4/9/15

Η Δημοκρατία και η Διεθνής Χούντα

Τα πατριωτικά και εθνικιστικά κινήματα αποτελούν το τελευταίο ανάχωμα για την υπεράσπισης των λαϊκών ελευθεριών και κατακτήσεων, της Λαϊκής Κυριαρχίας και της Εθνικής Ανεξαρτησίας και απέναντι στην επέλαση της Διεθνούς Χρηματοπιστωτικής Χούντας.
Η ευρω-Κοινοπραξία, δηλαδή, ΣΥΡΙΖΑ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΠΟΤΑΜΙ-ΠΑΣΟΚ αποτελούν την πολιτική έκφραση της Διεθνούς Χρηματοπιστωτικής Χούντας είναι δηλαδή αντιδημοκρατικοί πολιτικοί σχηματισμοί που υπηρετούν τον «Ολοκληρωτισμό».
Και ενώ πολιτικά και ιδεολογικά αποτελούν «τάσεις» και «συνιστώσες» τις Διεθνούς Χρηματοπιστωτικής Χούντας, κατεβαίνουν στις εκλογές 
 ως 5 διαφορετικά κόμματα, για να δημιουργούν στους τηλε-ψηφοφόρους την ψευδαίσθηση της πολυκομματικής επιλογής.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν υπάρχει λύση με εκλογές και δημοκρατία. ποτέ δεν υπήρξε.

οι μεγαλύτεροι ήρωες τής δημοκρατικής Αγγλίας και Γαλλίας είναι ο Κρομγουελ και ο Βοναπαρτης που και οι δύο κλείσανε την βουλή.

η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο πέραν του να παίρνει κάποιο ποσοστό και να πανυγηρίζουμε εμείς ότι ανέβηκε.

μόνο τον προηγούμενο αιώνα είχαμε 15 πραξικοπήματα στην Ελλάδα.

Βέβαια μπορεί να αντιπαραβάλει κανείς τον Χίτλερ που βγήκε με εκλογές αλλά πραγματικά δεν νομίζω ότι σε κοινοβουλευτικά πλαίσια μπορεί να αλλάξει κάτι. Πλειοψηφία για να κυβερνήσει θα υπάρχει πάντα.

Ο καθείς έχει τα δικά του οικογενειακά συμφέροντα και φυσικά την δική του αντίληψη για το τί είναι συμφέρον, οπότε λόγω τής βλακείας του βλέπει μέχρι το ένα μέτρο μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

Κυρ Σπυρο πως και δεν κανεις λογο για το κομμα Κοινωνια;

Τα προαναφερθεντα σε Κρομγουελ, Βοναπαρτη και δημοκρατιες Αγγλογαλλιας μονο ως χωρατα μπορουν να εκληφθουν.

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....