30/9/15

Ομπάμα Voice

Ο Ομπάμα, ο μέγας χορηγός του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και τη Συρία,στο ιδιωτικό σεμινάριο που έκανε μαζί με τα Μπάσταρδα του Τίτο και τον Ουτσεκα ειπε ότι η τρομοκρατία δεν μπορεί να ηττηθεί μόνο με στρατιωτικά μέσα, ωστόσο, αλλά με νέες ιδέες. «Οι ιδεολογίες δεν νικήθηκαν από τα πυροβόλα όπλα. Έχουν ηττηθεί από τις καλύτερες ιδέες από ένα πιο ελκυστικό και συναρπαστικό όραμα », είπε ο Ομπάμα.
Μην πυροβολείται τα παιδιά μας είπε ο ηλιοκαμένος, βλέπουν το αμερικάνικό όνειρο.
Σε απάντηση ο Βλαδίμηρος τους αυτό…,το ταμτιριρίμ. 20 εξόδους και οκτώ στόχους.
Οι αμερικανοί κάνουν έλεγχο ταυτοτήτων όπως οι ΕΛΑΣιτες στον Μελιγαλά για να βρουν αν χτύπησε τους τρομοκράτες ή την αντιπολίτευση. 

  Και ένα παιδί από τα μέρη μας, ο Ρόζεν πήρε δέκα με τόνο .Είπε ότι «η. θέση της Βουλγαρίας για τη Συρία είναι ανένδοτη . Ένας δικτάτορας που βομβάρδισε χιλιάδες ανθρώπους και αθώα παιδιά, δεν μπορεί να είναι μέρος μιας βιώσιμης και λειτουργικής λύσης». «Το χειρότερο σενάριο» , πρόσθεσε, «είναι μπροστά στα μάτια μας.Εκατομμύρια εγκαταλείπουν τα σπίτια τους φοβούμενοι για τη ζωή τους. Ο πόλεμος στη Συρία πρέπει να σταματήσει με κάθε κόστος άμεσα, και η παγκόσμια κοινότητα πρέπει να ξυπνήσει».
Ο Βούλγαρος Πρόεδρος επιβεβαίωσε ότι η Βουλγαρία υποστηρίζει την ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, και υπογράμμισε ότι έχει φτάσει η ώρα να εκλεγεί γυναίκα από την Ανατολική Ευρώπη στην θέση του ΓΓ του ΟΗΕ και τόνισε ότι η Βουλγαρία είναι έτοιμη να καταθέσει την κατάλληλη υποψηφιότητα. Παράλληλα ο υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας, Ντανιέλ Μίτοφ, συναντήθηκε με την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νιούλαντ, που είναι αρμόδια για την Ευρώπη και την Ευρασία και συζήτησαν, στο πλαίσιο του «στρατηγικού διαλόγου μεταξύ των δυο κρατών», «επίκαιρα διεθνή θέματα» , και , «τα αποτελέσματα της συνεργασίας τους διάφορους τομείς, όπως η ασφάλεια, η άμυνα, η ενεργειακή ασφάλεια και η διαφοροποίηση των πηγών ενέργειας».

Οι εθνοπροδότες Αριστεροί

Στα Τίρανα η προπαγάνδα των Αλβανοτσάμηδων του Χότζα πήρε φόρα και μιλάνε « για εθνοκάθαρση στην Τσαμουριά», λένε ότι αλβανοτσάμηδες είχαν ενταχθεί σε αντιστασιακά κινήματα (ΕΑΜ) ενώ από την ελληνική πλευρά ο Ναπολέων Ζέρβας, και ο ΕΔΕΣ που δρούσε στην περιοχή ,ήταν συνεργάτες των Ναζί», μιλάνε για την «προσφυγιά» των αλβανοτσάμηδων για ,«την απιστία των σοβινιστών Ελλήνων στην προαιώνια ελληνο-αλβανική φιλία» και κατηγορούν τον ελληνικό κλήρο, για συμμετοχή, «στην στρατηγική της εθνοκάθαρσης» και γενικότερα της «γενοκτονίας των Τσάμηδων».

Για τους αριστερούς Ρουφιάνους

Είναι κουραστικό να τους απαντάς ,αλλά θα το κάνω για τελευταία φορά.
 Επειδή αποκάλυψα το μέγεθος των εγκλημάτων τους , και την ουσία της υπόθεσης του Μελιγαλα΄, προσπαθούν να αλλάξουν τη βάση της συζήτησης σε «ποδοσφαιρικό κλίμα». ( «όσο κι αν σας πονάει», «Τόσο πολύ σας πονάει ακόμη κύριοι απόγονοι των Γερμανόδουλων Ταγματασφαλιτών»; ).
Το ζήτημα δεν είναι τα Τάγματα Ασφαλείας.
Στη Καλαμάτα, το Μελιγαλά, και τους Γαργαλιάνους, δεν υπήρχαν 5.000 «Γερμανόδουλοι Ταγματασφαλιτες»; ).
Τα θύματα των σφαγών σε Καλαμάτα, Μελιγαλά, και Γαργαλιάνους, ήσαν άμαχοι. Και οι ταγαμτασφαλίτες που εκτελέστηκαν ήσαν αιχμάλωτοι πολέμου. Αυτή είναι η ουσία.
Και μην πάτε αλλού την κουβέντα κύριοι αριστεροί Ρουφιάνοι.

Κόκκινα καθίκια

Ένας βαλτός και εχθρός του Έθνους και κάθε τι εθνικού, μου γράφει:
«Οι Ταγματασφαλίτες ήταν εθνικοί προδότες, αυτή είναι η αλήθεια όσο κι αν σας πονάει» .
Αυτά τα λέει σήμερα ένας εχθρός του Έθνους και προδότης Αριστερός που επαναλαμβάνει το «εύρημα» του ΚΚΕ της «εθνοπροδοσίας». Και μας μιλάει για «τους Έλληνες που κάνουν αντίσταση». Αλλά οι κομμουνιστές δεν ήταν ούτε είναι Έλληνες. Μόνο κατ' όνομα. Ελληνόφωνοι μαρξιστές είναι .Όχι και Έλληνες. Οι προδότες της μικρός Ασίας και του «Οίκαδε». Οι σύμμαχοι του Χίτλερ.
Κατά τα λοιπά για την σφαγή στο Μελιγαλά ούτε λέξη.
Παραμένει υπερήφανος μαχαιροβγάλτης, το καθίκι, με την ιδεολογία της ΟΠΛΑ.
Επί τη ευκαιρία…..

Για τον Θανάση που ήθελε να τον φωνάζουν Άρη

Her name was Magil
and she called herself Lil
 But everyone knew her as Nancy

Paul McCartney

ΥΓ. Και ο Τάκης Φίτσος, γιός καπνέμπορα, γεννήθηκε το 1898 στην Υπάτη. Το 1904 οι γονείς του μετοίκησαν στη Λαμία. Ο Θανάσης Κλάρας γεννήθηκε το 1905 στη Λαμία. Είχαν επτά χρόνια διαφορά. Πότε γνωρίστηκαν δεν είναι σαφές. Πάντως ο Θανάσης κατέβηκε το 1922, (17 χρονών), στην Αθήνα για να βρει τον Τάκη, το «αρχοντόπουλο της Λαμίας, που έκανε παρέα και με τον Βάρναλη, που είχε επιστρέψει μαρξιστής από το Παρίσι, και διαφόρους ηθοποιούς και ζωγράφους με «αντροπαρέες».
Πάντως, ούτε ο Θανάσης που τον φώναζαν Άρη, ούτε ο Τάκης ακούστηκαν ποτέ για σχέση με γυναίκα. Έστω και συντρόφισσά.

Επιτέλους η αλήθεια για τις δολοφονίες στην αγορά Μερκάλε του Σεράγιεβο

21 χρόνια μετά, αποκαλύφθηκε η απάτη των μουσουλμάνων και των αμερικανικών υπηρεσιών και των συνένοχων δημοσιογράφων. Δεν έπεσε Ολμος. Ήταν βόμβα.
Οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι σκότωσαν τον κόσμο για επικοινωνιακούς λόγους.

Στη συνεχιζόμενη δικη του Ράτκο Μλάντιτς, στη Χάγη η βαλλιστική εμπειρογνώμονας Ζόριτσα Σούμποτιτς, κατέθεσε χθες, ότι οι θάνατοι στην αγορά Markale του Σαράγιεβο το 1994 δεν προκλήθηκαν από όλμο , αλλά εκρηκτικά που βρισκόντουσαν στο σταθερό έδαφος.
Η εμπειρογνώμονας είπε στο δικαστήριο της Χάγης ότι το βλήμα σύμφωνα με την τροχιά και τη γωνία πρόσπτωσης που αναφέρονται στις εκθέσεις της αστυνομίας του Σεράγεβο και της UNPROFOR δεν θα μπορούσε να πέσει στην αγορά Markale χωρίς να προσκρούσει στην οροφή. Επίσης είπε ότι ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών δεν είναι ανάλογος της εκρηκτικής ποσότητας που έχει ένας όλμος 120 χιλιοστών.
Η εμπειρογνώμονας αποκάλεσε την έρευνα για τη σφαγή στην «Markale» «αντιεπαγγελματική και πολλαπλά εσφαλμένη», ενώ είπε ότι ήταν «πρακτικά αδύνατο» για τον σταθεροποιητή (την ουρά του πυραύλου) να παραμείνει θαμμένος στην άσφαλτο, μετά από την έκρηξη, όπως ισχυρίστηκαν οι ερευνητές, και τόνισε ότι η ουρά του όλμου που βρίσκεται στο δικαστήριο , δεν έχει «γρατσουνιές» που θα έδειχναν ότι είχε χτυπήσει το έδαφος.
«Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι στην Μερκάλε έγινε μαι στατική έκρηξη, η οποία δεν ενεργοποιήθηκε από μακριά και ότι η τρύπα σκάφτηκε ο σταθεροποιητής τοποθετήθηκε στο εσωτερικό, και στη συνέχεια καλύφθηκε με χώμα», είπε.

29/9/15

Ρόζα Ρόζα Ροζαλία


Αχ Ρόζα, Ρόζα Ροζαλία
πάμε μαζί στη συναυλία,
ν’ ανθίσει μ’ όλα τα βιολιά
μια ροζ μεγάλη βυσσινιά
στο πρώτο μας φιλί.

Στην Αυστρία ψήφισαν Ελευθερία αντί για δεξιά

Στη Μυτιλήνη κακαρίζανε στο Obaöstarreich (Ανω Αυστρία) γέννησαν οι κότες . Λόγω της εισβολής των μουσουλμάνων «προσφύγων» το Κόμμα της Ελευθερίας (FPÖ), διπλασίασε το ποσοστό του στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή στο κρατίδιο της Άνω Αυστρίας.
Το Κόμμα της Ελευθερίας πήρε το 30.4% των ψήφων και κέρδισε 18 έδρες, ενώ στις εκλογές του 2009 είχε 15.3% και 9 έδρες. Η αύξηση ήρθε από ψήφους που έχασαν και οι Συντηρητικοί (Λαϊκό Κόμμα) και οι Σοσιαλδημοκράτες. Το Λαϊκό Κόμμα,(ÖVP), έχασε 10% αλλά παρέμεινε πρώτο με 36,4% και 21 έδρες, ενώ οι σοσιαλδημοκράτες έχασαν 7% και έπεσαν στο 17,9%.

ΥΓ. Αυτά πρέπει να τα βλέπουν εκείνοι που ψήφισαν... Τασία.

Εύγε! Μπράβο στο κορίτσι

Έχει θάρρος και το δείχνει. Όχι σαν κάτι άλλους που φοβούνται ακόμα, τον Χίμλερ και τον ¨Αιχμαν και παριστάνουν τους… Ελβετούς σαν τον «Αντωνάκη» του ALFA.
Μπράβο της. "Είμαι αυτό που είμαι", λέει με θάρρος. Όπως εμείς είμαστε υπερήφανοι για την ελληνική μας καταγωγή και το κορίτσι είναι για τη δική του.
Μακάρι όλοι να είχαν το θάρρος της.
Και η οικογένεια των "Κρητικών " από την Μονεμβασιά του Μωυσή-Μωρίς, ο Σαραγκούσης, η Μισέλ από τα Ιωάννινα, ο Alexis (Τexas), ο Μπαρούχ(άκης), και τόσοι και τόσοι δειλοί. 
 Θαρραλέος και ο «Τέρης», ο συνταξιούχος τραγουδιστής, που έμαθε για τον εβραίο πράκτορα της SOE που τον έσπειρε, και που δεν έστελνε στερλίνες στη μάνα του, ο τσιφούτης.

Τι είπαν Πούτιν και Ομπάμα για τη Συρία

Ο ρώσος υπουργός εξωτερικών Σεργκέι Λαβρώφ δήλωσε ότι κατά τη συνάντησή τους στη Νέα Υόρκη, ο Πούτιν και ο Ομπάμα δεν συζήτησαν για έναν συνασπισμό για την αντιμετώπιση του Ισλαμικού Κράτους ( ISIL) ομάδα με την την κλασική έννοια του όρου, διότι κάθε κοινή διοίκηση δεν είναι ρεαλιστική, αλλά μίλησαν για τον αναγκαίο συντονισμό που απαιτούν οι επιχειρήσεις στο έδαφος και οι αεροπορικές επιδρομές, Ο Λαβρόφ είπε ακόμα ότι ο αγώνα κατά της τρομοκρατίας στη Συρία πρέπει να διεξάγεται παράλληλα με τις πολιτικές μεταρρυθμίσεις και τόνισε ότι «η Ρωσία δεν πρόκειται να επιτρέψει το διαμελισμό της Συρίας. Δηλαδή το παλαιό αμερικανικό σχέδιο για καντόνια ala Βοσνία, που έδινε εξουσία στον Ασαντ στις περιοχές των Αλαουιτών στην Λαττάκεια πήγε στα σκουπίδια.Φυσικά ούτε οι κουρδικές περιοχές θα φύγουν και αυτό είναι παραχώρηση στον Ερντογάν. .

Έπιασαν το βαφτιστήρι του Αβέρωφ

Τους τη χάρισε για τις προμήθειες των πρώτων Λέοπάρντ, ελέω του «ευπατρίδη Αβέρωφ», (που του έλεγε ευχαριστώ), ο Αντρέ. Τώρα 35 Χρόνια μετά ήρθε η Νέμεσις.

28/9/15

Ένας κόκκινος δολοφόνος της νέας ΕΑΜοκρατίας

Μου γράφει. «Πλάκα μας κάνεις ρε Χατζάρα; Αν δεν το πήρες χαμπάρι, από το 1918 ως το 1974, με κάποια διαλλείματα, αρκετοί Έλληνες ήταν στις φυλακές και στις εξορίες γιατί ήταν απλά κομμουνιστές! Που θα μας μιλήσεις για ανθρώπινα δικαιώματα... Ή μήπως η Αριστερά δεν έχει θρηνήσει για ένα σωρό μικρούς "Μελιγαλάδες" που έχει υποστεί; Εσύ όμως βλέπεις τα ιστορικά γεγονότα μόνο από τη μια πλευρά, μονοδιάστατα, χωρίς την αντικειμενικότητα που πρέπει να διαθέτει ένας ιστορικός...»

