ανακοίνωσε αμέσως ότι θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να επιταχύνει τον εμφύλιο πόλεμο με τον ρωσόφωνο πληθυσμό στην Ανατολή. Το ΔΝΤ στηρίζει την πολιτική της ιουδαϊκής κλεπτοκρατίας της Ουκρανίας και τις προκλήσεις της όπως η πρόσφατη διακοπή της ηλεκτροδότησης της Κριμαίας.
Η μόνες «προϋπόθεσες», τα «προαπαιτούμενα» στα οποία επιμένει το ΔΝΤ είναι η πολιτική της λιτότητας και η υποτίμηση του νομίσματος της Ουκρανίας, που φέτος έχει χάσεο το 30% της αξίας του
Οι συντάξεις και οι μισθοί έχουν μειωθεί αλλά η διαφθορά της Κλεπτοκρατίας συνεχίζεται αμείωτη.

Το Παγκόσμιο Χρηματοπιστωτικό σύστημα και οι ΗΠΑ αποτελούν έναν ενιαίο μηχανισμό. Ότι είναι καλό για την Ελίτ που κυβερνάει τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι καλό για όλο τον κόσμο.
Αυτή είναι η ουσία της φαινομενικά διεθνιστικής ρητορικής, των τραπεζιτών και των Αθέατων αρχόντων.
Η Παγκόσμια Τράπεζα από το 1947, όταν άρχισε τις εργασίες της , ηταν υποκατάστημα του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ. Σε αυτή πήραν μετάθεση, ο John J. McCloy, ο Robert McNamara, ο Robert Zoellick και ο Paul Wolfowitz.

Από την αρχή, η Παγκόσμια Τράπεζα προωθούσε τις εξαγωγές των ΗΠΑ , ειδικά τις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων , καθώς οι σύμβουλοί της έσπρωχναν τις χώρες του Τρίτου Κόσμου όχι στην παραγωγή τροφίμων για να θρέψουν τους πληθυσμούς τους αλλά στην παραγωγή εμπορικών εξαγωγικών προϊόντων όπως ο καπνός, το σακχαροκάλαμο, ο ανανάς, και το βαμβάκι, ενώ συνιστούσαν και χρηματοδοτούσαν την εισαγωγή αμερικανικών σιτηρών.

Νέο (αντιπροσωπευτικό) διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ

Μετά από σχεδόν 6 μήνες που εκδότες ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και Σαμαρικοί κρατούσαν την ΕΣΗΕΑ χωρίς διοίκηση για να παραδώσουν τον ΕΔΟΕΑΠ στους φίλους τους στις ιδιωτικές Ασφαλιστικές , συγκροτήθηκε σε Σώμα, το νέο διοικητικό συμβούλιο. Η σύνθεση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ έχει ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νικολόπουλος Σταμάτης
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσαλαπάτης Δημήτρης
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κυρίτσης Χρήστος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Νανά Νταουντάκη
ΤΑΜΙΑΣ: Κοτταρίδης Δημήτρης
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Φιλιππάκης Γιώργος
ΜΕΛΗ: Οι υπόλοιποι της Μαρίας

Στην πρωτη συνεδρίαση του Δ.Σ., που ορίσθηκε αντιμετωπίστηκαν κατά προτεραιότητα:
  -1) Το θέμα των ανέργων (VOUCHER), που αναίτια εκκρεμεί, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα από την άνοιξη του 2015 και πάντως τρεις μήνες πριν τις εκλογές.
-2) Το βοήθημα Χριστουγέννων για εκατοντάδες ανέργους συναδέλφους-μέλη και
-3) τα επείγοντα εργασιακά θέματα.

Στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ που εκδόθηκε τονίζεται:

Το σχέδιο ακυβερνησίας στην ΕΣΗΕΑ, που επεξεργάστηκαν και έθεσαν σε εφαρμογή εργοδοτικά κέντρα, μαζί με τους εκπροσώπους τους, από τις εκλογές του Ιουνίου, έπεσε στο κενό.
Στη σημερινή συνεδρίαση συγκροτήθηκε σε Σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, σε αντιπροσωπευτική κατεύθυνση με τη συμμετοχή εκπροσώπων έξι συνδικαλιστικών παρατάξεων. Με αίσθημα ευθύνης η διοίκηση της Ένωσης, απαντά με τον τρόπο αυτό στις επιδιώξεις της διαπλοκής, που θέλει τον Κλάδο σε ομηρία με ρεσιτάλ εργοδοτικής αυθαιρεσίας, η οποία διαρκεί τουλάχιστον μια πενταετία με αποτέλεσμα χιλιάδες απολύσεις, καθεστώς ατομικών συμβάσεων, κατάργηση συλλογικών κατακτήσεων, απλήρωτη και ανασφάλιστη εργασία.
Αναρτήσεις στο διαδίκτυο αμέσως μετά τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. αποκαλύπτουν ότι ορισμένοι πρόθυμοι μεθοδευμένα επιχειρούν την απαξίωση της Ένωσης, όταν μάλιστα υπάρχουν σε εκκρεμότητα κλήσεις σε απολογία από τους οικονομικούς Εισαγγελείς για εκδότες και καναλάρχες.
Το Δ.Σ. επισημαίνει προς κάθε κατεύθυνση ότι οι προτεραιότητες του Κλάδου αφορούν επίσης την άμεση αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων στις εφημερίδες, στα Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, στα Δημόσια ΜΜΕ (ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, κ.λπ.), με ανυποχώρητη στάση στις θεσμικές κατακτήσεις των εργαζομένων, που υπερασπίζονται το δημόσιο αγαθό της υπεύθυνης ενημέρωσης.
Πολιτικές, που αντιστρατεύονται τη δημοσιογραφική ανεξαρτησία, τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, τα κοινωνικά δικαιώματα, τους πόρους και την αυτονομία των δημοσιογραφικών Ταμείων, αποτελούν για τον Κλάδο αιτία πολέμου.
Το Δ.Σ. με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την άμεση εξόφληση δεδουλευμένων, δύο, τριών και έξι μηνών, που οφείλονται σε όσους ακόμα εργάζονται.
Την καταβολή των εισφορών στα δημοσιογραφικά Ταμεία, τη διασφάλιση της εργοδοτικής εισφοράς (Αγγελιόσημο), και την ενεργοποίηση ελέγχου όσων οφείλουν εργοδοτικές εισφορές σε ΕΔΟΕΑΠ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ.

Τσίπρας-Σκόπια

Στις 17 Δεκεμβρίου έρχεται ο φίλος μας Ποπόσκι για να συζητήσει τα ΜΟΕ με τον Κοτζιά.

Τα Κόκκινα δάνεια των ΠασοκοΝουδού

Ο πρόεδρος της Βουλής, προανακοίνωσε την χρεοκοπία των «μεγάλων» μνημονιακών κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , αναφερόμενος στο «λάθος» του προϋπολογισμού, στον οποίο εγράφησαν μόνο 5 εκ. ευρώ για τα κόμματα έναντι των 15 εκ. ευρώ πέρυσι και των 22 εκ. ευρώ πρόπερσι, και είπε ψευδώ ότι αυτό το φτηνό κόλπο για να κοροϊδέψουν την Τρόικα ήταν «τυπογραφικό λάθος», που, «δεν είναι εύκολο να διορθωθεί», διότι «πρέπει να γίνει νόμος ειδικά γι αυτό»,την ώρα που διεξάγεται «πραγματική μάχη» μεταξύ της κόκκινης κυβερνήσεως και δανειστών, για τα «κόκκινα δάνεια» των Κομμάτων .

Οι «δανειστές» απαιτούν να καταργηθεί το ακατάσχετο που ισχύει για το 40% της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα, και η κυβέρνηση των Τσιπροκαημένων, συνεργαζόμενη με τους «τεχνοκράτες» της ΝΔ και του Πασόκ προσπαθούν να βρουν «ισοδύναμα».

 Έχουν βαρέσει “κανόνι” τα ξοφλημένα μνημονιακά κόμματα , και ψάχνουν να αγοράσουν ελεύθερα ΑΦΜ από ΠΑΕ Β κατηγορίας.

ΣΥΡΙΑ: «Πολεμικό Συμβούλιο» των «μετριοπαθών» στο Ριάντ

Διεθνής Φαρσοκωμωδία! Η Σαουδική Αραβία, που οργάνωσε την σαλαφιστική εξέγερση στη Συρία και δημιούργησε το «Ισλαμικό Κράτος» οργάνωσε μια τριήμερη συνάντηση στο Ριάντ της «μετριοπαθούς συριακής αντιπολίτευσης» πριν από τις πιθανές συνομιλίες για την επίλυση της Συριακής Κρίσης, με στόχο να υπάρχει «μία φωνή» και να παρουσιαστεί «ένα κοινό (Ισλαμικό) όραμα για το μέλλον της Συρίας».

Η Σαουδική Αραβία απέκλεισε από τη διάσκεψη τη μεγαλύτερη κουρδική οργάνωση, το «Ενιαίο Δημοκρατικό Κόμμα», (PYD) , και το ένοπλο τμήμα του, το YPG, τους οποίους η Τουρκία , ένας βασικός υποστηρικτής της «αντιπολίτευσης», τους θεωρεί τρομοκράτες. Δεν προσκλήθηκε και το μέτωπο αλ-Νούσρα ,μία από τις πιο ισχυρές δυνάμεις στη Συρία, διότι έχει ήδη χαρακτηριστεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον ΟΗΕ ως τρομοκρατική οργάνωση και οι «πολιτικοί της αντιπολίτευσης της Συρίας τους κάλεσε να διαχωρίσουν την οργάνωση από την Αλ Κάιντα, χωρίς να το κάνουν μέχρι τώρα. Δεν προσκλήθηκαν και οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), που συνομιλούν με την κυβέρνηση της Δαμασκού, ενώ κλήθηκε και παραβρέθηκε  η «Εθνική Συντονιστική Επιτροπή για τη Δημοκρατική Αλλαγή» της Συρίας, για την οποία οι «μετριοπαθείς» πιστεύουν ότι τα μέλη της, «είναι όμηροι της κυβέρνησης Ασσαντ».

Στόχος της διάσκεψης ήταν να δοθεί το «χρίσμα» του Βαχάμπ στην «Χαρακάτ Aχράρ αλ-Σαμ», οπότε οι διάφοροι υπαρχηγοί θα αποστασιοποιηθούν από την τρομοκρατική αλ-Νούσρα και θα ενταχθούν στην Aχράρ αλ-Σαμ, την οποία όμως οι Ρώσοι θεωρούν επίσης τρομοκρατική οργάνωση όπως και την αδελφή της Γιαίς αλ-Ισλάμ.
Oι μετριοπαθείς της Aχράρ αλ-Σαμ» μετά τη διάσκεψη ανακοίνωσαν το κοινό Ισλαμικό όραμα για το μέλλον της Συρίας. Θέλουν «Ισλαμικό Κράτος»
Η δήλωση, της οργάνωσης μετά την «ειρηνευτική διάσκεψη» του Ριάντ περίλαβε ένα πρόγραμμα 8 σημείων που προβλέπει.

1. Όλο το στρατιωτικό προσωπικό από το Ιράν και τη Ρωσία πρέπει να εγκαταλείψει τη Συρία.
2. Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) θα πρέπει να διαλυθεί, καθώς και οι παραστρατιωτικές μονάδες και η υπηρεσία ασφάλειας «Σαμπιχά».
3. Η Συρία πρέπει να παραμείνει ενιαία .
4.Η Συρία θα γίνει ισλαμικό κράτος.
5.Δεν θα γίνουν διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση της Συρίας.
6.Η Αντιμετώπιση του «Ισλαμικού Κράτους» είναι δευτερεύουσας σημασίας.
7. Η κοσμική Συρία θα ενδυναμώσει το «Ισλαμικό Κράτος».
8. Κάθε συμφωνία χωρίς την έγκριση της Harakat Ahrar Al-Sham δεν ισχύει.

Οι Κούρδοι μαζί με διάφορες χριστιανικές ομάδες μαζεύτηκαν στην δική τους Επαρχία, (Hasakah), και αποφάσισαν ότι το «μελλοντικό πολιτικό σύστημα της Συρίας, θα πρέπει να είναι αποκεντρωμένο», και ότι πρέπει «να δοθούν συνταγματικές εγγυήσεις για τα εθνικά δικαιώματα του κουρδικού λαού».

