3/10/15

Γαργάρες!

Καλά! Μπορεί και να πρόκειται ,και για ηλίθιο που προστατεύει το περιβάλλον, και θέλει δρόμους για τους τυφλούς και τα ποδήλατα αλλά να πιστεύει την πλαστογραφία που φωνάζει από παντού πάει πολύ.
Και ακόμα πιο πολύ είναι τραβηγμένο να μου λέει εμένα ότι το αποσιώπησα.
Αλλά αφού τραβιέται με το πιστοποιητικό του «γάμου» που ο παπα-Ελασίτης ουδέποτε ανέφερε, γιατί δεν μιλάει για το πιστοποιητικό βάπτισης του αβάπτιστου τέκνου της Μαργαρίτας και για την άδεια ταφής τους παππού του Alexis Texas. Για την Ταμπακιέρα.
Ο Θανάσης με τον Τάκη ήσαν ζευγάρι. Μετά τους χώρισε η Ακροναυπλία και ο πόλεμος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,

Η Υπάτη που πλέον ανήκει στον Δήμο Λαμιέων δεν είναι μακριά, δεν είναι σαν τα αρχεία του Foreign Office... Αν σας ενδιαφέρει πραγματικά η ιστορική αλήθεια, μπορείτε να πάτε επιτόπου να ελέγξετε την γνησιότητα του εγγράφου.

Αλλά ας υποθέσουμε ότι κάποιος πλαστογράφησε την ληξιαρχική πράξη γάμου του Βελουχιώτη, όπως εσείς υποψιάζεστε. Γιατί να εμφανίσει ως σύζυγο του Βελουχιώτη μια γυναίκα που είναι ακόμη εν ζωή και μπορεί να το διαψεύσει;

Και γιατί από το 2004 που πρωτοεμφανίστηκε αυτό το έγγραφο, η Ειρήνη Παππά αποφεύγει και δεν μιλάει γι' αυτό το θέμα; Ούτε το επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και το διαψεύδει...

Ανώνυμος είπε...


Ήρθες να υπερασπιστείς το σφαγέα του συμμοριτοπόλεμου;

Βρε ΟΥΣΤ!