3/12/15

Kαιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια



O Βλαδίμηρος με την ετήσια ομιλία στο Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο της Ρωσίας απάντησε στους ηλιθίους ανεγκέφαλους της δύσης που σχεδίασαν την προβοκάτσια της κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού πάνω από το έδαφος της Συρίας.

«Κανείς δεν θα δει από εμάς ποτέ νευρικές και υστερικές αντιδράσεις ,που θα έθεταν σε κίνδυνο και τους εαυτούς μας και ολόκληρο τον κόσμο. Μια αντίδραση που θα μπορούσε να έχει κάποια επιφανειακά αποτελέσματα ή και ενδεχομένως και προσωρινα κέρδη», είπε και πρόσθεσε: «Η βάση των ενεργειών μας είναι η ευθύνη για τη χώρα και το λαό της . Εμείς δεν πρόκειται να επιδοθούμε σε πολεμοχαρής δηλώσεις. Η Τουρκία θα πρέπει να προετοιμαστεί για μια πολύ πιο σκληρή απάντηση από το εμπάργκο στις ντομάτες. Διέπραξαν ένα έγκλημα πολέμου και δεν είναι δυνατόν να ξεφύγουν με περιορισμούς στις συναλλαγές ντομάτας ή κάποια άλλα μέτρα για τις οικοδομές. Έχουμε απόλυτη επίγνωση των δράσεων που πρέπει να ανληφθούν. Οι ένοπλες δυνάμεις, οι μυστικές υπηρεσίες μας και τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου έχουν κινητοποιηθεί για να δώσουν απάντηση στην τρομοκρατική απειλή», είπε ο Ρώσος πρόεδρος και τόνισε:
«Ο καθένας πρέπει να γνωρίζει την ευθύνη του».

Η ώρα της κρίσεως θα έρθει αλλά στον χρόνο και τον τόπο που θα διαλέξει ο Βλαδίμηρος και όχι στο χρόνο που βολεύει τους ανεγκέφαλους της δύσης.

3 σχόλια:

MAIΡΗ ΓΚΜΟΧ ΣΤΡΑΒΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΚΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ είπε...

Εκλαιγε η κακομοιρα

γιατι ειχε μεινει

μουσατη χηρα



(και χωρις συνταξη!)

Χρίστος Αθανασόπουλος είπε...

Επι τέλους και ένας πραγματοκός ηγέτης. Δόξα τω Θεω.

Ανώνυμος είπε...

false flag Σπύρο, οι Ρώσοι κατέριψψαν το αεροπλάνο τους για να δημιουργήσουν προβλήματα στους γείτονές μας που θέλουν να προστατέψουν τον συριακό λαό από τα εγκλήματα τών Ρώσων.

άλλο false flag στην Καλιφόρνια, πήγε με τα καλάζνικοφ να σκοτώσει κόσμο και φυσικά δεν ξέχασε να παρει μαζί του και την ταυτότητα.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...