3/10/15

Λαμόγιο-Κοινοπραξία: Αριστεροί Οικολόγοι στην υπηρεσία της Κλεφτο- Volkswagen

Ο υπουργός αναπληρωτής Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης είναι οικολόγος, (που λέει ο λόγος), αλλά όπως λέει και η παροιμία, όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μήνες Κοσκινίζει, για αυτό δεν ρώτησε τις υπηρεσίες του κράτους για να μάθει πόσα «καθαρά» Volkswagen, πουλήθηκαν, και πόσοι φόροι δεν πληρώθηκαν και τι πρόστιμο πρέπει να επιβληθεί αλλά ζήτησε εξηγήσεις από τις αντιπροσωπείες της Volkswagen Group στην Ελλάδα (Kosmocar Α.Ε., ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ, ΤΕΧΝΟΚΑΡ ΑΒΕΕ). Γιατί ζητάει εξηγήσεις από τις εταιρείες δεν ζητάει στοιχεία από τις δημόσιες υπηρεσίες είναι αριστερό κόλπο. (Grosso).
O Οικολόγος Τσιρώνης ρωτάει , αν έχουν πωληθεί στη χώρα μας οχήματα τέτοιου τύπου και, αν ναι, ποιος είναι ο αριθμός τους, αν σε αυτούς τους τύπους οχημάτων σε ποιους συγκεκριμένους ρύπους υπήρχε - υπάρχει παραποίηση των εκπομπών, μέσω της χρήσης ειδικού λογισμικού προγράμματος, ποια είναι τα μέτρα που προτίθενται να λάβουν οι εταιρείες, ώστε να αντιμετωπιστούν στην εγχώρια αγορά τα πάσης φύσεως προβλήματα που τυχόν έχουν ανακύψει από την πώληση των παραπάνω οχημάτων;
Όπως υπογραμμίζεται, σε σχετική ανακοίνωση, «το υπουργείο θεωρεί δεδομένη τη συνεργασία των εταιρειών και αναμένει την άμεση απάντησή τους». Παπά τέτοια αυστηρότητα! Τους λύσσαξε ο Συριζο-οικολόγος.

Στην καημένη τη Ρουμανία έχουν αρχίσει να υπολογίζουν τα πρόστιμα.

Η Kosmocar, η επίσημη αντιπροσωπεία της VW και της Audi στη χώρα μας, ανακοίνωσε πριν τη ρωτήσει ο αριστερός οικολόγος ότι από τα ήδη κυκλοφορούντα οχήματα στην Ελλάδα επηρεάζονται 6.362 Επιβατικά οχήματα Volkswagen, 1.875 οχήματα Audi και 882 Επαγγελματικά οχήματα Volkswagen.

Δεν υπάρχουν σχόλια: