2/9/15

Για τις Εκλογές και τη Χρυσή Αυγή

1)Σπύρο, το θέμα είναι ότι και η Χρυσή Αυγή δεν έχει ξεκάθαρο πρόγραμμα. Μιλάει για εθνική παραγωγή, χρηματοδότηση παραγωγικών δομών, εθνική ανεξάρτητη πολιτική και όλα αυτά μέσα στο ευρώ.
2)Κύριε Χατζάρα, Τόσα χρόνια είστε ο μόνος που μιλάτε για την φορολόγηση του ΚΙΣ και των φοροφυγάδων Εβραίων. Και τώρα μας λέτε να ψηφίσουμε ένα κόμμα που δεν δεσμεύεται ούτε γι' αυτό το απλό πράγμα;

Τα ζητήματα αυτά δεν είναι καινούργια. Μπροστά στην ΚΑΛΠΗ ΕΞΠΡΕΣ, το σύστημα της ευρω-κοινοπραξίας φοβάται μόνο την αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να συμβάλουμε ώστε οι φόβοι τους να γίνουν πραγματικότητα.
Από εκεί και πέρα εδώ θα είμαστε για να μιλάμε για τα λάθη τις ελλείψεις και τις παραλείψεις της ΧΑ και να προωθούμε τις θέσεις μας.
Δεν πρότεινα να γίνουμε μέλη. Είπα να τους δώσουμε την ψήφο μας.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

με έχουν κουράσει όλοι αυτοί που δεν βλέπουν το πρακτικό κομμάτι τών εκλογών

ΩΡΑΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ 20%, ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ;;;

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 0,1% ΣΤΟ 0,2%;;;;

Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Αυτος που ρωταει "αφελως" τον κ. Χατζαρα περι φορολογησης της εβραϊλας κλπ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ.
Ειναι κανονικος σαγιαν ο οποιος θελει να περασει "αμφιβολιες" στους αναποφασιστους ψηφοφορους ωστε αν κλεινουν προς την ΧΑ, να την απορριψουν παντελως. (Ολοι ιδιοι ειναι)

Ο Μιχαλολιακος ΔΕΝ ειναι ηλιθιος.
Αλλοιμονο αν διατυμπανιζε οτι αν κερδισει τις εκλογες το πρωτο πραμα που θα κανει ειναι να φορολογισει τους εγκληματιες της ανθρωποτητας.
Φανταστητε τις διεθνεις πορνοφυλλαδες και τα διεθνη τσοντοκαναλα (χωρια τα εδωδιμα) να ουρλιαζουν οτι καινουργια Αουσβιτζ και "φουρνοι" ανοιξαν στην .....Ελλαδα και περιμενουν τους ...αθωους οβριους.

Αλλα ειπαμε:
Τα οβρια, ειναι μαστορια στην προπαγανδα.

Εγω παραπονουμενε σαγιαν και ρουφιανε, δεν θα επεμενα στην φορολογια του οβριου.
Θα του ψυθιριζα ομως στ' αυτι, οτι αρκετα "φιλοξενηθηκε" στην Ελλαδα, απο τοτε που τον κυνηγησαν απ' την ΙσπανοΠορτογαλια. Ωρα να του δινει.
Εχει "πατριδα" τωρα.
Δεν ειναι πια περιπλανομενος.
Γκεκε ρουφιανε;


Πατρικιος

Soulis είπε...

