6/9/15

Ο Νόμος της Τασίας και η ΝΔ

«Έτοιμος να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο Μεϊμαράκης σε συνέντευξη του σε κυριακάτικη εφημερίδα. Αυτό είναι αποτέλεσμα του σχεδιασμού του Βερολίνου για κυβέρνηση του 50% και σχηματισμό «μεγάλου συνασπισμού», «αριστεράς», «κεντροδεξιάς» και «κεντροαριστεράς».
Ο υπηρεσιακός πρόεδρος της ΝΔ ξέρει ότι το κόμμα του δεν έχει πιά καμιά πιθανότητα να είναι πρώτο, όσο και αν οι κατά φαντασίαν δημοσκοπήσεις εμφανίζουν τη ΝΔ να δίνει μάχη «στήθος με στήθος» με τον ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΕΚΜ και προετοιμάζει τους ψηφοφόρους του για την «μεγάλη ,μνημονιακή συνεργασία». Όμως ξέχασε ο Μεϊμαράκης το Νόμο της Τασίας, (Ν 4332/2015), για την τροποποίηση διατάξεων του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας.

Η ΝΔ ζητάει την κατάργηση του ή Όχι; Και η Ιθαγένεια δεν είναι στο «Μνημόνιο».

Το μόνο πράγμα από το πρόγραμμα τους που υλοποίησαν οι Alexis & Co, του ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΕΚΜ, ηταν το άνοιγμα των συνόρων στους συνανθρώπους μας και η παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των λαθραίων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τουλάχιστον θα γελάσουμε και λίγο.

στις προηγούμενες εκλογές ερχόντουσαν κλαμμένοι και μου λέγανε ότι μετανιώσανε που δεν ψηφίσανε χρυσή αυγή αλλά ΝΔ για να μην βγει ο τσίπρας.

τώρα θα κάνουν το ίδιο και θα βγει ΝΔ μαζί με τσίπρα δώρο.

θα τους κράζω άγρια αν και δεν θα τολμάνε να ομολογήσουν ότι ψηφίσανε μεϊμαράκη

Unknown είπε...

ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
Ενεργοποίηση του Στρατού, ο οποίος θα φτιάχνει καθημερινά 1.500 φρατζόλες ψωμί, ενώ προσωπικό και μέσα του θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία νέου χώρου υποδοχής στο παλιό στρατόπεδο στη διασταύρωσης της Κάπης με την Κλείου στη βορειοανατολική Λέσβο.
ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ Ε.Δ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.
ΤΑΣΙΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ

Βουρ στο Νταβλά με τα Κουλούρια

  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΚ9 ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΑΤΚΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ  ΤΩΝ ΕΚΔΟΤ...