Όπως το έγραψα . Θύμωσε το καθίκι. Δεν έχω δικαίωμα να μιλάω για ανθρώπινα δικαιώματα και για καταδίκη της άρνησης της αναγνώρισης της σφαγής. Αυτό θα αποφασίζει για το τι έχω δικαίωμα να λέω και ας εγγυώνται οι διεθνείς συμβάσεις την ελευθερία της σκέψης μου. Απαγορεύεται να σκέφτομαι αν δεν σκέφτομαι όπως του αρέσει και αντικειμενικότητα είναι να υποστηρίζεις τα ψεύδη της αριστεράς.
Βέβαια μπερδεύεται λίγο με τους "μικρούς Μελιγαλάδες" που έχει υποστεί η Αριστερά. Δηλαδή αποδέχεται ότι ο Μελιγαλάς ήταν έγκλημα και σαν τέτοιο πρέπει να βλέπουμε και τους μικρούς Μελιγαλάδες της Αριστεράς; ή, ο Μελιγαλάς ήταν ότι λένε οι αριστεροί οπότε οι "μικροί Μελιγαλάδες",  δεν κολλάνε.  

ΥΓ. Με αυτούς άκρη δεν βρίσκουμε!

Οι λογοκριτές της ΕΑΜοκρατίας

Η ομιλία μου στον Μελιγαλά στηριζόταν στις διατάξεις της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και τη Διεθνή Συμφωνία για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα, που αναγνωρίζουν το δικαίωμα όλων στη ζωή, την ελευθερία και την προσωπική ασφάλεια και εγγυώνται την ελευθερία της σκέψης, συνείδησης και θρησκείας, σε όλους, τη Σύμβαση της Γενεύης για τους αιχμαλώτους πολέμου, την απόφαση της Κυβέρνησης του Καίρου που κήρυξε τα Τάγματα Ασφαλείας, εχθρικό Σχηματισμό, το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που καταδικάζει την άρνηση, υποβάθμιση και παρερμηνεία της γενοκτονίας στη Σρεμπρενίτσα, αλλά και τα ψηφίσματα σχετικά με την σφαγή στο Κατύν.

Ζήτησα δηλαδή να πάψει η άρνηση της σφαγής του Μελιγαλά, και είπα ότι η σφαγή των αιχμαλ΄λωτων πολέμου ήταν έγκλημα που πρέπει να κατδικάζεται. Και η Εαμοκρατία μου επετέθη.Ουρλιάζουν για «Εμφυλιοπολεμικό κλίμα».
Γιατί προφανώς,  κανείς δεν έχει το ανθρώπινο δικαίωμα να διαφωνεί με τους κομμουνιστές και όποιος διαφωνεί μαζί τους δεν έχει το δικαίωμα στη ζωή.

ΣΥΡΙΑ: Επιτυχίες του Συριακού Στρατού

Ο Συριακός στρατός στα ανατολικά του Χαλεπιού κινείται προς το στρατιωτικό αεροδρόμιο Kuweyres που απέκρουσε τη επίθεση του ισλαμικού κράτους αλλά παραμένει πρικυκλωμένο. Ο συριακός στρατός ,(SAA), κατέλαβε μετά από μάχες τα χωριά Al-Salahiyah και Tell Na'am ‪και συνεχίζει την προέλαση του προς το αεροδρόμιο.
Ο Συριακός στρατός επιτέθηκε και στην ύπαιθρο βορείως από το Χαλέπι και απώθησε το Ισλαμικό κράτος από 2 χωριά.
 Πιο ανατολικά ο συριακός στρατός προέλασε και κατέλαβε τέσσερα χωριά στο Ντέιρ ελΖορ (Deir Ezzur) .
Συγκρούσεις με τρομοκράτες υπήρξαν και γύρω από το παλιό Κάστρο του Χαλεπιού με πολλούς νεκρούς τρομοκράτες.
 Εκκαθαριστικές επιχειρήσεις έγιναν σήμερα στην περιφέρεια της Δαμασκού και στη Χομς. H Ισραηλινή αεροπορία βομβάρδισε χθες δύο στόχους του Συριακού Στρατού στο Γκολάν σε απάντηση της ρήψης ρουκέτας σε ισραηλινό έδαφος .

Την Κυριακή το πρωί, οι Ειδικές Δυνάμεις τού Συριακού Αραβικού Στρατού - σε συνεργασία με την πολιτοφυλακή του Εθνικιστικού Κόμματος της Συρίας (SSNP), τις Δυνάμεις Αυτοάμυνας (NDF), και τη Συριακή Αντίσταση πραγματοποίησε επίθεση στη Λατάκεια κατά της Jabhat Al-Nusra κατά την οποία εξοντώθηκαν 38 τρομοκρτάτες οι οποίοι σύμφωνα με τα διαβατήρια που ειχαν πάνω τους ήσαν υπήκοοι Σαουδικής Αραβίας, Ρωσίας, (Τσετσενία και Νταγκεστάν) Κουβέιτ, Μαλαισίας και Λιβάνου.

-Το Ιράκ και η Συρία δημιουργούν συντονιστικό Κέντρο πληροφοριών μαζί με τη Ρωσία και το Ιράν.

ΕΞΩ οι ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ από τα γήπεδα μας

Σκιπταρέικος Σοβινισμός
Ο Ουτσεκάς ποδοσφαιριστής Άντι Λίλα, ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννενα (τμήματος της Μεγάλης Σκιπεταρίας…) που τρώει ελληνικό ψωμί σκόραρε στο Στάδιο Καραϊσκάκη και πανηγύρισε σχηματίζοντας με τις παλάμες του τον (κλεμμένο) αετό, της σημαίας των Σκιπταρέων που θα σκεπάσει, κάτω από τις φτερούγες του τους «σκλαβωμένους» Σκιπιταραίους .(αυτός είναι ο συμβολισμός!). Ο Ουτσεκάς στην πολυπολιτισμική Ελλάδα των Σαμαροβενιζέλων «χθες» και των Τσιπροκαμμένων, μπορεί να μας μιλάει για την Μεγάλη Αλβανία αλλά όποιος Έλλην τολμήσει και μιλήσει για τον Ελληνισμοό χλευάζεται ως «φασίστας», «ναζιστής», «ρατσιστής» και δεν συμμαζεύεται . Σχετικά με το ζήτημα του Ουτσεκά Άντι Λίλα ο Εθνικός Σύλλογος «Βόρειος Ήπειρος 1914» έστειλε την ακόλουθη επιστολή στον πρόεδρο ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ.Γιώργο Χριστοβασίλη.
«Όλοι θυμόμαστε τα επεισόδια που προκάλεσαν οι Αλβανοί το βράδυ της 14ης Οκτωβρίου 2014 στο Βελιγράδι, με την σημαία – χάρτη της «μεγάλης Αλβανίας» που πετούσε κρεμασμένη από ένα drone πάνω από το γήπεδο της Παρτιζάν, όπου ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας Σερβία – Αλβανία, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2016. Όλοι θυμόμαστε επίσης το πάθος με το οποίο υπερασπίστηκε ο ποδοσφαιριστής της εθνικής Αλβανίας και του ΠΑΣ Γιάννινα Άντι Λίλα, αυτό τον άθλιο χάρτη που φέρνει τα όρια της χώρας του έως την Άρτα και την Πρέβεζα, όταν τον κατέβασαν οι παίκτες της εθνικής Σερβίας. Κανείς μας δεν ξεχνά την απρόκλητη και άνανδρη επίθεση που δέχτηκαν το ίδιο βράδυ, αμέσως μετά την διακοπή του αγώνα, οι κάτοικοι του ελληνικού χωριού Δερβιτσάνη Αργυροκάστρου στην Βόρειο Ήπειρο, από φανατικούς Αλβανούς, ακούγοντας συνθήματα όπως «Να φύγετε Έλληνες, εδώ είναι Αλβανία!» και «Θα σας κάψουμε Χριστιανοί!»
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τότε, κάλεσε μεν σε απολογία τον Άντι Λίλα για την ενέργεια του να υπερασπιστεί τον χάρτη της «μεγάλης Αλβανίας», τον συγχώρεσε δε όμως εύκολα με την απάντηση που έδωσε γεμάτη κροκοδείλια δάκρυα. Με αυτόν τον τρόπο έμεινε ατιμώρητη η προσβολή να θεωρεί αλβανικά εδάφη την έκταση της Νοτίου Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας και της Κέρκυρας. Ο Άντι Λίλα επέστρεψε πάλι στον ΠΑΣ Γιάννινα το περασμένο καλοκαίρι, αλλά απέδειξε ότι «μυαλό δεν έβαλε». Το βράδυ της 26ης Σεπτεμβρίου 2015, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, μετά το τέρμα που σημείωσε έναντι του Ολυμπιακού, φρόντισε να επιδεικνύει για πολύ ώρα και προς όλες τις πλευρές την γνωστή χειρονομία του «αλβανικού αετού», ενώ δεν παρέλειψε να προσκυνήσει προς την κατεύθυνση της Μέκκας.
Η παρατεταμένη χειρονομία του, μας προσβάλλει δύο φορές ως Ηπειρώτες και πολύ περισσότερο ως Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, που βλέπουμε καθημερινά στις περιοχές μας να υφαρπάζουν τη γη μας, να μας περιορίζουν τη χρήση της ελληνικής γλώσσας, να ξυλοκοπούν τους ηλικιωμένους μας (ακόμα και ιερείς) και να γκρεμίζουν τις εκκλησίες μας. Όταν τέτοιες λοιπόν ενέργειες από Αλβανούς και μάλιστα δημόσια πρόσωπα (μην ξεχνάμε και την περίπτωση του παίκτη του ΠΑΟΚ Έργκις Κάτσε με την μπλούζα του UCK), παραμένουν ατιμώρητες η προκλητικότητα τους θα γιγαντώνεται μέχρι να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Γι’ αυτό λοιπόν επειδή «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» και επειδή ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η ομάδα που αντιπροσωπεύει στο ελληνικό αθλητικό γίγνεσθαι ολόκληρη την Ήπειρο, σας καλούμε να πάρετε τα απαραίτητα μέτρα, δηλαδή να διώξετε το συντομότερο δυνατό τον Άντι Λίλα από την ομάδα. Γιατί πάνω από τα αποτελέσματα και τους βαθμούς υπάρχει η εθνική αξιοπρέπεια». Μετά τιμής Εθνικός Σύλλογος «Βόρειος Ήπειρος 1914»

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ- ΝΕΑ ΕΑΜοκρατία

Η εφημερίδα της Καλαμάτας λέγεται «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» αλλά έπρεπε να λέγεται «ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ». Μαύρη Λογοκρισία της ΕΑΜοκαρατίας.
Η Κεντροαριστερή Χούντα απαγόρευσε να δημοσιευτεί τι είπα στο μνημόσυνο στην Πηγάδα.Και ο δήθεν ρεπόρτερ ο λογοκριτής μου λέγεται Γιάννης Σινάπης. Τους πόνεσε πολύ που είπα πως ,ότι ισχύει για τη Σφαγή στη Σρεμπρενίτσα πρέπει να ισχύσει για τη σφαγή του Μελιγαλά, και άρχισαν να βγάζουν άναρθρες κραυγές για δήθεν «εμφυλιοπελεμικό» κλίμα.
Δηλαδή μας απαγορεύεται να μιλάμε για τα εγκλήματα πολέμου του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και εάν μιλήσουμε απαγορεύεται από τη ΝΕΑ ΕΑΜοκρατία να δημοσιευτεί η άποψη μας. Τα ίδια ισχύουν για τα Χουντοκάναλα που με λογόκριναν.
 Αλλά για αυτούς θα ασχοληθεί το ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.
Κατά του λογοκριτή Σινάπη θα προσφύγω στην Ένωση του.

Εδώ μιλάει ο λαός

ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ
 
 
 
Μολδαβία και Μαυροβούνιο. Κισινιέφ και Ποντγογκορίτσα. Χθες Κυριακή, Χιλιάδες λαού ξεχύθηκαν στους δρόμους κατά των  ανδρείκελων των ΗΠΑ. (Χωρίς πορτοκαλί σκηνοθέτες). Για αυτό και οι δημοσιοκαφροι, οι «ψευδο-γκεμπελίσκοι» των βωθροκάναλων ούτε άκουσαν ούτε έμαθαν τίποτα. Περιμένουν να τους ενημερώσει το Γραφείο Τύπου της Πρεσβείας.

ΥΓ. Μία είναι η πρεσβεία και ένας ο προφήτης Αυτής. Ένα (ήταν) και το Κόμμα.

Μας τα είπαν και άλλοι

Χρέος και Ανάπτυξη είναι στο επίκεντρο των επαφών του Θατσεροαριστερού στη Ν. Υόρκη είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος .
Ο Alexis Texas είπε στου Κλίντον. «Να φέρουμε στο τραπέζι την ανάπτυξη», (για να την φάμε);
Ο Euclid μα ςπροηδοποίησε: «Η ελληνική οικονομία θα επιστρέψει στην ανάπτυξη έως το δεύτερο τρίμηνο του 2016, εφόσον είναι θετική η αξιολόγηση του προγράμματος», η δε Luka βάζει ορόσημα για επανεκκίνηση της οικονομίας.
Και ερχόμαστε στα λόγια του Von Αντωνάκη. Που περίμενε την μανδάμ Ανάπτυξις και περίμενε και περίμενε μέχρι που τον έριξαν.
Τώρα την περιμένει Alexis Texas αλλά ,η «Ανάπτυξις» τώρα θα είναι αειφόρος, και σε 15 χρόνια δεν θα υπάρχουν φτωχοί......

Απαντώ στους ΕΑΜοπροοδευτικούληδες

Οι «δημοκρατικοί» και ΕΑΜοπροοδευτικούληδες με κατηγόρησαν αμέσως για «εμφυλιοπολεμικό πνεύμα». Κάνουν μέγα λάθος.
  Η ομιλία μου ήταν βασισμένη στις ευρωπαϊκές αξίες και στις αρχές του δικαίου και της ηθικής.
Η σφαγή αιχμαλώτων αποτελεί έγκλημα πολέμου. Και το ψήφισμα της Σρεμπρενίτσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι «εμφυλιοπολεμικό»;

Άλλωστε «Εμείς», οι τίμιοι και εργαζόμενοι δεν είμαστε οι ίδια φυλή με τους τεμπέληδες και άτιμους μπολσεβίκους.
Να μας βάζουν μαζί αποτελεί μεγάλη προσβολή. Μας βρίζουν δηλαδή και από πάνω.
Όχι και «αδέλφια» μας ,οι μπάσταρδοι!!!!  

H NEA EAMοκρατία πάντως έδωσε γραμμή και έπεσε λογοκρισία στα τοπικά κανάλια που εξαφάνισαν την ομιλία μου στο μνημόσυνο.