Σπυρο σωστος.
Αυτο πρεπει να κανουν ολοι οι πατριωτες.
Ουτε κι εγω ειμαι μελος της ΧΑ
Οπαδος και τυφλος ακολουθος δεν ειμαι κανενος.
Δεν με ικανοποιουν απολυτα και πιστευω οτι τους ξεφευγουν πραγματα.
Επισης δεν βλεπω αρκετα ατομα (μπορει να υπαρχουν αλλα εννοω 10 20 30) επιπεδου Μιχαλολιακου Κασιδιαρη και Παναγιωταρου.
Ουαν λεω επιπεδου να μην παρεξηγηθω.Δεν μιλαω για πτυχια καθωσπρεπισμους και τετοια.
Εννοω να εχουν συγκροτημενο πατριωτικο λογο αλλα και ικανοτητα να αναλυουν γεγονοτα καταστασεις κλπ.Ο Παναγιωταρος ειφικα ειναι εξυπνος και αντιλαμβανεται πραγματα
Ο Λαγος π.χεχει γινει πολυ καλος μπορει πια να αρθρωσει πολιτικο λογο και καποιες τελευταιες του ομιλιες στην Βουλη ηταν πολυ καλες.Ο Κουκουτσης ο Μιχος ο Μπαρμπαρουσης ο Αρβανιτης και οι αλλοι ενταξει ειναι μια χαρα
Χρειαζονται ομως περισσοτεροι.Ελπιζω στο μελλον.
Αυτη την στιγμη κατι αλλο στον εθνικιστικο πατριωτικο χωρο και κατι κομματα αποστρατων και τεοια ειναι φανερο οτι ειναι προσπαθεια του συστηματος να κοψει οσο γινεται απο την ΧΑ.
Εγω το μονο που φοβαμαι και απευχομαι ειναι μηπως στην προσπαθεια να προσεταιρισθει περισσοτερο κοσμο να μην χασει τον αρχικο της χαρακτηρα αυτον τον οποιο τρομαξε πραγματικα το συστημα και αμφισβητησε την κυριαρχια των αντιφα του σορος και στους δρομους και παντου.
Μην αρχισει ξαφνικα και γεμισει εξευγενισμενους καθωςπρεπει δικηγοτους γιατρους κλπ και γινει σαν τα αλλα αστικα κομματα.
Χιλιες φορες να κατεβαζει υποψηφιους παιδια της τοπικης του Περαματος που επειξαν και ξυλο με τους αντιφα του Σορος η τους τραμπουκους του ΠΑΜΕ παρα αξιοσεβαστους στρατηγους η χαρτογιακαδες.

Ανώνυμος είπε...

Πατρίκιε,
Έχω απαντήσει στις ύβρεις σου στο επόμενο νήμα συζήτησης. Εδώ θα περιοριστώ να πω ότι υποτιμάτε τη νοημοσύνη των Ελλήνων, όταν λέτε ότι δεν ανακοινώνετε την φορολόγηση του ΚΙΣ για να μην σας επιτεθούν τα ΜΜΕ! Δεν λέμε να τους βάλουμε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και θαλάμους αερίων, αλλά να πληρώνουν φόρο εισοδήματος και φόρο ακινήτων, όπως πληρώνουν όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες!

ΥΓ. Στις Θερμοπύλες το Σάββατο θα είναι κι ο Γούδης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι οι Αρχαίοι Σπαρτιάτες ήταν Εβραίοι;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά Πατρίκιε.
Για το 2ο θέμα που ρωτάει ο "οβριός" είναι γεμάτο το κεντρικό σαιτ της Χρυσής Αυγής αλλά και των τ.ο. με άρθρα για την δουλικότητα του Καμένου να προτείνει την Κάρπαθο ως βάση του νατο/ηπα/σιωνιστών.
Άρα φοβούνται οι σιωνιστές.Τρέμουν για το ΤΙ θα κάνει με δαύτους η Χρυσή Αυγή...και αρωσταίνουν κάθε λεπτό που περνά που δεν γνωρίζουν ΤΙ θα γίνει...χεχεχε και καλά κάνουν

Ανώνυμος είπε...

Βρε ανώνυμε Τετ Σεπ 02, 06:11:00 μ.μ.
Δείχνεις ξεκάθαρα την απόγνωση σου.Ούτε καν έχεις διαβάσει την αρθρογραφία του Γούδη και από το δικό του σαιτ(το ξέρεις) και από τα άλλα σαιτ και περιοδικά/εφημερίδες που αρθρογραφεί.
Αν τα είχες διαβάσει δεν θα έκανες αυτές τις ερωτήσεις.
Βρες τα και διάβαστα.

Το λοιπόν ΚΑΙ η Χρυσή Αυγή έχει πλέον το 2(δύο) μπροστά από τα ποσοστά της.
Συριζα, νδ, Χ.Α.
Ποιός είναι 1ος, ποιός 2ος και ποιός 3ος στις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ δημοσκοπήσεις;
Νομίζω μας βοηθησες πολύ.-:o)

Ανώνυμος είπε...

