21/8/15

Περί των εκλογών. (Πρόβλεψη)

Οι εκλογομάγειροι των ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΕΚΜ ,(Βερναρδάκης & Co), πιστεύουν ότι ο Alexis έχει «ρεύμα» και ότι θα πάρουν εύκολα την πρώτη θέση και ίσως την αυτοδυναμία.
Εγώ αντίθετα βλέπω ρεύμα υπέρ της Ζωής και σε περίπτωση που ηγηθεί του αντι-μνημονιακού σχήματος των «Λαφαζανίστας», τη βλέπω στο 21-22% και πάντως πάνω από τους Alexis & Associates , που τους βλέπω τρίτους γύρω στο 20%. Υπό αυτάς τα συνθήκας, ο Μειμαράκης έρχεται πρώτος με 25-26% περιορίζοντας τις διαρροές του προς τη Χρυσή Αυγή, που τη βλέπω τέταρτη περί το 10%. Ο ΟΧΕΤΟΣ θα μείνει στο 5-6%, και στο 4-5% η ΚΚΕ λιμιτεδ.
Εντός Βουλής, βλέπω τους «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» αν δεν κατέβουν με τους «Λαφαζανίστας».
Τον Black Label, τον βλέπω «πολύ εκτός» καθώς και την μανδάμ Φώφη.
Οι «εκτός» θα είναι ψηλά, περί το 9%.

ΥΓ. Άντε να δούμε

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αλεξ πολυ δυσκολα θα ερθει πρωτος ποσο μαλλον να κερδισει και αυτοδυναμια καθως ολοι οσοι πιστεψαν οτι η ελπιδα ερχεται βγηκαν θιγομενοι απο το μνημονιο 3.Ολοι οι νοικοκυραιοι-ελ.επαγγελματιες,αγροτες,δημ.υπαλληλοι-στηριζουν με τα μπουνια τον (μπλε) Βαγγελα. Αν υποσχεθει δε και φλατ ταξ οπως στο Αμερικα τον βλεπω αυτοδυναμο. Προβλεπω λοιπον ντερμπι για την πρωτη θεση καθως τοσο ΣΥΡΙΖΑ οσο και ΝΔ φαινεται να συγκεντρωνουν γυρο στο 25%. Τριτο βλεπω τον Μπομπολα καθως εχει λαμβανειν απο τους τρομοκρατιμενους πρωην Πασοκους, νυν οψιμους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και να φτανει στο 12%(6 που ειχε συν αλλους τοσους). Η ΧΑ αν παρει το ιδιο ποσοστο που πηρε και τον Γεναρη το θεωρω επιτυχια καθως πολλοι της ψηφοφοροι οντας νοικοκυραιοι(ΕΔ/ΣΑ)θα τιμησουν πιστευω Βαγγελα, αρα ενα 6% της δινω. Το ΚΚΕ σταθερα στο 5% εκτος αν μετακινηθουν οι νεοι ηλικιακα ψηφοοροι του προς τον Λαφαζανη που προβλεπω ενα 4-5% (παλιος ΣΥΡΙΖΑ) με ταβανι το 8% αν κατεβει μαζι με ΑΝΤΑΡΣΙΑ και οσους ΚΚΕδες μαζεψει.Η κυρα Φωφη πιστευω ευκολα ή δυσκολα θα τα καταφερει, αλλωστε το ΠΑΣΟΚ ειναι εφταψυχο, οποταν αλλο ενα 3-4%.Το υπολοιπο 15% μοιραζεται στα λοιπα κομματα (ΓΑΠ-Λεβεντης-Γκλετσος-ΑΝΕΛ κτλ).
Ολα θα εξαρτηθουν απο το ποσοστο ΣΥΡΙΖΑ και Λαφαζανη.

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΡΕΥΣΤΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ, ΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΕΙ Η ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΑΜ, ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. Ο ΚΑΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΟ-ΨΕΥΤΟΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΛΑ ΟΨΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΥΣΙΑ. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ Η ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ....ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣ ΕΚΑΣΤΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ, ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΒΑΣΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΒΑΣΕΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ, ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΕΙ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ...

ΠΑΟΚ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...