2/10/15

H αριστερή Ομοφοβία και ο «Άρης»

Δεν τους καταλαβαίνω αυτούς τους αριστερούς που σκίζονται για να μας πούν, ότι ο Θανάσης που ήθελε να τον λένε «Αρη», και που κατέβηκε ως «τρελή και παλαβή» ή ως «τρελή και αδέσποτη», 17χρονών να βρει τον Τάκη στην Αθήνα, δεν ήταν γκέι.
Δηλαδή, ο «Τάκης» επειδή ήταν ότι ήταν, δεν ήταν καλός κομμουνιστής;
 Ο ΡΙΖΟΣ τον αποκαλεί ηρωική μορφή του ΚΚΕ», «ΜΕΓΑΛΟ και ηρωικό κεφάλαιο της Ιστορίας μας, που μένει να μελετηθεί και πρέπει να φωτιστεί σ' όλες τις πλευρές του».
Οι γκέι δηλαδή δεν είναι μαρξιστές; Οι γκέι δεν είναι επαναστάτες; Τι κι αν ηταν μπινές ο Αρης;
Τι αριστερή «Ομοφοβία» είναι αυτή; Εδώ κοτζάμ Αχιλλέας ήταν ζευγάρι με τον Πάτροκλο. Ο «Άρης» και ο «Τάκης» μας μάρανανε.
Και στην αυτοκτονία είχε μαζί το «Γιουσουφάκι», τον Λεό ,για τον οποίο έγραψε ο Ηλίας Πετρόπουλος.
Ο «μαυροσκούφης» Βαγγέλης Γκονέζος, που ήταν δάσκαλος και έφεδρος αξιωματικός στην Αλβανία, και έζησε στην Τασκένδη ως πολιτικός πρόσφυγας αφηγήθηκε στον «Μέγα» Δημήτρη Γουσίδη, τις τελευταίες ώρες του «Αρη». Σύμφωνα με την αφήγηση του εκείνος, ο Λέων ο αμούστακος, και ο Γιάννης Νικόπουλος (ο Μαυροσκούφης Λέων) (…) έμειναν κρυμμένοι σε μια σπηλιά, δέκα μέτρα από τα πτώματα του «Αρη» και του «Τζαβέλα». 
  Ο Γκονέζος είπε στον Γουσίδη ότι την επομένη της αυτοκτονίας κατέβηκε στη χαράδρα μια διμοιρία μαζί με τους δυο «μαυροσκούφηδες» που είχαν συλλάβει. το Σωτήρη Δράκο, και το Θωμά Αρχιμανδρίτη (Νικήτα) και «κόψανε το κεφάλι του Αρη, τα δυο χέρια από τους ώμους, και τα πόδια από τα γόνατα. Του Τζαβέλλα του κόψανε το κεφάλι και το δεξί χέρι. Πήρανε τα ρούχα του Αρη, τον σκούφο, τον οπλισμό του. Τον άφησαν γυμνό με τη φανέλλα και το σώβρακο. Ο Αρης έμοιαζε σαν σπασμένη στάμνα» .
Ο «Λέων» ήταν ένας αγένειος νεαρός που τον γνώρισε στη Θεσσαλονίκη, το 1946 ο Ηλίας Πετρόπουλος, « ως καταδιωκόμενο», που είχε εκπατριστεί για να μην τον καθαρίσουν. Ο «Λέων», (Κωνσταντίνος), είχε εγγραφεί στη Φιλοσοφική του Αριστοτελείου. Ο Πετρόπουλος έγραφε σχετικά:
«Ήταν ένα ήσυχο, λιγομίλητο παιδί, μα πριν απ’ όλα, είχε τη συμπεριφορά ενός τρομοκρατημένου ανθρώπου. Ωστόσο, τον χαρακτήριζε και μια χωριάτικη πονηριά, είχε τη σφραγίδα της ιδιαίτερης καχυποψίας των επαρχιωτών. (…) Εν πάση περιπτώσει, συχνά κουβεντιάζαμε (ψιθυριστά) για το αντάρτικο της Κατοχής και για τον Άρη. Θυμάμαι τα όσα μου έλεγε ο Τρυφερούλης. Όταν τον ρώτησα τι πόστο είχε στην ομάδα των πραιτωριανών του Άρη, μου είπε: ήμουνα υπεύθυνος για το μουλάρι, και, επίσης, για το συσσίτιο των μαυροσκούφηδων. (…)Μια μέρα, ρώτησα τον Τρυφερούλη τι τύπος ήτανε ο Βελουχιώτης. Μου απάντησε λακωνικά: καλός ήταν, αλλά ήταν και άγριος. Ξαναρώτησα με πείσμα: δηλαδή; Και, τότε, ο Τρυφερούλης αναγκάστηκε να μου αφηγηθεί ένα αποτρόπαιο επεισόδιο: Μια φορά, οι μαυροσκούφηδες είχανε σταματήσει σε κάποια πλαγιά, για να ξαποστάσουν από την πορεία. Ο Άρης διέταξε τον Τρυφερούλη να ετοιμάσει συσσίτιο. Δεν υπήρχε κανένα χωριό εκεί κοντά. Ο Τρυφερούλης πήρε μιαν οκά φακές, που είχε καβάντζα σ’ ένα σακούλι, και τις έβαλε στο καζανάκι να βράσουν. Μετά επακολούθησε η διανομή του νερόβραστου σισσιτίου. Οι μαυροσκούφηδες, καθισμένοι καταγής, έτρωγαν. Παρομοίως και ο Άρης. Αλλά, ξαφνικά ο Άρης – επειδή μια πετρούλα σκάλωσε στο δόντι του – πετάχτηκε όρθιος και ούρλιαξε: παλιοπούστη, δεν καθάρισες καλά τις φακές! Και, τραβώντας το μαχαίρι του, όρμησε στον έφηβο Τρυφερούλη, τον έριξε χάμω, και (δήθεν) άρχισε να τον σφάζει. Ο Τρυφερούλης χέστηκε. Αμέσως μετά, ο Άρης τον άφησε, ξεκαρδισμένος στα γέλια, και τον ρώτησε: φοβήθηκες, ρε πούστη ; (…)

