20/11/15

Φραγκόσυκα τα ευεργετικά

Εύχομαι πολλήν Υγείαν. Υγεία με πολλά φραγκόσυκα. Διότι οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τα φραγκόσυκα είναι ευεργετικά διά το άλφα ή βήτα κρυολόγημα. Η Ελλάς και η Πελοπόννησος ήσαν κάποτε πλήρεις εις ευεργετικά βότανα, φρούτα, διατροφήν και ύδατα. Κάποιοι όμως επιτήδειοι ήθελαν την απο χιλιετηρίδων βλάστησιν ως δήθεν ...εισαγόμενη!!! Και εκεί όπου η Μωραίτικη Φύσις εβλάστηζεν και παρήγαγεν όλα τα Ευεργετικά Αγαθά της Γης, ήρχισαν από τας αρχάς του 1900 πρώτον να διαδίδουν ότι όλα τα εν Μωρέα φυτά ήσαν εισαγόμενα και ότι δήθεν είχαν μετεφυτευθεί από κάποιον Ορίζοντα.
Ύστερον δέ ήρχισαν εις όλα τα μέρη της Ελλάδος να βανδαλίζουν, να καίουν και να καταστρέφουν τα ΠΑΝΤΑ. Κατ΄ αυτόν τον τρόπον όχι μόνον εξερίζωσαν και κατέστρεψαν λόγου χάριν φραγκοσυκέες, αθάνατον, δρακόντιον κλπ, αλλά και δάση, βαλανιδιές, υψηλές πεύκες, όπως και καρποφόρα δένδρα, αμυγδαλιές, καρυδιές, απιδιές, κερασιές και με σάπια Ουρωπικά επιδόματα, τα αμπέλια,τις σταφίδες και τις συκιές.
Επιβουλεύονται δέ και καίνε κατ΄ επανάληψιν την Χίον και την μαστίχα. Ο λόγος δια τον οποίον τα αναφέρω είναι η φυγή των Ελλήνων επιχειρηματιών προς την Βουρκία και το Ιζζζμίρ, των επιδημιών και των χημικών καλλιεργειών.
Την ίδια ώρα Ρωσσία και Γαλλία ευρίσκονται εις εμπόλεμον Κατάστασιν κατά των αιμοβόρων ερπετών των αναρχικών Σουννιτών, ενώ Σουηδία, Δανία, Σερβία και άλλαι χώραι έχουν ανεβάσει κατά ενα βαθμόν την ετοιμότητα από το 3 είς το 4 με ανώτερο το 5. Ελέγχουν δέ άπαντας τους νεοαποίκους.
Η Γραικία ή «τα έχει βρεί» μέ τά ερπετά ή ουδόλως υφίσταται ως κράτος.
Τρομοκρατία λοιπόν παρά τας Ουρώπας, ενώ τό Τσιπρέικον καθεστώς κάνει περιπάτους με τον Δαβίδογλου. Τι σχεδιάζουν άραγε Αλέξις και Δαβίδογλου, μήπως πώς θα επιτύχουν την περαιτέρω ΑΠΟΔΟΜΗΣΙΝ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ, αποδόμησιν την οποίαν, όπως αναφέρει και ο Νίκος Παπαγεωργίου εξεκίνησεν ο γόνος των Αβορί το 1997;
Πάντως η Ελλάς συνεχίζει να εποικείται ως σκωληκοειδής απόφυσις του ΝΑΤΟ και δυτική πτέρυγα μίας αναπτυσσομένης δυτικής μουφτίας των κακούργων κρατών, Σαδαράβ, Καταράν και Βουρκίας.

Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
Ουψάλα

1 σχόλιο:

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Ωραιο κειμενο, μαχιμοτατος ο πατριωτης απο την Ουψαλα. Ευγε πατριωτη