7/10/15

Χρονια πολλά Βλαδίμηρε

Μπήκε στα 63, (είναι Ζυγός), και θα το γιορτάσει παίζοντας χόκεϊ. (Εντάξει, θα ρίξει και μερικά βαρελότα στους USIL).
  Φέτος για τον Τσάρο Βλαδίμηρο, ήταν η χρονιά της επιβολής του νέου ρόλου της Ρωσίας στην παγκόσμια αρένα. Σε αυτόν τον αγώνα, ο πατέρας της Ρωσίας, απέδειξε τον ηγετικό του χαρακτήρα, το πολιτικό του θάρρος, τη φιλοδοξία του, τη σιγουριά του, και έδειξε εμπιστοσύνη στις ρωσικές δυνατότητες.
Многая лета. Полихронов ! (Πολύχρονος)

Σκιαγραφώντας τα σχέδια του Πούτιν για την ημέρα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο Ρώσος πρόεδρος που βρίσκεται στο Σότσι στην Μαύρη Θάλασσα ,θα παίξει το βράδυ, χόκεϊ επί πάγου με παλιούς του φίλους , βετεράνους στο χόκεϊ επί πάγου εναντίον μιας μικτής παικτών από τη Night Hockey League της οποίας η σεζόν αρχίζει αύριο στην «Bolshoy arena» του Σότσι.
Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, ο Πούτιν, δεν έχει ποτέ πάρει άδεια για τα γενέθλιά του, και συνήθως τα γιορτάζει εργαζόμενος στο γραφείο του. Μόνο πέρσι καθοδόν για ένα συνέδριο στη Σιβηρία αποφάσισε να εξαφανιστεί για μια μέρα στο πυκνό δάσος τάιγκα στην καρδιά της Σιβηρίας, 300-400 χιλιόμετρα μακριά από όλα και όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: