21/11/15

Η Σαουδική Αραβία είναι η πηγή του Κακού

Ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Συρίας στα Ηνωμένα Εθνη Μπασάρ αλ-Τζααφάρι κατηγόρησε το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, καθώς και τα καθεστώτα της Τουρκίας και του Κατάρ ότι έχουν την πλήρη ευθύνη για τη συνέχιση των επιθέσεων των τρομοκρατικών οργανώσεων στη Συρία καθώς και για τη συνεχιζόμενη παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων του Συριακού λαού.

Ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Συρίας είπε, ότι το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας, που ακόμα δεν έχει προσχωρήσει στη διεθνή Σύμβαση για τα ατομικά και πολιτικά Δικαιώματα , είναι ο βασικός υπεύθυνος για τη συνεχιζόμενη κρίση στη Συρία αφού είναι ο κύριος υποστηρικτής και χρηματοδότης των Ουαχαμπιστών και των τρομοκρατικών τους οργανώσεων που δρούν στη Συρία, και πρόσφατα σε πολλές πρωτεύουσες σε όλο το κόσμο.

Ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Συρίας τόνισε ότι σε πολλές εκθέσεις που εκδίδονται από τα Ηνωμένα Έθνη και από υπο-επιτροπές του Συμβουλίου Ασφαλείας έχει καταγραφεί η εμπλοκή του Σαουδαραβικού καθεστώτος στην στρατολόγηση δεκάδων χιλιάδων τρομοκρατών από περισσότερα από 115 κράτη μέλη του ΟΗΕ και την αποστολή τους στη Συρία.

Εξαγωγή Ουαχαμπιτισμού

Οι νήσοι Μαλδίβες θα γίνουν οσονούπω το τρίτο Ουαχαμπιτικό κράτος.
Ο υπουργός Ισλαμισμού των Μαλδίβων Αχμέντ Ζιγιάντ Μπακίρ υπέγραψε την Πέμπτη, συμφωνία συνεργασίας στα θρησκευτικά ζητήματα με Σαουδάραβα ομόλογό του Σαλί ιμπν Αμπντούλ Αζίζ ιμπν Μωάμεθ Aλ-Σείχ, στο πλαίσο της οποίας , η Σαουδική Αραβία θα βοηθήσει τις Μαλδίβες στη μετάφραση θρησκευτικών βιβλίων στην τοπική γλώσσα Ντιβέχι, θα διευκολύνει την ανταλλαγή επισκέψεων από λόγιους και των δύο χωρών , θα βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ιμάμηδων, και θα συμβάλει στην επιτάχυνση της ολοκλήρωσης των εργασιών στα Τζαμιά που κατασκευάζονται με τη βοήθεια της Σαουδική Αραβίας.

Εκτός από τα Τζαμιά , το Ριάντ έχει παράσχει πολλές υποτροφίες σε φοιτητές των Μαλδίβων ιδίως για θεολογία οι οποίοι παρακολουθήσουν «ειδικά μαθήματα θρησκευτικών σπουδών. Ο βασιλιάς Σαλμάν είχε επισκεφθεί τις Μαλδίβες τόσο ως διάδοχος όσο και μετά την ανάληψη του θρόνου.

Το άρθρο 9, τμήμα Δ του συντάγματος των Μαλδίβων αναφέρει: «Ο μη μουσουλμάνος δεν μπορεί να γίνει πολίτης των Μαλδίβων».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατί ο 12θεϊστής γίνεται πολίτης του Ορθοδοξιστάν;
Τήρησε τις δημοκρατικές σου παραδόσεις και σβήσε το σχόλιο ΑΜΕΣΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

ελα ρε 12θεϊστή δημοκρατη μηπως ξερεις και το αρχαιο τυπικο επικκλησεις εισαι απογονος ιερεων της αρχαιας θρησκειας μας ουστ πρακτορακο πες στα αφεντικασου να πανε να πνιγουν μας αρεσει η αρχαια ελλαδα αλλα κοροιδα δεν ειμαστε αυτα για τον ανωνυμο πιο πανω

Ανώνυμος είπε...

Στο θέμα του άρθρου:
Πολιτικός αναλυτής στο εξωτερικό ονόματι
Gearoid O Colmain χαρακτήρησε αυτό το καθεστώς ως
"satanic death cult" !!!!!!!!!!!!!

Αυτό πραγματικά είναι, έχει πλοκάμια παντού και δεν είναι η αραβική χερσόνησος η πηγή της.

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 18 Απριλίου 1922 συνήλθε και πάλι η Εθνοσυνέλευση και συζήτησε το «Εθνικό Θέμα»

Ένα εντελώς λάθος σχόλιο "εγκύρων" "Αθηναϊκών  Κύκλων" από το "ΕΜΠΡΟΣ" που "εξέφραζε" τον  μεταρρυθμ...