ΥΓ. Ο  ποιητής Γιώργος Κοτζιούλας γράφει για τους μαυροσκούφηδες: "Αυτό το σώμα δημιουργημένο μες τη φωτιά του αγώνα, μας μεταφέρει σε παλιές εποχές, σ' έθιμα αρχαία, στον Αλέξανδρο με τους επίλεκτούς του, στο Δαρείο με τους αθανάτους. Ο Άρης τους προσέχει όσο ένας ηγούμενος τους καλογέρους. Για όποιον έχει ιδέα καλογερικής, έμοιαζαν κάπως με κοινοβίτες. Είχαν αυτοδιοίκηση, κάναν συνελεύσεις. Σε ξένους όμως απαγορεύονταν να τις παρακολουθήσουν. Όλοι είχαν γένεια εξόν από το Λέοντα και τον Ξάνθο.  Αυτοί ήταν παλληκαρόπουλα ακόμα, όχι αγριοτρίχηδες σαν τους άλλους".

ΥΓ2. Δεν ήθελα να γίνω πιο συγκεκριμένος, ουτε για τον Τάκη ουτε για τον Λεό. Αλλά οι ομόφοβοι αριστεροί που θελουν ελληνικές και όχι αγγλικές αποδείξεις με αναγκάζουν.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που παραθέτετε κύριε Χατζάρα δεν είναι αποδείξεις, για την ακρίβεια δεν είναι ούτε καν ενδείξεις... Δηλαδή όποιος είναι αμούστακος και έχει ροδαλά μαγουλάκια είναι και αδελφή; Βάσει ποιάς λογικής;

Εγώ σας παρέθεσα ένα αδιάσειστο ντοκουμέντο που βρίσκεται στα αρχεία του Δήμου Υπάτης, δηλαδή την παρακάτω ληξιαρχική πράξη γάμου του Άρη Βελουχιώτη (Αθανασίου Κλάρα) με την Ειρήνη Λελέκου (Παππά) και εσείς την κάνατε γαργάρα...

http://andistasi.gr/article.php?display=212

Ανώνυμος είπε...

"Εδώ κοτζάμ Αχιλλέας ήταν ζευγάρι με τον Πάτροκλο"

Σοβαρολογείτε κύριε Χατζάρα; Θα βγάλετε ομοφυλόφιλο και τον Αχιλλέα; Αντιλαλούν και οι πλαγιές του Πηλίου για τον Αχιλλέα ή μήπως έχει και για αυτόν στοιχεία το Φόρειν Όφις;

Απορώ πάντως μαζί σας, πως απ' τη μια βλέπετε τους Άγγλους να κρύβονται σχεδόν πίσω από κάθε συνωμοσία κατά της Ελλάδος κι απ' την άλλη εμπιστεύεστε τα στοιχεία που πάντα με φειδώ δημοσιεύουν...

Λέτε ότι υπάρχει μια διπλότυπη απόδειξη που δείχνει ότι το ΚΚΕ το 1941 έλαβε 7.100 χρυσές λίρες. Ας το δεχτώ αν και δεν την έχω δει... Οι 1.500.000 χρυσές λίρες που ισχυρίζεστε ότι έλαβε το ΚΚΕ ως το 1944, πως δόθηκαν; Άνευ αποδείξεως; Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει...

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΜΟΥΝΙ,

ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΪΝ ΟΦΙΣ
ΓΙΑΤΙ
ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ
ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ...

-Ό ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΛΟ...
-Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ...
-Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ...
------------------------------
ΤΟ ΓΥΑΛΙΖΑΝΕ ΤΟ ΠΟΜΟΛΟ...

Ανώνυμος είπε...

Υπερασπιστή του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας (Κ.Κ.Ε.),

Η ονομασία "Μακεδονία" για τα Σκόπια σε χάρτη που υπάρχει
σε βιβλίο Ιστορίας της Γ΄ Λυκείου δε σε ενοχλεί!
Βλέπεις ο ανθέλληνας Βελουχιώτης είχε υποσχεθεί τη Μακεδονία
και τη Θράκη στα γιουγκοσλαβικά και βουλγαρικά συντρόφια του.

Αυτό που κόπτει τους εθνοπροδότες του ΚΚΕ είναι να απαλειφθεί
ο όρος “λαθρομετανάστης” σε βιβλίο της Γ΄ Λυκείου
(Ιστορίας Κοινωνικών Επιστημών - σελ. 197, 200 και 201)!

https://tinyurl.com/p923krj

ΗΣΑΣΤΑΝ, ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ:

ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ! ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Σταλινικέ Κομισάριε,

'το μαστιγώνεις το δελφίνι';

Γιατί η ΄σουλτάνα΄ τού 'έδινε και καταλάβαινε'...