Καταλονία: 48% για την Ανεξαρτησία. Σε 18 μήνες το δημοψήφισμα

Ο ΛΑΟΣ μίλησε. Με μαζική συμμετοχή στις περιφερικές εκλογές, που έφθασε το 78% έδωσαν την απόλυτη πλειοψηφία στον συνασπισμό «Junts pel Si» ,(Μαζί για Ναι) που υποστηρίζεται από τον Πρόεδρο της Καταλονίας Αρτούρ Μας, που χαρακτήρισε το αποτέλεσμα «Θρίαμβο της Δημοκρατίας».
Με το 39.7%  οι Μαζί για το ΝΑΙ πήραν 62 έδρες. Η ριζοσπαστική αριστερή πτέρυγα της Λαϊκής Ενότητας (CUP) με 8.21% κέρδισε 10 έδρες και μαζί θα έχουν 72 από τις 135 έδρες του κοινοβουλίου της Καταλονίας.
Οι «Ευρώ-κέντρο-αριστεροί» θα έχουν 25 έδρες, οι «Ευρώ-Σοσιαλιστές» 16 , οι Ευρώ-αριστεροί 11 και οι ευρω-δεξιοί (Λαϊκό Κόμμα της Καταλονίας) 11 έδρες.

Απολογισμός

Η παρουσίαση του βιβλίου μου ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ στην Καλαμάτα πήγε πολύ καλά. Ευχαριστώ την Ελληνική Δράση και τον Γιώργο Δημητρούλια. Ρεπορτάζ θα βρείτε στο http://www.elkosmos.gr/i-alithia-gia-tin-kommounistiki-sfagi-i-parousiasi-tou-vivliou-eam-elas-meligalas-stin-kalamata  

Παρά τη Νέα Εαμοκρατία γύρω και μέσα στον Μελιγαλά πολύ καλά πήγε και το μνημόσυνο στην Πηγάδα. Ευχαριστώ τον Χρήστο Μπένο και τον Φώτη Μπέλλο. .

Η τοπική εφημερίδα «Ελευθερία». με κατηγορεί ότι εκφώνησα «εμφυλιοπολεμική ομιλία» και αναφέρει ότι είπα , «θέλουμε να σβήσουμε τα ψέματα της Αριστεράς που τα έχει υιοθετήσει ο πολιτικός κόσμος», ότι ανέφερα ότι «δεν μπήκαν ποτέ νικητές οι κομμουνιστές στο Μελιγαλά. Οι νεκροί της Πηγάδας ήταν αιχμάλωτοι πολέμου, μαχητές της ελευθερίας. Το έγκλημά τους ήταν ότι είπαν όχι στον κομμουνισμό». Αναφέρει ακόμα ότι επέκρινα τα δρακόντεια αστυνομικά μέτρα και ότι μίλησα για Νέα ΕΑΜοκρατία που έστησε μπλόκα και δεν άφηνε τον κόσμο να περάσει» και αναφέρει ότι συνέχισα, « κατηγορώντας τους Άγγλους και το ΚΚΕ: Εμείς είμαστε η ελευθερία, η δημοκρατία, η Ελλάδα και θα τους νικήσουμε. Ο,τι έγινε εδώ, έγινε γιατί το ήθελαν οι σύμμαχοι. Στο Λίβανο τους κομμουνιστές τους έστειλαν οι Άγγλοι. Το Π.Γ. του ΚΚΕ αποφάσισε τις εκτελέσεις από τον Αύγουστο». 
Παρέλειψαν να πουν ότι τόνισα η σφαγή του Μελιγαλά είναι ανάλογη με τη σφαγή στην Σρεμπρενίτσα καζι ότι ζήτησα να αναγνωριστεί η σφαγή ως έγκλημα πολέμου από το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

(Την ομιλία μου θα την αναρτήσω)

26/9/15

Το ΟΧΙ του Μελιγαλά και η σφαγή που ήταν έγκλημα πολέμου

του Σπύρου Χατζάρα

Όλος ο «προοδευτικός» κόσμος πηγαίνει κάθε χρόνο στο Ποτότσαρι στη Σεμπρενίτσα για μια γενοκτονία που δεν έγινε ποτέ, και για να προσκυνήσει τους 6500 μουσουλμάνους που σκοτώθηκαν μαχόμενοι, προσπαθώντας να πάνε στην «μουσουλμανική» Τούζλα ,όταν έπεσε η Σεμπρενίτσα στα χέρια των Σέρβων. Όλους, τους βρήκαν θαμένους ψάχνοντας με δορυφόρους, πάνω στο βουνό, σε μια ακτίνα 150 χιλιομέτρων. 
  Σε εμάς ,σε μια πολύ μικρότερη έκταση από τη Σεμπρενίτσα , στο Μελιγαλά, στην Καλαμάτα , στους Γαργαλιάνους και στα γύρω χωριά, σε μια ακτίνα 30 χιλιομέτρων εκτελέστηκαν τον Σεπτέμβρη του 1944, περίπου 5000 άμαχοι και αιχμάλωτοι, αλλά για αυτό το έγκλημα πολέμου, για αυτή τη Γενοκτονία, δεν θέλει να ακούει καμιά «ευαίσθητη ψυχή», και μας μιλάνε «για γιορτές μίσους», μας λένε ότι «έφταιγαν και τα θύματα» και μετράνε μόνο τα πτώματα της Πηγάδας.
Οι νεκροί της σφαγής του Μελιγαλά όμως δεν είναι μόνο θύματα της Πηγάδας. Είναι και οι εκτελεσμένοι από τα λαο-δικεία στα γύρω χωριά, ενώ τα θύματα των αυτοδικιών δεν τα μετέφεραν ποτέ στην Πηγάδα.
Έκτος από τη Σεμπρενίτσα, η διεθνής κοινότητα, αναγνωρίζει ως το απόλυτο εγκλήματα πολέμου και τη σφαγή των 22.500 Πολωνών αιχμαλώτων, από τους σοβιετικούς στο δάσος του Κατίν. Αυτά, είναι εγκλήματα πολέμου όπως εκείνα που έκαναν οι Γερμανοί στα Καλάβρυτα το Δίστομο και την Κάνδανο.
Αντίθετα, τα εγκλήματα των κομμουνιστών στον Μελιγαλά, την Καλαμάτα και τους Γαργαλιάνους τον Σεπτέμβρη του 44, με την οργανωμένη σφαγή 5000 αιχμαλώτων και αμάχων, εξακολουθεί να θεωρείται από τους αριστερούς , «ηρωικό κατόρθωμα», και οι «προοδευτικούληδες» χαρακτηρίζουν το μνημόσυνο των αδικοχαμένων ως «γιορτή μίσους».
Εάν υπάρχει ένα στοιχείο «μίσους», αυτό είναι η σφαγή, με εντολή του ΚΚΕ των αιχμαλώτων.

Οι κομμουνιστές, ποτέ δεν ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη για το έγκλημα του Μελιγαλά και δεν ζήτησαν ποτέ συγνώμη. 
  Η εκτέλεση των αμάχων και αιχμαλώτων, στον Μελιγαλά, την Καλαμάτα και τους Γαργαλιάνους , έγινε με καθαρά πολιτική απόφαση που ήρθε «από ψηλά», και όχι από τα τοπικά πολιτικά στελέχη και είχε σχεδιαστεί πριν την αποχώρηση των Γερμανών, όπως αλώστε και οι σφαγές του «Κόκκινου Δεκέμβρη».
Παρά τα ψέματα των αριστερών , η συντριπτική πλειοψηφία των θυμάτων του Μελιγαλά , δεν εκτελέστηκαν γι αυτά που ίσως είχαν κάνει, αλλά γι αυτά που δε δέχονταν να κάνουν.
Το ΟΧΙ στον κομμουνισμό, επέβαλε τη θανατική τους καταδίκη.

Ο Βελουχιώτης, λίγες μέρες μετά τις σφαγές ομολόγησε τα εγκλήματα, μιλώντας στις 29 Οκτωβρίου 1944 στην πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας , στην πανηγυρική συγκέντρωση του ΕΑΜ. «Τώρα φωνάζουνε ότι ο Άρης σφάζει. Ναι, σφάξαμε κι είμαστε έτοιμοι να ξανασφάξουμε, αν χρειαστεί. Ποιους όμως σφάξαμε; Σφάξαμε κείνους που πρόδιδαν στους καταχτητές τους Έλληνες, κείνους που κλέβανε το λαό και διαπράττανε εγκλήματα», είπε. Το ίδιο βλακώδες ερώτημα, «Ναι, σφάξαμε αλλά ποιους σφάξαμε»; Το επαναλαμβάνουν οι κομμουνιστές και οι προοδευτικοί , μέχρι και σήμερα.

Τέλος πάντων, 71 χρόνια μετά, τα εγγλέζικα αρχεία παραμένουν κλειστά και «απόρρητα, λείπουν «χαρτιά και ντοκουμέντα», ενώ, επειδή πολλοί εξακολουθούν να μην το θέλουν, δεν ξέρουμε , τι ακριβώς έγινε.
Πρέπει να πάψει η προσβολή στη μνήμη των νεκρών με την συμμαχική υιοθέτηση των ψευδών των κομμουνιστών, ότι «μπήκαν μαχόμενοι στον Μελιγαλά» και ότι ,«εκάμθη η αντίσταση».
Συνοπτικά επισημαίνω.
Ο σύνδεσμος της Force 133 , ο (καμπούρης) λοχαγός Ντόναλντ Γκίμπσον, μπήκε στον Μελιγαλά το βράδι της 14ης Σεπτεμβρίου, μίλησε με τους επικεφαλής των αμυνομένων και τους έπεισε να παραδοθούν εγγυώμενος ότι θα κριθούν από τη νόμιμη κυβέρνηση.Το πρωί της 15ης Σεπτεμβρίου δεν υπήρξε καμιά επίθεση του ΕΛΑΣ στον οποίο είχαν σωθεί τα πυρομαχικά, αλλά έγιναν διαπραγματεύσεις.
Ο Μελιγαλάς δεν αλώθηκε αλλά παραδόθηκε μετά από συμφωνία με τους άγγλους στρατιωτικούς συνδέσμους και με τις εγγυήσεις των Εαμιτών της πόλης. Το πρωί της 15ης Σεπτεμβρίου 1944 τριμελής επιτροπή των κατοίκων βγήκε και διαπραγματεύτηκε με την ηγεσία των Κουκουέδων.
Η παράδοση έγινε στις 12.00 ακριβώς και το σύνθημα ήταν το χτύπημα της Καμπάνας του Αγίου Ιωάννου. 
  Ο σεβασμός της μνήμης των νεκρών επιβάλει την αποκάλυψη της αλήθειας και αυτή την αλήθεια θέλουν να κρύψουν οι σύμμαχοι και οι κομμουνιστές.
Η Τέχνη του ψεύδους άλλωστε, είναι πρωτίστως τέχνη «επαναστατική». Μαρξιστική-Λεννινιστική.
Τα θύματα της «Πηγάδας», ήσαν αιχμάλωτοι που είχαν παραδοθεί, κατόπιν συμφωνίας με τον άγγλο στρατιωτικό σύνδεσμο.
Οι κομμουνιστές ήσαν στενοί συνεργάτες των άγγλων και χωρίς την έγκριση ή την ανοχή των Άγγλων δεν θα γινόταν ποτέ η σφαγή στον Μελιγαλά ούτε τα Δεκεμβριανά.
Το ΚΚΕ παρέλαβε το 1941 με (διπλότυπη απόδειξη) 7100 λίρες από τη SOE και μέχρι τον Σεπτέμβρη του 44 έλαβαν 1.500.000 χρυσές λίρες.Το ΚΚΕ, το ΕΑΜ και ο ΕΛΑΣ ήσαν δημιούργημα των Άγγλων που τους χρηματοδότησαν και τους επέβαλαν στον Λίβανο. Για να σας το κάνω πιο λιανά το «ΚΚΕ» ήταν ψευδώνυμο της SOE, που ήταν ο ηθικός αυτουργός της σφαγής του Μελιγαλά.
Αφού υπάρχει η σφαγή της Σεμπρενίτσα το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο οφείλει να εκδώσει ψήφισμα και να αναγνωριστεί η «σφαγή του Μελιγαλά» ως έγκλημα πολέμου

Δεν τα έκανα σαλάτα

Επανήλθε ο  αναγνώστης και μου έγραψε. «Άσε με ρε Σπύρο που με έβγαλες και βαλτό. Έτρεξα για την πάρτη σου. Δεκτά αυτά που λες και τα είχα δει. Αλλά δεν μαζεύεται με τίποτα το ότι πήγες με το μνημονιακό λαγό. Που είχε απαγορεύσει ακόμα και στα στελέχη του κόμματος του να διαδηλώσουν έξω από τη Βουλή, αν θυμάσαι σε τι αναφέρομαι. Όσον αφορά την Ελεύθερη Αθήνα έκανες εκπομπές ενώ ήξερες ότι απαγορευόταν και στη συνέχεια εμφάνισες συνδυασμό... χωρίς επικεφαλή αφού δεν μπορούσες να συμμετέχεις ο ίδιος. Αν αυτό δεν λέγεται σαλάτα τότε τι λέγεται; Αλήθεια οι υπογραφές μας που κατέληξαν; Όχι τόσο της επιτροπής εθνικής σωτηρίας αλλά του ΛΑΟΣ...».
Απαντώ.
Αφού λες ότι δεν σε έβαλε κανείς, πες μου και ποιος είσαι. Τέλος πάντων οι υπογραφές κατατέθηκαν μετά την πορεία που κάναμε και στην οποία απουσίασες, στην (αποκλεισμένη) βουλή από τριμελή επιτροπή που επέτρεψαν να εισέλθει. Κατά τα λοιπά επιμένω. Δεν τα έκανα σαλάτα. Και αφού ερχόσουν στην Ελεύθερη Αθήνα θα θυμάσαι ότι από την αρχή είπαμε ότι ο ΚΑΝΕΝΑΣ θα ήταν υποψήφιος Δήμαρχος. Με τον εκλογικό νόμο που ψήφισε κατεπειγόντως ο Ραγκούσης με απέκλεισε από υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο.
Για τον ΛΑΟΣ θα επανέλθω μετά τον Μελιγαλά.

25/9/15

Aύριο στην Καλαμάτα την Κυριακή στο Μνημόσυνο

 
Τη Κυριακή θα μιλήσω στο Μνημόσυνο στην Πηγάδα.