το μασωνοκωλ..οτρυπιδι του μασωνου γαιδουροσανοπωλη τα λαμογια οι κλεφτεs του ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000.000 ΕΚ ΕΥΡΩ λαμογια ξευτιλισμενα βοθρολυματα τρυπιεs κυλοτεs λαγουδομασωνοκωλ..οτρυπιδεs τηs περιστεροχεσμενηs κωλ...οτρυπιδαs βρωμοπ...ουστοι

Taleban είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΩΤΗΣ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΥΦΗΣΩ ,ΔΑΓΚΩΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σαβανοτσεπηs γαιδουροσανοπωληs μιζαs υποδικοs βαψωμαλλιαs ερωτυλοs ελεεινοs πολιτικη κουραδα σιχαμεροs ψευτοπολιτικαντηs βρωμιαρηs ψευτοπατριωτηs πολιτικη νεροκοτα μασωνοs προδοτηs ο κω...λοs του παπαδημου.........το κατα κοσμον περιστεροχεσμενη κουραδα εκανε πριτσ πρατσ προυτσ χλατσα χλουτσα την ερουφηξε την που...τσα..........
πουφφφφφφφφφ
πουφφφφφφφ
πουφφφφφφ
πουφφφφφ
πουφφφφ
πουφφφ
πουφφ
πουφ
Του φωναζανε του βαγγελου σεξυ βαγγελα τον ξεκολιασεs τον ΝΟΝΟ την μεγαλοκοπελα.....
κατεβα μωρη παλιορομπα εμπριμε κυλοτα μωρη τρυπια καποτα ξεχαρβαλωμενε σαπιε βρωμοπ...ουστε λαμογιο απατεωνα κλεφτη βρωμοκοπρεια μασα αρπαχτεs τελοs και αμα ζητηθει και επανεξεταση για το βουλευμα....

Ανώνυμος είπε...

Τι κριμα να μην κατεβει στις εκλογες ο σαβανοτσεπης.....Μεγαλη απωλεια....Λες ρε Σπυρο να διαπραγματευτηκε σιωπηλα με τους ΝΔιτες για το "πλημμελημα"????????

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ είπε...

ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ" ΑΛΛΑ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΟΡΔΕΣ ΙΣΛΑΜΟ-ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ!

ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ-ΜΠΑΤΕΣΚΥΛΑΛΛΕΣΤΑΝ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ....

...... ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΕΞΙΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΤΟΝ ΟΒΡΙΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ, ΠΟΤΑΜΙΑ, ΛΕΒΕΝΤΗΔΕΣ ΚΑΖΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

η καυμενη η αστρατευτη φυγοστρατη κυλοτα τι θα απογινει;;;;;;;
η γρια πορδοπρεσβηs
η τιγρηs του κω..λου η αιγυπτια στριπτητζου
η λουγκριτσα η φαλακρη κερκυραια
η κ.κολοοικονομου τηs που...τσαs
τα καυμενα τα κοριτσια
μετα τον Σεμπτεμβριο θα πεσει ομαδικη που...τσα
η αστεφανωτη ψωλ...ομαζωχτρα ψωλ...οπαρκιδα
η θεια παναγιωτα τι θα απογινει η γ@μιολα;;;;
το που..στρακι το αλοιθωρο το ψωλ...οχυμενο;;;;;
τι φωναζανε στο βαγγελο;;;;;;χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σπύρο,
Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να γίνω μέλος σ' ένα κόμμα που δεν υπάρχουν δημοκρατικές διαδικασίες και εκλογές, αλλά υπάρχει ένας Αρχηγός ελέω Θεού και η οικογένειά του... Αναρωτιέμαι αν πέφτουν και τίποτα ψιλές, αν κάποιο μέλος εκφράσει αντίθετη άποψη από τον Αρχηγό ή την ...ευρύτερη ηγεσία.

Γιατί όμως οι Έλληνες πατριώτες να ψηφίσουμε ένα κόμμα, που όσο κι αν προσπαθεί να το κρύψει η θρασύδειλη ηγεσία του, είναι δομημένο στα πρότυπα άλλων ναζιστικών κομμάτων; Το πιο σύντομο ανέκδοτο στη Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να είναι "εκλογή αρχηγού", ενώ ακόμη πιο σύντομο είναι το "συνέδριο"...