Στο έδαφος, στα Νοτιοανατολικά, ο Συριακός Αραβικός Στρατός σημείωσε μεγάλες επιτυχίες στις οδομαχίες στην Νταράα, και βρίσκεται κοντά στην ανάκτηση των συνοριακών διαβάσεων με την Ιορδανία.
Ο εθνικός δρόμος ήδη βρίσκεται υπό τον έλεγχο του συριακού πυροβολικού. Στον Βορρά , οι μονάδες του στρατού, σε συνεργασία με τις ομάδες αυτοάμυνας, συνέχισαν την προέλαση τους στην ύπαιθρο της Λατάκια, πλησιάζοντας τα σύνορα με την Τουρκία, και κατέλαβε δυο στραηγικής σημασίας υψώματα. Επίσης ο στρατός της Συρίας απώθησε τους ισλαμιστές από μεγάλες περιοχές κατά μήκος της εθνικής οδού Δαμασκού-Χόμς στην κεντρική Συρία.
Σε επιχειρήσεις στην Χάμα και την Ιτλίμπ σκοτώθηκαν σήμερα περισσότεροι από 100 τρομοκράτες

Για τα μάτια της Ουκρανίας και μόνο

On December 8, the IMF’s Chief Spokesman Gerry Rice sent a note saying: “The IMF’s Executive Board met today and agreed to change the current policy on non-toleration of arrears to official creditors. We will provide details on the scope and rationale for this policy change in the next day or so.”




Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αποφάσισε προχθές ότι η μη εξόφληση ομολόγων κρατικού χρέους δεν αποτελεί λόγο χρεοκοπίας μιας χώρας και μπορεί να συνεχίζεται η δανειοδότηση της από το Ταμείο.
Η απόφαση του Εκτελεστικού Συμβούλιου του ΔΝΤ της 8ης Δεκεμβρίου, ήρε την απαγόρευση παροχής νέων δανείων από το ΔΝΤ σε χώρες με ληξιπρόθεσμες οφειλές και σημαίνει ότι το ΔΝΤ θα συνεχίσει να εφαρμόζει το πρόγραμμα για την Ουκρανία, ακόμη και αν το Κίεβο δεν πληρώσει το χρέος της προς τη Ρωσία.
Το ΔΝΤ έχει αποφασίσει να δανειοδοτήσει τους Ιουδαίους του Κιέβου με 17,5 δις δολάρια αλλά οι μέχρι τώρα κανονισμοί δεν επέτρεπαν την εφαρμογή του προγράμματος διότι υπήρχαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Ρωσία.
Η απόφαση αυτή θα πρέπει επίσης να επεκταθεί και σε άλλες περιπτώσεις όπου οι χώρες με τα δημόσια χρέη, εξακολουθούν να απολαμβάνουν τη στήριξη του Ταμείου.
Αυτό σημαίνει ότι το Ταμείο μπορεί να εφαρμόζει το πρόγραμμα για την Ελλάδα ακόμα και αν δεν πληρωθούν ομόλογα που διακρατούν οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες που μας δάνεισαν.
Ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας μετά την πολιτική απόφαση της παγκόσμιας διακυβέρνησης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η Ρωσία δεν θεωρεί απαραίτητο να αποχωρήσει από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο , λόγω «ειδικής απόφασης» για την Ουκρανία.
Προηγουμένως ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε δηλώσει ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να αναδιαρθρώσει το χρέος των 3 δις δολαρίων της Ουκρανίας, εάν οι ΗΠΑ, η ΕΕ και ένα σημαντικό διεθνές χρηματοπιστωτικό ίδρυμα δώσουν εγγυήσεις στη Ρωσία. Αλλά εγγυήσεις δεν δόθηκαν.
Η Ρωσία πλέον μπορεί να μηνύσει την Ουκρανία για τα οφειλόμενα αρχής γενομένης από τις 30 Δεκεμβρίου.

Η «Ουκρανική απόφαση» για μια ακόμα φορά αποδεικνύει αυτό που λέω, ότι δεν υπάρχουν «κανόνες» και «κανονισμοί» στην Οικονομία, και ότι όλα τα «τεχνοκρατικά» είναι φούμαρα .Η ουσία είναι μόνο πολιτική.

Κατά- Κατά- Καταρρέουν

Μπάχαλο. Η τσογλανοπαρέα του 3% σιγά- σιγά βγάζει το πραγματικό της γελοίο πρόσωπο στα βοθροΚάναλα. Μετά τον δημοσιοΚάφρο της Αυγούλας Φίλη , και τον «ιδιαίτερο του Χρυσοχοίδη» Προ-Πο, ενέσκηψαν ο είπα ξείπα εφοριακός, και ο Μπαλτάς των γραμμάτων και των Τεχνών, με τα … «ελγίνεια Μάρμαρα».
Αριστερός θίασος Σκιών. Καραγκιόζ μπερντέ.
Αλλά με την ψήφο των εκλεκτών του χαζού λαού, που τους έκανε κυβέρνηση , οι τράπεζες και οι τραπεζίτες κάνουν την δουλειά τους.
Μετά την απομάκρυνση από την Κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Αυτοδιαχείριση

Οι 300 του Αχιλλέα δείχνουν τον δρόμο

Ο Δήμαρχος Βόλου αποφάσισε να αυτοδιαχειριστεί το ζήτημα της προστασίας της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και της ασφάλειας των δημοτών του μετά τις αβάντες στα «μολότοφ πάρτι» από τους υπαλλήλους του τέως πασόκου ιδιαίτερου του Χρυσοχοϊδη, που κάποτε ήταν παρατρεχάμενος της Μαρίας Αρσένη, που ήταν στην ομάδα του Άκη.

Και ο Αχιλλέας, θα συγκροτήσει μια ομάδα πρωτοβουλίας από 300 εθελοντές, που θα κάνουν ότι πρέπει και αν χρειαστεί μπορεί και να ρίξουν μια σφαλιάρα στους αριστερούς σβέρκους ώστε «να τους φύγουν τα κράνη από τα χαστούκια».

Πιστεύω όμως ότι η πρωτοβουλία χρειάζεται σωστή επικοινωνιακή διαχείριση.
Για παράδειγμα η «Ομάδες πολιτών» , είναι «Ομάδες πρωτοβουλίας», που συγκροτούν μια "Έκτακτη Επιτροπή για την Καταπολέμηση των Δολιοφθορών" , που θα πρέπει να φέρνουν κόκκινα περιβραχιόνια όπως η ΤσεΚΑ, των μπολσεβίκων.

Γιατί η αντιμετώπιση των Δολιοφθορέων, θέλει και χιούμορ.