Η έξωθεν επίθεση κατά της συνοχής της Χρυσής Αυγής

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δηλώνει στρατιώτης του Εθνικιστικού Κινήματος Και καταγγέλλει τα κακόβουλα, ανυπόστατα και άθλια τα σενάρια περί αλλαγής ηγεσίας στην Χρυσή Αυγή

Ο Ηλίας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Τις τελευταίες ημέρες, μέσα στο γενικό πόλεμο των ΜΜΕ κατά του Εθνικιστικού Κινήματος, εντάχθηκε και μία σειρά άθλιων, κακοπροαίρετων και ανυπόστατων αναφορών που με παρουσιάζουν εν πολλοίς ως... δελφίνο και διεκδικητή της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής.
\ Επειδή κατά τα χρόνια της παρουσίας μου στους εθνικιστικούς αγώνες έμαθα να έχω καθαρό μέτωπο, να μιλάω στα ίσια και να είμαι ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ, καταδικάζω απερίφραστα τους ψεύτες που εμπλέκουν το όνομά μου σε αυτά τα άθλια σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Η Χρυσή Αυγή διαθέτει Αρχηγό και θεωρώ Τιμή μου που συμμετέχω ως απλός ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ στην προσπάθεια που εκείνος ξεκίνησε. Η θέση μου στο κόμμα είναι αυτή του εκπροσώπου Τύπου και με τις μικρές μου δυνάμεις προσπαθώ να φέρω εις πέρας την αποστολή που μου έχει ανατεθεί. Αυτά τα ολίγα και ελπίζω να μη χρειαστεί να επανέλθω σε αυτό το γελοίο ζήτημα.
Ηλίας Κασιδιάρης
 Εκπρόσωπος Τύπου και απλός ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ του Εθνικιστικού Κινήματος

Η αλήθεια δεν έχει χορηγό (10-09-2015)

L'état de siège

-Πώς άλλαξε αυτό το παιδί, θα λένε οι άλλοι, κοιτώντας με ,με το μοναδικό μάτι του τουρίστα Κύκλωπα
-Θα στείλω τα όνειρά μου να ταράξουν το νοικοκυρεμένο ύπνο τους. -Θα στείλω το φόβο να φωλιάσει στις ανύποπτες καρδιές τους.
-Θα πολιορκώ το «κοίταζε τη δουλειά σου» με τη αγωνία μου.
-Θα θρυμματίζω τον ύπνο τους μ' άσεμνα, φρικιαστικά βεγγαλικά. -Σφαίρες αμέτρητες θα πέφτουν στους αδιάφορους διαβάτες, ώσπου ν' αρχίσουν να σφαδάζουν, ώσπου ν' αρχίσουν ν' αναρωτιούνται.

Ωραία και διαχρονικά λόγια του 1968 , της Ρένας ,της κόρης της Λιλής, που την πήρε η θάλασσα το 2003.

Τα ελληνικά αινίγματα

Ποιος είναι υιός της αδελφής του και εγγονός τους πατρός του;

Η «Ελεύθερη Αθήνα»

Έχω και εγώ τα δίκια μου. Όταν πήγαινα οι άλλοι γύριζαν.
Από μια εκπομπούλα στο Μπλού Σκάι άλλαξα την πολιτική Ατζέντα. Έριξα τον προβολέα στις τράπεζες και τη διεθνή χρηματομεσιτική Χούντα.
Σε απάντηση στην δική μου πολιτική ρητορική εμφάνισαν τον Μπλάκ Λέημπελ και τους ημιανεξάρτητους, τον Φακακρέξ Ρουφιανέξ, και τους συνεχιστές του Καποδίστρια.
Μου γράφει λοιπόν ενας βαλτός "Ρε Χατζάρα τα έκανες σαλάτα με τις δημοτικές τότε. Και στη συνέχεια πήγες με τον μνημονιακό κωλοτούμπα. Τι να προτείνεις τώρα;"

Δημιούργησα την Ελεύθερη Αθήνα για να κερδίσουμε τον Δήμο της Αθήνας, χωρίς να βάζω τον εαυτό μου για δήμαρχο. Τότε οι δημοσκοπήσεις μας έδιναν 25%.Αλλά το σύστημα μας χτύπησε.
Πρώτα η Χρυσή Αυγή που είχε στόχο να εκλέξει «εθνικιστή δημοτικό Σύμβουλο» (που θα χαιρετούσε ...«αρχαιοελληνικά») και όχι να κερδίσει τον Δήμο. Μετά, ο Καρατζαφέρης μας πήρε τους υποψηφίους από τον ΛΑΟΣ.
Οι Στόκοι με έβριζαν γιατί τα έπαιρναν από τον Νικήτα και στήριζαν τον «εθνικιστή δημοτικό σύμβουλο» , ενώ εγώ ήθελα να κερδίσουμε τον Δήμο. Μετά, κάτι βαλτοί ρουφιάνοι, μας έκλεψαν το Ταμείο και έφυγαν, και τέλος το καθεστώς αφού δεν μπορούσε αλλιώς, μας απέκλεισε από τις εκλογές με μια παράνομη δικαστική απόφαση.
Αν δεν είχαν σταματήσει την «Ελεύθερη Αθήνα», η «Ελεύθερη Ελλάδα» θα ήταν τώρα κυβέρνηση και όχι οι Alexis Co. Αλλά είπαμε. Έχω και εγώ τα δίκια μου. Όταν πήγαινα οι άλλοι γύριζαν.

ΥΓ.Και η Στοά και το ΚΙΣ να με περιμένουν στη γωνία.

Ένας τρομερός φωστήρ της Οικονομίας του ευρω-συστήματος.

Μου γράφει, ένας υπάλληλος του ευρω-συστήματος. «στο εχω ξαναπει και γι αυτο δεν τολμας να δημοσιευσεις κανενα σχολιο μου... η μεγαλυτερη ηλιθιοτητα σε συνθηκες υφεσης, ειναι να εμφανισεις παραλληλο νομισμα...! ρώτα όποιον οικονομολόγο θες...»
Απαντώ: Η μεγαλύτερη ηλιθιότητα είναι να ρωτά απατεώνες με πατέντα όπως οι κατεπάγγελμα οικονομολόγοι. Το παράλληλο νόμισμα είναι όχημα ανάπτυξης και εξόδου από τη ύφεση
Μου λέει ακόμα: «Και πες οτι το κανεις... τι θα επακολουθησει με το "τοπικο νομισμα"...; a. h eλλας θα χωριστει σε "χ εις την ψ" αυτονομα μερη... β. θα πρεπει να εφευρισκουμε την ισοτιμια για "εξαγωγες" απο τη λαμια στη λαρισα»!
  Απαντώ: Μεγάλες ηλιθιότητες. Πρώτον δεν υφίσταται Ηellas. Δεύτερον το καλό παράδειγμα εκείνου που ευημερεί θα σπρώξει και τους άλλους στο σωστό δρόμο της Εθνικής Ανεξαρτησίας της λαϊκής κυριαρχίας.Οπότε θα καταλήξεις στο κοινό Εθνικό νόμισμα. Το τοπικό νόμισμα  ως παράλλξηλο θα έχειο ισοτιμία και με το δολλάριο και με το ρούβλι και με τον Γουάν, και με το μευρώ και με την τουρκική λίρα.
  Μου λέει ακόμα και την κορυφαία των ηλιθιοτήτων .
«γ. το κυριοτερο -και στο εχω ξαναπει- ειναι οτι μπορει στη θρακη να διαλεξουν για νομισμα την τουρκικη λιρα...! τοτε, τι θα κανεις...;;; με λιγα λογια, ξεκολλα απο το τοπικο νομισμα και πηγαινε στο εθνικο...! και με αυτο δεν εννοω το ευρω!
Στη Θράκη η Ziraat Bank δίνει δάνεια σε ευρώ.Μακάκα!

Επαναλαμβάνω λοιπόν.
Ήρθε η ώρα για να μεταφέρουμε τον αγώνα σε τοπικό επίπεδο Νομισματική και φορολογική αυτονομία από τις Βρυξέλλες και την Τρόικα.
-Όχι στους φόρους του μνημονίου του Τσίπρα.
-Παράλληλο ισχυρό τοπικό νόμισμα.

Θυμίζω την ανάρτηση μου «Και Ιόνιοι Καραγκιόζηδες και απατεώνες» της 1ης Σεπτεμβρίου που έλεγα. Το «Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων» μετά, «από πρόταση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θόδωρου Γαλιατσάτου», αποφάσισε, «μετά το πέρας των εθνικών εκλογών τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με την απόφαση», της απελθούσας κυβέρνησης, «για τη ιδιωτικοποίησης των τεσσάρων περιφερειακών αεροδρομίων του Ιονίου, της Κερκύρας, του Ακτίου, της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου . Αυτό ενόχλησε τους πασοκοαριστερούς Ευρω-Ιόνιους. Τα αεροδρόμια. Και έτσι κοροϊδεύουν τον κόσμο οι τοπικοί προεδροπαράγοντες.

Αφού διαφωνούν γιατί δεν κάνουν δημοψήφισμα για την φορολογική και νομισματική αυτονομία των Επτανήσων και γιατί δεν αποφασίζουν την εθνικοποίηση από την Περιφέρει των αεροδρομίων;

-Γιατι δεν θέλουν να εχουν δικά τους αεροδρόμια, δικούς τους φόρους και δικό τους παράλληλο νόμισμα, την Ιόνια δραχμή ;

O Aris ήταν ΛΟΑΤ

Εντάξει , συμφωνώ εν μέρει με τον ομόφοβο «φίλο», που «ενδιαφέρεται να αποκατασταθεί η ιστορική αλήθεια για τον Βελουχιώτη», και δεν αντέχει να ακούει ότι ήταν ομοφυλόφιλος.
Λοιπόν ΝΑΙ. Ο Aris δεν ήταν πούστης . Ήταν μπινές. Ήγουν Gay (parade). ΛΟΑΤ.
Και δεν είναι «εξώφθαλμο ψέμα χωρίς μαρτυρίες από Έλληνες, που να το τεκμηριώνουν». Είναι η απλή αλήθεια. Αντιλαλούν οι φυλακές. Κέρκυρα και Γενί Κουλές. Και δεν μειώνεται η προσωπικότητα του αλλά «αναδεικνύεται». Αλλωστε το ότι ήταν Gay δεν λέγεται «για να μειωθεί η προσωπικότητα του Βελουχιώτη», που ήταν ένα κλεφτρόνι, ενας αλκοολοκός και ένας ανώμαλος. Σιγά την «προσωπικότητα».
Άσε που μας φορτώνει ο ηθικός και ομοφοβικός «φίλος», και την «φάμπρικα ηθικής απαξίωσής» του Μπινέ.
Λοιπόν, να πάει να αγωνιστεί αλλού, για τον «Βελουχιώτη» του , που, «τον αγάπησε ο ελληνικός λαός» και «εξακολουθεί ακόμη να τον αγαπάει».
Εδώ τέρμα! Ουστ!

Ξεβράκωμα των ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ μπλοκάρουν την πρόταση της Ρωσίας να συμπεριληφθεί το Ισλαμικό Κράτος (IS, πρώην ISIS ή ISIL) στον κατάλογο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ κυρώσεων ως ανεξάρτητος οργανισμός και να του επιβληθούν κυρώσεις, με τον ισχυρισμό ότι το Ισλαμικό Κράτος είναι παρακλάδι της Αλ Κάιντα στο Ιράκ, αποκάλυψε στο RIA Novosti ο ρώσος διπλωμάτης Ίλια Ρογκάτσεφ.
«Έχουμε προτείνει να συμπεριληφθεί το Ισλαμικό Κράτος ως ανεξάρτητος οργανισμός, αλλά οι προτάσεις μας να παρεμποδίζονται από τα Δυτικά μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, και ιδιαίτερα από τις ΗΠΑ, με διάφορα προσχήματα», είπε.

Το αμερικάνικο προσφυγικό θέατρο της Τασίας

Στη Συρία σουνίτης  πολεμιστής για τον Προφήτη και μετά πρόσφυγας στην Ευρώπη (για τον προφήτη).

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Ας Κάρτερ, είπε ότι άλλοι είναι οι «τρομοκράτες» του Ισλαμικού Κράτους και άλλοι «οι αντίπαλοι του Άσαντ» και δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία θα μπορούσαν να βρουν τρόπους για να συνεργαστούν «αν η Μόσχα υποστηρίξει μια πολιτική λύση που θα τερματίσει τον τετραετή εμφύλιο», και είπε ότι "αν η Ρωσία επιτεθεί στους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους , και δεν επιτεθεί στους αντιπάλους του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ, η Ουάσιγκτον και η Μόσχα θα μπορούσαν να συνεργαστούν".

ΥΓ. Ο ένοπλος της φωτογραφίας δεν είναι τρομοκράτης, αλλά οικογενειάρχης αντίπαλος του Άσσαντ, που προστατεύεται από τις ΗΠΑ και την υπάλληλο τους Τασία, και κατέφυγε ως πρόσφυγας στην Ευρώπη.

Η Σαουδική Αραβία θέλει μια αραβική δύναμη να ανατρέψει τον Άσαντ

Η μαριονέτα του Ριάντ στον Λίβανο ο Σαμίρ Φαρίντ Γιαγιά, ο πρόεδρος του μεγαλύτερου χριστιανικού πολιτικού κόμματος στο Λίβανο, (του LF) πρότεινε να συγκροτηθεί μια κοινή Αραβικά δύναμη για να ανατρέψει το καθεστώς της Συρίας και να εκκαθαρίσει το Ισλαμικό Κράτος.
Ο Γιαγιά από το 2012 είναι στο payroll του Ριάντ και μάλιστα το WikiLeaks αποκάλυψε τηλεγράφημα τουθ Σαουδάραβα πρεσβευτή στη Βηρυτό σύμφωνα με το οποίο ο Σαμίρ Φαρίντ Γιαγιά του δήλωσε ότι «είναι πρόθυμος να κάνει ό, τι του ζητήσει το βασίλειο να κάνει».
Ο Γιάγια είναι ο μόνος ηγέτης από τις πολιτοφυλακές του Λιβάνου που δικάστηκε και καταδικάστηκε για εγκλήματα που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου του Λιβάνου. Το 1994, τέσσερα χρόνια μετά το τέλος του εμφυλίου πολέμου του Λιβάνου, ο Γιάγια δικάστηκε για τέσσερεις πολιτικές δολοφονίες που διέταξε συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας του Πρωθυπουργού του Λιβάνου Ρασίντ Καράμι το 1987.
Καταδικάστηκε σε τέσσερις θανατικές καταδίκες, που μετατράπηκαν σε ισόβια κάθειρξη, και έμεινε στη φυλακή 11 χρόνια μέχρι τις 18 Ιουλίου 2005 που το νεοεκλεγέν κοινοβούλιο του Λιβάνου του χορήγησε αμνηστία.

24/9/15

Συνάντηση Ομπάμα –Πούτιν για να αποφευχθούν τα χειρότερα

Ο Ομπάμα αποφάσισε να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν στη Νέα Υόρκη την Δευτέρα. Τη συνάντηση ανακοίνωσε το Κρεμλίνο καθως η ρωσική πλευρά πρότεινε δημόσια τη συνάντηση από τον Αύγουστο. Η προηγούμενη συνάντησή πρόσωπο με πρόσωπο των δύο είχε γίνει στη Νορμανδία πέρσι και η προηγούμενη ήταν τον Ιούνιο του 2013 στο περιθώριο του G-20. Κύριο θέμα θα είναι η Συρία.

Ο αγώνας συνεχίζεται! (διαδώστε το)

Ήρθε η ώρα για να μεταφέρουμε τον αγώνα σε τοπικό επίπεδο Νομισματική και φορολογική αυτονομία από τις Βρυξέλλες και την Τρόικα.
-Όχι στους φόρους του μνημονίου του Τσίπρα.
-Παράλληλο τοπικό νόμισμα.
Σπύρος Χατζάρας

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΙΣ ΔΙΑ-ΠΙΣΤΩΣΙΣ

Πλοηγών εις τον ΔΙΑ-δικτυακόν κόσμον ΔΙΑ-πιστώνω ότι υπάρχουν δύο ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ. Η κλασσική διαπίστωσις και η ΔΙΑ μνημονίων ΔΙΑ-Πίστωσις. Άπαν το λεγόμενον και άπαν το συγγραφόμενον δύναται να θεωρηθεί διαπίστωσις. Η ΕΛΛΑΣ, όμως και οι Έλληνες έχουν ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, πράγμα το οποίον ομολόγησεν ο Jean-Claude Juncker, υπεισέλθει εις την ΔΙΑ μνημονίων Πιστώσεως. Και αυτό είναι διαπίστωσις!

Πόσα εμοιράσθηκαν οι Έλληνες πολίται από τα ΔΙΑβόητα 325 ΔΙΣ;
Επρόκειτο λοιπόν ΔΙΑ ένα Γραμμάτιον των 17 δις το οποίον ηρνήθη να καταβάλη ο Ιουδαίος Jeffrey Papandreou Saint Paul, Minnesota.
Κάποιος προ πενταετίας ανήγγειλεν ότι η Ελλάς χρειάζεται 260 δις. Άλλος ότι το τραπεζικόν σύστημα χρειάζεται 233 δις… Τελικώς η Ελλάς εχρεώθη 325 δις ευρώ εις τα «χαρτιά»!
Κάποιος εκ του τραπεζικού και χρηματιστηριακού συρφετού παρά τας Ευρώπας. Τα του τρίτου μνημονίου είναι γνωστά. 86 δις ευρώ… Καθομολογούμενη διαπίστωσις.
Διαπιστώσεις, λοπόν, και ΔΙΑ Πιστώσεις.
Εισέβαλαν εις την Ελλάδα το 1941 οι Γερμανοί. Εγκατέλειψαν εις ερείπια την Ελλάδα οι Γερμανοί το 1944. Συνέχισαν την εγκληματικήν δράσιν κατά της Ελληνικής Φυλής, οι μισέλληνες Άγγλοι και κοινωνικοποιηταί (διεθνώς κομμουνισταί).
Κατόπιν το 1960,κατ΄ Ανάγκην μετανάστευσαν οι Έλληνες εις Γερμανίαν και εις τας περί αυτών δορυφόρων ώστε να παράγουν και να στήσουν το 4΄ Ράϊχ. Επανήλθαν οι Γερμανοί το 1981. Αλλά τώρα αρνούνται να φύγουν!

Γερμανοί, λοιπόν και Γερμανόθρεφτοι εκ της Κλεπτοπολιτείας της Βαϊμάρης, από το 1922 λεηλατούν, ληστεύουν, γενοκτονούν και ναζιστούν. Και συνεχίζουν χωρίς Αντίστασιν και με χαμηλότονον αντίλογον!
Διαπιστώσεις, διαπιστώσεις…
Τέλος πρέπει να ΥΠΟΓΡΑΜΙΣΩ την μεγαλυτέρα των διαπιστώσεων.
Ο Θανάσης Κλάρας Μιζέριας (κατά ηλιθίους Άρης Βελουχιώτης) υπήρξεν ένα ανθρωπόμορφον τέρας. Ένας σαδιστής παιδοδολόφόνος ο οποίος και σήμερον ακόμη θα εκτελείτο. Διαπίστωσις είναι δε ότι είχεν δηλώσει ότι μία Γραικία των 700.000 ιδικών θα ητο προτιμοτέρα από 8.000.000 ¨Ελληνες εν Ελλάδι! Διαπίστωσιν αποτελεί δε ότι Ο μεγαλύτερος μισέλλην και εγκληματίας Θανάσης Κλάρας Μιζέριας θεωρείται δυστυχώς και από αγνούς πατριώτας ως Μέγας Ήρως Αντάρτης! Αυτό κάποτε πρέπει να πάρη τέλος. Προμηθευτείτε όλοι το Μεγάλο έργο του Σπύρου Χατζάρα «ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ». Διαδώσατε την γνώσιν και την Αλήθεια.
 Έχετε και έχομεν όλοι χρέος, έναντι όλων όσοι έδολοφονήθησαν αγρίως μεταξύ 1943 και 1949.

Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
Ουψάλα

Εκεί-εκεί στην Τρίτη Εθνική (upd)

Η Πιερία δεν είναι μόνη. Είπαμε ότι στην Αργολίδα η Χρυσή Αυγή έχασε 8 ψήφους. Αλλά, είχε πάνω από 400 άκυρα, που έγραφαν "ζήτω η 21η  Απριλίου". Και για αυτό, φρόντισε κάποιος "παλιός" γραμματικός ,(του 0,27%) ,που δεν γούσταρε τον "νέο" Γαλέο. Έτσι η πραγματική άνοδος   του 10% μετατράπηκε σε πτώση. Με κάτι τέτοια, από τον Ιανουάριο  χάθηκαν 23.000ψήφοι. Από ...εσωτερική αντιπολίτευση.

Υφυπουργός 12 ωρών

Ο κ. Δημήτρης Καμμένος, για να υπάρξει «ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης», παραιτήθηκε 12 ώρες μετά την ορκωμοσία του λόγω των ομοφοβικών και αντισημιτικών σχολίων του .(π.Χ «Γαμώ το Ταλμούδ σας»). Προηγουμένως, του τηλεφώνησε ο Μπλάκ Λέιμπελ και του ζήτησε να παραιτηθεί άμεσα, λέγοντάς του «ότι δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η σκιά σε μια κυβέρνηση που μόλις ορκίστηκε».

O Alexis στα Κεντρικά

O "His master voice" «πρωθυπουργός» , πηγαίνει στις ΗΠΑ (Νέα Υόρκη) στις 27 Σεπτεμβρίου), για την 70η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Θα έχει και αναμνηστική φωτογραφία με τον ηλιοκαμένο, (Μπαράκ), στην καθιερωμένη δεξίωση του Πλανητάρχη για τους 50-60 αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων. Στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών Έθνη αναμένουν με ανυπομονησία τον ''γίγαντα'' της αριστερής διπλωματίας και πρόεδρο της ΜΚΟ «ΠΡΑΤΤΩ», Νίκο Κοτζιά.
Σε ότι αφορά τα χαζά περί συνάντησης του πρωθυπουργού με «Ομογενείς επιχειρηματίες για να προσελκύσει επενδύσεις στην Ελλάδα», τα ίδια χαζά και ανούσια λέγονταν και στο παρελθόν, επί του Αβάπτιστου και του φον Αντωνάκη για τους γραφικούς «κροίσους της Ομογένειας» που έστησαν την «Hellenic Initiative», και κάνουν... εράνους μέσω διαδικτύου για να... «βοηθήσουν τον λαό της Ελλάδας» αλλά με τα χρήματα των... δωρητών.

Περισσότερα στο www.Kalami.net .

Μειοψηφία του Κερατά

Έχουμε και λέμε εφόσον γνωρίζουμε πρόσθεση και αφαίρεση. Η κυβέρνηση των Alexis & Co του 39.15%, εκπροσωπεί 2.126.327 από τους 6.330.356 ψηφοφόρους που πήγαν στην κάλπη τον Ιανουάριο. Δηλαδή το 33,58%.
Είναι όχι μόνο πολιτική αλλά και κοινωνική μειοψηφία.

23/9/15

«ΕΑΜ ΕΛΑΣ Μελιγαλάς»

Το απόγευμα του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου στις 7.30, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καλαμάτας ο Σπύρος Χατζάρας θα παρουσιάσει το βιβλίο του «ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Λόγχη».
Ένα βιβλίο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως για πρώτη φορά άγνωστες πτυχές της συνεργασίας Άγγλων και κομμουνιστών. Τ
ην εκδήλωση διοργανώνει η εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος σε συνεργασία με την Δημοτική παράταξη «Ελληνική Δράση για την Καλαμάτα»περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα693 833 0003 - 694 517 3680 και 2103611590

Αύριο στις 12:00 , όπως πάντα, ο Σπύρος Χατζάρας ζωντανά και ελεύθερα στο ραδιόφωνο του Ελεύθερου Κόσμου με την εκπομπή «η Αλήθεια δεν έχει χορηγό». Μία εκπομπή που λέει όλα εκείνα τα οποία κάποιοι θέλουν να σας κρύψουν.

Μόσχα προς Ουάσιγκτον: «Είστε απατεώνες!»

«Οι ΗΠΑ εξαπατούν όλο τον κόσμο» όλους», δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα σχετικά με τη θέση της Ουάσιγκτον για τη Συρία. «Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να αποσύρουν την υπογραφή τους από το ανακοινωθέν της Γενεύης αν δεν συμφωνούν πλέον ότι οι ίδιοι οι πολίτες της Συρίας θα πρέπει να αποφασίσουν για το μέλλον τους», είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ

Είναι γνωστό ότι ο ισχύον εκλογικός Νόμος ΠΟΡΡΩ ΑΠΕΧΕΙ από την λεγόμενη «απλή και άδολη» αναλογική. Το λεγόμενο «bonus» των 50 (!) εδρών, ήτοι του ενός έκτου (!) του συνόλου των εδρών του κοινοβουλίου ΦΑΛΚΙΔΕΥΕΙ την Λαϊκή έκφραση και βούληση, και παραμορφώνει το εκλογικό αποτέλεσμα.
  Σήμερα προέχει, πέραν των άλλων και βαθύτερων, όπως η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ της εκπροσώπησης με τέτοια ΑΠΟΧΗ όπως αυτής στις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη,(που δεν αναλύεται εδώ):
Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ της βασικής δικλείδας του ισχύοντος εκλογικού νόμου:, όπως είναι το «bonus” των 50 εδρών στο εκάστοτε πρώτο κόμμα. Ως εκ τούτου προκύπτει άμεση ανάγκη,
-H ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ αυτού του αδιανόητου ΠΡΟΝΟΜΙΟΥ για το εκάστοτε πρώτο κόμμα.
-Η άμεση ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στους προηγούμενους εκλογικούς νόμους της περασμένης εικοσαετίας όσον αφορά τους Βουλευτές Επικρατείας, ήτοι της ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ από τους 50 βουλευτές «δώρο» στο πρώτο κόμμα, στους 12 που βοηθούσαν στον σχηματισμό κυβέρνησης, στα ΟΡΙΑ παραχάραξης της ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.
-Την ίδια στιγμή, είναι αναγκαία η διατήρηση του ορίου του 3% των ψήφων πανελλαδικά για την είσοδο κόμματος στο Εθνικό Κοινοβούλιο, προκειμένου να αποτραπεί σε εθνοτική ή θρησκευτική ομάδα εντός της χώρας, να μετατραπεί σε ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, με την καθοδήγηση της Άγκυρας.
Αναμένουμε από τις πολιτικές δυνάμεις της Χώρας, ιδιαίτερα εκείνες που μέχρι χθες ΚΟΠΤΟΝΤΑΝ για την «απλή και άδολη αναλογική» , να εναρμονίσουν τον Εκλογικό νόμο με την ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.
Τώρα, που η επόμενη «εκλογική αναμέτρηση» είναι μακριά…(:::).

Γιωργος Παπαγιαννόπουλος

Εκεί -Εκεί στην Γάμα Εθνική


 «Θεέ μου και τι να γίνηκαν του κόσμου οι μυαλωμένοι ;»*

 
* Παραλλαγή στον στίχο ,«Θεέ μου και τι να γίνηκαν του κόσμου οι αντρειωμένοι;»

 

Εκεί -εκεί στην Γ’ Εθνική

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα

«Στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχουν υποψ. βουλευτές δικαιούχοι σταυρών, αλλά πολιτικοί στρατιώτες. Μόνο η Ηγεσία θα αποφασίσει ποιός ή ποιοί είναι κατάλληλοι να εκπροσωπήσουν επάξια τον εθνικιστικό χώρο στην Βουλή κλπ. Πρόκειται για φαινόμενο παλαιοκομματισμού..»

Πολύ ενδιαφέρουσα η άποψη αυτή που δεν πρόσεξε ότι το «άγημα» ναυάγησε κάπου μεταξύ Κοκκινιάς και φυλακών Κορυδαλλού όπου χτυπούσε προσοχές. Φοβούμαι ότι, το «παρελθόν» δεν επιτρέπει στη Χρυσή Αυγή να διεκδικήσει το μέλλον της.
Το «στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» θα το μάθουν ορισμένοι όταν θα είναι πολύ αργά.

 Εκεί-εκεί στη Γάμα Εθνική

«Όπλα, παλάσκες και στη γραμμή», Αναρτήσατε! Τρίτος λόχος Α-ε-τοί Παρουσιάστε, Αρμ!

*Άσε που σε ορισμένους αρέσει την αποκριά να ντύνονται και καουμπόηδες.
Και δεν θέλω Ου. Δεν θέλω Ου.

Το Ισλαμικό Κράτος συνιστά σοβαρή απειλή για τη Ρωσία

Η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος συνιστά σοβαρή απειλή για τη Ρωσία, δήλωσε από το Σότσι, ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Συλλογικής Ασφάλειας (CSTO), Νικολάι Μπρντοϊούζα.
« Το Ισλαμικό Κράτος είναι ένα απόλυτο κακό που απειλεί όλες τις χώρες. Υπήκοοι όλων των ευρωπαϊκών κρατών, της Ρωσίας και των χωρών μέλη του CSTO μάχονατι στις γραμμές του και αργά ή γρήγορα θα πρέπει να γυρίσουν στο σπίτι» είπε ο Μπρντοϊούζα και πρόσθεσε: «Η βασική αρχή του Ισλαμικού κράτους είναι η επέκταση και η κατάληψη νέων εδαφών της. Αυτό σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα οι μαχητές του θα κάνουν προσπάθεια να φθάσουν στα σύνορα μας, και αυτό δεν το θέλουμε για προφανείς λόγους. Η κατάσταση, κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ σοβαρή».
Ο Μπρντοϊούζα αποκάλυψε οτι σύμφωνα με την ρωσική «Αντιτρομοκρατική» περίπου 2.500 Ρώσοι υπήκοοι μάχονται για το Ισλαμικό Κράτος.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν θα έχει αύριο συνομιλίες και για το θεμα του Ισλαμικού Κράτους με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ρετζέπ Ταγίπ ο οποίος θα επισκεφτεί τη Μόσχα για να παρευρεθεί μαζί με τον Πούτιν στην τελετή των εγκαινίων του γιγαντιαίου Τζαμιού της Μόσχας , χωρητικότητας 10000 πιστών, που χτίστηκε στη θέση εκείνου που κατεδαφίστηκε το 2011,

22/9/15

Ο δήμαρχος Κορίνθου Αλέκος Πνευματικός έσπασε το Εμπάργκο της ΕΕ για την Κριμαία

Ο δήμαρχος της Κορίνθου Αλέκος Πνευματικός επισκέφτηκε τη ρωσική Σεβαστούπολη, όπου υπέγραψε μνημόνιο διμερούς συνεργασίας με τον Κυβερνήτη της Σεβαστούπολης Σεργκέι Μενουάιλο.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πνευματικός, επεσήμανε ότι η Σεβαστούπολη συνδέεται με την Ελλάδα με κοινή ιστορία. «Είμαστε περήφανοι που οι άνθρωποι της Σεβαστούπολης και οι Κορίνθιοι έχουμε κοινές ιστορικές ρίζες.
Η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας θα ενισχύσει τις φιλικές σχέσεις μεταξύ των λαών μας και θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της οικονομικής μας συνεργασίας, στον τουρισμό και σε άλλους τομείς», δήλωσε o κ. Πνευματικός.

