27/8/15

Άρχισε η επιχείρηση «παραπλάνηση» με δημοσκοπήσεις

Οι παντελώς αναξιόπιστες εταιρίες δημοσκοπήσεων που συντονισμένα μετρούσαν το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα περί το 45% και μάλιστα μερικές άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο της επικράτησης του, αποτελούν μέρος του προεκλογικού μηχανισμού των καναλαρχών και των εκδοτών. (Ψυχάρης-Μπόμπολας-Αλαφούζος& Co).

Tα εσφαλμένα (επιστημονικά) δείγματά των «Εταιρειών» , που είναι σχετικά αξιόπιστα μόνο για το λεκανοπέδιο, οι μέθοδοι συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων από τους ερευνητές με μολύβι, (για να γίνονται ….ορθογραφικές διορθώσεις;), και η αυγουστιάτικη ραστώνη, καθιστούν τις (φθηνές) προεκλογικές (και τηλεφωνικές) δημοσκοπήσεις που θα παρουσιαστούν από τις «εφημερίδες» για την «ενημέρωση» του λαού αυτό το σαββατοκύριακο, κυριολεκτικά «της πλάκας». Και επειδή τα ποσοστά που θα δώσουν είναι κατά βούληση, δεν θα πρέπει να τους δώσουμε καμιά προσοχή.

  Οι τάσεις που καταγράφουν η Alco, η Metron Analysis, η Rass, αλλά και ο ποταμίσιος Νίκος Μαραντζίδης, (Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας) είναι απλά ενδεικτικές. Κανείς τους δεν μπορεί να υπολογίσει , ούτε στο περίπου, την δυναμική της συμμαχίας της Ζωής με την «Λαϊκή Ενότητα», (Λαφαζανίστας).
Τους «Λαφαζανίστας» τους μετράνε ήδη χωρίς τη Ζωή, σε διψήφια ποσοστά, (12-13%), αλλά αυτό είναι εντελώς ενδεικτικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απώλειες προς τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, και τη «Χρυσή Αυγή», (1,5), ενώ κερδίζει ψήφους από το ΠΟΤΑΜΙ. Τον υπολογίζουν να κινηθεί μεταξύ 20-25% και θα κάνουν ότι μπορούν (τηλεοπτικά για να το επιτύχουν).
Η ΝΔ κερδίζει κάτι ψιλά από το ΣΥΡΙΖΑ και από τους Ημι-ανεξάρτητους αλλά χάνει προς τη «Χρυσή Αυγή». Το ταβάνι της ΝΔ, κατέβηκε στο 22-23%.

  Η «Χρυσή Αυγή» κινείται σε υψηλά ποσοστά σε Αθήνα και Πειραιά , αλλά κανείς από τις εταιρείες δεν μπορεί να εκτιμήσει την ψήφο υπέρ της Xρυσής Αυγής στις αγροτικές και ημιαστικές περιοχές για αυτό επικρατεί πανικό στα κομματικά επιτελεία. Μιλάμε για «terra incognita». 
 Η «Χρυσή Αυγή» μπορεί να παραμείνει στο 10-12% αλλά μπορεί και να εκτιναχθεί προς το 15%.

