4/8/15

Από την Αριστερά της Τασίας στην Κεντροαριστερά της Τασίας

Oι εκλογομάγειροι εντός και εκτός πιστεύουν ότι είναι πολύ πιθανές νέες εκλογές το φθινόπωρο στις οποίες ο Μνημόνιο-ΕΚΜ (ΣΥΡΙΖΑ) θα έχει την ευκαιρία να επιτύχει διευρυμένη πλειοψηφία και να σχηματίσει κεντροαριστερό συνασπισμό με το τμήμα εκείνο του ΣΥΡΙΖΑ που παρέχει στήριξη στις επιλογές Τσίπρα από κοινού με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.

Το ζήτημα όμως δεν είναι τι σχεδιάζουν οι άνωθεν αλλά το τι θα κάνει ο κάτωθεν (χαζός) Λαός.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, σκέφτομαι να μην υποβάλω δήλωση φέτος. Θυμάμαι ότι είχες πει ότι σε κάποια σύμβαση λεει ότι είναι ανθρώπινο δικαίωμα να μην πληρώνεις φόρους, κάτι τέτοιο, θέλω να έχω νομικά επιχειρήματα να προσβάλω τα πρόστιμα αλλά όχι αυτά τα τραβηγμένα ότι δεν αναγνωρίζω την κυβέρνηση, θέλω κάτι που να με δικαιώσει άμεσα το δικαστήριο, όπως κάποια ευρωπαϊκή συνθήκη που έχουμε υπογράψει.

Ανώνυμος είπε...

Τρεις αλλοδαποί και δύο Ελληνες συνελήφθησαν γιατί έκαψαν ελληνική σημαία


Τρεις αλλοδαποί και δύο Έλληνες συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο Ναύπλιο, γιατί προχώρησαν σε μία προκλητική πράξη, καίγοντας ελληνική σημαία που είχαν κατεβάσει από τον ιστό στην πλατεία Καποδίστρια.

Πρόκειται για έναν 21χρονο και μία 19χρονη, καθώς και τρεις αλλοδαπούς, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 21 ετών και έναν 22χρονο υπήκοο Πολωνίας.

Οι δράστες λίγη ώρα πριν από τη σύλληψή τους είχαν κατεβάσει από ιστό την ελληνική σημαία και την έκαψαν.

Ανώνυμος είπε...

Χιλιάδες αυθαιρετοι μετανάστoπροσφιγγες έχουν συγκεντρωθεί με σκοπό να περάσουν με το τσαμπουκα τους στη Μεγάλη Βρετανία μέσα από τη σήραγγα της Μάγχης.


Με ανακοίνωση του αρμόδιου για τις τοπικές κοινότητες και τοπικής διακυβέρνησης υφυπουργού, Κρεγκ Κλαρκ, έγινε γνωστό ότι η βρετανική κυβέρνηση θα παρουσιάσει σχετικό σχέδιο το οποίο προβλέπει ποινές φυλάκισης και υψηλα προστιμα για όσους τους ενοικιάζουν καταλύματα

ενώ θα έχουν την δυνατότητα σε περίπτωση που διαπιστώσουν ότι τα χαρτιά των ενοικιαστών δεν είναι νόμιμα να προχωρούν σε εξώσεις χωρίς δικαστική εντολή.

Μεταξύ άλλων στο σχέδιο νόμου που παρουσιάστηκε προβλέπεται η απευθείας κατάσχεση από τις αρχές των μισθών όσων εργάζονται «μαύρα» και των εμβασματων, ποινικες κυρωσεις και υψηλα προστιμα σε οσους εργοδοτες απασχολουν παρανομους μεταναστες ακομη και κλεισιμο των επιχειρησεων και αναστολη αδειων επαγγελματιων.

Ανώνυμος είπε...

Δεν εινια χαζος λαος είναι βολεμένος.
Βαλτε κατω να δειτε τα "νουμερα" ποσοι πληρωνονται από τους δυσβαστακτους φορους των μη κρατικων υπαλληλων και δεν είναι μονο αυτοι που φαινονται είναι οι μεγιστάνες αφανεις ηρωες τραπεζιτες που συυντηρουν με την παραπληροφορηση των μμε τον στρατο κατοχης.
Τι εκανε αμεσως η κομμουνιστικη κυβερνηση , αυξησεις ο λαφαζανοφ στους δεητζηδες, προσληψεις στα μμε που ελεγχουν απολυτα να ωρυονται εαμ ελλας μελιγαλας χωρις να ξερουν ότι οι πρωτοι που θα βγουν ζημιωμένοι απο εμφυλιο θα είναι αυτοι και τα αδελφια τους Ελληνες, τοσο τους κοβει, προσληψεις καθαριστριες και άλλες προσληψεις ετοιμαζει ο κουρουπλοφ εξετασεις δια της βιας να μας προστατεψει από τον καρκινο την ωρα που δεν θα εχουμε να φαμε και θα πεθαίνουμε από την πεινα, ας δουλεψουν και τα ιδιωτικα νοσοκομεια από τους εχοντες σιγα μην στοιβαχτει η νομενκλατουρα στα δημοσια με τα ταξικα τους αδελφια, κουπόνια για δωρεαν σιτηση στο νεοεισερχομενο στρατο κατοχης των 'προσφυγων" - νεοι ψηφοφοροι - βλέπεις λοιπον ολοι αυτοι δεν είναι χαζοι είναι πολλοι που σιτίζονται από τους πιο λιγους.
Η σοβιετια από την αρχη της μεταπολίτευσης ηξερε τι πρεπει να κανει , ειχε παρει μαθηματα από τα πρωην κομμουνιστικα καθεστώτα για το πως να ελεγχει τον πλυθησμο και τα καταφερε μια χαρα.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...