15/12/15

H Ιστορική Αλήθεια

Ένας «βαλτός» μου γράφει: «Κύριε Χατζάρα, η ιστορική αλήθεια λέει ότι οι προσφιλείς σας Ταγματασφαλίτες πολεμούσαν στο πλευρό των Γερμανών κατακτητών όσους Έλληνες αντιστέκονταν! Αυτό είναι γεγονός αναμφισβήτητο».

Η «κομματική» αλήθεια αγαπητέ μου δεν είναι ιστορική αλήθεια.
Τα προπαγανδιστικά ψέματα των Ερυθρών και των συνοδοιπόρων τους δεν συνιστούν αλήθεια.
Η πραγματική ιστορική αλήθεια είναι ότι οι αριστεροί εξετράπησαν σε εκτελέσεις αντιδραστικών σε όλη τη χώρα, πράγμα που φαίνεται και από τους αριθμούς των δολοφονημένων που ήσαν σαφώς περισσότεροι από τους Γερμανούς που σκότωσαν ο ΕΛΑΣ και η ΟΠΛΑ. Σε αυτούς δε, πρέπει να προσθέσουμε και τους νεκρούς που κόστισε στον ελληνικό λαό ο «αντιστασιακός αγώνας» των κομμουνιστών της SOE.
Ο ίδιος με ρωτάει.
 «Και αυτούς που πολεμούσαν τους Γερμανούς κατακτητές και τους Ταγματασφαλίτες πως πρέπει να τους ονομάσουμε δηλαδή; Προδότες; Κάπου υπάρχει μια στρέβλωση στη σκέψη σας...»

Και απαντώ.
Πρώτα. Κανείς πατριώτης δεν μπορεί να είναι πράκτορας ξένης δυνάμεως. Και οι ευρισκόμενοι στο μισθολόγιο της SOE και εισπράττοντας με το αριστερό χέρι χρυσές λίρες για τον «αγώνα», υπηρετούσαν πρωτίστως την αγγλική πολιτική. Όπως και ο βασιλιάς άλλωστε.
Εν συνεχεία, λόγω ιδεολογίας οι διεθνιστές κομμουνιστές δεν μπορεί να είναι πατριώτες. Και όταν το ισχυρίζονται λένε ψέματα.
Οπότε ούτε «Εθνική Αντίσταση» υπήρξε.
Τα Τάγματα Ασφαλείας ήσαν αντικομουνιστική δύναμη και ως τέτοια οφείλουμε να αναγωνρίσουμς την προσφορά τους στην πάλη κατά του Κομουνισμού που απειλεί ακόμα και σήμερα τις ελευθερίες μας και την πατρίδα μας.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Κανείς πατριώτης δεν μπορεί να είναι πράκτορας ξένης δυνάμεως. Και οι ευρισκόμενοι στο μισθολόγιο της SOE και εισπράττοντας με το αριστερό χέρι χρυσές λίρες για τον «αγώνα», υπηρετούσαν πρωτίστως την αγγλική πολιτική."

Εσύ όταν ήσουν αγωνιστής στο πασοκ και βολεμένος στην ερτ, σε απασχόλησε ποτέ από που προέρχονταν τα λεφτά του πακ;

Σε απασχόλησε ποια πολιτική εξυπηρετούσε αυτός που σε διόρισε, όταν έκλεινε την ΙΖΟΛΑ και πολλές άλλες παραγωγικές επιχειρήσεις ή όταν έφερνε τις πρώτες σταγόνες πακιστανών;

Εποχές αθωότητας τότε, δεν είχα ιδέα γιατί έφερναν τους πακιστανούς και τι σχεδίαζαν και αμφιβάλλω αν είχες κι εσύ. Έτρωγες ψωμί από το προδοτικό καθεστώς αλλά αυτό δεν σε κάνει πράκτορα ούτε προδότη. Γι αυτό λίγο σεβασμό στη μνήμη άλλων σαν κι εσένα που πλανήθηκαν αντίστοιχα στον εμφύλιο, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΕΑΜ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,

1) Οι Ταγματασφαλίτες εξοπλίζονταν από τους Γερμανούς και έδιναν όρκο πίστης στο Γ´ Ράιχ και στον Φύρερ Αδόλφο Χίτλερ:

"Ορκίζομαι εις τον Θεόν τον άγιον τούτον όρκον, ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανωτάτου αρχηγού του γερμανικού στρατού Αδόλφου Χίτλερ. Θα εκτελώ πιστώς απάσας τας ανατεθησομένας μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις τας διαταγάς των ανωτέρων μου. Γνωρίζω καλώς ότι διά μιαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεών μου, τας οποίας διά του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των γερμανικών στρατιωτικών νόμων".