6/12/15

4/12/15

Ο Νωθρός είναι καλά στην υγεία του

Ο Βασικός μέτοχος της ΝΔ Χαίρει άκρας υγείας . Έφαγε λίγο παραπάνω και βαρυστομάχιασε. Και τα κίτρινα δημοσιεύματα τον έστειλαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο από το πρωί της Πέμπτης , με έντονη αδιαθεσία και.... δυνατούς πόνους στο στομάχι.

O πόλεμος των Υπηρεσιών -2

Ένας πρώην πράκτορας της CIA ομολογεί. Επενδύσαμε εκατομμύρια δολάρια για να διαλυθεί η Γιουγκοσλαβία

Ο πρώην πράκτορα της CIA, Ρόμπερτ Μπάερ κατά την παρουσίαση του βιβλίου του «Τα μυστικά του Λευκού Οίκου» που έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Κεμπέκ του Καναδά έδωσε συνέντευξη σε συνεργάτη του πρακτορείου «ΜΙΑ» της Bjrm O Μπάερ εργαζόταν στη Γιουγκοσλαβία κατά τη διάρκεια της περιόδου 1991-94 ως συντονιστής κλιμακίου της CIA, και έχει επίσης δραστηριοποιηθεί στη Μέση Ανατολή. Για τις αποκαλύψεις του έχει συλληφθεί και φυλακιστεί αρκετές φορές Ακολουθεί η συνέντευξη.

Πού και πότε ήταν η πρώτη σας επιχείρηση στη Γιουγκοσλαβία;

Έφτασα με ελικόπτερο με τρεις άλλους πράκτορες. Προσγειώθηκε στις 12 Ιανουαρίου 1991, στο Σεράγεβο. Η δουλειά μας ήταν να παρακολουθούμε τους Σέρβους τρομοκράτες , οι οποίοι αναμενόταν να επιτεθούν Σεράγεβο.

Ποιοι ήταν οι αυτοί οι τρομοκράτες και γιατί έπρεπε να πραγματοποιήσουν αυτές τις επιθέσεις;

Μας έδωσαν φάκελο για μια ομάδα που ονομαζόταν «η Σερβία πάνω απ΄όλα» Στο φάκελο υπήρχαν λεπτομερώς τα σχέδια για μια σειράς βομβιστικών επιθέσεων σε κυβερνητικά κτίρια στο Σεράγεβο για να εκφραστεί η αντίθεση στην προσπάθεια των μουσουλμάνων να εγκαταλείψουν την πρώην Γιουγκοσλαβία.

Αυτή η ομάδα υπήρχε πράγματι;

Δεν υπήρξε ποτέ τέτοια ομάδα! Από τα Κεντρικά μας είπαν ψέματα . Η αποστολή μας ήταν να διασπείρουμε τον πανικό μεταξύ των Βόσνιων πολιτικών και να βάλουμε στα κεφάλια τους την ιδέα ότι οι Σέρβοι θα επιτεθούν. Στην αρχή πιστέψαμε την ιστορία, αλλά μετά από λίγο άρχισα να αναρωτιέμαι. Γιατί σπέρνουμε τέτοια υστερία όταν η ομάδα αυτή προφανώς δεν υπήρχε.

Πώς και πότε το έληξε η αποστολής σας αυτή;

Για μένα τελείωσε μετά από δύο εβδομάδες, όταν τοποθετήθηκα σε μια νέα θέση εργασίας στη Σλοβενία. Η επιχείρηση διήρκεσε ένα μήνα και είχε την κωδική ονομασία όνομα «Ιστινα», δηλαδή "αλήθεια", αν και δεν είχε καμιά σχέση με αυτήν!

  Γιατί σας ‘έστειλαν στη Σλοβενία;

Με ενημέρωσαν ότι η Σλοβενία ήταν έτοιμη να κηρύξει την ανεξαρτησία. Μου δόθηκαν χρήματα, μερικά εκατομμύρια δολάρια, για τη χρηματοδότηση διαφόρων ΜΚΟ, Κομμάτων της αντιπολίτευσης και των διαφόρων πολιτικών που καλλιεργούσαν το μίσος.

Τι σκεφτόσαστε τότε για την προπαγάνδα της CIA;

Φυσικά, κανείς τότε δεν απέρριπτε μια αποστολή της CIA, και ειδικά διότι ήμασταν όλοι είμαστε νευρικοί και επιρρεπής στην παράνοια! Πολλοί πράκτορες της CIA και ανώτεροι αξιωματικοί όμως απομακρύνθηκαν επειδή αρνήθηκαν να διεξάγουν προπαγάνδα εναντίον των Σέρβων στη Γιουγκοσλαβία. Προσωπικά ήμουν σοκαρισμένος από την έκταση των ψεμάτων που κυκλοφορούσαν οι υπηρεσίες μας και οι πολιτικοί μας! Πολλοί πράκτορες της CIA διεύθυναν την προπαγάνδα χωρίς να έχουν επίγνωση του τι κάνουν. Όλοι γνώριζαν μόνο ένα μέρος της ιστορίας και δεν ειχαν την πλήρη εικόνα που την γνώριζαν μόνο οι πολιτικοί.

Έτσι, η προπαγάνδα γινόταν εναντίον των Σέρβων;

Και Ναι και ΟΧΙ. Ο στόχος της προπαγάνδας ήταν να σπρώξουμε τις δημοκρατίες να φύγουν από την Γιουγκοσλαβία. Έπρεπε να δημιουργήσουμε έναν αποδιοπομπαίο τράγο ο οποίος θα πρέπει να κατηγορηθεί για τα πάντα. Κάποιος ο οποίος θα ήταν υπεύθυνος για τον πόλεμο και τη βία. Σερβία επιλέχθηκε επειδή κατά κάποιο τρόπο αυτή είναι ο διάδοχος της Γιουγκοσλαβίας.

Μπορείτε να ονομάσετε πολιτικούς στην πρώην Γιουγκοσλαβία που είχαν χρηματοδοτηθεί από τη CIA;

Φυσικά. Στίπε Μέσιτς, Φράνιο Τούτζμαν, Αλία Ιζετμπέγκοβιτς. Χρήματα δόθηκαν σε μέλη της κυβέρνησης της Γιουγκοσλαβίας, σε στρατηγούς, δημοσιογράφους και σε σύμβουλους . Στην αρχή χρήματα δέχθηκε και ο Ράντοβαν Κάρατζιτς αλλά σταμάτησε να δέχεται βοήθεια όταν κατάλαβε ότι θα θυσιαστεί και θα κατηγορηθεί για εγκλήματα πολέμου που διαπράχθηκαν στη Βοσνία.

Είπατε ότι τα μέσα ενημέρωσης βρισκόντουσαν υπό έλεγχο .Πώς ακριβώς έγινε αυτό;

Είναι ήδη γνωστό πιστεύω, ότι πράκτορες της CIA ήσαν υπεύθυνοι για τη συγγραφή των ειδήσεων που μετέδιδε η τηλεόραση και που πρόβαλαν οι εφημερίδες. Τα ρεπορτάζ τα παραλάμβαναν οι επικεφαλής από δικούς μας ανθρώπους. Όλοι είχαν την ίδια αποστολή: Να διαδώσουν το μίσος μέσω της τηλεόρασης.

Τι μπορείτε να μας πείτε για τη Σρεμπρένιτσα,

Ναί! Το 1992 ήμουν στη Βοσνία και πάλι, αλλά αυτή τη φορά για να εκπαιδεύσω τις στρατιωτικές μονάδες των μουσουλμάνων . Η Σρεμπρένιτσα είναι μια διογκωμένη ιστορία και δυστυχώς πολλοί άνθρωποι χειραγωγούνται. Ο αριθμός των θυμάτων είναι ο ίδιος με τον αριθμό των Σέρβων και των άλλων που σκοτώθηκαν στη Σρεμπρένιτσα, αλλά είναι πολιτικό μάρκετινγκ. Το αφεντικό μου, ο οποίος ήταν πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ, τόνισε επανειλημμένα ότι κάποιου είδους απάτη θα μείνει στην Βοσνία. Ένα μήνα πριν από την υποτιθέμενη γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα, μου είπε ότι η πόλη θα ήταν πρώτη είδηση σε όλο τον κόσμο και μας διέταξε να ενημερώσουμε τα μέσα ενημέρωσης. Όταν τον ρώτησα γιατί, είπε, θα δούμε. Ο βοσνιακός στρατός πήρε εντολή να επιτεθεί στα σπίτια των Σέρβων και στους πολίτες. Την ίδια στιγμή, οι Σέρβοι επιτέθηκαν από την άλλη πλευρά. Μάλλον κάποιος είχε πληρώσει !

Τότε ποιος είναι ένοχος για τη γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα;

Για τη Σρεμπρένιτσα θα πρέπει να κατηγορηθούν οι Βόσνιοι, οι Σέρβοι και οι Αμερικανοί ! Αλλά στην πραγματικότητα φορτώσαμε τα πάντα στους Σέρβους. Πολλά από τα θύματα που ξεθάβονται ήταν Σέρβοι. Πριν από μερικά χρόνια ένας φίλος μου, πρώην πράκτορας της CIA που τώρα δουλεύει στο ΔΝΤ, μου είπε ότι η Σρεμπρένιτσα ήταν προϊόν συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης των ΗΠΑ και των μουσουλμάνων πολιτικών. Η Σρεμπρένιτσα θυσιάστηκε για να δώσουν στην Αμερική μια δικαιολογία για να επιτεθούν στους Σέρβους για τα δήθεν εγκλήματα τους.

Τελικά γιατί νομίζετε ότι Γιουγκοσλαβία κατέρρευσε;

Είναι πολύ σαφές, ότι Εκείνοι που υποκίνησαν τον πόλεμο και απαγόρευσαν τους όρους της ειρήνης κατέχουν τώρα τις εταιρείες που εκμεταλλεύονται τους ορυκτούς πόρους και τα συναφή! Απλώς σας υποδούλωσαν, και ο λαός σας δουλεύει για ένα ξεροκόμματο ενώ τα προϊόντα πηγαίνουν προς τη Γερμανία και την Αμερική ... Αυτοί είναι οι νικητές!
Τελικά θα πρέπει να αγοράσετε και να εισάγετε ό, τι έχετε δημιουργήσει οι ίδιοι, και δεδομένου ότι δεν έχετε τα χρήματα, θα πρέπει να δανειστείτε. Αυτή είναι η όλη ιστορία με το σύνολο των Βαλκανίων!

Στο Κοσσυφοπέδιο δεν πήγες ως πράκτορας της CIA, αλλά βλέπεις ρόλο της Αμερικής;

Φυσικά! Το Κοσσυφοπέδιο κατελήφθη για δύο λόγους. Πρώτο λόγω των ορυκτών και των φυσικών πόρων του , και, δεύτερον, επειδή το Κοσσυφοπέδιο είναι μια στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ! Στην καρδιά της Ευρώπης .Είναι η μεγαλύτερη στρατιωτική βάση τους.

3/12/15

O Πόλεμος των μυστικών υπηρεσιών

Ο Ταγίπ κατονόμασε σήμερα ως έναν από τους μεγαλύτερους εμπόρους του πετρελαίου του ισλαμικού κράτους ,τον ιδιοκτήτη της «HESCO engineering», Ζώρζ Χασβανί που είναι Σύρος υπήκοος και κάτοχος ρωσικού διαβατηρίου.
Πριν μερικές βδομάδες , το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ επέβαλε κυρώσεις στον Χασβανί, ο οποίος μπήκε και στη λίστα κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διότι λειτουργεί ως μεσάζων για τις αγορές πετρελαίου από το συριακό καθεστώς από το ισλαμικό Κράτος. Ο Ζώρζ Χασβανί είναι άνθρωπος των Ρώσων.
Σπούδασε και παντρεύτηκε στη Ρωσία. Η γυναίκα του είναι Αλαουίτισσα όπως και η οικογένεια Άσαντ. Με τις επαφές που ανέπτυξε στη Μόσχα, ίδρυσε την εταιρεία «HESCO engineering», που έκανε την εξαγωγή ανταλλακτικών για τα ρωσικά στρατιωτικά οχήματα στη Συρία και για τον ρωσικό εξοπλισμό για τις πετρελαιοπηγές.
Την εταιρεία διευθύνει ο γαμπρός του Γιουσούφ Αρμπάς , ο οποίος ήταν μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Συρίας, και ανήκει στην πτέρυγα του Γιουσούφ Φαιζάλ.
Ως υπεργολάβος της ρωσικής Stroytransgaz, κατασκεύασε μια μονάδα επεξεργασίας αερίου στην κεντρική Συρία. Έχει επίσης συμμετάσχει στην κατασκευή αγωγών πετρελαίου στην Αλγερία και το Σουδάν.
Ο Χασβανί έγινε ευρύτερα γνωστός από το ρόλο του στην απελευθέρωση των καλογριών από τη Μαλούλα, που είχε απαγάγει η αλ Κάιντα.(Μέτωπο Νούσρα). Επομένως η προσπάθεια «να βγάλουν στη σέντρα» έναν άνθρωπο των Ρώσων και του Ασαντ είναι σαφής.

