3/10/15

Το έγκλημα του να είσαι «αριστερός»

Κλάψανε ουρλιάξανε τσιρίξανε για το παιδάκι του δουλέμπορα που το έπνιξαν για να μας συγκινήσουν και που το τοποθέτησαν ανάλογα με το σενάριο. Για την η πιπίλα του εξάμηνου βρέφους, που δολοφόνησαν οι Τούρκοι του Αττίλα το 1974 στην Κύπρο δεν περίσσεψαν δάκρυα στους αριστερούς του ΜΕΓΚΑ, του ΣΛΑΑΑΙ, και του ΑΝΤ1, ούτε στους Συριζοδίαιτους. 
 Ήταν 14 Aυγούστου 1974 όταν ακούγοντας τους βομβαρδισμούς και τα τανκς των Τούρκων να πλησιάζουν, η Οικογένεια Κυριακού άφησε το σπίτι τους στο Τραχώνι Kυθραίας. Καθώς έτρεχαν , ο θείος τους τραυματίστηκε και η οικογένεια διασκορπίστηκε, και τότε τους σκότωσαν. Κατά την εκταφή οστών που έγινε σε ομαδικό τάφο στο Τραχώνι Κυθραίας, βρέθηκαν τα οστά του μικρότερου αγνοούμενου της προδοσίας του 1974 στην Κύπρο, που ταυτοποιήθηκαν με τη μέθοδο DNA. Πρόκειται για τον μόλις 6 μηνών –τότε- Ανδρέα Κυριακού, που δολοφονήθηκε μαζί με τη μητέρα του Αγγελική (25 ετών) τις θείες του Σούλα (11 ετών) και Μάρω (19 ετών) και την γιαγιά του Ελένη Θεμιστοκλέους.
Το βρέφος είχε δεχθεί σφαίρα στο πόδι και θάφτηκε σε ομαδικό τάφο.
Η συγκλονιστική είδηση συγκλονίζει αλλά όχι τους ασχολημένους με του λαθραίους «αριστερούς».
Συγκλονιστική και η υπένθύμιση του Θεοφάνη Μαλκίδης, μέλους της Διεθνούς Ένωσης Ακαδημαϊκών για τη Μελέτη των Γενοκτονιών ότι ο σφαγέας Κεμάλ πούλησε 800 τόνους οστών Ελλήνων που μεταφέρθηκαν στη Μασσαλία, για να φτιάξουν σαπούνια.
Οι πρώτοι 400 τόνοι, φορτώθηκαν στα Μουδανιά αγγλικό πλοίο «Ζαν» το οποίο μία ημέρα του Φεβρουαρίου του 1924 έπιασε στην Θεσσαλονίκην. Οι εργάτες του λιμένος Θεσσαλονίκης, πληροφορηθέντες το γεγονός, εμπόδισαν το πλοίο να αποπλεύσει, αλλά επενέβη ο Άγγλος πρόξενος και επετράπη ο απόπλους». Το δεύτερο φορτίο στάλθηκε το Δεκέμβριο. Η τουρκική πολιτική της γενοκτονίας, κατά των Αρμενίων, των Ελλήνων και των Ασσυρίων, αφού παρέμεινε ατιμώρητη, έχει γεννήσει νέο κακό για την ανθρωπότητα.
Η ατιμωρησία και ως επακόλουθο η επιθετική συμπεριφορά του τουρκικού κράτους, οδήγησαν σε νέα εγκλήματα στη Κύπρο και τώρα στο Κουρδιστάν και τη Συρία Μπροστά στο έγκλημα κανείς δεν έχει δικαιώμα να σιωπήσει, πόσο μάλλον να το αρνείται.
Μπροστά στα εγκλήματα των Κομμουνιστών στον Μελιγαλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να σιωπήσει. Πόσο μάλλον να τα αρνείται.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όποιος κάνει έγκλημα και μετανιώνει λέγεται άνθρωπος.
Όποιος κάνει έγκλημα και καμαρώνει λέγεται Κομμουνιστής

Ανώνυμος είπε...

"Μπροστά στα εγκλήματα των Κομμουνιστών στον Μελιγαλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να σιωπήσει. Πόσο μάλλον να τα αρνείται."

Μα αν κάνανε τέτοια εγκλήματα οι κομμουνιστές στον Μελιγαλά, οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις της δεξιάς γιατί δεν οδήγησαν τους ενόχους στη Δικαιοσύνη; Ρωτάω και ξαναρωτάω, αλλά απάντηση δεν παίρνω...

Ανώνυμος είπε...

@ Κυρ Οκτ 04, 05:37:00 π.μ.

Γιατί, εξυπνάκο, είναι Ψοφο-"δεξιά"
και όχι Πατριωτική και Εθνικιστική Δεξιά!

Αν είχε κυβερνήσει μια Πατριωτική και Εθνικιστική Δεξιά,
τώρα, αριστερά καθάρματα δε θα υπήρχαν!

Μετά τον συμμοριτοπόλεμο, μια Πατριωτική και Εθνικιστική Δεξιά
θα τους είχε είτε εκτελέσει, είτε απελάσει στο Ανατολικό Μπλοκ
για να βρουν τον κομμουνιστικό "παράδεισο" που τόσο λάτρευαν!

Με εθνοπροδότες τύπου Καραμανλή, η Ψοφο-"δεξιά"
ανέχτηκε τα αριστερά καθάρματα και το εθνοκτόνο έργο τους!

Για ποιά Δικαιοσύνη μιλάς;

Αυτήν που αποφυλακίζει Ναρκέμπορους και
δε φυλακίζει τους Καταχραστές Δημοσίου Χρήματος;

Αλλού τα παιχνιδάκια σου, εξυπνάκια!

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...