Η Σεβαστούπολη δημιουργήθηκε στο χώρο της ελληνικής αποικίας της Χερσονήσου στην Ταυρική , (Κριμαία) που την δημιούργησαν Μεγαρίτες από την Ηράκλεια του Πόντου. Η σημερινή Σεβαστούπολη ονομάστηκε έτσι από την Αικατερινή συνδυάζοντας το επίθετο «Σεβαστός» με την «Πόλη».

Τιμωρία

Οι χαζοί ψήφισαν έξυπνα. Οι χαζοί ψήφισαν έξυπνα. Οι χαζοί ψήφισαν έξυπνα. Οι χαζοί ψήφισαν έξυπνα. Οι χαζοί ψήφισαν έξυπνα. Οι χαζοί ψήφισαν έξυπνα. Οι χαζοί ψήφισαν έξυπνα. Οι χαζοί ψήφισαν έξυπνα. Οι χαζοί ψήφισαν έξυπνα. Οι χαζοί ψήφισαν έξυπνα. Οι χαζοί ψήφισαν έξυπνα. Οι χαζοί ψήφισαν έξυπνα. Οι χαζοί ψήφισαν έξυπνα. Οι χαζοί ψήφισαν έξυπνα. Οι χαζοί ψήφισαν έξυπνα. Οι χαζοί ψήφισαν έξυπνα . Οι χαζοί ψήφισαν έξυπνα. Οι χαζοί ψήφισαν έξυπνα.

ΥΓ.Μου είπαν να το γράψω εκατό φορές για τιμωρία αλλά βαρέθηκα.

Περί τινών υπονομευτών.....

Οι παλαιότεροι φίλοι του "δελτίου των 11" , γνωρίζουν ότι τα παιδιά, ήταν στο μισθολόγιο της "υπηρεσίας", και στο μισθολόγιο της Νέας Δημοκρατίας λόγω της φιλίας μετά της "εαρινής δημάρχου", και ήταν στην παρέα του "δεξιού" Μάκη. Λογικό να υπονομεύουν τη Χρυσή Αυγή. 

ΥΓ.Καλά να πάθουν αυτοί που τους διαβάζουν και  τους ακολουθούν.

Ψηφοδέλτια και αποτελέσματα

Μπήκα στο κόπο και έψαξα λίγο τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στην Α΄ και Β΄ΑΘΗΝΩΝ.
Από το ψηφοδέλτιο του Ιανουαρίου στην Α΄ ΑΘΗΝΩΝ απουσίαζαν ο 5ος , Βασιλείου Γεώργιος του Θεοφάνη Αυτοκινητιστής, Εκλεγμένο μέλος Σ.Α.Τ.Α με 2.768 σταυρούς , η 6η Άννα Δαβιτη του Αθανασίου Δημοσιογράφος με 2.660 σταυρούς Η 10η Γεωργία Δημοπουλου του Θεμιστοκλή ,Εκπρόσωπος των κατοίκων του Ιστορικού κέντρου Αθηνών με 2.090 σταυρούς , ο Περικλής Δημητρίου με 1.426 σταυρούς και ο Σορώτος Νικόλαος του Μηνά, Επιχειρηματίας με 935. 
  Στη Β΄ΑΘΗΝΩΝ που αντί 48 τον Ιανουάριο είχε 44 και τώρα μόνο 37 υποψήφιους κόπηκαν 11 που έτσι κι αλλιώς χωρούσαν. Η 14η Κωστάλα Μαρία του Στυλιανού ,Βοηθός Μικροβιολόγου, με 768 σταυρούς, ο Λαζαρος Θεοδωρακακης του Σπυρίδωνος Τουριστικές , Εκπρόσωπος Μετώπου Νεολαίας Χρυσής Αυγής με 647 ο Επιχειρηματίας Παναγιωτης Θεοδωριδης του Παύλου με 516 σταυρούς, ο Ζωακος Κωνσταντινος του Γεωργίου Υπάλληλος εστίασης με 486, ο Νικολαΐδης Ελευθέριος του Παναγιώτη Πιλότος Πολιτικής Αεροπορίας με 480, ο Λιναρδής Γεώργιος του Δημητρίου , Γενικός διευθυντής Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων με 462 σταυρούς, η Αθηνά .Τσεβά του Βασιλείου (Οικιακά) με 425 σταυρούς. η Στρατογιαννάκου - Τσιώνη Αικατερίνη του Γεωργίου Επιχειρηματίας με 397 η Φιλίτσα Τσακανίκα του ΑλεξάνδρουΥπάλληλος Εστίασης με 308 η Σταματίου Κωνσταντίνα του Σταματιου Γραμματέας με 240, ο Κυβρικοσαιος Αντωνιος του Θεοδώρου με 215 και ο κτηνίατρος Πιοτογιαννακης Ανδρεας του Γεωργίου με 122.
Τώρα ,αν αυτοί κόπηκαν επειδή το ζήτησαν η κόπηκαν χωρίς τη θέληση τους και αν κόπηκαν και «στενοχωρήθηκαν», ο κύκλος των γνωστών και φίλων του ξεπερνάει τις 7-8000.
ΥΓ.Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας το πεί και σε εμάς.

Το «ειδικό» πρόβλημα της Χρυσής Αυγής στην Πιερία*

Πηγή: Πιερική Αλήθεια, 13/09/2015

Επιστολή του πρώην πυρηνάρχη και υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Πιερία Γιώργου Παπαδημητρίου για την κατάσταση διάλυσης της τοπικής οργάνωσης και τα αλληλομαχαιρώματα των στελεχών της σε μια “μάχη για τις καρέκλες”.

«Αποχώρησα από την Χρυσή Αυγή γιατί αυτά που γίνονται δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που αντιπροσωπεύει η Χρυσή Αυγή, και προβληματίζομαι ιδιαίτερα. Είμαι βαθύτητα θιγμένος από την συμπεριφορά που δέχτηκα από το ίδιο το κίνημα, γιατί όταν εντάχτηκα για πρώτη φορά στο κίνημα τον Μάρτιο του 2012, έκανα την πρώτη κουβέντα με τον Αρχηγό μας τον Νίκο τον Μιχαλολιάκο αλλά και με τον Ηλία τον Κασιδιάρη με σκοπό να κατέβω υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή.
Η Χρυσή Αυγή ήταν ένα κόμμα που δεν το γνώριζε ο κόσμος, στις Ευρωεκλογές του 2009 είχε πάρει 212 σταυρούς… Εμείς τον Μάιο του 2012 βγήκαμε στην Πιερία τρίτοι και εγώ πρώτος σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο μας με διπλάσιους σταυρούς από τον δεύτερο υποψήφιο.Τον Ιούνιο του 2012 εδώ στην Πιερία, ανεβάσαμε τα ποσοστά μας. Το κίνημα βλέποντας την δυναμική που έχουμε στην Πιερία και την απήχηση στον κόσμο, μας έδωσε την δυνατότητα να κάνουμε και γραφεία στην Κατερίνη.Με μια παρέα 30-40 ανθρώπων φτιάξαμε τα γραφεία και ξεκινήσαμε τις πολιτικές μας δράσεις εντός και εκτός νομού.
Ποτέ δεν δημιουργήσαμε κανένα πρόβλημα με την δικαιοσύνη, την αστυνομία και τα άλλα πολιτικά κόμματα. Στις εκλογές τις περιφερειακές και τις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή πήγε πολύ καλά και πήρε ποσοστό 11,50% και στις δυο αναμετρήσεις. Μετά ήρθαν οι εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 και ξεκίνησαν τα προβλήματα… Η Χρυσή Αυγή ήταν τρίτη στον νομό Πιερίας και πήρα 4250 σταυρούς σε σύνολο 6400 σταυρών που πήρε το ψηφοδέλτιο μας…Χάρηκα που βγήκα πρώτος, αλλά κάποιοι άλλοι δεν χάρηκαν γιατί περίμεναν αντίθετα αποτελέσματα..
Τα προβλήματα έχουν να κάνουν με τον Νίκο τον Χρυσομάλλη(Περιφερειάρχης Θράκης), και τον Μιχάλη Τσακίρη (Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας) Και οι δυο τους άτομα εκτός Πιερίας… Πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου ο Νίκος ο Χρυσομάλλης μπροστά στο πενταμελές της Πιερίας, τον Στεφανίδη Γιάννη, τον Τσουπλή Σταύρο, τον Παπαδημητρίου Λάκη, Παπαθανασίου Λευτέρη, μας λέει ότι περίμενε να κάνουμε αγώνα και να τον βγάλουμε πρώτο στην Πιερία γιατί είναι παλιός και μέλος του πολιτικού συμβουλίου… Του απαντάω και του λέω, αυτές είναι οι αξίες που πρεσβεύει το κίνημα, αυτά λέει ο αρχηγός;
Ο αρχηγός είπε, μπαίνετε έξη άτομα και όποιον ψηφίσει ο κόσμος, τι είναι αυτά που μας λες τώρα;Από τότε ξεκίνησε ένας πόλεμος λάσπης εναντίον μου από τον Νίκο τον Χρυσομάλλη και με την αδιαφορία του Περιφερειάρχη. Ήθελαν να με κάνουν στην άκρη και να βγει πρώτος ο Νίκος ο Χρυσομάλλης.
Ο Μιχάλης ο Τσακίρης (Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας) που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη πήγε και έβαλε υποψήφιος στην Ημαθία το 2015, χωρίς να έχει την παραμικρή σχέση με την περιοχή…Και το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στην Ημαθία δεν είχε ούτε έναν υποψήφιο από την Ημαθία, ήταν όλοι εκτός νομού… Έβαλαν διάφορα άτομα να πετάνε λάσπη στο όνομα μου…
Και ξεκίνησε πόλεμος απέναντι μου, από άτομα που έβαλε ο Χρυσομάλλης, αλλά και εναντίον των άλλων παιδιών της πενταμελής επιτροπής. Μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου ο πόλεμος εναντίον μου συνεχίστηκε πιο έντονα από τον Χρυσομάλλη με την ανοχή και την βοήθεια του Τσακίρη.
Μια ημέρα μας καλεί (και το πενταμελές) στην Θεσσαλονίκη για ενημέρωση ο Τσακίρης. Και μας λέει ότι είναι απόφαση του πολιτικού συμβουλίου να καταργηθούν τα πενταμελές και οι γραμματείες και θα μπει επικεφαλής ο ίδιος… Μου ζητάει να του δώσω να έχει και αυτός κλειδιά από τα γραφεία μας…Του τα δίνω. Εκείνη την περίοδο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πηγαίνω στην Γερμανία.
Ο Χρυσομάλλης ενώ είναι περιφερειάρχης Θράκης και δεν έχει καμία αρμοδιότητα στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας παίρνει τα κλειδιά από τον Τσακίρη και έρχεται στην Κατερίνη.Και αλλάζει κλειδαριά στα γραφεία μας χωρίς να μας ενημερώσει! Με το που γυρνάω από την Γερμανία προσπαθώ να επικοινωνήσω με τον Τσακίρη αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Επικοινωνώ τότε με τον Γιάννη τον Λαγό και του αναφέρω ότι έγινε και του ζητάω να τον δω για να μιλήσουμε. Πηγαίνουμε το πενταμελές στην Αθήνα και μιλάμε με τον Λαγό που είπε να κάνω υπομονή μέχρι να δει τι έγινε.Με το που γυρνάω από την Αθήνα μαθαίνω ότι θα ανοίξουν τα γραφεία χωρίς να με ενημερώσουν.
Πάμε στα γραφεία και προς έκπληξη μας δεν μπορούμε να μπούμε μέσα γιατί είχαν αλλάξει την κλειδαριά. Φωνάζω κλειδαρά, ανοίγουμε τα γραφεία και μπαίνουμε μέσα περιμένοντας τον Τσακίρη.Ήμασταν γύρω στα 40 άτομα μέσα. Λογομαχήσαμε, και μου είπε ότι είμαι τελειωμένος από την Χρυσή Αυγή, είμαι παρελθόν, δεν είμαι πια Γραμματέας και ότι είμαι ένα τίποτα…
Του είπα ότι θα πάμε στην Αθήνα να μιλήσουμε με την ηγεσία, και αν μας πουν να σου δώσουμε τα κλειδιά θα στα δώσουμε, αλλά τώρα κλειδιά δεν σου δίνω γιατί το συμβόλαιο είναι στο όνομα μου, όλα τα πράγματα μέσα είναι δικά μας και δεν σου ανήκει τίποτα. Δεν του άρεσαν όσα άκουσε και έφυγε. Πάμε το πενταμελές στην Αθήνα, στο γραφείο μας στην βουλή, και έρχονται και ο Χρυσομάλλης με τον Τσακίρη. Ο Λαγός είπε ότι δεν συντρέχουν λόγοι για να διαγραφεί κανείς, γιατί όλη την ώρα οι Χρυσομάλλης και Τσακίρης ήθελαν να διαγραφώ εγώ…
Φώναζαν, διέγραψε τον Παπαδημητρίου, διέγραψε τον Παπαδημητρίου!
Ο Λαγός γύρισε και τους είπε ότι ο Παπαδημητρίου βγήκε πρώτος σε σταυρούς στην Πιερία με τριπλάσιους σταυρούς από εσάς και αν διαγράψω ανθρώπους σαν τον Παπαδημητρίου, εμείς στην Αθήνα θα παίζουμε μπιρίμπα… Μας λέει ο Λαγός ότι το πενταμελές θα παραμείνει όπως έχει και επικεφαλής θα μπει ο Τσακίρης σαν Περιφερειάρχης, να ηρεμήσουν τα πράγματα και να δούμε μετά τι θα γίνει. Την επόμενη Δευτέρα ο Τσακίρης έρχεται Κατερίνη ανοίγει τα γραφεία και παίρνει τηλέφωνο όλους εκτός από εμένα…
Τα παιδιά ρωτάνε τον Τσακίρη γιατί δεν με ειδοποιήσανε και εμένα, και ο Τσακίρης απαντάει… κουμάντο κάνω εγώ εδώ! Έβαλε ο Τσακίρης άτομα στα γραφεία που εμείς τους είχαμε διώξει γιατί δεν πιστεύανε στην Πατρίδα, την οικογένεια και την θρησκεία κάτι που είναι και οι αξίες που αντιπροσωπεύει η Χρυσή Αυγή.Πετάξαν από τα γραφεία μας φωτογραφίες του Χριστού και της Παναγίας…Μπήκανε άτομα στα γραφεία μας που ήταν άθεοι και μάρτυρες του Ιεχωβά…
Ο Λαγός και ο Μίχος που είναι άντρες που τιμάνε τα παντελόνια που φορούν και δίνουν αξία στην Χρυσή Αυγή και μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σαν και αυτούς ενημερώθηκαν για όλα αυτά. Η λάσπη εναντίον μου συνεχίστηκε… Είπαν ότι κατηγορούσα τον αρχηγό και τους βουλευτές και ότι είμαι τραμπούκος! Τότε ζήτησα από μόνος μου να πάμε στο πειθαρχικό, όλοι μας.
Πειθαρχικό δεν έγινε ποτέ παρόλο που ενημέρωσα όλους τους βουλευτές και τους ευρωβουλευτές μας… Χωρίς στοιχεία πετούσαν λάσπη στο πρόσωπο μου, στο διαδίκτυο και έλεγαν ότι ο Παπαδημητρίου θα φύγει νύχτα από την Κατερίνη… Ο Χρυσομάλλης συνέχισε να πετάει λάσπη εναντίον μου. Μίλησα με τον Λαγό και τον Μίχο ξανά. Αυτοί μου μετέφεραν ότι ο αρχηγός δήλωσε ότι όποιος βγήκε πρώτος στις εκλογές του Ιανουαρίου αυτός θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής στην Πιερία στις εκλογές στις 20 του Σεπτέμβρη.
Εμείς σεβαστήκαμε αυτά που είπε ο αρχηγός (που τα είπε και τηλεοπτικά) και περιμέναμε να μάθουμε τα ψηφοδέλτια. Η λίστα ανακοινώθηκε την προηγούμενη Τετάρτη.
Με παίρνει τηλέφωνο ο Μίχος και μου λέει ότι Χρυσομάλλης και Τσακίρης σε φάγανε!Το δίκαιο είναι μαζί σου, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα, αγωνίσου! Πήρα και τον Λαγό τηλέφωνο αλλά τον είχαν βάλει ξανά στη φυλακή…Μου είπε και αυτός τα ίδια και μου ευχήθηκε καλή δύναμη. Αυτή την στιγμή που μιλάμε ακόμα δεν έχω καμία ενημέρωση από κανέναν, και βρίσκω μπροστά μου κλειστά τηλέφωνα… Πιστεύω ότι ο αρχηγός δεν τα γνωρίζει αυτά τα πράγματα και τον έχουν απομονωμένο και αποφασίζει ο περίγυρος του…Εγώ και τα παιδιά που διαγραφήκαμε ήμασταν παρόντες στα πέτρινα χρόνια της Χρυσής Αυγής, και παραμείναμε σταθεροί στις αξίες και τα πιστεύω μας.
Δυστυχώς αυτοί που ήρθαν τώρα εδώ ενδιαφέρονται περισσότερο για την καρέκλα, και οι αξίες και τα ιδανικά μας δεν τους λένε τίποτα… Μου έκαναν πόλεμο γιατί έδιωξα από τα γραφεία μας όλα αυτά τα παραβατικά στοιχεία και όλα αυτά που δεν συνάγουν με τις αρχές μας, Πατρίδα, οικογένεια και θρησκεία.Μου έκαναν πόλεμο γιατί πέταξα έξω από τα γραφεία μας, ανθρώπους άθεους, Ιεχωβάδες, και ανθρώπους που στα προφίλ τους λατρεύουν τον Διάβολο.. Και μάλιστα μια κυρία που λατρεύει τον Διάβολο είναι τώρα υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στην Πιερία!
Αυτά τα άτομα κατέβασαν τις εικόνες του Χριστού και της Παναγίας από τα γραφεία μας. Έχουμε όλα τα στοιχεία στα χέρια μας.. Αυτή την στιγμή δεν ανήκω στην Χρυσή Αυγή και δεν θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή, και καλώ τον κόσμο της Πιερίας αφού τους ευχαριστήσω για όλο αυτό το διάστημα που ήταν δίπλα μου και μου έδειξαν εμπιστοσύνη και πίστεψαν στις αξίες μου, στην Πατρίδα, στην οικογένεια και την θρησκεία, και να ξέρουν ότι ο Παπαδημητρίου τους κοιτάει πάντα στα μάτια γιατί δεν τους πρόδωσε ποτέ και ούτε θα το κάνει. Και ρωτώ τον περήφανο κόσμο της Πιερίας..
Αν σας έκαναν εσάς αυτή την ατιμία, τι θα κάνατε;Θα τους ψηφίζατε;