  Όμως η μεταφορά του πετρελαίου του ισλαμικού Κράτους γίνεται με εκατοντάδες βυτιοφόρα. Και υπάρχει μια εταιρία με έδρα την Ερμπίλ του Ιράκ, που έχει αγοράσει πολλά βυτιοφόρα και την οποία οι Ρωσοι κατάφεραν να την συνδέσουν με τον γαμπρό του Ερντογάν Berat Albayrak, και πέρασαν τις πληροφορίες στον βουλευτή του Λαϊκού Κόμματος Ερέν Ερντέμ που έδωσε και συνέντευξη Τύπου.

Το ενδιαφέρον για μας είναι ότι οι δικοί μας «δημοσιογράφοι», εκείνοι ντε  που ήξεραν ότι χρυσαυγίτες προπηλάκισαν τον Κουμουτσάκο, μετέδωσαν τις δηλώσεις του Ερντογάν χωρίς να ασχοληθούν να μάθουν ποιος είναι ο Χασβανί αλλά έκαναν γαργάρα τις αποκαλύψεις του Ερντέμ, (που είναι και σοσιαλδημοκράτης), για τον γαμπρό του Ταγίπ.

Δημοσιογραφία με σεμινάρια της Cia;

Ξεφτιλίστηκαν ο ιδιαίτερος του Χρυσοχοίδη και οι Ρουφιανέξ- Παπαγαλέξ

Η εισαγγελική έρευνα για τον ξυλοδαρμό του Κουμουτσάκου ολοκληρώθηκε και έβγαλε ψεύτες τους συριζαίους υπουργούς και τα παπαγαλάκια φυλλάδων και βοθροκάναλων. Δεν υπάρχει καμία εμπλοκή στελεχών της Χρυσής Αυγής στο επεισόδιο με τον Κουμουτσάκο.
Τόσκας, Φίλης, Τρέμη, Έθνος και Cia, θα δώσουν λόγο για τις συκοφαντίες τους.

Ολοκληρώθηκε η εισαγγελική έρευνα για το επεισόδιο του Συντάγματος με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της ΝΔ, Κουμουτσάκο. Με το πόρισμα βγαίνουν και επισήμως ψεύτες και συκοφάντες όλοι οι εγκάθετοι υβριστές της Χρυσής Αυγής, από τον ανεκδιήγητο ιδιαίτερο του Χρυσοχοίδη που παριστάνει τον υπουργό Προ-Πο μέχρι τους καλοπληρωμένους υπαλλήλους του Μπόμπολα στο Έθνος και το Μέγκα.

Ο ελαφρός Τόσκας (υπουργός Προ-Πο) στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ είχε δηλώσει «Ο δράστης είναι στέλεχος ακροδεξιάς οργάνωσης, είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Ήταν βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρόντες στα γεγονότα και μιλάμε για ταυτοποίηση αυτών των ανθρώπων». Το Έθνος του Μπόμπολα ειχε : «Μαρτυρία σοκ» και έγραφε: «Με εντολή Κασιδιάρη η επίθεση σε Κουμουτσάκο. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής φέρεται ως συντονιστής της επίθεσης. Διέταξε τους δράστες να επιτεθούν: "Αφήστε τους άλλους και πιάστε τον Κουμουτσάκο". Ενώ λίγο αργότερα σήμανε το τέλος της επίθεσης φωνάζοντας: "Λήξις! Λήξις!».

Η συνέχεια θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, όπου οι ψεύτες και οι υβριστές της Χρυσής Αυγής θα κληθούν (κάποτε) να απολογηθούν για τις συκοφαντίες τους.

Kαιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια



O Βλαδίμηρος με την ετήσια ομιλία στο Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο της Ρωσίας απάντησε στους ηλιθίους ανεγκέφαλους της δύσης που σχεδίασαν την προβοκάτσια της κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού πάνω από το έδαφος της Συρίας.

«Κανείς δεν θα δει από εμάς ποτέ νευρικές και υστερικές αντιδράσεις ,που θα έθεταν σε κίνδυνο και τους εαυτούς μας και ολόκληρο τον κόσμο. Μια αντίδραση που θα μπορούσε να έχει κάποια επιφανειακά αποτελέσματα ή και ενδεχομένως και προσωρινα κέρδη», είπε και πρόσθεσε: «Η βάση των ενεργειών μας είναι η ευθύνη για τη χώρα και το λαό της . Εμείς δεν πρόκειται να επιδοθούμε σε πολεμοχαρής δηλώσεις. Η Τουρκία θα πρέπει να προετοιμαστεί για μια πολύ πιο σκληρή απάντηση από το εμπάργκο στις ντομάτες. Διέπραξαν ένα έγκλημα πολέμου και δεν είναι δυνατόν να ξεφύγουν με περιορισμούς στις συναλλαγές ντομάτας ή κάποια άλλα μέτρα για τις οικοδομές. Έχουμε απόλυτη επίγνωση των δράσεων που πρέπει να ανληφθούν. Οι ένοπλες δυνάμεις, οι μυστικές υπηρεσίες μας και τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου έχουν κινητοποιηθεί για να δώσουν απάντηση στην τρομοκρατική απειλή», είπε ο Ρώσος πρόεδρος και τόνισε:
«Ο καθένας πρέπει να γνωρίζει την ευθύνη του».

Η ώρα της κρίσεως θα έρθει αλλά στον χρόνο και τον τόπο που θα διαλέξει ο Βλαδίμηρος και όχι στο χρόνο που βολεύει τους ανεγκέφαλους της δύσης.

Αρχισε η σφαγή των Κουλάκων

Αρχή Σοφίας

Έκαστος Έλλην υποχρεούται να αναλάβη κάποιαν θέσιν εις το τείχος υπερασπίσεως της Ελλάδος. Της Ελλάδος ως Έθνος και ως χώρα. Υπενθυμίζω δέ και το λεχθέν υπο του Αντισθένους: «Αρχή σοφίας η των ονομάτων επίσκεψις».

Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος

Ουψάλα

Συμφωνώ εν μέρει με το Φαήλο

Ο εκλιπών καλός ηθοποιός ήταν. Όχι και μεγάλος . Εκεί διαφωνώ. Συμφωνώ 100% στο ερώτημα : «Γιατί πρέπει να φάμε στη μάπα την αξύριστη "χήρα" του ».

