3/12/15

Ξεφτιλίστηκαν ο ιδιαίτερος του Χρυσοχοίδη και οι Ρουφιανέξ- Παπαγαλέξ

Η εισαγγελική έρευνα για τον ξυλοδαρμό του Κουμουτσάκου ολοκληρώθηκε και έβγαλε ψεύτες τους συριζαίους υπουργούς και τα παπαγαλάκια φυλλάδων και βοθροκάναλων. Δεν υπάρχει καμία εμπλοκή στελεχών της Χρυσής Αυγής στο επεισόδιο με τον Κουμουτσάκο.
Τόσκας, Φίλης, Τρέμη, Έθνος και Cia, θα δώσουν λόγο για τις συκοφαντίες τους.

Ολοκληρώθηκε η εισαγγελική έρευνα για το επεισόδιο του Συντάγματος με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της ΝΔ, Κουμουτσάκο. Με το πόρισμα βγαίνουν και επισήμως ψεύτες και συκοφάντες όλοι οι εγκάθετοι υβριστές της Χρυσής Αυγής, από τον ανεκδιήγητο ιδιαίτερο του Χρυσοχοίδη που παριστάνει τον υπουργό Προ-Πο μέχρι τους καλοπληρωμένους υπαλλήλους του Μπόμπολα στο Έθνος και το Μέγκα.

Ο ελαφρός Τόσκας (υπουργός Προ-Πο) στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ είχε δηλώσει «Ο δράστης είναι στέλεχος ακροδεξιάς οργάνωσης, είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Ήταν βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρόντες στα γεγονότα και μιλάμε για ταυτοποίηση αυτών των ανθρώπων». Το Έθνος του Μπόμπολα ειχε : «Μαρτυρία σοκ» και έγραφε: «Με εντολή Κασιδιάρη η επίθεση σε Κουμουτσάκο. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής φέρεται ως συντονιστής της επίθεσης. Διέταξε τους δράστες να επιτεθούν: "Αφήστε τους άλλους και πιάστε τον Κουμουτσάκο". Ενώ λίγο αργότερα σήμανε το τέλος της επίθεσης φωνάζοντας: "Λήξις! Λήξις!».

Η συνέχεια θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, όπου οι ψεύτες και οι υβριστές της Χρυσής Αυγής θα κληθούν (κάποτε) να απολογηθούν για τις συκοφαντίες τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΔΙΚΗ Χ.Α ΣΗΜΕΡΑ.
ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΣ
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη στιγμή που έφτασε στο σημείο ο Γ. Ρουπακίας . «Έπιασε ένα από τα παιδιά που χτυπούσαν οι άλλοι, οι οποίοι του άνοιξαν χώρο. Ο οδηγός έπιασε αγκαλιά το παιδί με το αριστερό του χέρι και με το δεξί τον είδα να κάνει κάποιες κινήσεις. Μετά, τον άφησε και πήγε προς το αυτοκίνητό του. Γνωριζόντουσαν σίγουρα. Του άνοιξαν χώρο. Δεν αιφνιδιάστηκαν όταν πλησίασε. Δεν τους φάνηκε περίεργο που πήγε αυτός. Υπήρχε κάποια συνεννόηση ίσως. Δεν έτρεξαν, δεν έφυγαν όταν πλησίασε».
ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ.
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τον λένε ΤΟΣΚΑ!
Πάμε όλοι μαζί : ΤΟΣΚΑΤΟΣΚΑΤΟΣΚΑΤΟΣΚΑΤΟΣΚΑΤΟ....
Τυχαίο;
Δεν νομίζω!

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Η κυβέρνηση των Προδοτών έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 163 κομματόσκυλα συνεργάτες του Κεμάλ. Εξω από την Βουλή οι κλακαδόροι βασιλόφρονες ζητωκραυγαζαν "Ζητω ο Γούναρης"

Η κυβέρνηση Γούναρη επιβίωσε στις 19 Μαρτίου 1922, μιας ακόμη προσπάθειας Κοινοβουλευτικής ανατροπής της.  Τον Γενικό Συντονισμό της «Εθνική...