15/11/15

Tων φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν

Προσοχή, προσοχή!

Πριν ζωστείτε με εκρηκτικά και πάρετε το Καλάσνικοφ για να κάνετε Τζιχάντ, μην ξεχάσετε να βάλετε στην τσέπη σας το διαβατήριο σας διότι αλλιώς ούτε ο Αλλάχ θα σας αναγνωρίσει για να σας σερβίρει πιλάφι, ούτε οι υπηρεσίες του, και ούτε οι δημοσιογράφοι του.

YΓ. Πρώτα το διαβατήριο και μετά τα εκρηκτικά. Αλλάχ Ακμπάρ!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο ισλαμιστής δεν πάει να κάνει το χτύπημα για να γλυτώσει μετά, πάει με 99% πιθανότητα να πεθάνει. είτε πεθάνει είτε όχι δεν έχει σημασία το χτύπημα μόνο αλλά κυρίως να φανεί ποιος το έκανε. στην περίπτωση που πεθάνει πρέπει να βρεθεί κάποιο στοιχείο που θα βεβαιώνει ότι ήταν ισλαμιστικό το χτύπημα, όπως ένα διαβατήριο.

τώρα το αν ο ίδιος ο ισλαμιστής πιστεύει ότι πρέπει να βρεθεί το διαβατήριο για να διαβάσει ο ιμάμης το όνομά του και να πάει στον παράδεισο είναι ένα ενδεχόμενο.

όπως έχω ξαναπεί το ότι κάποιος θέλει να κάνει κάτι το οποίο μπορεί να είναι εκμεταλλεύσιμο από κάποιον άλλον δεν ακυρώνει τις προθέσεις και την ύπαρξη και την ανεξαρτησία τού πρώτου.

οι ισλαμιστές υπάρχουν και είναι έτοιμοι να πετσοκόψουν κόσμο, το αν κάποιος τους έδωσε το ΟΚ τώρα για κάποιον λόγο δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ετοιμοπόλεμοι ισλαμιστές.

Ανώνυμος είπε...

Ο ισλαμιστής που είναι αποφασισμένος να αυτοκτονήσει (και μάλιστα με κρότο) φροντίζει για την υστεροφημία του και την διάδοση της πράξης όσο το δυνατόν μακρύτερα και όσο το δυνατόν με περισσότερα μέσα.
Θα περίμενε κανείς να έχει ανεβάσει κάποιο βίντεο, να έχει ετοιμάσει κείμενο, να αφήσει τέλος πάντων κάτι πίσω του που να δικαιολογεί την πράξη του.

Το διαβατήριο στην κωλότσεπη (πόσο μάλλον οταν είναι πλαστό) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τρόπος να μιλήσεις μετα θάνατον. Μόνο υποψίες μπορεί να εγείρει και περισσότερα ερωτήματα αντι για απαντήσεις.

Όπως θα έλεγε και ο Ηρακλής Πουαρό : Ψάξε να δείς ποιός έχει συμφέρον πίσω απο το έγκλημα.

Ανώνυμος είπε...

Μιχαήλ Παλαιοπάνος
Γενικά θυμάμαι, τα πανέξυπνα λαγωνικά πάντα βρίσκουν, από όπλα, ναρκωτικά, εκρηκτικά μέχρι διαβατήρια και ίσως στο μέλλον και κυβερνητικές επιστολές που τους αναθέτουν την αποστολή. Για το τί και ποιός θέλει ο τζιχάντ να φανεί με το κτύπημα μας το γράφει η ιστορία των ιερών πολέμων τους. Για το τί θέλει να φανεί το αφεντικό, εδώ παίζουν όλα και αναλόγως έχουμε και τα λαγωνικά που ανακαλύπτουν τα ανάλογα. Θα μπορούσαν βέβαια να βρούν και διαβατήριο από του διαόλου τη μάννα, αλλά το ήθελαν με την συγκεκριμένη σφραγίδα διότι ακόμα το έχουν άχτι πώς δεν μπορούν να κάνουν καλά ένα έθνος που έχει ιστορία μόνο 3.500 + 2.015 χρόνων (τόσο θεωρούν λογικό για να κτιστεί ΠΑΡΘΕΝΩΝ και όχι περισσότερο) τί κι άν σκούζει ο Πλάτων στον Τίμαιο κ α ότι οι ΈΛΛΗΝΣ το 9.500 ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ τους πέταξαν τα μάτια όξω στον ΕΛΛΗΝΟΑΤΛΑΝΤΙΚΟ πόλεμο.
Αυτά!.

Ανώνυμος είπε...

Από την σελίδα του Νίκου Χειλαδάκη

Τετράδυμος γοερώς μοιρολατρούσα κοπελιά εν ώρα "υπηρεσίας":

http://nikosxeiladakis.gr/%CE%B7-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B1-2/

Ανώνυμος είπε...

Και ένα βίντεο από το ρτ στα αγγλικά με τον Gearóid Ó Colmáin

https://www.youtube.com/watch?v=L7GAbVhjTSw

Φαίνεται σωστός τύπος. Πρέπει να οργανώσουμε τις σκέψεις μας, για να μην μπορούν οι καθεστωτικοί να μας αποστομώνουν, είτε ως οπαδοί θεωριών συνομωσιών, είτε ως υστερικούς ή ό,τι άλλο.

Στην Ελλάδα είμαστε σε ΒΑΘΥΤΑΤΟ μεσαίωνα, όσον αφορά την διακίνηση της αλήθειας και των πραγματικών πληροφοριών-ειδήσεων, ή ΈΣΤΩ ΜΙΑΣ ΆΛΛΗΣ ΟΠΤΙΚΉΣ ΓΩΝΊΑΣ, πέραν της καθεστωτικής προπαγάνδας.
Τον παίρνουν οι psyop.

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...