13/12/15

Της Βλακείας και της προπαγάνδας το κάγκελο

Πήρε το μάτι μου ότι κάποιοι ασχολούνται με ,«Το μυστήριο της καταγωγής των Αλβανών» και λένε: «Ανεξερεύνητη παραμένει η προέλευση των σημερινών Αλβανών, η σημερινή ονομασία τους -διεθνής και ντόπια- καθώς και η γλώσσα τους. Παρά την εντύπωση που επικρατεί ότι αυτοί οι πληθυσμοί υπήρξαν απόγονοι των αρχαίων Ιλλυρικών φύλων που ωστόσο κατά καιρούς επηρεάσθηκαν από Έλληνες και Ρωμαίους, υπάρχουν ισχυρότατες ενδείξεις πως οι σημερινοί Αλβανοί, η πλειοψηφία τους τουλάχιστον, προέρχονται όπως και οι Βούλγαροι, από περιοχές της Ασίας».

Η αγραμματοσύνη και η «επιστημοσύνη του διαδικτύου» εχουν και τις πολιτικές επιπτώσεις τους. Τα ξαναλέω σύντομα για να μην έχω επιπτώσεις στην υγεία μου.
«Αλβανοί» δεν υπάρχουν ούτε ήρθαν ποτέ.
Η άποψη ότι «ήρθαν» είναι ανιστόρητη, αβάσιμη, αναπόδεικτη, και κυρίως «ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ».

Οι αυτοκρατορία των Αλβανών βρισκόταν στην Κασπία, με κοιτίδα το σημερινό Αζερμπαϊτζάν, όπου συνεχίζουν να ζούν οι τελευταίοι απόγονοι των αρχαίων ΑΛΒΑΝΩΝ, και τους οποίους του είχα βρει και μου ζητούσαν να εκπαιδεύσει η ελληνική εκκλησία παπάδες για να κάνουν την λειτουργία στην εθνική τους γλώσσα ώστε να μην έχουν είτε Ρώσους είτε Γεωργιανούς είτε Αρμένηδες ιερείς.

Οι Καθολικοί, ο Πάπας, για να προσεγγίσουν τον άγριο πληθυσμό των Δειναρικών Άλπεων δημιούργησαν την θεωρία της προέλευσης από την Ασία για να τους δώσουν ιστορικό παρελθόν, χρησιμοποιώντας όσα έμαθαν από τον Ηρόδοτο και τον Πτολεμαίο, από τα χειρόγραφα που βούτηξαν από την Κωνσταντινούπολη. Οι άγριες φυλές που κατοικούσαν στις Δειναρικές Άλπεις δεν έχουν ούτε Ιστορία ούτε πολιτισμό και ουδέποτε αποτέλεσαν έθνος και δεν έχουν καμιά σχέση με τους ιστορικούς πληθυσμούς που γειτόνευαν. Ονομαζόντουσαν «βουνήσιοι».Σκίπ.

 Δεν υπάρχει κανέναν μυστήριο. Οι Σίπταροι,(Σκιπιταραίοι), δεν ησαν και δεν είναι Αλβανοί. Το Βατικανό υπάρχει. Εκείνοι δημιούργησαν και τους “Αλβανούς” και τους “ Μακεδόνες” και τους “Δαλματούς”. Μετά το Βατικανό πήρε πάσα η «Βιβλική Εταιρεία» του Λονδίνου. Δηλαδή οι Ρότσιλντ.

Οπότε, μάθε παιδί μου γράμματα για να είσαι σωστός εθνικόφρων, και να μη μασάς με την προπαγάνδα.  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στις Δειναρικές Άλπεις κατοικούσαν οι Ιλλυριοί σύμφωνα με τους αρχαίους γεωγράφους και ιστορικούς. Σε ποια γεωγραφικά βιβλία αναφέρονται οι "άγριες φυλές που κατοικούσαν στις Δειναρικές Άλπεις;"

Επίσης πως γίνεται φυλετικά να είναι λευκοί και με αντοχή ανάλογη αυτής των αρείων Γερμανών στην πολύωρη εργασία (ρωτήστε όποιο αγρότη ή εργολάβο οικοδομών θέλετε), αλλά να μην έχουν ούτε Ιστορία ούτε πολιτισμό;

Επίσης σε ποια γλώσσα σκιπ σημαίνει βουνίσιος; Στη γλώσσα των κατσαπλιάδων, η οποία κατατάσσεται στην ινδοευρωπαϊκή οικογένεια, σκιπ ή σκίπταρ σημαίνει αετός (ίπταρ από το ίπταμαι = πετώ).

Μια άλλη άποψη είναι ότι πρόκειται για Ουνοδάκες.

ikonsgr είπε...

Προς "παρεξηγιάρη" σκιπιταρ "ανώνυμο" Κυρ Δεκ 13, 02:58:00 μ.μ.:
Ουνοδάκες, ξεουνοδάκες, λευκοι ξελευκοι, ανθεκτικοι ξεανθεκτικοι, η ουσία είναι ότι οι κάτοικοι των... "ΔΕΙΝΑΡΙΚΩΝ ΑΛΠΕΩΝ" απο αρχαιοτάτων χρόνων, ΠΕΙΡΑΤΕΣ, ΛΗΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ "ΙΣΤΟΡΙΑ" ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ "ΠΟΛΙΤΣΙΜΟΣ" ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ, ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι αλβανός εξυπνάκια. Aυτή τη συνήθεια/αρρώστια του διαδικτύου να αποκαλείτε τους πάντες αλβανούς ή εβραίους να την κόψετε. Πρώτα η αλήθεια, μετά το έθνος. ΄Eτσι λειτουργεί η επιστήμη, έτσι λειτουργεί και η δημοσιογραφία που αξίζει. Σε αυτό το πλαίσιο θα ζητηθούν εξηγήσεις από τον αρθρογράφο για σημεία που μοιάζουν ανακριβή, θα ζητηθούν πηγές, θα υπάρξει αντίλογος.

Αν δεν σου αρέσουν οι διερευνητικές ερωτήσεις και αναζήτηση της αλήθειας που δεν είναι μαύρη και άσπρη αλλά έχει διαβαθμίσεις του γκρι, τότε δεν έχεις τις αξίες ούτε της λευκής φυλής ούτε του Eλληνικού έθνους.

Ξαναρωτώ λοιπόν, εγώ που λανθασιμένα ίσως πίστευα ότι οι αλβανοί προέρχονται από τους Άβαρους του σημερινού Νταγκεστάν, του οποίου οι σημερινοί κάτοικοι είναι εξίσου ή περισσότερο βάνδαλοι και εγκληματίες, σύμφωνα με τον Πούτιν που τους πολέμησε μαζί με τους τσετσένους. Σε ποιες ιστορικές πηγές γράφει για τους μη-Ιλλυριούς κατοίκους των Δειναρικών Άλπεων; Όλη η Ευρώπη ήσαν άγριοι τότε, πλην παραλίων μεσογείου.

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...