YΓ. Το ψηφοδέλτιο Πιερίας της Χ.Α του Ιανουαρίου
Βαϊνδερλή Ευρύκλεια Ανθοκόμος
Νικολοπούλου Κωνσταντίνα Στέλεχος Πωλήσεων
Παπαδημητρίου Γεώργιος Έμπορος Αγροτικών Μηχ/των
Παπαθανασίου Ελευθέριος Φανοποιός
Στεφανίδης Ιωάννης Ελεύθερος Επαγγελματίας
Χρυσομάλλης Νικόλαος Εμπόριο Φαρμακευτικών Ειδών, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Χρυσής Αυγής, Περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με την Ελληνική Αυγή

Το ψηφοδέλτιο του Σεπτεμβρίου

Χρυσομάλλης Νικόλαος Εμπόριο Φαρμακευτικών Ειδών, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Χρυσής Αυγής, Περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με την Ελληνική Αυγή
Μπατάλα Μαρία Αγρότισσα
Νικολοπούλου Κωνσταντίνα Στέλεχος Πωλήσεων
Σερδάρος Κυριάκος Ιδιωτικός Υπάλληλος
Φωτίου Δημήτριος Υδραυλικός

* Που μπορεί να έχει "γενικότερα" χαρακτηριστικά. 

Οι απώλειες και τα κέρδη της Χρυσής Αυγής σε ψήφους ανά περιφέρεια

Στην Α Αθηνών ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή έλαβε 17.192 ψήφους ενώ τον Ιανουάριο είχε 20.028 . Μείον 2836 ψήφους η το 14% των οπαδών. Λογικός στόχος πρέπει να ήταν οι 35.949 του Κασιδιάρη στις δημοτικές εκλογές.
Στη Β Αθηνών η Χρυσή Αυγή πήρε 50.373 ενώ τον Ιανουάριο είχε 58.789. Πτώση 84.16 ψήφων η 14,31% των οπαδών. Στην Α Πειραιώς, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή πήρε 7.942 ενώ τον Ιανουάριο είχε 8.801. Η πτώση ήταν μικρή. 859 ψήφοι. Στη  Β Πειραιώς , η Χρυσή Αυγή έλαβε 12.616 ψήφους από 13.922 τον Ιανουάριο. Πτώση 1306 ψήφων. Στην περιφέρεια του Ηλία, (Αττική) ο   Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή από τις 28.500 ψήφους του Ιανουαρίου έπεσε στις 25.181. Πτώση 3319 ψήφων. Στην Α' Θεσσαλονίκης χάθηκαν 2567 ψήφοι (21.969 από 24.536) , και στη Β' Θεσσαλονίκης χάθηκαν 940. (15.332 από 16.272).
Πτωτικές ήταν και άλλες 12 περιφέρειες. Στην Αργολίδα χάθηκαν μόνο 8 ψήφοι όσες και στην Πρέβεζα, στη Μεσσηνία 12, στην Αχαΐα 66, στην Εύβοια 55 στην Καστοριά 44 , στο Κιλκίς 50, στα Γρεβενά χάθηκαν 122 ψήφοι ,στην Λάρισα 408, στην Καβάλα 178 , στην Αιτωλοακαρνανία 578 ψήφοι, και στην Πιερία χάθηκαν 1057 ψήφοι ή το 16,45% των ψηφοφόρων. Εκεί εμφανίζεται ένα συγκεκριμένο και ειδικό πρόβλημα. 
 Οι συνολικές απώλειες της Χρυσής Αυγής σε 19 περιφέρειες, σε σχέση με τον Ιανουάριο ήταν 22829 ψήφοι , ενώ η πτώση της σε εθνικό επίπεδοι ήταν 8806. Δηλαδή, στην «περιφέρεια» υπήρξε άνοδος 14023 ψήφων. 

Ανοδικές ήσαν 37 περιφέρειες. Καλύτερα από όλη την Ελλάδα η Χρυσή Αυγή πήγε στη Λέσβο ,όπου αύξησε τη δύναμη της κατά 52,5%, ή 1458 ψήφους. Ακολούθησαν τα Δωδεκάνησα με αύξηση 1490 ψήφων, αλλά σε ποσοστό ήταν 26%. Στη Σάμο η αύξηση σε ψήφους ήταν 427 αλλά σε ποσοστό 30,8%.
Υψηλα ποσοστά αύξησης της δύναμης της είχε η Χρυσή Αυγή στην Κρήτη. Χανιά 25,2% , (+973 ψήφους), το Λασίθι 23,8%, (+295 ψήφους), Ηράκλειο 22,7%, (+1130 ψήφους) , και Ρέθυμνο 15,8%, (+233 ψήφους).
Μεγάλη αύξηση είχε και Φλώρινα (+381 ψήφους ή 22%) η Ζάκυνθος, (+233 ή 20,7%), οι Κυκλάδες με άνοδο 15,3% (+531 ψήφους), η Κέρκυρα (+538 ή 15,2%), η Θεσπρωτία με άνοδο 15% (+172 ψήφους ), η Χίος με 12% (+177 ), η Φθιώτιδα με άνοδο 10% (+633 ψήφους), η Κεφαλλονιά (+137 ή 9,8%), ), οι Σέρρες με άνοδο 9,5% (+766 ψήφους), η Ηλεία (+542 ή 9%), τα Τρίκαλα (+370 ή 8,8%), ο Έβρος ( + 565 η 8,3%) , η Πέλλα με άνοδο 8,2% (+589 ψήφους) , η Ημαθία (+513 ψήφους ή 7,5%), η Μαγνησία (+556 ή 6,9%) και ανοδικές ήσαν επίσης η Κοζάνη (+184), , η Καρδίτσα (+178) , η Δράμα (+172), η Κορινθία (+165) , η Αρκαδία , (+145), η Ξάνθη(+119), η Ροδόπη (+87),η Χαλκιδική (+60) , η Άρτα (+39) , η Λακωνία (+36), η Ευρυτανία (+29) , η Λευκάδα (+ 16) , η Βοιωτία (+11), τα Ιωάννινα (+11), και η Φωκίδα (+2). 

Η αποχή έπληξε την ΧΑ αλλά και τους Λαφαζανίστας

Ο ΣΥΡΙΖΑ, (ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΕΚΜ), λόγω της τηλε-πόλωσης και της επικοινωνιακή καταιγίδας των μαϊμού δημοσκοπήσεων πήρε 1.925.904 ψήφους. Τόσες μπορούσε να πάρει και τόσες πήρε. Στην αρχή της προεκλογικής περιόδου ήταν στο 1.300.000. Οι αναλύσεις των δημοσκόπων ότι οι απογοητευμένοι οπαδοί του θα έκαναν αποχή ήταν ψέματα.
Η κυβερνητική απόφυση, οι «ημι-ανεξάρτητοι», πήραν 200.243. Το μάξιμουμ. Επίσης η Νέα Δημοκρατία, με τις 1.526.205 έλαβε το μάξιμουμ που μπορούσε. Κράτησε όλους τους χαζούς που ψήφισαν την ψοψοδεξιά για να κλείσουν το δρόμο στον Alexis. 
  Από τη ΝΔ και τους ΑΝΕΛ 86.000 ψήφοι πήγαν στον κυρ-Βασίλη και 200000 ψήφοι πήγαν στην ΑΠΟΧΗ. Αυτές οι 280.000 ψήφοι λογικά έπρεπε να υποστηρίζουν τη Χρυσή Αυγή της οποίας ο ορίζοντας σε αυτές τις εκλογές ήταν οι 650.000 ψήφοι, και όχι οι 379.581 που έβγαλε η κάλπη.
Επίσης 160.000 αριστεροί οπαδοί του ΟΧΙ και αντικειμενικά ψηφοφόροι των Λαφαζανίστας έκαναν αποχή και αντί να έχουν 300.000 βρέθηκαν εκτός βουλής.

Η ΧΑ συγκράτησε τις δυνάμεις της δεχόμενη επιθέσεις από όλες τις πλευρές ,οντας αποκλεισμένη από την τηλεόραση και τη χρηματοδότηση! Από αυτή την πλευρά οι 379.581 ήταν μια αμυντική επιτυχία σε αναμονή της «επιθετικής πρωτοβουλίας».
Η πολιτική δεν τελειώνει ποτέ. Ούτε ξαποσταίνει.

Ο «Ξύπνιος» εξηγεί στους χαζούς τι ψήφισαν

Διάλεξαν το γδάρσιμο αλλά με ανθρώπινο πρόσωπο !!!

"Η συμπεριφορά του ελληνικού εκλογικού σώματος, που μόλις τον περασμένο Ιανουάριο έφερε στην εξουσία τον ΣΥΡΙΖΑ για να τερματίσει την πολιτική λιτότητας και των μνημονίων και εννέα μήνες αργότερα τον εμπιστεύεται και πάλι για να υλοποιήσει την πολιτική λιτότητας δεν είναι αντιφατική, οι άνθρωποι είναι απλά έξυπνοι", δήλωσε στην Deutsche Welle ο απερχόμενος πρόεδρος της Κ.Ο. της γερμανικής Αριστεράς Γκρέγκορ Γκίζι.
"Ξέρουν ότι με μια άλλη κυβέρνηση θα υποφέρουν περισσότερο και ότι ο Τσίπρας πήρε όσα μπορούσε να πάρει. Φυσικά είναι λάθος όσα ζητούν η Ευρώπη και η γερμανική κυβέρνηση από την Ελλάδα (…). Το πόσο έξυπνα ψήφισαν οι Έλληνες αποδεικνύεται από το ότι παρά τις εξελίξεις εμπιστεύτηκαν και πάλι τον Τσίπρα και το κόμμα του. Αυτό με καθησυχάζει σε σχέση με την εξυπνάδα τους".
Είπε ακόμα ότι η επανεκλογή των ALEXIS Cο,   αποτελεί ράπισμα στο κατεστημένο. «Είναι ένα πραγματικό χαστούκι για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το ΔΝΤ, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αλλά κυρίως για τη γερμανική κυβέρνηση, διότι ήθελε να παραγκωνίσει την αριστερή κυβέρνηση, αλλά δεν το κατάφερε. Έχουμε 19 κυβερνήσεις υπεύθυνες για το ευρώ. Οι 18 είναι νεοφιλελεύθερες και μια εξαίρεση που έρχεται από την Ελλάδα, κάτι που βρίσκω ωραίο. Εάν η γερμανική κυβέρνηση κατάφερνε να μην επανεκλεγεί η κυβέρνηση Τσίπρα, θα ήταν βαριά ήττα».
Αυτά λένε οι "ξύπνιοι" στους χαζούς και ζουν εκείνοι καλά και εμείς χειρότερα.
YΓ. Το νικηφόρο μήνυμα της νικηφόρας ευρω-Αριστεράς επομένως είναι. Σκάσε και πλήρωνε!

21/9/15

Είμαστε σε Κατάσταση Πολιορκίας -Καλή Δύναμη

Επτάπυλο το Χάος, στεγανό , πολιορκημένο από το φόβο με τα χίλια πρόσωπα

Είχαμε μια αντι -μνημονιακή «κυβέρνηση» ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και έκαναν εκλογές για να έχουμε ξανά μια «μνημονιακή κυβέρνηση» ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που όμως αγαπά το λαό . χωρίς τους «προδότες» «λαφαζανίστας», που την «ανέτρεψαν». 1925811 διεφθαρμένοι και τρομοκρατημένοι ψήφισαν Akexis & Co.
Το ταξίδι μας, μέσα στη μακρά νύχτα του ευρω-μπολσεβικισμού που τώρα αρχίζει, θα είναι πολύ μακρύ. Οι νύχτες μας θα είναι απλά επεισόδια της Μεγάλης Νύχτας.. ...(που άρχισε πριν τόσον καιρό), που έλεγε και το τραγούδι.

Η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής

Ύστερα από μία προεκλογική περίοδο που δεν διεξήχθη επί ίσιος όροις παρά τον αποκλεισμό της από την τηλεόραση παρά φίμωση από τα κανάλια της διαπλοκής και παρά τις δικαστικές αγορεύσεις, η Χρυσή Αυγή, χωρίς κρατική χρηματοδότηση , και αφού υπέστη την πολεμική ολόκληρου του συστήματος, με ποταμούς λάσπης, κατάφερε να συγκρατήσει τις δυνάμεις εκλέγοντας τους ακόλουθους 18 Βουλευτές.
Νικόλαος Μιχαλολιάκος (Α΄ Αθηνών),Χρήστος Παππάς (Επικρατείας), Γιώργος Γερμενής (Β΄ Αθηνών),Ηλίας Παναγιώταρος (Β΄ Αθηνών),Ελένη Ζαρούλια (Β΄ Αθηνών).Νικόλαος Κούζηλος (Α΄ Πειραιώς),Γιάννης Λαγός (Β' Πειραιώς),Ηλίας Κασιδιάρης (Αττικής),Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης (Αιτωλοακαρνανίας), Ευάγγελος Καρακώστας (Βοιωτίας),Νίκος Μίχος (Ευβοίας),Αντώνης Γρέγος (Α΄ Θεσσαλονίκης), Χατζησάββας Χρήστος (Κιλκίς),Ιωάννης Αϊβατίδης (Κερκύρας), Παναγιώτης Ηλιόπουλος (Μαγνησίας),Δημήτρης Κουκούτσης (Μεσσηνίας) Ιωάννης Σαχινίδης (Πέλλας), Σωτηρία Βλάχου (Χαλκιδικής).

Οι καινούργιοι είναι 4, ο Ευάγγελος Καρακώστας , ο Ιωάννης Αϊβατίδης, ο ο Ιωάννης Σαχινίδης και η Σωτηρία Βλάχου, ενώ επανεξελέγη ο Δημήτρης Κουκούτσης που είχε χάσει την έδρα του τον Ιανουάριο. 
Έχασαν την έδρα τους 5, ο Μιχάλης Αρβανίτης-Αβράμης στην Πάτρα, ο Φώτιος Γραίκος στη Β' Θεσσαλονίκης ο Γεώργιος Γαλέος της Αργολίδος η Δέσποινα Σβερώνη Χονδρονάσιου της Λάρισας και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος των Σερρών.

Συρία

Ο Συριακός Στρατός προελαύνει για την απελευθέρωση της Παλμύρας. Συγκρούσεις με τους τρομοκράτες ανατολικά της Γκούτα, βορείως της Χομς , στο Χαλέπι και στην Νταράα. 

Παρωδία

Αυτή τη φορά τα έγκυρα ήσαν μόνο 5.417.516. Τον Ιανουάριο ήταν 6.180.872. 763356 μείον. Επιτέλους , οι επικοινωνιολόγοι ,τους έπεισαν να κάνουν μούτρα στο σύστημα. Oι ALEXIS &  Co πήραν 1.923.970 ψήφους. 320.000 μείον. Αλλά οι «ποσοστάκηδες» όλο το βράδυ μιλούσαν για το ….36%.
Το ίδιο και οι ημι-"Aνεξάρτητοι". Είχαν 293.683, πήραν 93.000 λιγότερους, (200186) αλλά, νίκησαν τις εταιρείες δημοσκοπήσεων.

Ανθ' ημών ο Γουλιμής

Οι «Λαφαζανίστας» και η Ζωή έμειναν εκτός .Έλαβαν μόνο 155.204ψήφους. Τα αριστερά ρουφιανοκόμμτα ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α με 46.075     και ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με 41.622  τους έκοψαν τις υπόλοιπες ψήφους.
Το ρουφιανοΕΠΑΜ του φαλακρέξ στις προηγούμενες εκλογές δεν είχε κατέβη. οι δε ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α είχαν 7000 λιγότερους.
Με τις ψήφους που απέσπασε ο φαλακρέξ  έκλεισε το δρόμο στους Λαφαζανίστας και τη Ζωή. "Μαζί μπορούμε να τους κόψουμε το δρόμο" έλεγε το sms  που έστειλε.    

Έχασε και η Χρυσή Αυγή

Η «πολιτική ευθύνη» πληρώνεται. Η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν αύξησε τη δύναμη της αλλά έχασε και 8844 ψήφους από τον Ιανουάριο.
Η στασιμότητα σε αυτές τις συνθήκες ισοδυναμεί με οπισθοχώρηση. 
Η Χρυσή Αυγή δεν ανεδείχθη από τη κάλπη η κύρια πολιτική δύναμη της «δεξιάς» , αλλά παρέμεινε ο «παρίας» του κοινοβουλευτικού συστήματος.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

20/9/15

Πολύ κακό για το τίποτα

Πάμε για άλλα!

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 1941-44

1)_Περί τοῦ "ἀρχηγοῦ" τῆς Ἑθνικῆς Ἀντιστάσεως.
Ἐν πρώτοις, ΑΡΧΗΓΟΣ τῆς ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 1941-44 ὑπῆρξεν καὶ διετέλεσεν ὁ στρατηγός ὁ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑΣ, ὢν στρατιωτικός. Ἀπότακτος ὢν τοῦ Ἑλληνικοῦ στρατεύματος, ἀπόφοιτος τῆς στρατιωτικῆς σχολῆς, ταγματάρχης θητείας καὶ ἐνεργόν δρᾶσιν ἀλλά καὶ ἀποστρατεία καὶ φυλάκισιν (ἐφυλακίσθη ὑπὸ τῆς ἀναγκαστικῆς τρισυποστάτου Δικτατορίας τοῦ 1936 ὡς διαρρέων στοιχεῖα εἰς Χιτλερικήν Γερμανίαν). Ἀρχηγός ἀμφισβητούμενος ἐκ τῆς Μέσης Ἀνατολῆς καὶ τοὺς Ἂγγλους, ὁ Ναπολέων Ζέρβας ἳδρυσεν τὸν Αὒγουστον τοῦ 1941 τὸν ΕΔΕΣ. Τὸ 1944 δὲ προήχθη τιμητικῶς ἀπὸ τὴν κυβέρνησιν Γεωργίου Παπανδρέου εἰς ὑποστράτηγον.

2)_Ἐκ δευτέρου ὁ μὴ κατέχων στρατιωτικάς γνώσεις ἀπομπολούμενος ἐκ τοῦ πυροβολικοῦ ἒφεδρος δεκανεύς τὸ 1924, Ἀθανάσιος Κλάρας Μιζέριας ἦτο ἀδύνατον νὰ ἐπιτελέσῃ ἂλλον ρόλον ἐκ τοῦ ὀργανωτή ὁμάδος μᾶλλον συμφώνως κατὰ τὰ δεδομένα τῶν ληστῶν, ἀτὰκτου. (Ἲδε ὃρκον ΕΛΑΣίτη, ὁ "ἀρχηγός" ἀποφασίζει ἀκόμη καὶ τὴν θανάτωσιν ἐνταγμένου, τὴν ὁποίαν ἠναγκάζετο νὰ ὑπογράψῃ ὁ ἲδιος!!!). Διεστραμένος ὢν ὁ Θ. Κ. Μιζέριας ἀπήγαγεν ἐβίασεν καὶ ἐξόντωσεν 13ετήν τὸ θέρος τοῦ 1942 μὴ ἀπολαβών λύτρα: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=415683&cid=122 . «...Ο Βελουχιώτης σε κατάσταση πλήρους μέθης είχε σκοτώσει το παιδί με τα ίδια του τα χέρια ξεκοιλιάζοντάς το με σουγιά (σγιά κατά την τοπική διάλεκτο), στις 20 Αυγούστου 1942. Είχε βασανισθεί απάνθρωπα, του είχαν αφαιρεθεί τα εντόσθια, κι αυτοί τότε που το βρήκαν και το έθαψαν πρόχειρα, καταμέτρησαν στο βασανισμένο κορμί του μικρού παιδιού 36 μαχαιριές! Η μάνα του και η μικρότερη αδελφή του δεν μπόρεσαν να το δουν ούτε νεκρό και κατακομματιασμένο… Η ντροπή θα συνεχίζεται μέχρι τη μέρα που οι ΚΚέδες θα πάψουν να επιβάλλουν λυσσαλέα και αυταρχικά τον κόκκινο φασισμό τους και θα γκρεμισθεί το άγαλμα του έφιππου ομοφυλόφιλου σαδιστή εγκληματία Άρη Βελουχιώτη, που σήμερα δυστυχώς βρίσκεται ακόμα στην Πλατεία Λαού της Λαμίας».

3_Οἱ Ἂγγλοι ἀνέδειξαν αὐτὸν "Ἀντιστασιακόν ἀρχηγόν". Ἀμερικανός δὲ περιγράφει τὰς ἐρωτοτροπίας αὐτοῦ μετὰ τοῦ Τζαβέλλα. Ὡς ἐκ τῶν κυρίων συνυπευθύνων τοῦ ὁλοκαυτώματος τῶν ἂνω τῶν 5.000 τοῦ Μελιγαλᾶ-Μεσσηνίας (16 Σεπτεμβρίου 1944). Ὁ Θανάσης Κλάρας Μιζέριας συνών.
Τοῦ «Ἂρης Βελουχιώτης» ἀπεκηρύχθη ὡς προδότης ἐκ τοῦ ΚΚ-Γραικίας (κοινῶς κκε) τὸ 1945 καὶ κατόπιν συμφωνίας διὰ ἀποφάσεως τῶν Ἂγγλοπεριουσίων τῆς στοᾶς τοῦ Λονδίνου. Διότι ἠρνήθη νὰ ἐκδικασθῇ ...διὰ τὴν γενοκτονίαν τοῦ Μελιγαλᾶ-Μεσσηνίας. Διωκόμενος δὲ αὐτομόλησεν πλησίον τοῦ Τζαβέλλα τὴν 15ην Ἰουνίου1945 εἰς χαράδραν τῆς Μεσσούντας Ἂρτης. Ἡ δὲ κάρα αὐτοῦ μετεφέρθη εἰς Τρίκαλα πρὸς θέαν καὶ ἐπιβεβαίωσιν.

4)_Ὁ δὲ ἂλλος ὁ κύριος ὑπεύθυνος, ὁ Νίκος Μπελογιάννης, στρατιωτικός ὑπεύθυνος τοῦ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ διέφυγεν εἰς Ρουμανίαν (ἐξετελέσθη δὲ χρόνου πληρωμένου τὴν 30 Μαρτίου 1952 (ὃτε ἐστήθη τὸ ἀπόσπασμα διὰ τὸν Δημήτριον Μπάτσην, ἒνοχον διὰ τὴν ἐκπόνησιν μεγαλόπνοου Προγράμματος ἐκβιομηχανήσεως τῆς Πατρίδος Ἑλλάδος, (ἂν μὴ, τὶ ἂλλο;;).

Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος

Το ρουφιάνο και αν τον πλένεις

«Κύριε Χατζάρα, Δεν κατάλαβα τι ακριβώς αμφισβητείτε από αυτά που έγραψα: Αμφισβητείτε ότι οι Ταγματασφαλίτες και οι Χίτες συνεργάζονταν με τους Γερμανούς και εξοπλίζονταν από αυτούς ή μήπως αμφισβητείτε ότι ο ΕΔΕΣ δημιουργήθηκε κατ' εντολή των Άγγλων και εφοδιάζονταν από αυτούς με ρίψεις εφοδίων από αεροπλάνα; Εάν και ο ΕΛΑΣ πήρε χρυσές λίρες από τους Άγγλους το 1941 στην έναρξη της εθνικής αντίστασης, πολύ καλά έκανε και εδώ είναι η ουσιώδης διαφορά με τις άλλες αντιστασιακές οργανώσεις: Ο ΕΛΑΣ δεν προσκύνησε τους Άγγλους και αντιπαρατέθηκε μαζί τους στρατιωτικά στους δρόμους της Αθήνας το 1944, προκειμένου να μην γίνει η Ελλάδα προτεκτοράτο τους».

  Αφού έκανε ένα γκλούπ ο «αριστερός» οπαδός του Αρη, συνήλθε από το σοκ και ξανάρχισε τα παραμύθια. «Εάν και ο ΕΛΑΣ πήρε χρυσές λίρες από τους Άγγλους το 1941 στην έναρξη της εθνικής αντίστασης, πολύ καλά έκανε και εδώ είναι η ουσιώδης διαφορά με τις άλλες αντιστασιακές οργανώσεις».

Το ΚΚΕ παρέλαβε το 1941 και όχι ο ΕΛΑΣ τις 7100 λίρες και μέχρι τον Σεπτέμβρη του 44 τους έδωσαν 1.500.000 λίρες. Δισεκατομμύρια. Για σύγκριση, το χρέος των Γερμανών από το κατοχικό  όταν έφυγαν, ήταν  400 εκ. χρυσά μάρκα.
 Το ΚΚΕ, το ΕΑΜ και Ο ΕΛΑΣ ήσαν δημιούργημα των Άγγλων που τους χρηματοδότησαν μέχρι και το 1944. και οι Άγγλοι τους επέβαλαν στον Λίβανο.
Για να σας το κάνω λιανά το “ΚΚΕ” ήταν ψευδώνυμο της SOE.
Αμφισβητώ ότι και αν ισχυρίζεστε. Διότι είναι όλα ανακρίβειες και ψέματα.
Η Τέχνη του ψεύδους άλλωστε είναι πρωτίστως τέχνη «επαναστατική». Μαρξιστική-Λεννινιστική.

Οι βασικοί συνεργάτες των άγγλων ήσαν οι κομμουνιστές. Και χωρίς την έγκριση των Άγγλων δεν θα γινόταν ποτέ η σφαγή στον Μελιγαλά και τα Δεκεμβριανά.

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...