3/10/15

Η Τέχνη του ψεύδους είναι πρωτίστως τέχνη «επαναστατική». Μαρξιστική-Λεννινιστική.

Με ρωτάει ο «καλοθελητής»: «Λέτε ότι υπάρχει μια διπλότυπη απόδειξη που δείχνει ότι το ΚΚΕ το 1941 έλαβε 7.100 χρυσές λίρες. Ας το δεχτώ αν και δεν την έχω δει... Οι 1.500.000 χρυσές λίρες που ισχυρίζεστε ότι έλαβε το ΚΚΕ ως το 1944, πως δόθηκαν; Άνευ αποδείξεως; Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει...»

Απαντώ στον «δύσπιστο αριστερό».
Σύμφωνα με το λογιστικό σύστημα της αυτοκρατορίας , ο υπόλογος οικονομικός αξιωματικός παρέδιδε με απόδειξη το βαρελάκι με τις χρυσές λίρες . Στο φάκελο υπάρχουν τα τοπογραφικά της ρίψης και αργότερα ο φάκελος έκλινε με το τηλεγράφημα του συνδέσμου της SOE ότι παρελήφθη το «Βαρελάκι».
Έτσι έμαθε ο Ζαχαριάδης πόσα ακριβώς είχε πάρει ο Καραγεώργης (Γυφτοδήμος) και τον ανέκρινε στην Ρουμανία για να τους πει που είχε κρύψει τις λίρες.
  Στα Δεκεμβριανά φρόντισαν να δολοφονηθεί ο «ΕΑΜίτης» σύνδεσμός της SOE Λέσλι Ρούφους Σέπαρντ που ήξερε για τα «εμβάσματα».
  Ο Καραγιώργης είπε στην ανάκριση του ΚΚΕ στη Ρουμανία ότι είχε πάρει δήθεν 1 .750 λίρες από την αγγλική αποστολή.
Εδώ δεν λέμε τα Κόκκινα ψέματα, «ότι η αγγλική αποστολή έδινε από καιρό σε καιρό κάποια ποσά σε λίρες καιστον ΕΛΑΣ, αν και ασύγκριτα λιγότερα από εκείνα με τα οποία τροφοδοτούσε τακτικά τον ΕΔΕΣ και άλλες εξωεαμικές αντιστασιακές οργανώσεις». Αυτά είναι για τα κορόιδα.
Η αναλογία ήταν συντριπτική υπέρ του ΕΛΑΣ.4:1.
1500000 λίρες έπεσαν σε βαρελάκια στις ΕΑΜοκρατούμενες περιοχές, που περιήθαν στο ΚΚΕ.
Στο ΚΚΕ ήξεραν ότι ο Καραγιωργης δεν πήρε μόνο 2000 λιρες αλλά πολύ περισσότερες και ότι είχε φτιάξει έναν χάρτη- (κώδικα) με τις τοποθεσίες που ήταν θαμμένα τα βαρελάκια.
Για αυτό ακόμα ψάχνουν το θησαυρό του Καραγεώργη.

ΥΓ. Άντε τώρα να βρείτε κανένα πλαστό πιστοποιητικό...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημά μου κύριε Χατζάρα είναι απλό νομίζω... Αφού δεν έχετε τις απαιτούμενες αποδείξεις, πως ισχυρίζεστε αυθαίρετα ότι το ΚΚΕ έλαβε από τους Άγγλους 1.500.000 χρυσές λίρες; Από που προκύπτει αυτό το νούμερο, αφού στερείστε των σχετικών αποδείξεων;

Όσον αφορά τη ληξιαρχική πράξη γάμου του Βελουχιώτη με την Ειρήνη Παππά, πως αποφαίνεστε ότι είναι πλαστή χωρίς καν να την εξετάσετε; Αν θέλετε να είστε αντικειμενικός ιστοριογράφος, επιβάλλεται να πάτε στην Υπάτη, στο Ληξιαρχείο και να ερευνήσετε τη γνησιότητα αυτού του εγγράφου. Και αν είναι γνήσιο, θα πρέπει να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη για τη διαπόμπευση ενός νεκρού...

Αν δεν σας ενδιαφέρει να ανακαλύψετε την ιστορική αλήθεια, γιατί έρχεται σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις σας, τότε δεν μπορείτε να γράψετε αξιόπιστη ιστορία. Το βιβλίο σας για το Μελιγαλά το πολύ - πολύ να το αγοράσουν 2.000 φανατικοί κομμουνιστοφάγοι... Η ιστορία όμως δεν γράφεται με φανατισμό και με αστήρικτες υποθέσεις και θεωρίες, αλλά με ντοκουμέντα και αποδείξεις...

Ανώνυμος είπε...

Εργολαβία από τον Περισσό ή απλά Μαλάκας;

Ζήτησε ποτέ ο σφαγέας-Κλάρας δημόσια συγγνώμη για τα θύματά του;

Βρε άντε και...εσύ και η ΄σουλτάνα΄!

Ανώνυμος είπε...

Σταλινικέ Κομισάριε,

'το μαστιγώνεις το δελφίνι';

Γιατί η ΄σουλτάνα΄ του 'έδινε και καταλάβαινε'...