2/10/15

Ο Alexis Texas θα αναγνωρίσει το Κόσσοβο

Με τίτλο   « o Τσίπρας θα προδώσει τη Σερβία και θα αναγνωρίσει το Κοσσυφοπέδιο», η «Blic» του Βελιγραδίου αναδημοσιεύει ρεπορτάζ της αλβανικής Gazeta Express σύμφωνα με το οποίο η Αθήνα προετοιμάζει το έδαφος για την αναγνώριση της κρατικής υπόστασης του Κοσσυφοπεδίου και σε αυτό το πλαίσιο ο υπουργός εξωτερικών Νικόλαος Κοτζιάς προσκάλεσε τον Χασίμ Θάτσι, να επισκεφτεί την Αθήνα και εξέφρασε την υποστήριξή της Ελλάδας στην προσπάθειά του Κοσσυφοπεδίου να ενταχθεί σε διεθνείς οργανισμούς, με βάση το διεθνές δίκαιο ώστε να ενισχυθεί η περιφερειακή σταθερότητα.
Το ίδιο ρεπορτάζ μετέδωσε και η τηλεόραση της πρίστινα Klan Kosova TV που υπογράμμισε ότι «η πρόσκληση του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών προς τον Χασίμ Θάτσι εξόργισε σερβικά ΜΜΕ».
Στην «Blic» ο σέρβος πολιτικός αναλυτής, Ντράγκομιρ Αντζέλκοβιτς σχολίασε ότι, "ο Έλληνας πρωθυπουργός ,είναι πολιτικά ασταθής (παλάντζας) και προσαρμόζει τη θέση του ανάλογα με το προσωπικό του πολιτικό συμφέρον".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ (ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΚΟ) ΚΡΑΤΟΣ ΒΟΡΕΙΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΔΑΦΙΚΑ ΥΦ’ΗΜΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ (Β. ΗΠΕΙΡΟΣ), ΤΙ ΝΑ ΠΩ ... ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...

ΠΑΟΚ

101 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 18 Απριλίου 1922 συνήλθε και πάλι η Εθνοσυνέλευση και συζήτησε το «Εθνικό Θέμα»

Ένα εντελώς λάθος σχόλιο "εγκύρων" "Αθηναϊκών  Κύκλων" από το "ΕΜΠΡΟΣ" που "εξέφραζε" τον  μεταρρυθμ...