Εγώ προσωπικά μπορεί να είμαι απογοητευμένος από τα δήθεν "πατριωτικά" και "αντιμνημονιακά" κόμματα, που αποδείχθηκαν πουλημένα τομάρια, αλλά δεν είμαι και τόσο απελπισμένος ώστε να ψηφίσω κάποιους περίεργους τύπους που κανείς δεν ξέρει από που κρατάει η σκούφια τους και οι οποίοι δεν δεσμεύονται ουσιαστικά για τίποτα, παρά μόνο κάνουν σπέκουλα στο θέμα των λάθρο...

Εξάλλου, απ' ότι φαίνεται η λύση στο πρόβλημα της χώρας δεν θα δοθεί από τις εκλογές, αλλά στους δρόμους όπου θα γίνει η τελική αναμέτρηση, όταν το πράγματα θα οδηγηθούν στα άκρα... Εκεί λοιπόν στη μάχη θα φανεί ποιοί είναι οι πραγματικοί πατριώτες και οι πραγματικοί Έλληνες!

Προσωπικά, με αφήνουν παγερά αδιάφορο άτομα που κρύβουν θρασύδειλα τις εθνικοσοσιαλιστικές ιδέες τους και το παίζουν "εθνικιστές" προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους. Πρόκειται για μια καθαρά ιουδαική μέθοδο, που δεν έχει καμμία σχέση με τη ντομπροσύνη των Ελλήνων και τον ελληνικό πολιτισμό...

Ανώνυμος είπε...

το καυμενο εχει τιμηθει και με πλακετα απο τα Rotary ειναι και μελοs στην Αθηναικη Λεσχη με την γρια πορδοπρεσβη εχει αμεση σχεση με εβραιομασωνικεs Στοεs σε Αθηνα Λονδινο Χογκ Χογκ και λαμβανει σταθερα χρηματοδοτηση απο βασιλικουs Οικουs τηs Ευρωπηs τον αιωνοβιο ισοβιο προεδρο τον υποδικο το μασωνο το λαμογιο τον απατεωνα τον κλεφτη τον δοσιλογο κριμα τον καταχεσε το περιστερι.!!!!
ΙουδαιομασωνοΛΑγΟΣ του θειου τζωρτζ 17/04/2013 ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑΡΚΙΣΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΙΚΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ΑPOSTOLOS PLOTINIOS TSIPIDIS KARA ZAFERI ΤΗΣ STOAS GRANDE ORIENDE UNIVERSAL GREECE London O.T.O.1983 καλεσμενοs στο ιδρυμα Andenauer στην Βοννη τηs Γερμανιαs 1986 προσκεκλημενοs απο το Ινστιτουτο στρατηγικων μελετων τηs Ουασινγκτον στιs Βερσαλλιεs Wikileaks 23/09/2009-confidential Athens 01515-sipdis decl:2019/09/28 ζητουσε επαφεs με την Εβραικη κοινοτητα και τουs αμερικανουs Προσκληση απο το παγκοσμιο εβραικο συμβουλιο ''WORLD JEWISH CONGRESS 156/14-15/03/2007 το λαλουσταο χωνδρο παλλουκαρι το τηλε μπουρδο πορδο πρωκτοs κλανο Fat Cat ο Χωντροs Γατοs τηs πολλαπληs χρησεωs

Ανώνυμος είπε...

@ Παρ Σεπ 04, 01:34:00 π.μ.

Δεν έχει η Χ.Α. το δικαίωμα αυτο-προσδιορισμού της;
Εθνικιστές Πατριώτες είναι βάσει του ιδρυτικού καταστατικού τους.

Επειδή το Κ.Ι.Σ. και οι αριστεροί τούς λένε
'εθνοσοσιαλιστές', 'ναζιστές' και 'φασίστες'
δε σημαίνει πως έχουν δίκιο.

Όποτε έχει εκλογές, εμφανίζεσαι να πλήξεις τη Χ.Α.
Το έχουμε ξαναδεί το έργο.

Νομίζεις πως κάτι καταφέρνεις;

Στις 20 Σεπτ. 2015, η Χ.Α. θα καταγράψει ακόμα
υψηλότερα ποσοστά!