3/10/15

Ο «τσάρος» τετραγώνισε το πεντάγωνο.

O Ομπάμα έριξε την άσπρη πετσέτα στο ρινγκ

Ο Μπαράκ, αφού έκανε τον ζόρικο, είδε ότι δεν τον παίρνει και έριξε την πετσέτα. «Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν έχουν την πρόθεση να αφήσουν τη σύρραξη στη Συρία να μετατραπεί σε έναν πόλεμο μέσω ενδιάμεσων ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Ρωσία.Αυτό θα ήταν λαθεμένη στρατηγική από την πλευρά μας», είπε και πρόσθεσε ότι, « ο πόλεμος στη Συρία διεξάγεται πλέον ανάμεσα στη Ρωσία, το Ιράν, και στον πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ και τη “συντριπτική πλειονότητα του συριακού λαού”».

Σας το είπα. Η μονοκρατορία της υπερδύναμης τελείωσε και ο κόσμος ξαναέγινε διπολικός στις 30 Σεπτεμβρίου. Ο «τσάρος» τετραγώνισε το πεντάγωνο.
Η New York Post, με θλίψη έγραψε: «Ο Ομπάμα παρέδωσε τα σκήπτρα του πλανητάρχη στον Πούτιν.

Η “συντριπτική πλειονότητα του συριακού λαού” που λέει ο Μπαράκ, είναι το «καλλιτεχνικό» ψευδώνυμο των αδελφών μουσουλμάνων, των σαλαφιστών βαχαμπιστών σουνιτών, και των μισθοφόρων. 
  Οι τεθλιμμένοι συγγενείς και χορηγοί των μισθοφόρων της «USIL» ,ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Τουρκία και Βρετανία, με δάκρυα και αναφιλητά έκαναν έκκληση στον Τσάρο να σταματήσει τις αεροπορικές της επιθέσεις που είχαν στόχο θέσεις του Ισλαμικού Κράτους («USIL») και να μη σκοτώνει τα «μετριοπαθή» «παιδιά» τους που τα σπούδασαν και τα εξόπλισαν. «Αυτές οι στρατιωτικές ενέργειες αποτελούν μια περαιτέρω κλιμάκωση και το μόνο που θα επιφέρουν είναι η τροφοδότηση του εξτρεμισμού και της ριζοσπαστικοποίησης», λένε.
  Ο Τσάρος είδε και τον Φρατζέσκο τον υπάλληλο του Ομπάμα και με δυσκολία κρατούσε τα γέλια του στην «Φωτο-opportunity».
  Ο Φρατζέσκος τον παρακάλεσε οι ρωσικές επιθέσεις να χτυπούν το Ισλαμικό Κράτος και την Αλ Κάιντα και καμία άλλη οργάνωση, να διασφαλίζεται η ασφάλεια των αμάχων και να υπάρξει μια πολιτική μετάβαση η οποία θα προβλέπει την αποχώρηση του συμμάχου του Κρεμλίνου, προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ. Στον Τσάρο χρειάστηκαν 1 ώρα και 15 λεπτά, (μαζί με την μετάφραση), για να του περάσει το μήνυμα, « This is Sparta»!

Μετά, μαζί με την Δωροθέα και τον Φρατζέσκο, είδε και τον ιουδαίο Ουκρανό, αλλά η ουσία αποκαλύφθηκε ήρθε από τη Γερμανίδα.
«Η Δύση δεν πρόκειται να κάνει παραχωρήσεις στο ζήτημα της Ουκρανίας προκειμένου να επιτύχει μία πολιτική λύση στη Συρία», είπε η Καγκελάριος της που κάλεσε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές (και τον Πορόσενκο) να εφαρμόσουν τη συμφωνία του Μινσκ, και τόνισε. «Η Ουκρανία δικαίως ζητά να γίνεται σεβαστή από όλους η εδαφική της ακεραιτότητα » .
«Και εάν αυτό δεν αφορά στην Κριμαία, τουλάχιστον πρέπει να αφορά στην υπόλοιπη χώρα».

Ήγουν τουτέστιν ο «τσάρος» τετραγώνισε το πεντάγωνο πήρε τη Συρία και την Κριμαία και φάτε χώμα ρε!

Πολλοί «συνάδελφοι με πείρα» βλέπουν, «Καθαρή νίκη του Πούτιν».

ΥΓ.Το «δελτίο 11» χαιρετίζει τον Βλαδίμηρο.
Ρισπέκτ!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σαν κάτι να αχνοφέγγει, να ροδίζει εκεί ανατολικά. Μήπως είναι η αυγή του τέλους της ανεξέλεγκτης τρομοκρατίας των (π)ΗΠΑ;

soulis είπε...