1/12/15

Οι Οθωμανοί ξεφτίλισαν τους τσογλάν Τσιπροκαημένους

Έγιναν εικονικές προσβολές ελληνικού εδάφους

Σχηματισμός 6 τουρκικών μαχητικών  F-16, εισήλθε στις 15:01 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ της νήσου Λέσβου και της  Χίου. Ο σχηματισμός πραγματοποίησε εικονικές προσβολές ελληνικού εδάφους ως ακολούθως:
-Στις 15:25 εικονική προσβολή 4 μαχητικών στους Φούρνους από τα 4.000 πόδια ύψος.
-Στις 15:27 υπέρπτηση 2 αεροσκαφων άνωθεν νησίδων Μακρονήσι Ανθρωποφάγοι του νησιωτικού συμπλέγματος των Φούρνων, στα 8.500 πόδια και 8.200 πόδια αντίστοιχα και στις 15:29 εικονική προσβολή της φρουράς του Αγαθονησίου, από τα 8.100 πόδια.
Ακολούθως, εξήλθαν του FIR ΑΘΗΝΩΝ τα 4 αεροσκάφη στις 15:28 και τα 2 αεροσκαφη στις 15:30 αντίστοιχα, νοτίως της  Σάμου.
Τα τουρκικά αεροσκάφη «αναγνωρίστηκαν» από τους «ψύχραιμους» , ότι είναι «δικά μας», «σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κατά πάγια πρακτική», όπως ανακοίνωσαν οι ....ΤσογλάνοΓΕΕΘΑΔΕΣ.

Η Ελληνική αεροπορία δεν μπορεί να υπερασπιστεί την εθνική κυριαρχία γιατί δεν της το επιτρέπουν οι γαλονάδες και το αντισυνταγματικό ευρώ-τόξο.

ΥΓ.Μετά τα κατεβασμένα tweet, κατέβασαν και τα παντελόνια. Και καλά, οι γκέι friendly του πρωθυπουργού. Οι πιλότοι;

Ένα Ταμείο για όλους

Οι Ευρω-μπολσεβίκοι κυβερνούν με το ευρωβαρόμετρο

Ρώτησαν τους πολίτες για να μάθουν τη γνώμη τους. Γιατί στα κομμουνιστικά καθεστώτα η γνώμη των πολιτών μετράει.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 30 Νοεμβρίου 2015 το 60% των Ευρωπαίων αισθάνονται ότι οι χώρες τους έχουν ωφεληθεί από την ένταξη στην ΕΕ . Η έρευνα, ρώτησε 28.150 Ευρωπαίους ηλικίας άνω των 15, στο διάστημα μεταξύ 19 και 29 Σεπτεμβρίου. Στην Πολωνία έφθασε το 80%.
Στο ερώτημα γιατί η ΕΕ ωφέλησε τη χώρα τους, το 35% είπε στην οικονομική ανάπτυξη , το 32% μίλησε για στη διατήρηση της ειρήνης και την ενίσχυση της ασφάλειας και το 31% για τη συνεργασία μεταξύ των χωρών τους με τα άλλα κράτη-μέλη.

Η ουσία βρισκόταν στην ερώτηση εάν ένα εναρμονισμένο ευρωπαϊκό σύστημα κοινωνικής πρόνοιας θα ενισχύσει την ιθαγένεια της ΕΕ, διότι η κοινωνική πολιτική είναι εκτός της κοινής πολιτικής.

Στην ερώτηση ποιοι παράγοντες θα ενισχύσουν το αίσθημα της ευρωπαϊκής ιθαγένειας, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων επέλεξε: «ένα ευρωπαϊκό σύστημα κοινωνικής πρόνοιας εναρμονισμένο μεταξύ των κρατών μελών (υγεία, παιδεία, συντάξεις, κλπ)».
Σε σύγκριση με το φθινόπωρο του 2014, σε επίπεδο ΕΕ, η σημασία του παράγοντα αυτού αύξησε σαφώς κατά 13% και έφθασε το 45%.

Η «επαναστατική» λιτότητα σε λίγο θα το πάει στο 50%και τότε θα έχουμε ένα Ταμείο για όλους τους ευπαίους μια βουλγάρικη ασπιρίνη για όλους και ένα πολυπολιτισμικό σχολείο για όλους.
Από εκεί και πέρα ιδιωτική ασφάλιση και ιδιωτικά σχολεία.

Έθνος βλογιοκομμένων πανηλίθιων και με τη ευρω- βούλα

Δεν είμαστε πια έθνος ανάδελφο αλλά έθνος ανεγκέφαλο

Ρώτησαν από την "Κομισιόν" τον Μάιο του 2014 αλλά το μάθαμε τώρα.
Το 97% των Ελλήνων που ρωτήθηκαν ανησυχούν προσωπικά για το «περιβάλλον» και το 85% πιστεύει ότι μπορεί να παίξει ρόλο στην προστασία του.
Τα τρία τέταρτα είναι πρόθυμοι να πληρώσουν λίγο περισσότερο για προϊόντα φιλικά στο περιβάλλον.
Καταλάβατε; Ώρα της Γης, πράσινοι φόροι, πράσινα προϊόντα, ποδήλατα, Κιότο, και δεν συμμαζεύεται.
Η Τηλεόραση, (Σκάαααιιιιι) παραμένει η κύρια πηγή πληροφοριών των ηλιθίων σχετικά με τα περιβαλλοντικά θέματα. (65%).
Το υπόλοιπο των «καρτοκινητών» καταναλωτών ενημερώνεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .
Οι επιστήμονες, και οι φορείς προστασίας του περιβάλλοντος είναι αξιόπιστοι για το 72% .
Αν υπολογίσουμε όλο το στατιστικό λάθος, το συμπέρασμα είναι 90% ηλίθιοι.
Να γιατί ψήφισαν τον Βασίλη τον τηλε-Καρνάβαλο και την τσογλανοπαρέα, Alexis, Tasia, κυρ-Αλέκος.

Το Γουάν έγινε παγκόσμιο Αποθεματικό Νόμισμα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αποφάσισε χθες να συμπεριλάβει το κινεζικό γουάν στο «καλάθι» με τα αποθεματικά νομίσματα και η γενική διευθύντρια του Ταμείου Κριστίν, δήλωσε ότι έγινε «ένα σημαντικό βήμα για την ενσωμάτωση της Κίνας στο παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα.

