27/11/15

Το Κιπά θα ειναι υποχρεωτικό στο προεδρικό!!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΡΟΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ !

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !


Ιστοσελίδα ενημέρωσης μεταναστών


Μία διαδικτυακή πύλη, η οποία στοχεύει -μέσω της ενημέρωσης που παρέχει σε έξι γλώσσες- στο να διευκολύνει την πρόσβαση και χρήση υπηρεσιών υγείας σε πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα, δημιουργήθηκε από ομάδα επιστημόνων του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μέσα από μία εύχρηστη διαδικτυακή πλατφόρμα, οι μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα αλλά και οι πρόσφυγες που καταφτάνουν καθημερινά στη χώρα μας, μπορούν να ενημερωθούν μέσω της ιστοσελίδας www.healthgate4all.gr για μία σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με θέματα υγείας.

Πριν από τη δημιουργία της ιστοσελίδας, είχε προηγηθεί εκτεταμένη έρευνα σε μετανάστες από όλη τη χώρα με περισσότερα από 1.000 ερωτηματολόγια προκειμένου να καταγραφούν οι ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε θέματα πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας. Οι απαντήσεις πολλών μεταναστών στο ερώτημα τι κάνουν εάν αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα υγείας, σόκαραν τους ερευνητές. «Δεν κάνω τίποτα, περιμένω να περάσει μόνο του», τόνισαν οι περισσότεροι, εξηγώντας μάλιστα και τους τρεις βασικούς λόγους: Γραφειοκρατία, μεγάλη αναμονή για νοσηλεία και ραντεβού αλλά και αδυναμία συνεννόησης με τους γιατρούς εξαιτίας της γλώσσας. Αυτό ήταν και το έναυσμα για τη δημιουργία της ιστοσελίδας.

Σύμφωνα με τη Δάφνη Καϊτελίδου, αναπληρώτρια καθηγήτρια νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ και συντονίστριας του project, «μέσα από την έρευνα που προηγήθηκε και διήρκεσε έναν χρόνο, τόσο σε μετανάστες και πρόσφυγες, όσο και σε Ελληνες, προκειμένου να δούμε τις ανισότητες στην πρόσβαση υπηρεσιών υγείας, αντιληφθήκαμε ότι οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τα δικαιώματά τους και δεν έχουν ενημέρωση για το πού πρέπει να απευθυνθούν όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας».

Η διαδικτυακή πύλη παρουσιάζεται σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (στις 12 στο αμφιθέατρο «Α. Αργυριάδης»).

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΡΟΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ !

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !

ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ ΤΡΕΞΤΕ



ΣΤΟ TZAMI ΜΟΝΑΣΤΙΡΑΚΙ

Συγκέντρωση χριστουγεννιάτικων δώρων για τους ανήλικους αντιχριστους λαθροπρόσφυγες


Η "Agora of Pandrossou", έχοντας αφετηρία πως "όλα τα παιδιά χαμογελάνε και κλανουν με τον ίδιο τρόπο", πήρε την πρωτοβουλία και μαζεύει δώρα εν όψει των γιορτών για τους ανήλικους πρόσφυγες που διαμένουν στην Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας στον Ελαιώνα και στις Δομές Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων.


Τα δώρα συγκεντρώνονται στα ακόλουθα καταστήματα καθημερινά και Κυριακές 11.00 - 19.00: pgi PAGANI, Πανδρόσου 59, Kakadou, Πανδρόσου 29, So What! Leather Accessories , Καπνικαρέας 10, Μοναστηράκι μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ.

Στη συνέχεια μέλη του συλλόγου θα συσκευάσουν τα δώρα σε ειδικό εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2015 στον πεζόδρομο και θα τα μεταφέρουν στους αντίστοιχους φορείς. Τα δώρα πρέπει να είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση, μέσα σε σακούλα, χωρίς περιτύλιγμα, και κατάλληλα για παιδιά 3-15 ετών. Θα ήταν χρήσιμο να αναγράφεται στη σακούλα η ηλικία και το φύλο του παιδιού για το οποίο προορίζονται. Τα επιπλέον δώρα θα διατεθούν σε άλλους φορείς και ιδρύματα. Η κίνηση γίνεται με την υποστήριξη του δήμου Αθηναίων.

Το δίκτυο επιχειρηματιών «Agora of Pandrossou» δραστηριοποιείται από το 2012 στον άξονα της οδού Πανδρόσσου και των γύρω δρόμων. Στοχεύει στην ανάδειξη της ιστορίας της περιοχής από την αρχαιότητα έως σήµερα, στη σύνδεση λαών, τεχνών και πολιτισμών, στη προαγωγή της γνώσης γύρω από παραδοσιακά ελληνικά επαγγέλµατα, στο συµµετοχικό σχεδιασµό και λήψη αποφάσεων, στη δικτύωση και συνοµιλία µε αντίστοιχες εµπορικές οδούς ελληνικών πόλεων και ευρωπαϊκών κρατών, στη δικτύωση και συνεργασία µε την ιδιωτική πρωτοβουλία και την κοινωνία των πολιτών, στη συµβολή δηµιουργίας κοινής ταυτότητας για την τοπική αγορά και για την πόλη της Αθήνας και στη δικτύωση και συνεργασία µε το δηµόσιο τοµέα

Ανώνυμος είπε...

https://www.facebook.com/ARISTANDROS69/videos/755705817868409/?pnref=story

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...