Nαι ρε Σπυρο.
Και μια και ανεφερες αυτη την κωλοφυλλαδα την WP παρακολουθω κι εγω τα αρθρα που γραφουν ονλαιν και σε αυτην και στους NYT και στο cnn κλπ.Το τι κλαμα και αναθεμα ριχνουν οι εβραιοι εκει μεσα δεν περιγραφεται.
Το μισος η χολη το δηλητηριο η κακια ο φθονος της διεθνους εβραιιλας κατα του Πουτιν ειναι κατι το απιστευτο και η πιο τρανη αποδειξη ποσο τους ενοχλει και τους ποναει.
Ο Θεος να τον εχει καλατον Βλαδιμηρο

Ανώνυμος είπε...

πάνε καλά οι προφητείες. όσοι μας πρήζανε ότι ο Πούτιν δεν είχε δυνάμεις και δυνατότητες να αντιπαρατεθεί στις ΗΠΑ, απλά τον ήπιανε και εξαφανίστηκαν.

πόσο απίθανο μπορεί πλεόν να φαίνεται ότι η Κωνσταντινούπολη θα περάσει σε Ελληνικά χέρια διότι έτσι θα βολεύει;

η μόνη λύση για την Τουρκία έτσι όπως έχει τοποθετηθεί είναι η διάλυση.

Ανώνυμος είπε...

Γιγαντα κοντε, κοιτα να δεις να οργανωσεις και εδω τα πραγματα να στειλουμε στο διαολο αυτη την αθεη λεπρα (αριστερη και δεξια) και να δημιουργησουμε μια ενωση ορθοδοξων εθνων (πχ Σερβια-Ελλαδα-Ρωσια )συμφωνα με αρχες βυζαντινες και κατα θεον. Οχι για την αρπαχτη! Σεβομενοι αλληλοις ως τα τρια προσωπα της Αγιας Τριαδος. Δεν υπαρχει αλλη διεξοδος για τον ανθρωπο. Η Εβραιο προτεσταντιλα με τους διστραμμενους του Βατικανου ειναι πλεον extinct species (πνευματικα νεκροι).

Ανώνυμος είπε...

Μιχαήλ Παλαιοπάμος
Πούτιν και Ομπάμα βρέθηκαν πριν λίγες μέρες μίλησαν και αποφάσισαν.
Άρα ακόμα δεν τετραγώνισε πεντάγωνο ο Πούτιν.
Οι φυλλάδες έτσι και αλλιώς είναι για τους πολλούς, πωλήσεις θέλουν, φύκια για μεταξωτές κορδέλλες πουλάνε, το άσπρο μαύρο κάνουν και δεν συμαζεύεται 4η εξουσία είναι, τι να περιμένουμε δηλ.
Η Βυζαντινή αρχή με τις βυζαντινές αρχές απαγόρευε για χίλια χρόνια στους Έλληνες να λέγονται Έλληνες, ο Κων Παλαιολόγος έπιασε το παπαδαριό στα πράσα να διαπραγματεύεται με τους τούρκους την παράδοση της Πόλης (ιστορία Γ. Σφραντζή ή Φραντζή, πρωτο βεστιάριου=πρωθυπουργού του Παλαιολόγου) και για δυο χιλιάδες χρόνια ο Χριστιανισμός δεν μας οδήγησε ακόμα στη δόξα, αλλά εδώ στο σημερινό κατάντημα. Υπάρχει περίπτωση να έκρυβαν τις δυνατότητές του και να φανούν τώρα τα μεγάλα του καλά ή να κοιτάξω Ελλάδα;

Ανώνυμος είπε...

Έλεος ρε φίλε, εισαι εντελώς ανιστόρητος.
Διάβασε την απάντηση του Αγίου αυτοκράτωρος μας Ιωάννη Γ΄ Δούκα Βατάτζη στον παπα
http://www.impantokratoros.gr/F20A9610.el.aspx
Αν έχεις ντιπ μυαλό θα εις ότι μιλά για ΓΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Οι Έλληνες είχαν εθνική συνείδηση εδώ και είκοσιτρεις αιώνες και δεν θα μας υπαγορεύσει καμμιά πουστάρα της γηραιάς αλβιώνος πώς θα αυτοπροσδιοριζόμαστε, όπως ο σίριλ μάνγκο ή άλλοι πράκτορες, που την δεκαετία του '60 νεκρανάστησαν το φαλμεραγικό πτώμα από ην λήθη.
Τον παίρνουν οι αποδομητές της ιστορίας.
Το έχω ξαναπεί και το επαναλαμβάνω, πρέπει η παραχάραξη της ιστορίας να γίνει ιδιώνυμο αδίκημα. Στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων ή λονγκ αλαντ για λουτροθεραπεία.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...