2) Με αυτά που γράφετε, ότι δηλαδή δεν είναι πατριώτης όποιος επιχορηγείται, λέτε δηλαδή ότι ο στρατηγός Ναπολέων Ζέρβας και ο ΕΔΕΣ δεν ήταν πατριώτες! Είναι γνωστό ότι υπήρχε εχθρότητα του ΕΔΕΣ προς τους Ταγματασφαλίτες, τους οποίους ο στρατηγός θεωρούσε προδότες...

3) Γράφοντας ότι δεν υπήρξε Εθνική Αντίσταση, απαξιώνετε τους αιματηρούς αγώνες και τις θυσίες του Ελληνικού Λαού, μόνο και μόνο για να βγάλετε λάδι μια χούφτα προδότες που συνεργάστηκαν με τον κατακτητή... Η δικαιολογία ότι συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς για να πολεμήσουν τον Κομμουνισμό δεν τους αθώωσε σε όσες δίκες δοσιλόγων και Ταγματασφαλιτών έγιναν μεταπολεμικά...

4) Όταν μιλάμε για Εθνική Αντίσταση, εννοούμε τον ΕΛΑΣ, ο οποίος ήταν βασικά ο κορμός της. Και όταν μιλάμε για τον ΕΛΑΣ, εννοούμε τον Άρη Βελουχιώτη, τον οποίο η ηγεσία του ΚΚΕ τον είχε στη μπούκα λόγω των πατριωτικών και ανεξάρτητων θέσεών του. Ο Βελουχιώτης είχε μπει στο μάτι της ηγεσίας του ΚΚΕ γιατί είχε άριστες σχέσεις με την Εκκλησία και ήταν ο ίδιος Θρησκευόμενος και γιατί υποσχόταν στο λαό εκλογές(!), λέγοντας χαρακτηριστικά "ότι συμφέρει το λαό, πρέπει να συμφέρει και το κόμμα"!

5) Αυτόν τον άνθρωπο που η ηγεσία του ΚΚΕ ήθελε να τον ξεφορτωθεί, λέτε να του έδινε τις χρυσές λίρες που ισχυρίζεστε ότι πήρε το ΚΚΕ από τους Άγγλους; Θα έδινε ποτέ η ηγεσία του ΚΚΕ τις χρυσές λίρες των Άγγλων σε κάποιον που εισηγήθηκε να μπει στην Αθήνα με όλο τον ΕΛΑΣ και να γ..ήσει τους Άγγλους;

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Πες του να πα να γαμηθει διοτι τετοιες υπεραπλουστευσεις καθοδηγουμενες ''ειναι εκ του Περισσου''.
Ιστορια δεν γινεται ετσι, οι ανθρωποι εχουν φτασει στο σημειο να αρνουνται και το εγκλημα στο Κατυν...
Μιλαμε για τελειος βλαμενους Ιεχωβαδες ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Αλλα ποια κουφαλα τολμαει να κουνηθει στην πανεπιστημιακη κοινοτητα των μασωνων ;

Ανώνυμος είπε...

Αωνυμος ,Τρί Δεκ 15, 05:37:00 μ.μ.

Γιατί λοιπόν συνεργάζονται οι του ΕΑΜ ΕΛΛΑΣ με το ΚΚΕ από την κατοχή και μετά και δεν διαχωρίζουν την θέση τους απέναντι στο προδοτικό ΚΚΕ;
Ποιοι είναι αυτοί που σήμερα εκφράζουν το γνήσιο πατριωτικό ΕΑΜ ΕΛΛΑΣ;
Δεν είναι διεθνιστές μαρξιστές κομμουνιστές τι είναι;
Για τον Βελουχιώτη έχουν γραφεί πολλά , αυτή που λέτε είναι η μια εκδοχή που υπερασπίζεται και ο εαμ Β’ ΥΔΡΟΧΟΟΣ , αλλά λέει και άλλα πολλά ένα έχεις όρεξη για διάβασμα!

Μανώλης Γλέζος... Ο πιο κάλπικος "ήρωας" της ελληνικής ιστορίας
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/11/manolis-glezos-kalpikos-iroas.html

Γιαννης είπε...

και ο Γιωργος θαλασσης ειχε διευθυντη Εγγλεζο στρατηγο

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε, εσύ τώρα το κατάλαβες ότι όσοι ήταν στο ΕΑΜ - ΕΛΑΣ δεν ήταν απαραίτητα και κομμουνιστές; Λες το ΚΚΕ να είχε τότε τόσες εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο;

Ανώνυμος είπε...

@ Τρί Δεκ 15, 05:37:00 μ.μ.
---------------------------
Το "απεσταλμένο" του Περισσού
αναπαραγάγει τις ίδιες *ακριβώς* ανακρίβιες
περί ΕΑΜ/ΕΛΑΣ, Βελουχιώτη κτλ.

Καρμπόν οι αναρτήσεις με αυτές
των προηγούμενων μηνών.

Γειώστε τον κανονικά!




Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/1YtWvgB

Η κόκκινη Πουστιά καλά κρατεί...