6/11/15

H ξυλεία και το ξύλο στον μικρό τόπο

Μπορεί και να τον έδειραν λόγω συνεπωνυμίας ;

Εταιρία ΦΙΛΗΣ- ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΕΙΣΑΓΩΓΗ -ΠΑΡΑΓΩΓΗ -ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΞΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΥΤΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ 1974.

ΥΓ. Ρε μπας και ήταν ο θείος; Μπας και ήταν εξάδελφος; Μπας και ήσαν οι μπαμπάδες; Αλλά και ΣΙΑ;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ίσως το ότι η Χρυσή Αυγή "καταδικάζει την βία" είναι το μεγαλύτερο πολιτικό της λάθος. αυτό θα αφορούσε μια κατάσταση από το 90 έως το 2013 ίσως.

είναι οι μοναδικοί που τρώνε σφαίρες και καταδικάζουν την βία καλώντας αυτούς που ρίχνουν τις σφαίρες "να αποδώσουν δικαιοσύνη".

ειδικά μετά τα γεγονότα τού Νέου Ηρακλείου (που δεν είχαν καμμία σχέση με τον φόνο τού Φύσσα που έχει συσκοτισθεί τελείως τί ακριβώς έγινε) έπρεπε με έντεχνο τρόπο τρόπο να καλεί σε "δικαιολογημένη ένοπλη δράση".

ίσως είναι χρήσιμο να συγκρίνουμε τα γεγονότα με τον Καραολή. οι μπάτσοι αυτήν την σιτγμή κάνουν στιγνή τρομοκρατία εναντίον τών Ελλήνων, πέραν τών χημικών και τού ξύλου στις διαδηλώσεις, έχουμε καθημερινούς τραμπούκικους ελέγχους στους δρόμους και ακόμα και σε τουριστικά μέρη όπως η Ακρόπολη παρενοχλούν τους τουρίστες και τους Ελληνες.

ξέρουν ότι έχουν ανήμπορους μπροστά τους. αν όμως μέρα μεσημέρι γίνει μια βομβιστική επίθεση σε διμοιρία τών ματ στο Σύνταγμα εν ώρα διαδηλώσεως ή εμφανιστούν ένοπλοι και τους ξαπλώσουν κάτω τούς μπάτσους, τότε θα χάσουν τελείως το ηθικό τους, δεν θα είναι πια "περίπατος" μια μέρα με πορείες και θα πρέπει μέσα τους να παλέψουν με την διαταγή που θα πάρουν να πυροβολούν. πιστεύω ότι θα οδηγήσει σε διαλυση τής ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε !!!
Το είδα και αυτό.
Δεν έχει όρια η κατρακύλα της λογικής πλέον.

Τί σου φταίνε ρε ιλίθιε οι καημένοι οι αστυνομικοί για να τους επιτίθεσαι;
Οι αστυνομικοί σε χρέωσαν μέχρι τα τετρασέγγονά σου;
Γίναμε και ανθέλληνες επειδή δεν υποστηρίζουμε το σκυλολόι σας βλαμμένοι!!!!
Ή μήπως εάν σε αφήσουν να λιντσάρεις κανέναν θα λυθούν όλα τα προβλήματα;

Όπως είναι προγραμματισμένο, ξεκινά απ'ότι φαίνεται η ανθρωποφαγία. Κυρίως πιάτο οι δύστυχοι που έβαλαν απέναντί σου τα αφεντικά να φτύνεις κ να προπηλακίζεις στις συγκεντρώσεις των συμμοριών σας με τα 100 άτομα.

Πού είναι τα εκατομμύρια των ανέργων, των φοιτητών, των εργατών;
Εάν δεν είχαν διαλύσει τις ενώσεις των εργαζομένων και υπήρχε σήμερα η ΘΡΥΛΙΚΗ ΕΑΣ ,για παράδειγμα, της επάρατης μητσοτακοκρατίας η ντπ θα μέτραγε τις ώρες της προ πολλού.

Αντ΄αυτού κάτσε και τσίριζε σε φιλικομουτσάκους για να ξεδώσεις.

Ανώνυμος είπε...

εξετάζω ένα πολύ συγκεκριμένο ζήτημα, αυτό τής ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

αυτήν την στιγμή η κρατική αστυνομία παίζει έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο. φροντίζει να μην ενοχλείται ούτε καν από διαμαρτυρίες η κυβέρνηση και ταυτόχρονα κατατρομοκρατεί τον γηγενή πληθυσμό προς όφελος τών λαθρομεταναστών.

για παράδειγμα, μπαίνει ένας αλβανός σπίτι, βιάζει την γυναίκαι και την κόρη σου. αν τον σαπίσεις στο ξύλο και έρθει η αστυνομία και σου κάνει μήνυση ο αλβανός, τελείωσες, έχεις μπλέξει για όλη σου την ζωή.

η τρομοκρατία υπέρ τών εισβολέων και κατά τών γηγενών δουλεύει 24 ώρες και παντού από την αστυνομία.

όταν το άτομο φοράει την στολή είναι ό,τι η στολή του, αν δεν θέλει να είναι αυτό το πράγμα τότε βγάζει την στολή του. όσο φοράει την στολή είναι στόχος. φυσικά όταν λέω να βγάλει την στολή δεν εννοώ όταν πάει σπίτι, εννοώ να παραιτηθεί.

ενώ η κομμουνιστική αστυνομία είναι πανέτοιμη να δείρει και να συλλάβει Ελληνες όταν αμύνονται απέναντι σε λαθροέποικους και όταν διαμαρτύρονται, αντίθετα όταν κινδυνεύει Ελληνας είναι εξαφανισμένη.