Πάντως φαίνεται ότι η επιθυμία του Βερολίνου για μετεκλογική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ Νέας Δημοκρατίας που θα εκφράζει πάνω από το 50% του ελληνικού λαού δεν θα επιτευχθεί απολύτως.
Το δύο βασικά κόμματα της εξάρτησης θα κινηθούν γύρω από το 40%-44%.
Όλα θα κριθούν από τη δυναμική που θα αναπτύξει η συμμαχία της Ζωής με τους Λαφαζανίστας και το τελικό ποσοστό των διαρροών από τη Νέα Δημοκρατία και τους ΑΝΕΛ προς τη Χρυσή Αυγή.
Από τα 3558000 ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος φαίνεται ότι πάνω από τα 2.000.000 θα πάνε στη συμμαχία της Ζωής με την «Λαϊκή Ενότητα», και στη «Χρυσή Αυγή». 
  H φορά των πραγμάτων είναι η ΝΔ και ο ALEXIS να "κονταροχτυπηθούν" σε ένα επίπεδο κάτω από τo 1.500.000 και ο νικητής θα πάρει το μπόνους. Τα μικρά κόμματα θα «μοιραστούν» κάτι παραπάνω από 1500000 ψήφους. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η χωρα που γεννησε την δημοκρατια , σαν δεν ντρεπονται που το λενε , ψηφιζει αυτους που υπερασπιζονται μετα μανιας , χωρις ιχνος ντροπης και μεταμελειας τους δολοφονους δικτατορες κομμουνιστες 100,000,000 ανθρωπων , αρκετοι μαλιστα απο αυτους Ελληνες , μονο και μονο για να τους αρπαξουν τις περιουσιες τους.
Το αιμα ολων αυτων των αθωων συνανθρωπων μας φαινεται πως μας στοιχειωνει ...και εξαυτου δικαια ολα οσα υποφερουμε.
Αιδως αργειοι δημοσιολαλουντες , υπαρχει και Θεος οσο και εαν το αρνεισται, για να μην σας κυνηγουν οι ερινυες εσας και τα παιδια των παιδιων σας, αυτες θα κανουν την δουλεια που πρεπει οταν πρεπει...ο καιρος γαρ εγγυς.
Εννοειται πως δεν αναφερομαι σε εσας κ. Χατζαρα, αλλα στους βοθροχετους που κανουν την παπια για το μερκαματο που παιρνουν απο τους φορους των νεων θυματων του απανθρωπου σοβιετικου ανθελληνικου τυραννικου καθεστωτος της μεταπολιτευσης, το οποιο συντηρουν δια της παραπληροφορησης και παραποιησης των πραγματικων γεγονοτων , εξ'ου και τα ποσοστα που παιρνουν τα κομμουνιστικα κομματα και οχι μονον αυτα αλλα και οσα αλλα καλυπτουν τα εγκληματα που εχουν διαπραξει εις βαρος της ανθρωποτητας τα δικτατορικα κομμουνιστικα καθεστωτα.

Τα ναζιστοφασιστικα εγκληματα ειναι γνωστα και τα καταδικαζουμε ΟΛΟΙ!
Τα κομμουνιστικα ; Δεν ηταν ανθρωποι αυτοι , τι ηταν ;

Κριμα πολυ κριμα...για την χωρα που γεννησε την δημοκρατια!

Ανώνυμος είπε...

Εύγε αγαπητέ για το σχόλιο σας είναι η αλήθεια αλλά οι κάτοικοι της πάλαι ποτέ Αιγηίδας είναι απλά ελληνόφωνοι και δυστυχώς ψυχασθενείς. Πουθενά στον πλανήτη δεν υπάρχει κομμουνιστικό κόμμα παρά μόνο εδώ σε μιά Γή ιερή που δύσκολα ανθρώπινος νους μπορεί να εννοήσει την προσφορά της στο σύνολο του παγκόσμιου πολιτισμού. Σάπιοι έως μυελού τα δίποδα αυτά που είχαμε την ατυχία να γεννηθούμε ανάμεσά τους κοπρίζουν την Ιερή Γή και σκοτώνουν πλήθος γηγενών, με την προπαγάνδα (δηλαδή με την αντιστροφή της αλήθειας) και φανερά αμετανόητοι φωνάζουν τώρα που η δικές τους αβλεψίες θα γεννήσουν τον άλλο πόλο που δεν έχετε ακόμα σκεφτεί πόσο απάνθρωπος θα είναι. Αλλά εμείς εδώ τα γράψαμε στα 'ξερονήσια' του διαδικτύου.

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...