18/8/15

Ο Πόλεμος των Πληροφοριών

Το Υπουργείο Άμυνας της ΛΔ. Ντόνετσκ ,(DNR), διαψεύδει τη Cia, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και τους εν Ελλάδι «ρωσόφιλους» Παπαγάλους, των αμερικανικών υπηρεσιών

Το Υπουργείο Άμυνας Λαϊκής Δημοκρατίας Ντόνετσκ (ΠΔ) διέψευσε κατηγορηματικά τις δηλώσεις του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ ότι η πολιτοφυλακή επιτέθηκε στις βόρειες και ανατολικές περιοχές της Μαριούπολης. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου, τόνισε ότι οι «η πολιτοφυλακή τηρεί στο ακέραιο τις συμφωνίες Μινσκ και οι δυνάμεις της Λαϊκής Δημοκρατίας βρίσκονται στις θέσεις τους και δεν έχουν προβεί σε επιθέσεις.
Οι αμερικανικές υπηρεσίες με τις ανυπόστατες πληροφορίες τους προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή του κοινού από την προετοιμαζόμενη επίθεση του ουκρανικού στρατού και δικαιολογήσουν την ευθύνη του καθεστώτος του Κιέβου για το μαζικό βομβαρδισμό κατοικημένων περιοχών της ΛΔ. Ντόνετσκ όπου σκοτώθηκαν γυναίκες, παιδιά και οι ηλικιωμένοι».

Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ κατηγόρησε την πολιτοφυλακή για τους βομβαρδισμούς και υποστήριξε ότι το Κίεβο παραβιάζει την κατάπαυση του πυρός για αυτοάμυνα.

Θυμίζω τις «ειδήσεις» πολλών ελληνικών ιστοσελίδων ότι «Προελαύνουν οι ρωσόφωνοι προς την Μαριούπολη» και ότι «φιλορώσοι αντάρτες βομβάρδισαν την κωμόπολη Σαρτάνα, 20 χιλιόμετρα από την Μαριούπολη».

ΥΓ. Το ρουφιάνο και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...