χωρίς την υπηρεσία βίας που προσφέρει η κυβερνητική αστυνομία δεν θα είχε υπογραφεί ούτε ένα μνημόνιο.

με κατάλαβες;

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση

1. ...τής ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ -> η Ελληνική Αστυνομία δεν ανήκει σε καμμία κυβέρνηση αλλά στον ελληνικό λαό. Αν θες να χαρακτηρίσεις κάτι έτσι, μάλλον αναφέρεσαι
στους μηχανισμούς αυτοπροστασίας του καθεστώτος, οι οποίοι περιλαμβάνουν έναν αφανή στρατό από πράκτορες νατο-αντίφα τραμπούκους, χούλιγκαν κοκ, την μέγιστη πλειοψηφία των δημοσιογράφων κ ηλεκτρονικών-έντυπων μέσων, διεφθαρμένους κρατικούς υπαλλήλους σε βαθμίδες από την βουλή μέχρι το φαρμακείο της γειτονιάς σου κ φυσικά χρήσιμους ιλιθίους κάθε αποχρώσεως και ιδεολογίας.
2. ...φροντίζει να μην ενοχλείται ούτε καν από διαμαρτυρίες η κυβέρνηση -> ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ , πέραν του πληκτρολογίου στο φασεμπουκ.
3. ...κατατρομοκρατεί τον γηγενή πληθυσμό προς όφελος τών λαθρομεταναστών-> υποθέτω ότι κατατρομοκράτησα τον γηγενή πληθυσμό όταν έτρεχα στα κωλοσήματα για παράνομες σταθμεύσεις, για συναγερμούς, κυνηγώντας κλεφτρόνια κ ληστές, αντιμετωπίζοντας χούλιγκαν στα σκατογήπεδα σας, στημένος στους δρόμους για 8 ώρες ρυθμίζοντας την κίνηση για να περάσεις με το σαράβαλό σου, ακούγοντας τα πρηξαρχίδικα προβλήματα κάθε πικραμένου σε αυτήν την χώρα, μαζεύοντάς σε από τους δρόμους όταν έχεις μείνει τέζα από ηρωίνη ή χαπάκια, ή μεταφέροντας για εγκλεισμό κάθε ψυχωτικό που κακοποιεί την οικογένειά του. Όσο για τους λάθρο, απλώς επωφελούνται της διαλυμένης κοινωνίας, τύπου είδα φως και μπήκα, γιατί δεν υπάρχουν χώροι για να συγκεντρώσεις εκεί 4 εκατομμύρια άτομα. Και το καθεστώς κάνει πως δεν μπορεί να τους απελάσει.
4. Στο παράδειγμα που αναφέρεις δεν υφίσταται καμμία τέτοια πιθανότητα.
5. ...η τρομοκρατία υπέρ τών εισβολέων.. από την αστυνομία.-> Στον ύπνο σου ίσως ή έτσι σου είπαν να λες από τα κεντρικά. Έχετε ΛΥΣΣΆΞΕΙ ΝΑ ΕΚΤΟΝΏΣΕΤΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΉ ΟΡΓΗ στους μόνιμους σάκκους του μποξ, στον συνήθη αποδιοπομπαίο τράγο, τους Έλληνες Αστυνομικούς.
6. όταν το άτομο φοράει την στολή είναι ό,τι η στολή-> Πίσω και κάτω από κάθε στολή είναι ένας ανθρωπος.
7. ..αν δεν θέλει να είναι..-> ξέρεις τα αφεντικά έχουν φέρει 50 % ανεργία εδώ. Κάποιοι χρειάζονται να δουλέψουν τίμια για την επιβίωσή τους, αντί να τα ξύνουν ή να εγκληματούν.
8...στολή είναι στόχος-> η καταβαράθρωση της λογικής. Στο θολωμένο σου μυαλό από τα χαπάκια κ τον φανατισμό φυσικά ισχύει. Τί θα έλεγες να έβαζες στόχους στην ζωή σου αγαθά ιδανικά όπως ελευθερία ή δικαιοσύνη ή τιμιότητα; Εξαιτίας τέτοιων νοοτροπιών έχουν θρηνήσει πολλές οικογένειες. Απλά θλιβερό.
9. ..η κομμουνιστική αστυνομία..-> νάσαι καλά γέλασα και σήμερα (πικρά).
10. ..πανέτοιμη να δείρει..-> ΌΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ "ΚΑΝΕ ΠΙΣΩ" ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ. Αν ήσουν σωστός δεν θα σε σταματούσε τίποτα. Και για να μην σου μπουν τίποτα χαζές ιδέες γνώριζε ότι πέρα από γκλομπ, υπάρχουν ΠΟΛΛΑ άλλα μέσα.
11. ..αμύνονται σε λαθροεποίκους-> εννοείς να σφαλιαρώνεις στον δρόμο όποιον σου φαίνεται σκούρος;
12. ..όταν κινδυνεύει Ελληνας..-> ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, η διάλυση είναι γενική. Τα υλικά μέσα επιασαν πάτο. Το σύστημα ρολάρει από μόνο του, με την ροπή που του δίνει το φιλότιμο μόνο των εργαζομένων. Το καθεστώς στερεί πόρους, από βαλβολίνες μέχρι συνδετήρες.
13. χωρίς ...δεν θα είχε υπογραφεί ούτε ένα μνημόνιο -> για την "κυβερνητική αστυνομία" δες παραπάνω. Αν αναφέρεσαι σε αυτούς συμφωνώ. Βέβαια δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτήν την κατάσταση χωρίς τους δούλους του καθεστώτος.

14. με κατάλαβες; -> ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ: ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠ ΑΝΗΚΕΙΣ (ΕΊΤΕ ΕΞ ΓΝΩΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ);

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...