Η στάθμιση του κινεζικού γουάν στο «καλάθι» με τα αποθεματικά νομίσματα θα είναι 10,92%. Η στάθμιση του ευρώ στο καλάθι του ΔΝΤ θα υποχωρήσει στο 30,9%, της στερλίνας στο 8,09% και του γεν στο 8,33%. Το υπόλοιπο 41,76% θα είναι η στάθμιση του δολαρίου.
Είναι η πρώτη φορά που ένα νέο νόμισμα προστίθεται στο «καλάθι» του ΔΝΤ, ενώ πρόκειται για την μεγαλύτερη αλλαγή στην σύνθεση του τα τελευταία 35 χρόνια. Σχετικό το http://deltio11.blogspot.gr/2015/11/blog-post_46.html

Γνώθι σαυτόν

Όποιος θρηνεί για τον χαμό του "ιδρυτή της Φιλικής Εταιρείας", μπορεί να είναι , είτε κατ΄ επάγγελμα ρουφιάνος της αγγλοκρατίας είτε αγράμματος μαλάκας.
Ως αγράμματος μαλάκας μπορεί να είναι και χρυσαυγήτης και πολλά άλλα πράματα.

Η Γελοιότητα της καθεστωτικής απάτης

Δεν είναι ανάγκη να διαβάσει κανείς το βιβλίο μου για το  1821.Όποιος ξέρει λίγα αγγλικούλια, είτε είναι χρυσαυγήτης είτε όχι, μπορεί γρήγορα και τσάμπα, να μάθει από τον θείο Γκούγκλ, οτι την 1/13 Νοεμβρίου 1814 επρόκειτο να αρχίσει στη Βιέννη το Συνέδριο των νικητών. Αλλά η συνάντηση με τον Ταλεϋράνδο, των επτά δυνάμεων,( Αυστρία, Μεγάλη Βρετανία, Πρωσία, Ρωσία, Σουηδία, Ισπανία και Πορτογαλία), που είχαν υπογράψει στο Παρίσι, τη συνθήκη της 30ης Μαΐου με τον Ναπολέοντα, δεν είχε αποτέλεσμα ,για το ποίες χώρες θα συμμετέχουν, οπότε η έναρξη του Συνεδρίου αναβλήθηκε.
 Όταν αποφασίστηκε από τους 4, (Αυστρία, Μεγάλη Βρετανία, Πρωσία, Ρωσία), να δεχτούν τη Γαλλία, το συνέδριο ξεκίνησε στις 7/19 Ιανουαρίου 1815.
Από τις ημερομηνίες αποκαλύπτονται και τα χοντρά ψέματα που έλεγε στα απομνημονεύματα του ο πλαστογράφος της Ιστορίας Εμμ. Ξάνθος. Οι τρείς «φίλοι», δεν μπορούσαν να ιδρύσουν τον Σεπτέμβριο του 1814, την επαναστατική εταιρία, «λόγω της αδιαφορίας που επέδειξαν στην Βιέννη για το ελληνικό ζήτημα οι βασιλείς».
Σε ότι αφορά δε τους Έλληνες της Οδησσού αλλά και γενικά για την Aνατολή, που ζούσε ακόμα με το Ιουλιανό ημερολόγιο, η «αδιαφορία», επεδείχθη μετά την 19 Ιανουαρίου 1815. Γκέ γκε;
Επιπλέον γνωρίζουμε από το 1861 ότι ο Τσακάλωφ δεν βρισκόταν το 1814 στην Οδησσό αλλά ήταν στο Παρίσι.
Γνωρίζουμε και ότι τα δήθεν ντοκουμέντα του Ξάνθου ήταν «αντίγραφα» που έφτιαχνε ο ίδιος. Όλα είναι πλαστά και ανύπαρκτα.
Το ζήτημα δεν είναι «ιστορικό»αλλά Εθνικό.
Αν δεν καταλάβουμε ποιος ανακάλυψε τον Ξάνθο δεν θα καταλάβουμε ποιος και γιατί δολοφόνησε τον Καποδίστρια.

Το Γνώθι σαυτόν

Μου γράφει ένας αναγνώστης:
ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ......Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ (700.000 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ 2.000.000).... ....ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝ Ο ΞΑΝΘΟΣ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΠΛΕΟΝ

Και απαντώ:

Κάνετε απολύτως λάθος. Ο αγνοών  την καταγωγή του είναι έρμαιο των καιρών και του συμβαίνουν όλα αυτά που περιγράψατε.
Ο Ξάνθος, οι Μακρυγιάννηδες και οι Μιαούληδες είναι η βάση επί της οποίας χαλκεύτηκαν τα δεσμά του έθνους και οικοδομήθηκε η Ξενοκρατία, η εβραιοκρατία, η φαυλοκρατία, η πλουτοκρατία και ή κομματοκρατία. Δηλαδή οι αιτίες του Κακού.
Αν δεν διορθώσεις την βάση δεν αλλάζει το εποικοδόμημα. Προϋπόθεση της επαναστατικής αλλαγής ,της Ελευθερίας και της Ελπίδας, είναι το «Γνώθι σαυτόν».

Το Χαλιφάτο ξανά στο Αζερμπαϊτζάν

Τα φαντάσματα του παρελθόντος από το 1991 ξαναζωντανεύουν στο Μπακού καθώς οι φτωχοί μουσουλμάνοι υποβλέπουν του πλούσιους νέο-κομμουνιστές διεθνιστές που εκμεταλλεύονται το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο. Το καζάνι βράζει. Από τις 8 το πρωί οι ειδικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει τη φτωχογειτονιά Ναρνταράν του Μπακού και αναζητούν ισλαμιστές.
Για την εξέλιξη της κατάστασης ενημερώνεται συνεχώς ο προέδρος της χώρας, Ιλχάμ Αλίεφ.
Στο Ναρνταράν στις 26 Νοεμβρίου ισλαμιστές συγκρούστηκαν με την αστυνομία με θύματα δύο αστυνομικούς ενώ από τπους Ισλαμιστές σκοτώθηκαν 5.
Οι αστυνομία συνέλαβε μετά άλλους 14 και τον ηγέτη της Μουσουλμανικής Ένωσης Ταλέχ Μπαγκίρωφ που σχεδίαζε τη « βίαιη ανατροπή της συνταγματικής τάξης και την εγκαθίδρυση ισλαμικού καθεστώτος που θα διέπεται από τη Σαρία».

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...