1/12/15

Οι Οθωμανοί ξεφτίλισαν τους τσογλάν Τσιπροκαημένους

Έγιναν εικονικές προσβολές ελληνικού εδάφους

Σχηματισμός 6 τουρκικών μαχητικών  F-16, εισήλθε στις 15:01 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ της νήσου Λέσβου και της  Χίου. Ο σχηματισμός πραγματοποίησε εικονικές προσβολές ελληνικού εδάφους ως ακολούθως:
-Στις 15:25 εικονική προσβολή 4 μαχητικών στους Φούρνους από τα 4.000 πόδια ύψος.
-Στις 15:27 υπέρπτηση 2 αεροσκαφων άνωθεν νησίδων Μακρονήσι Ανθρωποφάγοι του νησιωτικού συμπλέγματος των Φούρνων, στα 8.500 πόδια και 8.200 πόδια αντίστοιχα και στις 15:29 εικονική προσβολή της φρουράς του Αγαθονησίου, από τα 8.100 πόδια.
Ακολούθως, εξήλθαν του FIR ΑΘΗΝΩΝ τα 4 αεροσκάφη στις 15:28 και τα 2 αεροσκαφη στις 15:30 αντίστοιχα, νοτίως της  Σάμου.
Τα τουρκικά αεροσκάφη «αναγνωρίστηκαν» από τους «ψύχραιμους» , ότι είναι «δικά μας», «σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κατά πάγια πρακτική», όπως ανακοίνωσαν οι ....ΤσογλάνοΓΕΕΘΑΔΕΣ.

Η Ελληνική αεροπορία δεν μπορεί να υπερασπιστεί την εθνική κυριαρχία γιατί δεν της το επιτρέπουν οι γαλονάδες και το αντισυνταγματικό ευρώ-τόξο.

ΥΓ.Μετά τα κατεβασμένα tweet, κατέβασαν και τα παντελόνια. Και καλά, οι γκέι friendly του πρωθυπουργού. Οι πιλότοι;

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η μογγολία πάει για διαμελισμό και αφανισμό

ταυτόχρονα εμείς έχουμε κυβέρνηση αλλά είναι σαν να μην έχουμε

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ, ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΔΑ
ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.
Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε σήμερα ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg,ο οποίος προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο είπε: "Άλλο οι τουρκικές στην Ελλάδα και άλλο οι ρωσικές στην Τουρκία" δημιουργώντας απορίες για τον τρόπο που "βλέπουν" το Διεθνές Δίκαιο οι Αμερικανοί και οι υπόλοιποι Δυτικοί.



Πάλι μίλησε για το δικαίωμα της Τουρκίας να υπερασπιστεί τα σύνορά της αλλά όταν αναγκάστηκε από σωρεία δημοσιογρφικών ερωτήσεων να αναφερθεί στις παραβιάσεις των Τούρκων στον ελληνικό εναέριο χώρο, χωρίς να "κοκκινήσεις είπε ότι πρόκειται για «δύο εντελώς διαφορετικές καταστάσεις».
- See more at: http://www.pronews.gr/portal/20151201/defencenet/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B9%CF%82#sthash.joocsd9s.dpuf

Ανώνυμος είπε...

Τα ΜΜΕ(Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) ανέφεραν κάτι...;
ή δεν ασχολήθηκαν καθόλου με την είδηση;

Ανώνυμος είπε...

Από τo Άκτιο της Πρέβεζας απογειώθηκε το ένα από τα δύο αμερικανικά AWACS που παρακολουθούσαν το ρωσικό SU-24 και το "έδωσαν" στα τουρκικά F-16 !!

http://russia-insider.com/en/politics/bombshell-turkish-attack-russian-su-24-was-guided-us-and-saudis-reconnassaince-aircraft

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Η μονη λογικη σταση που μπορουμε να κρατησουμε αφου ολοι μας εχουν χεσμενους ειναι η απαθεια.
Την σκανδαλη δεν προκειται ποτε να την πατησουμε, ο στρατος μας ειναι πληρως ελεγχομενος απο το ΝΑΤΟ, σαν χωρα δεν εχουμε κανενα περιθωριο δρασης. Οι Αμερικανοι μας ετοιμαζουν ως σφαγιο στο βωμο των Τουρκικων δικδικησεων . . . Οποτε τι μαλακιες λεμε για παραβιασεις.
Αν νομιζουμε οτι εχουμε δικιο ας κανουμε οτι λενε οι κανονισμοι . . .
Τι λενε οι κανονισμοι για παρατεταμενη παραμονη, οπου μετα την συμπληρωση των προβλεπομενων διαδικασιων το αεροπλανο εισβολεας δεν φευγει ; Οτι λεει ο κανονισμος !
Αν εισαι τοσο για τον πουτσο που δεν μπορεις ουτε τον κανονισμο να τηρησεις ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ !

Κατι τυποι χαιρονται να μιλανε για Τουρκικο διαμελισμο , εχουν ομως ιδεα τι επιπτωσεις θα εχει αυτο πανω τους ; Η στραβωμαρα τους δεν τους επιτρεπει να δουν τον δικο τους διαμελισμο ...
Κατι αλλο παλι μιλανε για διωξιμο βασεων για αποσκιρτηση απ το ΝΑΤΟ σαν να μιλαμε για μαγειρικη. Ξεχνανε τι επαθε ο Κωστακης ο νωθρος μονο και μονο που βλεφαριαζε ''την γκομενα '' , χωρις να την εχει πειραξει , χωρις να της εχει καν μιλησει . . . Οποιος εχει αρχιδια ας ξανακοιταξει γκομενα απ το αλλο τραπεζι . . .

ΠΑΠΑΡΗΣ ΚΛΑΣΥΔΟΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ AΠO AYTH !

ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΟΥΦΟ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΓΚΕΝ


ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ



Βίτσας: Τα σύνορα μας είμαστε ικανοί να τα φυλάμε μόνοι μας


Στο σχέδιο τριών σημείων της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα αναφέρθηκε σήμερα από την Λάρισα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος από χθες επισκέπτεται στρατιωτικούς σχηματισμούς της περιοχής.


Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας απαντώντας σε ερώτημα, επανέλαβε κατηγορηματικά ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία στρατιωτική επιχείρηση κατά του ISIS σε ξηρά, αέρα ή θάλασσα, ενώ για το θέμα υποδοχής προσφύγων αναφέρθηκε εκ νέου στον προγραμματισμό δημιουργίας 5 hot spots στα νησιά για την ταυτοποίηση των προσφύγων και 4 χώρων μετεγκατάστασης στην ηπειρωτική χώρα, δύο στην Αττική και άλλοι δύο στην Κεντρική Μακεδονία.

Υπενθυμίζοντας, πάντως, ότι η Ελλάδα έχει υποστηρίξει ότι η ταυτοποίηση θα μπορούσε να γίνει και στην ίδια την Τουρκία παρ’ ότι κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμη αποδεκτό.

Ο Δημήτρης Βίτσας δήλωσε δε έμφαση: «τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας ούτε τα απεμπολούμε ούτε τα βάζουμε σε συζήτηση. Τελεία. Τα σύνορα μας είμαστε ικανοί να τα φυλάμε μόνοι μας, ως το τελευταίο όριο της Ευρώπης. Κατανοούμε πλήρως και το επιτελούμε συγχρόνως ότι δεν υπάρχει διαδικασία αποτροπής σε ότι αφορά πρόσφυγες και μετανάστες. Εκεί θα εξαντλούμε το ανθρωπιστικό μας καθήκον».

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΑΛΑ

ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


https://www.youtube.com/watch?v=rrjJjx30i1Y

ΦΑΡΟΥΚ ΚΛΑΝΙΑΡΗΣ ΜΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ είπε...

ΩΧ ΧΑΧ ΧΑ

ΠΟΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ

Ο ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

ΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΠΙΝΕΣ !!!

ΠΕΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ

ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΚΑΥΛΙΜΕΡΟΥΔΙΑ ΜΕΓΚΑ ΜΠΜΟΠΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΣΚΥΛΟΜΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Ο ΣΗΜΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΜΕΤΑ Η ΒΛΑΧΑ Η ΠΟΝΗΡΗ


ΒΓΗΚΕ Ο ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ Ο ΜΟΥΣΑΤΟΣ ΤΟΥ 25 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΟΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ!

ΠΕΘΑΙΝΩ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ

ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΒΕΝ ΣΕ ΠΟΥΣΤΦΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΟ ΑΝΑΡΧΟΜΑΛΑΚΑΣ ΥΠΟΔΙΚ!



ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ Η ΜΗΝΑΡΕΣ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΔΩΡΙΣΕ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!

ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ

ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΡΞΙΣΤΗΣ

ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΜΕ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΣΤΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ !

Ανώνυμος είπε...

"Ζήτω το ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ!"
φωνάζουν με "ικανοποίηση..."
οι λούγκρες του ανθελληνικού
και αντεθνικού αδερφάτου!